Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Szaszabond #65 üzenetére
Van belőle sima S7 is, az nem olyan nagy.
-
*Mukeey*
addikt
-
törölt tag
válasz Szaszabond #68 üzenetére
Mondjuk nem tudom már melyik tesztben mondták, hogy kb nem lehet látni a különbséget a kettő között, ha egymás mellé teszed őket, szóval vagy az AMOLED panel gyenge, vagy az IPS kimondottan jó, amit ezekben használnak.
-
addikt
válasz Szaszabond #161 üzenetére
Én egy UAG tokkal használom, ezzel jó a fogása és kényelmes használni. Tok nélkül nekwm túl vékony és kényelmetlen is volt kézben tartani, nem az igazi úgy a fogása, ráadásul az élek vágják is az ember tenyerét.
My name is Bond, James... Dean.
-
FerencF
kezdő
válasz Szaszabond #161 üzenetére
Megkérdezhetem miért váltasz rendszert?
-
FerencF
kezdő
válasz Szaszabond #165 üzenetére
Értem. Már itt is működik az osztott kijelző a Viber és a Messenger esetén. De szerintem közel nem olyan minőségű, mint iPaden. És a DEX szerintem nem oldja meg ezt a problémát. Pl a Facebook oké, hogy megy fektetve DEX módban, de nagyon nyomorultul végzi a sortörést. DEX nélkül nem megy fektetve. Billentyűzet esetén nagyon gáz. Ugyanakkor az iPad verzióban is vannak hiányosságok. Pl van, hogy egy hozzászólásra nem tudok válaszolni Facebookon, de felmegyek böngészővel ugyanahhoz a hozzászóláshoz és érdekes módon tudok válaszolni. Szóval mindkettőnél vannak bosszantó dolgok.
A hotspot mód az Samsungnál változó. Van, hogy szépen működik az automatizáció, de van, hogy akkor se csatlakozik, ha kézzel indítom. Ez persze Tab S3-nál van, nekem olyan van. Talán Tab S7+ esetében nincsenek ilyen gondolok, de picit se lepne meg, ha mégis lennének gondok. Én azt hiszem, hogy mindegy melyiket veszed. Egyszerűen túl nagy az elvárásunk ezek felé a szerkentyűk felé, hogy működjenek rendesen.
-
FerencF
kezdő
válasz Szaszabond #168 üzenetére
Sajnos a linked nem tudom megnyitni valamiért. De mindegy is, tudom hogyan néz ki iPaden, mert nekem is van egy sajnos.
Ez az osztott Samsungon:
Ez az ablakos mód:
Ilyen, mikor minimalizálod (ez iPaden mikor kihúzod oldalra)
Ilyenkor lebegő ikonná változik, mint android telefonon a messenger chat fej. Áthelyezhető, kukázható. Ha több ablakod van nyitva, akkor a lebegő ikonr kattitva szétnyílik és kiválaszthatod, hogy melyikkel akarsz dolgozni.
Ablakból ablakba áthúzhatóak fájlok drag&drop de persze ez is csak elméletben, mert az alkalmazások 1-2%-a támogatja... Tehát adtak a szarnak egy pofont.
Szerintem nálad ugyanúgy kell előhozni, mint iPad-en, tehát behúzod az edge panelt, megfogod a programot és kidobod asztalra. -
FerencF
kezdő
válasz Szaszabond #170 üzenetére
Ja, hogy a sortörésre gondolsz... Az más. És az osztott kijelző is más...
Igen, ezek, androidon másképp néznek ki. Mondjuk azt nem tudom mi szükség van arra, hogy folyton lásd a címlistát, de te biztos tudod 😊.
Androidon Vibernél csak a csevegőablakot lehet látni egyszerre. Oldalról tudod behúzni a címlistát, ha írni akarsz valakinek. Ha pedig írt valaki, miközben egy csetben benne vagy, azt jelzi ugye az értesítés. Olyankor vagy ráböksz az értesítésre, vagy behúzod balról a listát és ott hozod elő.
Messengernél megnyitásakor címlista (üzenetlista), ott választod ki, hogy kivel akarsz beszélgetni. Ha ráböksz, akkor teljes kijelzős chat ablakot látsz. Visszalépéssel tudsz az üzenetlistához lépni. -
dobolson
senior tag
válasz Szaszabond #170 üzenetére
[gmail] Ilyesmi sajnos nincs droidon, ilyen nézete a vibernek, messengernek. Bár szerintem ez az app fejlesztő hiányossága, mert pl gmail tudja. Én megértem, h ez neked fontos, meg hát ez lenne az ésszerű is, hogy ha már ennyi helyünk van, használják is ki az appok.
A net megosztásról annyi tapasztalatom van, hogy én egy xiaomi mi 10 netjét osztom meg hotspoton, arra simán felcsatlakozik és órákon át szépen működik. Azt nem hiszem, hogy itt van olyan opció, mint amiről te beszélsz ios-en, szerintem itt samsung teló és samsung tab között nincs ilyen, de biztos nem vagyok benne.[ Szerkesztve ]
-
FerencF
kezdő
válasz Szaszabond #175 üzenetére
Engem hidegen hagy ez az amoled izgalom, de én én vagyok 😀. Én csak akkor látok különbséget, ha egymás mellé teszem a Samsungot és az iPadet.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Szaszabond #173 üzenetére
Ez engem is érdekelne, illetve az is, hogy mennyire vált ki keyboard tokkal egy notebookot egyszerűbb irodai munkáknál?
B.Cs.
-
dobolson
senior tag
válasz Szaszabond #175 üzenetére
Nekem a sima s7 van, pont a méret miatt (na meg a 80 ezer ft különbség miatt ) döntöttem mellette. Én nagyon amoled párti vagyok, jobban örültem volna (és szerintem illett is volna azzal adni) ha azzal jön a kisebb variáns is, de megmondom őszintén, hogy nincs hiányérzetem. Ez egy gyönyörű panel, még a feketéje is viszonylag feketének hat (nyilván nem egy amoled mellett). A telóm amoledes, de a színei egyszerűen ugyanolyanok, semmi különbséget nem látok köztük. Ennél is van két opció a beállításokban, egy élénk és egy természetes. (plusz itt adaptív a képfrissítés, a nagyobb modellnél fix 120 hz, ha azt állítod be, de ez csak egy plusz infó, a színekhez nincs közé). Van a youtube-on egy összehasonlítás is a két kijelzőről, és a csávó szerint sem igazán érzékelhető a különbség, ha nem full feketéről van szó. Több videót is megnéztem, ahol a sima s7-et mérték össze a nagyobbal, és kb mindenki azt mondta a végén, hogy ha nem kell a nagyobb kijelző, nem kompromisszum a sima tab s7. Szóval ez egy nagyon jó minőségű ips, szerintem simán a legszebb, amit eddig láttam.
Nekem nincs hozzá gyári billentyűzetem, vettem hozzá egy sima bluetooth-os egeret és egy magyar kiosztású billentyűzetet, nekem ez a kombó tökéletes, ha arra kerülne a sor. Szóval nem használom laptoposan ölbe véve. Viszont ami tokot vettem rá (ringke fusion), azt le is vettem, nekem jobban bejön így, nekem nem vágja a kezem a széle. -
dobolson
senior tag
válasz Szaszabond #182 üzenetére
Az tényleg jó deal volt, grat!
-
addikt
jól sikerült ilyen jó áron megvenni? Az a tok sajnos nem a legjobb. Nagyon könnyen szétesik a mágnesnél és sajnos a széleket egyáltalán nem védi.
-
őstag
gondolom nem itthon vetted
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
addikt
válasz Szaszabond #190 üzenetére
Infiland nekem is volt hozzá, de.nekem az UAG tok vált be.
-
bollokcs80
Korrektor
-
bollokcs80
Korrektor
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Szaszabond #198 üzenetére
Bocs, összekevertem egy másikkal. Chrome-ot próbáltam, de nem megy párhuzamosan két profillal.
B.Cs.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Szaszabond #200 üzenetére
Én egy régi Dell-el próbáltam, ugyanez van.
(Asztali géppel nem megy, pedig ott hasznát tudnám venni.)
B.Cs.
-
őstag
válasz Szaszabond #205 üzenetére
köszi, este ránézek
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Szaszabond #204 üzenetére
Nagy gáz, mert két külön gugli fiókhoz kellett volna a két profil. Nem értem egy ilyen kaliberű eszköznél miért nem lehet ezt megoldani....
Köszi az infót!
B.Cs.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz Szaszabond #208 üzenetére
Sajátok, de mindkettőnél Chromeban vannak hozzáférések és más gépen is használom.
B.Cs.
-
Szaszabond
aktív tag
Ez kell nektek csak követségek áz utasitasokat
[link] -
Tejcsi4
csendes tag
Szia!
Jónak tűnik, de nekem nem fut. "Oops, Good Lock service isn't available in your region."
Good Lock 2.0.00.3
-
Tejcsi4
csendes tag
válasz Szaszabond #216 üzenetére
Értem, köszi. Gyakorlatilag az egyik videóban ajánlott 'Rotation control' app megoldja az egyik fő problémám. A többiből pedig szemezgetek.
-
rocket
nagyúr
válasz Szaszabond #222 üzenetére
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz Szaszabond #224 üzenetére
S7-ben nem 120hz Amoled panel van hanem 120hz IPS, de ez egy millio eves alap opcio, alapbol nem panel fuggo.
Kozben olvasgattam kulfoldi forumokat nem egyedi a problema es ugytunik a Samsung homokba dugja a fejet a kerdesben, akkor a konkluzio hogy komoly gondok vannak ezzel a panellal.
Mikor olyan panelrol valtok ahol sokkal hidegebb a feher egyensuly 2-3 percig zavarja a szemem, fura modon forditva nemProbalom hivni sz ugyfelszolgalatot a 0680SAMSUNG szamon (Telekom es Vodafon halozatbol is probaltam), de 1 masodperc alatt hivas vege lesz nem is csong (Lidl 0680 szama mukodik), weboldal szerint 8-18 ora kozott erhetok el hetkoznap, ezek szerint megse
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Somatom
veterán
válasz Szaszabond #268 üzenetére
Ez nem jó. Egyrészt a rázkódástól elhasalna, másrészt mi az a kilógó izé a tablet előtt? El sem férne. Mutatom a helyét (a jobb oldali helyére kerülne, a tálcára).
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
SlayerSub
tag
válasz Szaszabond #403 üzenetére
Hu köszi... jo vaksi voltam. Tök sok és egész jok vannak. Pl a Pillars of Eternity pont tabletre való. Azt hiszem van annyi ami bőven elég, és gondolom biztos raknak majd még a könyvtárba.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz Szaszabond #552 üzenetére
Csak úgy működik sajnos ha manuálisan nyomok rá az autó hotspot gombra
[link] -
Teal'C
veterán
válasz Szaszabond #552 üzenetére
Én ha s21u-n bekapcsolom a hotspot-t kb fél perc és már rajta van a net és semmit nem nyomkodok.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Somatom
veterán
válasz Szaszabond #555 üzenetére
Sztem ezt Androidon is össze lehet hozni. Legalábbis elviekben nem látom akadályát. Ha lesz időm, akkor kipróbálom, mert érdekes automatizálós feladat.
-
Teal'C
veterán
válasz Szaszabond #555 üzenetére
Elvileg megoldódott, a képen alul be kell pipálni az autohotspot-ot és a tabon be kell jelentkezni a telefonon is szereplő samsung fiókkal.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
TomPack
őstag
-
Somatom
veterán
válasz Szaszabond #560 üzenetére
Kipróbáltam Makrodroiddal, símán tudok automatizáltan Wifi hálót váltani. Tehát működik, amit szeretnél. Lebegő gombbal csináltam a váltást, de lehet dialógus ablak is. Csak azt nem írtad, hogy mi történjen, ha kilépsz a kiválasztott alkalmazásból (alkalmazásokból).
-
Somatom
veterán
válasz Szaszabond #564 üzenetére
A másik alkalmazás az nem probléma, símán bele lehet venni feltételként. Vagy felsorolva a netet igénylő alkalmazásokat, vagy home -ra lépést figyeltetve. Viszont a "nincs forgalom" feltétel sztem necces. Egyrészt nem tudom, hogy van-e rá opció, másrészt közben egyéb alkalmazás is generálhat forgalmat és akkor nem kapcsol ki. Inkább alkalmazás(ok) kilépése(i) +10 perc.
-
Narxis
nagyúr
válasz Szaszabond #854 üzenetére
biztonsági frissítés, 350MB körül volt. Enyém mondjuk nem wifi only.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- Új márka bevezetésén dolgozhat a Vivo
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Acer notebook topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 12 hónap szavatosság névre szóló számla!
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Huawei Mate Pad 11 bill+mágneses tok 6hó jótállás!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - MK5 - i5 7200 - Ütésálló tablet - (több darab)
- Kínai androidos gyermek tablet újszerű 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest