Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Én igyekszem mindent a saját programcsomagommal megoldani. Így nem kell egy készülékváltásnál újratanulnom a rendszert. External Keyboard Helper pro. Az általános kiosztásokat alapból kezeli, de bármilyen kiosztást tudsz magadnak remapolni.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Én egy Magyar kiosztású Apple bill -t használok. Android alatt fel van cserélve a "0" és az "í". EKH -rel visszacseréltem. Egy Androidos tévé okosítón csináltam olyat is, hogy gombkombinációhoz hozzárendeltem egy shellparancsot, ami bekapcsolta a monitort.
Úgy tudom, hogy gyári tokkal nincs Magyar kiosztás, szóval ott kell csak igazán a remap.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Én még virtuális billentyűzetből is azért használok Anysoftot, mert azon minden ékezetes karakter alapból látható, egy bökéssel bepötyöghető. Mit csinálsz egy olyan billen, amin alapból nem tudsz árvíztűrő tüköfúrógépet pötyögni? A többnyelvű írásról nem is szólva. Néha kell németül írnom és olyankor kéne pl. az umlaut "a".
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az OpenAI bízik Trumpban és Muskban
- Foxpost
- Kés topik
- Adobe Lightroom topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kína már készül az USA új elnökének beharangozott vámpolitikájára
- Kompakt vízhűtés
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Kínai androidos gyermek tablet újszerű 6hó jótállás!
- iPad Air 13" 2024 - Cellular WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Eladó egy bontatlan új iPad 2022 (10th gen) 64Gb Silver Wifi+Cellular, 1év Apple Garanciával
- Eladó bontatlan Új Apple iPad 9th gen Ezüst 256Gb Wifi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest