Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1451) RicoRR válasza Jorus (#1408) üzenetére


RicoRR
tag

Csak azt látom, hogy csak wifin fusson háttérben, azt nem, hogy egyáltalán ne menjen a háttérben. Tekintve, hogy kb. Egy negyed az előtérbeni használat nem kevés juicet meg lehet spórolni.

(#1452) RicoRR válasza kengyel (#1450) üzenetére


RicoRR
tag

Ja, amíg egy ujjal pötyögtem telón addig beelőzött. De én meg elmentem a megrendelés utolsó lépéséig, mert arról volt szó, hogy rossz az infó, ha rendelni akarsz, akkor nem enged. De!

(#1453) bubus66 válasza kengyel (#1447) üzenetére


bubus66
nagyúr
LOGOUT blog

(#1447) kengyel

Háztól-házig garancia. Ez így igaz kolléga ne háborogj meg kell tanulni, hogy nem mindenki ért mindenhez csak hozzászól.

(#1452) RicoRR

azért kávzi-tag létedre ismerhetnéd a szerkesztést! Meg a szabályzatot.

2013-02-06 21:11:33

2013-02-06 21:15:16

szerintem csak 4 perc 3 másodperc tellett el 5 prcig lehet használni a SZERKESZTÉST.

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#1454) bubus66 válasza bubus66 (#1453) üzenetére


bubus66
nagyúr
LOGOUT blog

Bocs rosszul írtam. Maradt még csekély 3,83 perced.

javítva

Nem tellett le az 5 perc, lehet használni a SZERKESZTÉST. Azért találták ki.

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#1455) Aryes válasza bubus66 (#1454) üzenetére


Aryes
nagyúr

És ezért kellett neked is telispammelni a topikot? :W

(#1456) RicoRR válasza bubus66 (#1453) üzenetére


RicoRR
tag

jogos! elnézést mindenkitől.
észre vettétek, hogy a fórum telós változatán nincs feltüntetve a post időpontja?

ja, ha esetleg olvassa ezt a postomat valaki, aki tud tenni a következők érdekében valamit:
kérem, minősítsenek vissza kopasz rüszüvé,
1. mert nem értek az android telefonokhoz, ez az első androidos telefonom.
egy rahedli dolgot megtanultam az iskolában, másoktól, internetről, ha lesz időm talán ennek is jobban utána járok. és majd mókolok, meg újrhúzok, meg varázsolok is, de szerintem akkor appokat is csinálok, mert ha valaminek nekikezdek, akkor alaposan csinálom ám. DE addig szeretném, ha kopasz rüszü lehetnék, aki azért megpróbálja betartani a szabályokat.
2. NEM AKAROK KVÁZI TAG LENNI! Sem főguru hadvezér, se semmi. Nem azért járok ide. Vannak rangjaim, sikereim az élet más területén, nem akarok senkit megsérteni, de nem érdekel hány hózzászólásom volt, ami leginkább hozzákérdés, tehát, max okvetetlenkedés, semmint másoknak hasznos info, ne adj' isten megszívlelendő tanács. googlizhatnék is, több nyelven, de szeretek idejárni, ha nem is személyesen beszélgetünk, de valamilyen szinten kommunikálunk, a guglival nem lehet.
3. ha főhadvezér cia lennék fél év múlva, mert állandóan kérdezek, akkor is kopasz rüszü leszek és ez felettébb megtévesztő lehet. írok valami oltári hülyeséget és mások szentírásnak veszik. pedig nem kellene.

mindezekért kérem a hozzákérdéseim számának lenullázását, fórumbeli tagságom visszaminősítését.

köszönöm és még egyszer elnézést a szabályok áthágásáért!
ha más nem azért pár dobásból kimaradok, csak olvasó leszek egy darabig, hátha gyógyulást hoz az idő a sebekre és megbocsátotok, meg már úgysem értem ezt a sok furcsa szót, meg telepítést stb.

[ Szerkesztve ]

(#1457) magich válasza RicoRR (#1456) üzenetére


magich
csendes tag

Ámen! Regisztrálj mindig új névvel és akkor olyan kis feka újonc leszel, mint én :D

(#1459) magich


magich
csendes tag

Többen próbálkoztak/panaszkodtak a kijelzővédő fóliával/-ra. Ehhez mit szóltok, már túlzás?

http://www.invisibleshield-hungary.hu/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=445&category_id=19

Igazság szerint én sem rajongok a kijelző élvezhetőségét romboló mindenféle fóliákért, ugyanakkor karcot sem akarnék látni rajta. A Gorilla Glassről is mindenki kitalált/mondott valamit internet-szerte, csak épp az igazságot nem lehetett meglelni. Egyetlen karc-tesztet találtam, de az hasznavehetetlen.

(#1460) Aryes válasza magich (#1459) üzenetére


Aryes
nagyúr

Én már többször írtam a véleményemet a fóliázással kapcsolatban. Olyan, mint mikor végigjárok 5 bútorüzletet, hogy találjak egy nekem tetsző asztalt a nappaliba, majd otthon teszünk rá egy terítőt, és soha többé nem látja senki az eredeti színét. :) Nekem tapad az ujjam a műanyag kijelzőhöz, fóliához, ezért nem teszek rá. Előző telefonomnál eleinte féltem emiatt, de két év alatt a gorilla üveg bizonyított.

(#1461) rerebere


rerebere
tag

Miota a Lumia 800-asom tiszta karc volt a "zsebpiszoktol" (egyszer se ejtettem le es nem vertem oda sehova)azota inkabb foliazok. Egy jo minosegu folia semmit nem vesz el a kijelzo elvezhetosegebol. Ez a velemenyem.

(#1462) Joshi válasza Aryes (#1460) üzenetére


Joshi
titán

Nekem soha nem volt GorillaGlass-os telóm de soha nem használtam fóliát sem. Csak sajnálni tudom azt aki így használ egy telefont mert egyszerűen nem azt látja a kijelzőn amit egyébként a kijelző tudhatna.

(#1463) Aryes válasza rerebere (#1461) üzenetére


Aryes
nagyúr

Az gorillás? Nekem tiszta a zsebem :), és mindig vigyázok, hogy ne kerüljön mellé semmi, ami tönkre tehetné. Lám ebben se vagyunk egyformák.

(#1464) magich válasza Aryes (#1460) üzenetére


magich
csendes tag

Természetesen nem a gorillákkal van bajom, bízom bennük, de azt sem mondta senki, hogy a Minin az van. Még a Samsung sem reklámozza, pedig ha ő nem írja, akkor másnak el nem hiszem. Ilyen helyzetben viszont meg én tudom sajnálni azokat az embereket, akik úgy használják a telefonjukat, hogy feláldozzák az élvezhetőség oltárán fittyet hányva arra, hogy hogy néz ki a cucc. Nyilván nagyon sokat fejlődtek a kijelzők az ős-Nokiás idők óta, de ha egy nem csúcskategóriás készüléken a gyártó nem ügyel a kijelző védelmére, akkor inkább nézek egy 5%-al fakóbb színű képet, mint hogy 3 hónap használat után már a karcoktól ne lássak semmit.
Véletlen baleset? A közel félmilliós fényképezőm voltam olyan laza, hogy egy buszos utazás alkalmával az előttem lévő ülés támlájára akasztottam. Nem volt ezzel gond, puha ülés gondoltam, aztán mikor kézbe vettem láttam csak, hogy egy piciny és éles csavar meseszépen, akár az ablaktörlő, jobbra-balra végigkaristolta a kijelzőt. Tessék cseréld ki...

(#1465) magich válasza magich (#1464) üzenetére


magich
csendes tag

Értsd: ha Gorillás lenne a Mini, magasról tojnék mindenfajta fóliára.

(#1466) magich válasza Aryes (#1463) üzenetére


magich
csendes tag

Nem arra gondolok, hogy ne vigyázzunk a dolgainkra, de te még sosem jártál úgy, hogy a nagy rohanásban a telefonod csak úgy bedobtad a zsebedbe, aztán csak később vetted észre, hogy kulcs/aprópénz, stb. van mellette? Szerintem ezen görcsölni állandóan, hogy szűzmenyecske módjára bánjunk vele, az is elég fárasztó lehet. Millió ok, pillanat, esemény van, ami húz rajta egyetlen csíkot és akkor már az jön, hogy bazz, a kijelző. De ahogy írtad, mások vagyunk, más használati szokásokkal, stílussal. Én nem tudnám állandóan selyemzsepiben hordani, de ez én vagyok.

(#1467) kengyel válasza RicoRR (#1452) üzenetére


kengyel
nagyúr

Köszönöm a dologgal való visszajelzésedet.

kengyel

(#1468) kengyel válasza magich (#1465) üzenetére


kengyel
nagyúr

Na ebben igazad van. Azért én is tettem rá fóliát biztos ami biztos alapon.
Más ! Már második alkalommal fordult velem elő hogy övre tehető fekvő jó minőségi tokot használok, és egyszerűen újraindult a telefon. Most a fészkelődésnél nyomódik meg azért,vagy nem tudom. Mert ha otthon vagyok az asztalon a teló ilyet még nem csinált. Valakinél esetleg ilyet tapasztalt ?

[ Szerkesztve ]

kengyel

(#1469) Aryes válasza kengyel (#1468) üzenetére


Aryes
nagyúr

Ha a bekapcsoló gombon fekszik a telefon, akkor tíz mp-nyi nyomvatartás után újraindul. Próbáld ki. Ez nem bug, ez fícsör. :)
A gorilla témára visszatérünk, ha az első júzer jön panaszkodni, hogy karcos lett a kijelzője. De eddig gyanúsan senki nem jelzett.

(#1470) kengyel válasza Aryes (#1469) üzenetére


kengyel
nagyúr

Igen megvan a ludas a telefon tok kicsit passzos és hozzáér ezért indul újra . Akkor tisztelt fórumtársak aki már vett jó tokot attól kérnék linkeket , álló, övre tehető fekvő érdekelne. Ezt le kell cserélnem mert így nem állapot.

kengyel

(#1471) Aryes


Aryes
nagyúr

Első program, ami nem működik a minin: Reckless racing lite. Remélem csak jb inkompatibilitás miatt, nem kevés a ram vagy hasonló okok miatt... Van esetleg vki, akinél elindul?

kengyel: tedd be bekapcsoló gombbal felfelé, vagy úgy is csinálja?

[ Szerkesztve ]

(#1472) haramia70


haramia70
csendes tag

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni,hogy sdhc vagy sd kártya való bele?
Az üveg gorilla galss?

(#1473) kengyel válasza Aryes (#1471) üzenetére


kengyel
nagyúr

Csak bekapcsoló gombbal felfele van ,és úgy csinálja :) Pont ezért kell nagyobb tokra váltani !

kengyel

(#1474) rerebere válasza haramia70 (#1472) üzenetére


rerebere
tag

Szerintem nem Gorilla az üveg. Hivatalos Samsung forrás is ezt írta: nem tudjuk, hogy gorilla glase -e de jó minőségű karcálló kijelző :D (tehát ködösítenek, és nem az van benne) [forrás]

(#1475) peterfon válasza rerebere (#1474) üzenetére


peterfon
csendes tag

Incorpora una pantalla táctil WVGA de 480×8000 píxeles de resolución y 4 pulgadas Super AMOLED HD. La diferencia con el Samsung Galaxy S3, aparte del tamaño de su pantalla, es que no lleva Gorilla Glass, un material de alta resistencia con el que evitaríamos los típicos rayones del uso y muchos golpes.

= A telefonnak egy WVGA 480*800 pixeles felbontású, Super Amoled HD technológiára támaszkodó kijelzője van. A különbség az S3 és a mini változat között, a kijelző méretén felül, hogy a mini nem Gorilla Glass-os, olyan anyagból van, amely elég jól ellenáll a sérülésekenek, így megelőzhetőek a tipikus, használatból eredő karcok.

A Samsung egy hivatalos spanyol nyelvű review-ja. Én fordítottam, szakfordítónak készülök.
Szóval ez csak jó, de nem GG.

(#1476) Aryes válasza peterfon (#1475) üzenetére


Aryes
nagyúr

Nem feltétlenül rossz ez. Sok gorilla üveget láttam már ripityára törve az utóbbi két évben. Mivel nagyon kemény, nagyon rideg is. A sima "puha" üveg is törik, de kicsit azért rugalmas is. Tudom, savanyú a szőlő. :DDD

(#1477) haramia70


haramia70
csendes tag

Köszönöm a válaszokat.
A memóriakártyáról valaki? sdhc vagy sd?

(#1478) Jorus válasza haramia70 (#1477) üzenetére


Jorus
nagyúr

32GB-os kari mehet bele, az SD-nek meg 2GB a korlátja.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#1479) Robex


Robex
csendes tag

Nem tudtok valami programot sms,képek... jelszavas védelmére?

(#1480) Aryes


Aryes
nagyúr

Na, végre megjött a szilikon tokom. :DDD Néhány napon belül kiderül, hogy bírja a kijelző a "zsebkoszt". Mert eddig csúsztatós tokban volt.

(#1481) trobi28 válasza Aryes (#1480) üzenetére


trobi28
addikt

Milyen fajtát vettél?

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#1482) kengyel válasza Aryes (#1480) üzenetére


kengyel
nagyúr

Linkeld már be hogy honnan vetted, rendelted . Köszi. Most én is tokot vadászok aki tud jó fajtát akár álló fekvő az legyen szíves egy linket dobni.

kengyel

(#1483) mediumgecso


mediumgecso
őstag

Hmmm....érdekes lehet számunkra:

2100 mAh-s akkumulátor S3 Mini-hez, GYÁRI

Szerk.: A kép ne tévesszen meg senkit, nem tudtak róla feltenni képet, rákérdeztem...Viszont rákérdeztem a Samu-nál is, és azt válaszolták hogy a gyári 1500mAh-s akksinál nincs nagyobb GYÁRI az S3 Mini-hez...

Szerintetek???? Ki lesz az a bátor, vállalkozó szellemű.... :D

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max 256GB Natur Titanium // Garmin Venu 2 // Canyon Grail CF SL + Garmin Edge 840

(#1484) Aryes válasza mediumgecso (#1483) üzenetére


Aryes
nagyúr

Szerintem tuti létezik, ha raktáron van, de egy fotót nem tudnak csinálni róla és feltenni... :W

trobi28, kengyel: nyitott, puha szilikon tok, innen.

Rohadt jól néz ki benne a teló, tökéletesen illeszkedik, olyan mindenálló kinézete van benne a készüléknek. :C

[ Szerkesztve ]

(#1485) kengyel válasza Aryes (#1484) üzenetére


kengyel
nagyúr

Nem rossz kis szilikon tok,az ára is baráti. Én vagy fekvőt vagy álló bőrtokot keresnék. Köszi a linket.

kengyel

(#1486) Aryes válasza kengyel (#1485) üzenetére


Aryes
nagyúr

Tudom. Esetleg megpróbálhatnád a most használt tokod felső részének a gomb körüli részét vmi vastag bőrrel, esetleg kartonnal kipótolni, ami kicsit megemelné az egészet, hogy így távol tartsa a gombtól, így az nem tudná benyomni! Én tuti megpróbálnám. :)

Ez kimaradt az előzőből:

Sajnos jobbat nem tudok csinálni róla.

(#1487) kengyel válasza Aryes (#1486) üzenetére


kengyel
nagyúr

Na megoldottam ,kivágtam a bekapcsoló gombnál a bőrt ,így már nem tud hozzáérni. :D

kengyel

(#1488) Aryes válasza kengyel (#1487) üzenetére


Aryes
nagyúr

Hát kb ugyanezt írtam, csak kevesebb barbársággal. Éljen a házi barkács! :DDD

(#1489) boken válasza kengyel (#1485) üzenetére


boken
senior tag

Szia Szerintem ezeket is megnézhetnéd:
tok1

nekem innét van a vége felé lévő univerzális csak nem fehér hanem fekete Valenta.
tok 2

saját

Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!

(#1490) kengyel válasza boken (#1489) üzenetére


kengyel
nagyúr

Na egészen jól is nézz ki ami neked van. Lehet rendelek egyet mert ez a házi barkácsolás nem lett valami esztétikai :) És köszönöm a segítségetek
(#1488) aryes Ideglenesen megoldva ,de kicsit csúnya lett.

De most a tied S vagy XL univerzális ?

[ Szerkesztve ]

kengyel

(#1491) boken válasza kengyel (#1490) üzenetére


boken
senior tag

Szerintem XL-es,ha rákattintasz a képre alatta lesz hogy többek között melyik telókra jó.
é n boltban vettem és ott rögtön beletették,első nap picit szorosabb volt de egy nap után pont annyit tágult hogy pont jó.ment pm is.

Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!

(#1492) kengyel válasza boken (#1491) üzenetére


kengyel
nagyúr

Még egyszer nagyon köszi ,megnézem. :)

kengyel

(#1493) magich válasza mediumgecso (#1483) üzenetére


magich
csendes tag

EB-F1M7FLU névvel jelzik az 1500 mAh-sat is, ráadásul mi az, hogy "nem tudtak" fényképet feltenni róla (nincs fényképezőjük?!), ráadásul a Samsung miért tagadná le az akksi létezését? Szerintem ez úgy gyári, mint a Pepsi mellett a valamilyen nevű kóla ízű ital. Én nem tenném bele a telefonba. Én most külső akksit vettem, ha nagyon nem vagyok konnektor és áram közelben, akkor rádugom azt, aztán megy róla... valameddig. Még nem próbáltam, de megnézem. Folyamatos adatkapcsolat + film + zene + net vagy hasonló.

[ Szerkesztve ]

(#1494) kengyel válasza magich (#1493) üzenetére


kengyel
nagyúr

Abba az aksiba én is kételkedem. Ha már maga a gyártó nem tud róla akkor érdekesnek tűnik. Nem rossz a gyárinak sem az üzemideje. Bár azért kiadhatnának egy gyári nagyobb aksit ,biztos lenne rá vevő.

kengyel

(#1495) haramia70 válasza Jorus (#1478) üzenetére


haramia70
csendes tag

Köszi, akkor egy ilyen jó lesz hozzá?
Kingston microSDHC 16GB Class 4

(#1496) RicoRR


RicoRR
tag

Mi a véleményetek a nyilvános, kóddal nem védett wifi hozzáférésekről (plázák stb.)? Megbízható vagy inkább mobil net?

(#1497) kengyel válasza RicoRR (#1496) üzenetére


kengyel
nagyúr

Nyugodtan használhatod, semmi gond nem lesz belőle. Ahol tudok én is csatlakozom :)

kengyel

(#1498) Jorus válasza haramia70 (#1495) üzenetére


Jorus
nagyúr

Én ebből a 8GB-osat használom benne, nincs vele problémám.

RicoRR: konkrétan plázákban nem szoktam annyit ücsörögni, hogy ráakaszkodjak a WiFi-re, de mondjuk kocsmákban alap, hogy használom.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#1499) Aryes válasza RicoRR (#1496) üzenetére


Aryes
nagyúr

Az a véleményem, hogy érzékeny dolgokat nem szabad plázában csinálni, pl email lekérdezés, bank wapoldalra bejelentkezés, személyes adatok küldése stb. Mivel az adatokat kódolatlanul küldöd-fogadod, ma már nem lehet tudni, hogy ki ül ott egy lehallgató berendezéssel (egy sima laptop egy megfelelő programmal) és gyűjti az adatokat. Egy google keresés vagy fórum olvasgatás persze nyugodtan mehet róla, a többit inkább mobilnetről (persze ma már azt is le lehet sajnos hallgatni).

(#1500) RicoRR válasza Aryes (#1499) üzenetére


RicoRR
tag

Én sem szoktam plázázni csak egyszer egy ilyen helyen vettem észre, hogy van nyitott wifi. Azt hittem kisebb helyeken, mint egy kocsma jelszóval védett a wifi.

Szoktatok mobilneten bankolni? Vagy otthoni wifin telóról? Kösz!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.