Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
retesz147
addikt
rendelés leadva a nextelnél egy kékre.....remélem holnap tulajdonossá válok.....
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
érdemes Invisible shield fóliát venni? megéri az árát? nincs vele gond (kinyúlik,sárgul) .....sürgős lenne...köszi!!!!
@dorika87 hol vetted a kijelzővédő fóliát és menyiért? vékony vagy vastag a fólia? újjlenyomatokat gyűjti?
Xiaomi 13 eu dev...
-
Tarantula33
tag
Az xda-n találtam leírást a rootolásról, van hozzá egy rootolt rom. Ez a rom megegyezik a gyárival vagy másabb valamiben?
Huawei P30 pro
-
lac0211
tag
Valaki legyen szíves segíteni
nem találom sehol h hogyan kell rootolni a telót
angolul nem tudok.
valaki legyen szíves elmagyarázni vagy leírást adni a menetérőlelőre is köszönöm !
LG Arena KM900 -> Samsung Galaxy Ace -> Sony Ericsson Xperia Mini -> Samsung Galaxy S III Mini -> Samsung Galaxy S4 Mini
-
Tarantula33
tag
Töltsd le ezeket először is [link]
Odint elindítod betallózod a tar fájlt a képen látható módon, majd Download (Hangerő le+ Home+Bekapcsológomb együttes nyomása) módba teszed a telefont, nyomsz egy continue-t.
Csatlakoztatod a telefont és megvárod míg felismeri az Odin a készüléket. Ha felismerte akkor start. Ha nem látja valami okból kifolyólag akkor driverek kellenek a gépre
Playről rakj fel egy SuperSu programot és ennyi.[ Szerkesztve ]
Huawei P30 pro
-
lac0211
tag
válasz Tarantula33 #807 üzenetére
ez bootloadert nyit ?? vagy anélkül ?
LG Arena KM900 -> Samsung Galaxy Ace -> Sony Ericsson Xperia Mini -> Samsung Galaxy S III Mini -> Samsung Galaxy S4 Mini
-
dorika87
őstag
válasz retesz147 #804 üzenetére
A tok-shop-ban vettem a tokot és a kijelzővédő fóliát is. www.tok-shop.hu
A kijelzővédő fóliából ott csak egy féle van, ezért nem volt sok választásomNem tudom, hogy mennyira vastag vagy vékony. Szerintem nem túl vékony és nem is túl vastag. Biztos vannak sokkal jobb minőségű fóliák.
Ujjlenyomatokat szerintem minimálisan gyűjti, de nem vészes, nem annyira zavaró. Még csak egy napja van rajta. Ára 890,- ft, szóval szerintem kb. ennyit is, de a célnak azért megfelel szerintem. Maximum későbbiek folyamán veszek másikat, de ez most egyelőre megfelel (ha már megvettem Valamilyen szinten kakukktojás volt, mivel nem lehet előtte kipróbálni -
flu-shot
csendes tag
válasz Tarantula33 #805 üzenetére
Ez a ROM teljesen gyári, csak root-olt.
Ahogy a szerző írja, még SuperSU (free) verziója is benne van.
T-s telefonra hibátlanul felment, persze a simlock az maradt.
Nem törölt semmit, minden beállítás és app maradt (kivéve 1-2 T-s dolgot, pl Origó). És persze maradt az összes Samsung-os dolog is.
A magyar billentyűzet beállítást utólag le kellett tölteni, ennyi.
A T-s megpiszkált firmware-rel lehet(ett) valami gond, mert azzal iszonyatosan ette az aksi. Ezzel most így kb 3 napot bír.
-
dorika87
őstag
A zenelejátszó miért nem játssza le az sd kártyán lévő zenéket? Vagy csak én állítottam el valamit?
-
dorika87
őstag
Jaj, már megvan. Csak azt hiszem ez még új nekem. Valahogy rendeszerezni szeretném a rá másolt zenéket/albumokat. Todtok ehhez ajánlani valamit?
-
nagyúr
válasz dorika87 #815 üzenetére
A zenéket rendszerezheted albumok, előadók, stb. szerint, emellett létrehozhatsz saját lejátszási listákat is.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
szabozsolt87
tag
Hello All,
Van egy S III mini készülékem és zórkód van a kijelzőmön (minta). A legkisebb családtagom kezébe került a készülék és a túl sokszor rontotta el és letiltott a készülék.
Próbáltam kiresetelni, de nem sikerült volume up + home + power kombinációval. Mindenhol ezt írták, de nem sikerült. Nekem nem adja be a logót csak simán elindul a telefon. Kártyafüggetlen, ha ez befolyásol valamit.
Valami ötlet esetleg?
Köszönöm előre is.
-
nagyúr
válasz szabozsolt87 #822 üzenetére
30 mp után újrapróbálkozhatsz. Ha úgy sem jut eszedbe, akkor jobb alsó sarokra böksz "Elfelejtette a mintát?" és ott vagy beírod az email-ed, amivel regeltél Samsung fiókot, és elküldik a kódot, vagy beírod a biztonsági PIN-t, amit a minta megadása után állítottál be.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
borist
tag
Így egy nap után nekem nagyon bejött, a mérete nagyon eltalált számomra. Ha valaki talált jó autóstartót hozzá, kérem ossza meg velem
-
paxm
aktív tag
válasz Rosszarcu01 #823 üzenetére
nevegyé! viszont a folyamatos negatív kisugárzásodat valahol máshol kellene szétszórnod, az összes hozzászólásod keserves!! elég kellemes társaság jött itt össze, de te mindíg belesz....rsz , nem kell ez ide....
Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
Mzombi
aktív tag
jól sejtem, hogy a fényképező zárhangot nem lehet levenni sehol??
talán csak ha némára állítom a telefont, akkor nem csiripel? -
retesz147
addikt
válasz Rosszarcu01 #836 üzenetére
mi is a konkrét problémád a telóval, ami miatt nem veszel ilyet? (nem kötözködésből kérdezem)
csak kíváncsi vagyok mi nem tetszik benne.....Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz Rosszarcu01 #838 üzenetére
Ennyi???
azon nem gondolkpztál el,hogy ezt lehet megoldaná egy ingyenes pár kbytes program ingyenesen a playről??mert ha jól tudom ezt a gyári ébresztő produkálja...
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz Rosszarcu01 #840 üzenetére
Ha gondolod simán tölthetsz le azt is akár....
Ha szabad érdeklődnöm,milyen rendszert használsz most?
mert az androidnál az a megszokás,hogy ami nincs a telón/rosszul működik ahelyett töltünk le egy új programot,akár ébresztőt,akár zenelejátszót....stb....Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz Rosszarcu01 #842 üzenetére
tehát Symbikét használtál...és még soha Androidot?
akkor ez fura lehet, de Androidnak szinte ez "volt" a lényege, hogy kaptál egy olyan telót, ami épp csak telefonálásra és smsezésre volt jó és neked kellet felokosítanod (azok a szép idők) ...
aztán mostanában jönnek a teleszemetelt verziók, amikben ugyan úgy nem működnek a sok reklám program és annak inkább egy másik alternatíváját kell letölteni, hogy tudd használni azt a tulajdonságot(pl régen BT...nem lehetett küldeni dolgokat, ha nem töltöttél le programot hozzá 2.1 alatt)ez az Android....vagy megszoksz vagy megszöksz.....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
válasz Rosszarcu01 #844 üzenetére
bocs, de nem ismerem a HülyeTaknyosCica telókat....és a végére odaírtad, hogy Symbijános....ebből gondoltam, hogy valami régebbi HTC,amin Symbi futott......
te talán az összes telót ismered a világon?egyébként, ha mégis Androidot használsz, akkor meg nem értelek.....márpedig 10000000%, hogy a te HTC-re is telepítettél valamilyen programot, mert alapból nem tudta a teló.....
vagy ha nem így van, akkor kérlek írd meg azt a telót amivel manapság nem kell törödni....tud mindent amit én akarok használni....és már veszem is meg....( persze Android legyen)
ha nem tetszik az S3 mini....el lehet menni, lehet másikat keresni....van 1001 másik teló a világon.....
hibákat meg el kell mondani, mert abból tanulunk....de nem vagyunk kíváncsiak olyan véleményre, hogy én ezért és azért nem fogom megvenni.....saját privát problémát mit veszel meg/mi tetszik/ mi nem tetszik.....
akinek ilyene van az már nem tud mit tenni.....a hibákat meg meg kell próbálni kiküszöbölni....azt vagy megy,vagy nem......
részemről végeztem......
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest