Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3001) Ateszzero válasza borist (#2999) üzenetére


Ateszzero
őstag

Bocsi , de felmérgeltem magam hogy ilyen drágán adják. Nem most ugyan , de szeretnék egyet venni , és irracionálisan sokért adják használtan , akárcsak az S advance-t Ennyikért szinte SII-t lehet venni.
A normális ár a használt S3 mini-ért 40-50között, az S advance-ért pedig 30-40 , attól függ milyen a csomag.

(#3002) retesz147 válasza borist (#2997) üzenetére


retesz147
addikt

köszi, közben sikerült....a lementéshez képest, ha 2mm-re jobbra húztam a kockát, már nem akarta, nagyon pontosan meg kellet találnom, azt az pozíciót, ahol kékre váltott a négyzet....de meglett, köszi!

Xiaomi 13 eu dev...

(#3003) kengyel válasza freddyadu (#3000) üzenetére


kengyel
nagyúr

Pontosan így van. Ez a Dominó ára ,és nincs előfizetés. Így kell számolni a T.s árakkal. Én is annyiért vettem január 31.én . És azóta sem ment lentebb !

[ Szerkesztve ]

kengyel

(#3004) jeni


jeni
félisten

üdv
mennyire hiányoljátok a státusz jelző led és a fényérzékelő hiányát a Samu Galaxy S3 mini-n?

(#3005) borist válasza jeni (#3004) üzenetére


borist
tag

én semennyire, Easy Reminder
[link]
konfigurálhatod ahogy tetszik

[ Szerkesztve ]

(#3006) VD válasza jeni (#3004) üzenetére


VD
őstag

Noled [link]
Már a Galaxy S-en is ezt használtam. Főzött rom-okkal illetve gyári rom-oknál verzió váltásoknál (2.2-2.3, 2.3-4.0) néha bugos, de hamar javítják!

(#3007) Aryes válasza jeni (#3004) üzenetére


Aryes
nagyúr

Nekem a fényérzékelő pont annyira hiányzik, mint amennyire idegesített amikor volt. Nem szeretem, ha magától állítja a fényerőt, de néha azért jól jönne. A led jobban hiányzik, de anélkül is el lehet élni. :) Be van állítva, hogy rezegjen, mikor felemelem, ha esemény volt, néha jól jön, de általában előbb megnyomom rajta a home gombot, hogy megnézzem.
VD: noled jó cucc, csak könnyen leszívja az akksit.

[ Szerkesztve ]

(#3008) kengyel válasza VD (#3006) üzenetére


kengyel
nagyúr

Jó programnak tűnik ,ám nem eszik sokat az aksiból ?

(#3009) VD Köszönöm . így tetszik ,lehet kipróbálom. Nem rossz dolog.

[ Szerkesztve ]

kengyel

(#3009) VD válasza Aryes (#3007) üzenetére


VD
őstag

Ilyen gonddal nem találkoztam. Bár lehet, ha este lefekvés előtt jön valami, amit mégsem veszel észre és egész éjjel megy a kijelző, talán. De beállítható meddig legyen látható.

kengyel
Nem vettem észre, hogy jobban merülne. Használtam Galaxy S-en S2-őn. Egyedül a kollégáknak a MIUI és CM Rom-okkal volt egy-két anomália. (Képernyőzár nem oldott fel, csak 3. próbálozásra.)

[ Szerkesztve ]

(#3010) freddyadu


freddyadu
senior tag

Tudtok valahol letölthető tesztvideókat?
Mármint, amivel meg lehet nézni, hogy mit hogyan játszik le a telefon...

(#3011) Hadu41 válasza VD (#3009) üzenetére


Hadu41
csendes tag

A noled egyáltalán nem meríti érezhetően az aksit, viszont hasznos dolog.

(#3012) VD válasza Hadu41 (#3011) üzenetére


VD
őstag

Ne nekem mond! :U

(#3013) Aryes válasza Hadu41 (#3011) üzenetére


Aryes
nagyúr

Kapcsold csak be az egész napos óra kijelzést. ;)

(#3014) boken válasza Aryes (#3013) üzenetére


boken
senior tag

Nekem az óra nem megy, de 2 email fiók kB 20 - 25 email és a hívasok kB 15-20 amiből kB 10 vissza hívasok és semmivel nem eszik több aksit. Én személy szerint nagyon szeretem.

Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!

(#3015) bubus66 válasza Ateszzero (#3001) üzenetére


bubus66
nagyúr
LOGOUT blog

(#3001) Ateszzero

Miért a Win fosért mennyit kérnek 2 FT 35 fillért? Te ismered az Androidot? Én meg egyetlen egy user nem ment a Win fos topicba trollkolkodni.

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#3016) bubus66 válasza Ateszzero (#3001) üzenetére


bubus66
nagyúr
LOGOUT blog

Bocsi én is felmérgeltem magamat, hogy milyen drágán adják ezeket a htcs win fosokat!! Bocsi aki sértésnek veszi.

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#3017) Aryes


Aryes
nagyúr

Írtam, hogy leírom a tapasztalataimat a 4.1.2-es fw-ről, hátha érdekel valakit, kíváncsi vagyok lesz-e, aki hasonlót tapasztalt, mint én! :)

Először sokkot kaptam, amit az új szövegbevitel okozott. A t9 szótárnak eddig voltak bizonyos beállításai, amikkel be lehetett állítani, hogy miket javítson, javasoljon, lehett szerkeszteni a szótárat, stb., de az új fw-ben ez gyakorlatilag egy kapcsolóra redukálódott, be- és ki lehet kapcsolni a t9-et és ENNYI. Úgy látom rajtam kívül senki nem használ gyári billentyűzetet t9-el, mert senki nem panaszkodott még erre rajtam kívül. :)

Az első sokk után viszont észrevettem, hogy sokkal gyorsabb lett a rendszer!
A home gomb megnyomása után pl. minimum kétszer gyorsabban dob az asztalra a legtöbb alkalmazásból, szintén sokkal gyorsabb lett a kijelző feloldása, néhány program indítása, és szerintem az akkumulátor is picit tovább bírja. :D Ha nem is tovább, de valahogy egyenletesebben jelzi nálam a merülést, a régi fw lassan merült, aztán hirtelen eséseket produkált a töltöttségi szint, majd újra lassan merült. Ez lehet, hogy az én hibám, esetleg rosszul töltöm, nem tudom, de most ezt nem érzem (igaz még csak egy napja tesztelem).

A kamera nem lett jobb, se rosszabb (a beállítás felülbírálását, amiről tegnap beszéltünk, én nem tapasztaltam), viszont kijavítottak a háttérben vmi hibát, ami miatt a régi fw alatt egy bizonyos programmal egészen jó videókat tudtam csinálni :DDD, de az új fw alatt ez a program már sajnos nem működik. :W Mindegy, egy pici workarounddal megoldottam. Nagyjából...

A szövegbevitelt közben kitapasztaltam, és úgy találtam, hogy egy pár idegesítő bugot eltüntettek belőle (a beállításokkal együtt), és egész jól lehet vele írni, viszont összetett szavak, toldalékok leírására még kevésbé alkalmas, mint az előző verzió, láthatóan a koreai egy nem toldalékoló nyelv, és magyar megy nem vett részt a fejlesztésben... :O

A záróképernyőn lévő fodrozódás szerintem okkal lett eltávolítva, lehet, hogy összefügg az akkuval vagy a rendszer gyorsulásával, én legalábbis nem hiszem, hogy csak kitolásból vették ki. :)

Na ezt jó bő lére eresztettem, bocsi. :))

ui.: én sebességmániás vagyok, jobban szeretem, ha a teló azonnal csinálja, amit szeretnék, ahelyett, hogy szép áttűnés meg egyéb animációkat kéne néznem. Ha más is hasonlóan érez, egy tipp: a beállítások/fejlesztői beállítások oldalon ki lehet kapcsolni, vagy fel lehet gyorsítani az (idegesítő, időrabló stb.) animációkat. Előtte se volt lassú telefon, de azóta mint a zsírozott villám. :)

[ Szerkesztve ]

(#3018) Ateszzero válasza bubus66 (#3015) üzenetére


Ateszzero
őstag

Ha egy kicsit visszaolvastál volna ( amit kétlek ) , akkor láthatnád hogy nem trollkodni akartam , ugyanis épp most adtam el a Radarom , és szeretnék androidra váltani, a S3 mini és Sadvance jött szóba , ebből jött hogy irracionálisan drágán adják a használtat az új t-mobile áraihoz képest.
Ezen mi a trollkodás ? :F Szerintem vedd be a gyógyszered. ;)

Te is árulod a tied hogy így felmérgelted magad vagy szerettnél venni egy winfos-os mobilt?

[ Szerkesztve ]

(#3019) peterfon


peterfon
csendes tag

Továbbra is nagyon szeretem a készüléket.
Lekopogom, semmi baja, t-mobilos, 2 hónapos szuperul működik.

Öcsém IPhone-ja is jó, de nekem ez jobban bejön, mondjuk asszem neki 3gs van, szóval korábbi.

Akármennyire is okos egy telefon, alapvetően ez egy telefon. N82, E72 párossal elvoltam több, mint 3 évig, nagyon jó, kiváló készülékek, de a telefonálási hangminősége ennek a legjobb, és hát balljuk be, ez az elsődleges funkciója.

Ráadásul 55k-ért aranykártya kedvezmény + t-mobile webvásárlás -20% árban szerintem megérte.
ÉN SEM adnék érte 100k-t, mert annyit viszont nem ér.

(#3020) kengyel válasza Aryes (#3017) üzenetére


kengyel
nagyúr

Akkor ezek szerint jól le tesztelted :) Az aksiidő nálam semmit nem változott. Mennyire vetted észre az aksiban többet kihozandó részét ?

kengyel

(#3021) Aryes válasza peterfon (#3019) üzenetére


Aryes
nagyúr

Szerintem egyik androidos telefont se lehet "mégis csak telefon"-nak titulálni, mert ezek alapvetően inkább pda-k, telefon funkcióval kiegészítve. Szóval ez a jó hangminőség inkább egy kellemes extra. :) Az említett symbianos telók, na azok igen, azok vérbeli telefonok voltak.

Ateszzero: mert a tulajok, akik lehetetlenül drágán vették, szeretnének kevesebbet bukni az újkori árához képest. Amíg az s4 mini nem kerül képbe, ez nagyon nem is fog változni szerintem.

kengyel: ezt a kérdést légyszíves tedd már fel mégegyszer. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3022) kengyel válasza Aryes (#3021) üzenetére


kengyel
nagyúr

Az aksi idejében akár napra, vagy órába mennyire változott az aksi üzemideje ? Mennyivel bír többet a 4.1.2 alatt nálad az előző fw hez viszonyítva ? Mert nálam ingadozó mostanság. Bocsi ha nem jól fogalmaztam

[ Szerkesztve ]

kengyel

(#3023) Aryes válasza kengyel (#3022) üzenetére


Aryes
nagyúr

Nálam az eredetivel volt nagyon ingadozó, főleg az utóbbi egy-két hétben. Ahhoz képest mintha sokkal kiegyensúlyozottabban működne. De ezt csak egy nap után mondom, majd egy hét múlva visszatérünk a kérdésre. Mondjuk azt, hogy úgy merül most, mint régebben, a legelején.

Van az androidban egy akksival kapcsolatos statisztikai fájl, azt szokták törölni amikor furán viselkedik az akksi, lehet, hogy csak annyi történt, hogy ez most törlődött. :)

(#3024) Ateszzero válasza Aryes (#3021) üzenetére


Ateszzero
őstag

Igen , erre gyanakodtam én is, és valószínű ez az oka, viszont amikor én árultam a Radar-om , 30-ért és 28-ért sem kelett a kutyának is , és ledurrogtak hogy milyen drágán adom. Én 90-ért vettem , ehhez képest 25-ért kellett eladnom ha nem akartam itthon tartogatni. Hozzáteszem a jelenlegi új ára is 50-55 között mozog ahol még lehet kapni.

Mindegy , én a témát lezárom , nem akartam belőle nagy ügyet csinálni , csak válaszoltam a hsz reagálóinak.
Kénytelen leszek 55-ért megvenni hűségidővel. :)

[ Szerkesztve ]

(#3025) kengyel válasza Aryes (#3023) üzenetére


kengyel
nagyúr

Nálam főleg éjszaka furcsa merülési dolgok történnek . egyszer 3-4 % ami ugye adott esetben normális. De ha az aksi szintem 35% alá esik akkor reggelre lemegy 10%-ra. És ez általában így szokott nálam lenni.

kengyel

(#3026) Aryes válasza Ateszzero (#3024) üzenetére


Aryes
nagyúr

Ez van, sajnos a kereslet határozza meg az árat. Majd nézd meg fél év múlva, mikor kijön az s4 mini és ez már senkinek nem kell, majd 15 ért fogják árulni. :DDD

(#3027) bubus66 válasza Ateszzero (#3018) üzenetére


bubus66
nagyúr
LOGOUT blog

Persze hogyne minden álmon winfost venni, (soha nem kellene) amit te írtál abból nem derült ki, hogy venni akarsz. A Gyógyszeredet meg vedd be te.

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#3028) Aryes válasza bubus66 (#3027) üzenetére


Aryes
nagyúr

Most őszintén, te ebbe a topikba csak kötekedni jársz, vagy van s3 minid is??

kengyel: szerintem az említett statisztika fájl áldásos hatását látod, ezek szerint neked se termeli az áramot az akksid :) hanem rosszul méri a fogyasztást. A szokásaid alapján kalibrálja a kijelzést, olvass utána az akkumulátor kalibrálásnak.

(#3029) Ateszzero válasza Aryes (#3026) üzenetére


Ateszzero
őstag

De akkor majd már én is s4 minit akarok. :D

(#3030) Aryes válasza Ateszzero (#3029) üzenetére


Aryes
nagyúr

Ezért lesz drága az s4 mini használtan. :DDD

(#3031) kengyel válasza Aryes (#3028) üzenetére


kengyel
nagyúr

Majd utána járok pontosan mi is ez. Addig nincs gond még nem engedem 30% alá az aksi szintet .

kengyel

(#3032) bubus66 válasza Aryes (#3028) üzenetére


bubus66
nagyúr
LOGOUT blog

Kérdez meg a kengyel miért járok ide. Igen van S3 mini nem nekem hanem a családban ha annyira érdekel.

kengyel töröltess ki a Téma összefoglalóból légyszíves.

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#3033) Aryes válasza kengyel (#3031) üzenetére


Aryes
nagyúr

Hát kb úgy tudom leírni ezt, hogy a valós mért adatokhoz hozzáad vagy elvesz, attól függően, hogy hogy használod. Ha pl mindig 30%-nál töltöd, akkor azt veszi nullának, és egy idő után azt jelzi, hogy lemerült. Próbáld kikapcsolásig használni, és szerintem meg fogsz lepődni, hogy mondjuk 5%-on megáll egy időre a merülés, és csak két óra múlva kapcsol ki. Nálam érdekes módon pont fordítva működik, az elején gyorsan merül, és a végén tovább bírja. Ha nem merítem le csak mondjuk 50%-ig, olyan, mintha gyengébb lenne az akksi. Szóval elég hektikus az egész. :)

bubus66: mondták már, hogy hisztis vagy?

[ Szerkesztve ]

(#3034) kengyel válasza Aryes (#3033) üzenetére


kengyel
nagyúr

Még ilyen 5-10% merülésig nem vittem el. Egy próbát megér, lemerítem addig.

kengyel

(#3035) bubus66 válasza Aryes (#3033) üzenetére


bubus66
nagyúr
LOGOUT blog

Nem te voltál az első aki mondat de figyelembe se veszem, azt, hogy te mit mondasz. Sajnálom a kengyel barátom.

Ez nem hiszti elvileg jogom van eldönteni, hogy mihez adom a nevem és mihez nem.

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

(#3036) Atish19 válasza bubus66 (#3035) üzenetére


Atish19
őstag

Elvileg jogod van hallgatni is ;) illetve ha nemérdekel mások véleménye és figyelmen kívül hagyod minek jársz forumra? Trollkodhatsz ezer másik helyen is.

(#3037) boken válasza Atish19 (#3036) üzenetére


boken
senior tag

Remélem hogy mindenki úgy formál véleményt hogy az előzményeket is el olvassa !

Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!

(#3038) kengyel


kengyel
nagyúr

Most vagyok aksi merítésben a 27%-nál. Akkor szerintetek menjen még lentebb ? :) Már ilyenkor töltőre szoktam tenni.

kengyel

(#3039) jurzsolt válasza boken (#1210) üzenetére


jurzsolt
tag

Marketből telepítésnél a "Nincs elég tárhely" problémára mi volt a megoldás?
A keresőben csak a hiba felvetését találtam meg, a javítást nem, és most nekem is előjött.
Belső memória 3.5 GB szabad, ram 500 MB, memória törlés, újraindítás megvolt.

(#3040) csacsi67 válasza Atish19 (#3036) üzenetére


csacsi67
addikt

Ugyan ezt csinálta a P topicba is nem kell figyelembe venni az ilyen embereket. :(

Ott csunyább kiosztást kapott csak neki mind1 mert Ö egy ilyen ember.

[ Szerkesztve ]

(#3041) Aryes válasza kengyel (#3038) üzenetére


Aryes
nagyúr

Egyszer próbáld meg teljesen koppra lemeríteni, nem lesz baja, ha ettől félnél, a töltésvezérlő elektronika legjobb tudomásom szerint teljesen független a kijelzéstől, szóval mielőtt sérülne az akksi, az elektronika úgyis lekapcsol.

jurzsolt: próbáld meg az alkalmazásokban végignézni sorba az elfoglalt helyet, és mindenhol töröld a gyorsítótárat, az adatokat ne, az előbbi veszélytelen és sok helyet lehet nyerni vele. Böngészőben a cache-t is töröld. Ha ez nem segít, ott vmi gubanc van, lehet, hogy csak egy hard reset segít.

[ Szerkesztve ]

(#3042) kengyel válasza Aryes (#3041) üzenetére


kengyel
nagyúr

Igen most ezen vagyok. :) Most így 30%-alatt szép lassan merül ,szinte lépésben. Most vagyok 26%-nél szerintem estére kinyiffan és éjszakára kapja a töltést :) Köszi a tippet ,mindenképp kipróbálom.
Még ennyire nem vittem le az aksit .

(#3043) Atish19 Srácok kár vitatkozni ,ez nem az a hely ! Az ülést lezártam :D

[ Szerkesztve ]

kengyel

(#3043) Atish19 válasza boken (#3037) üzenetére


Atish19
őstag

Természetesen olvasok előzményeket és szerintem teljesen jogosan voltam flegma. Bár nem engem inzultált ettől még zavar a megnyilvánulása.
csacsi67 Biztos sokan kedvelik a való életben ha ott is hasonló stílusban lép fel másokkal.
Ui.: Részemről befejeztem az offolást.

[ Szerkesztve ]

(#3044) csacsi67 válasza Atish19 (#3043) üzenetére


csacsi67
addikt

Irt nekem pirvátba válaszoltam rá hidd el nem hagyom annyiba.
Neked is irtam Kengyel egy privátot.

(#3045) kengyel válasza csacsi67 (#3044) üzenetére


kengyel
nagyúr

Tudom írtam választ is.

kengyel

(#3046) boken válasza Atish19 (#3043) üzenetére


boken
senior tag

Természetesen ha olyan akkor rá kell szólni azzal nincs gond,csacsi neked mióta van meg az S3 minid?

Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!

(#3047) csacsi67 válasza boken (#3046) üzenetére


csacsi67
addikt

Nekem nincs, gondolkodtam a cserén mert lett volna a P-re egy csere, nem cseréltem el átgondoltam.

(#3048) boken válasza csacsi67 (#3047) üzenetére


boken
senior tag

Jaa,köszi!

Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!

(#3049) jurzsolt válasza Aryes (#3041) üzenetére


jurzsolt
tag

Sajnos nem segített, de ezért cseréltem le a Xperia minit, a ram és belső tárhely szűkössége miatt, erre itt is létezik. Még megvárom Boken fórumtárs reagálását.

(#3050) kengyel válasza jurzsolt (#3049) üzenetére


kengyel
nagyúr

Vagy még töröld ki a google fiókodat hozd létre megint ,és lépj be ismét a play-be hátha segít.

[ Szerkesztve ]

kengyel

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.