Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1001) TODI1111


TODI1111
addikt

Sziasztok!
Ha már a garanciánál tartunk! Mi a helyzet abban az esetben (a barátom így járt) ha bontatlan csomagolású készüléket vesz az ember magánszemélytől? A készülék dobozában benne van minden tartozéka és a garancia papír is, de hogyan lehet azt érvényesíteni? Vagy lehet-e egyáltalán?

(#1002) aicon válasza stuntmanmike (#999) üzenetére


aicon
senior tag

Ez nem egy vaterás dolog volt?

======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei

(#1003) Jorus válasza TODI1111 (#1001) üzenetére


Jorus
nagyúr

Miért ne lehetne érvényesíteni?

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#1004) Aryes válasza TODI1111 (#1001) üzenetére


Aryes
nagyúr

A garancia papír magában szerintem nem ér semmit, azt érvényesíteni kell valahogy. Talán neten keresztül? Bolti pecsét is kell rá. Javítson ki valaki ha nem így van. Ha csomagküldőtől jön áru, a garipapírt ott is külön teszik a csomagba a számlával együtt kitöltve-lepecsételve. Különben minden "teherautóról lepottyant" telefon garanciás lenne, ami nem igazán életszerű.

(#1005) dorika87


dorika87
őstag

Van valakinek ötlete arra, hogy miét van az, hogy reggel levettem a telefont töltőről (100%) wifi be volt kapcsolva, amíg otthon voltam csatlakozott a wifire. Elindultam otthonról lecsatlakozott a wifiről, beértem munkahelyre wifi bekapcsolva maradt, de csatlakozni nem csatlakozott se wifire, se mobilnetre (mert az most nincs is bekapcsolva) szóval az a lényeg, hogy reggel 7 óra és fél 10 között a telefon 8%-ot merült úgy, hogy nem is nyomkodtam egyáltalán (levettem töltőről és betettem a táskámba) Most vettem elő, hogy megnézzek rajta valamit és csodálkoztam, hogy ennyi idő alatt nyomkodás nélkül ilyen sokat merült. Pedig repülő üzemmód alatt is éjszaka max 2%-ot merül általában.
Energiatakarékos mód be van kapcsolva. Valakinek valami ötlete? (Vagy ez normális, és engem zavar csak ennyire?:))

(#1006) Aryes válasza dorika87 (#1005) üzenetére


Aryes
nagyúr

Olvass vissza úgy két-három napot, pont erről írtam én is. 100%-ról elég gyorsan kezd merülni, aztán lelassul. Szerintem mikor teljesen feltöltöm, beragad vmi processz, attól merül gyorsan. Kipróbáltam azt, hogy újraindítottam töltés után, meg azt is, hogy nem engedtem 100% ra tölteni, és mindkét esetben lassabban merült utána.
Amúgy ha nem talál hálózatot és folyton keres, az eléggé lemerítheti a telót.
Csak mellékesen megjegyzem, tegnap átállítottam a telefont 3g-ről csak gsm módra, azóta sokkal lassabban merül az akksi.
Használt valaha valaki samsung billentyűzetet korábbi samu telefonon, a 3x4es verziót (phonepad) t9-cel?

[ Szerkesztve ]

(#1007) dorika87 válasza Aryes (#1006) üzenetére


dorika87
őstag

Legalább nem én vagyok az egyetlen akinek ez probléma:) de nekem ez már kicsit bosszantó. Most én is újraindítást csináltam hátha... mert most már 63%-nál jár az akksi, ehhez képest, kb 3 telefonhívást bonyolítottam le eddig amik kb 2 percesek voltak, szinkronizált kb 2db mailt és közben alig nyomkodtam. Most feltettem az easy battery savert (normar módra állítottam) mert hallottam róla jókat, aztán majd kiderül. Remélem a következő töltésnél (ami ezek szerint ma este esedékes ahogy elnézem) már jobb lesz az üzemidőm, mert ez tényleg aggaszt picit. Múlt héten volt, hogy két napot is kibírt a telefon, pedig nem változott rajta sok minden, max egy-két appot telepítettem rá (játék, messenger, időjárás widget, ez utóbbit már kilőttem hátha ez szívta jobban, mert már nem tudok mire gondolni.) Nem tudom mitől függ én sem, hogy van amikor tovább bírja, van amikor nem. De talán majd beáll az üzemidő mert összességében csak egy hete van meg a készülék.

(#1008) borist válasza dorika87 (#1007) üzenetére


borist
tag

Az enyém is egy hetes, de szerintem meglepően jól bírja az akku. az első 8% gyors merülést nem tapasztaltam

(#1009) dorika87 válasza borist (#1008) üzenetére


dorika87
őstag

Köszi. Valami be lehetett akadva, mert amióta újraindítást csináltam. 1 órája 63%-on áll és nem merült tovább. Szóval remélem ez csak egyszeri eset, mert előtte nekem is volt, hogy kibírt 2 napot.

(#1010) trobi28 válasza dorika87 (#1009) üzenetére


trobi28
addikt

Sajnos ilyen az Android.Nem is azzal van feltétlenül baj hanem a sok ellenőrizetlen app-al. Letőltesz egy egyszerű programot és azt veszed észre hogy megbolondul a telefonod :(((

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#1011) dorika87 válasza trobi28 (#1010) üzenetére


dorika87
őstag

Na igen, erre már sajnos rájöttem. Csak momentán androidra volt pénzem. Ha vártam volna még lehet fél éven belül Iphone-t veszek, de hát ez van, androiddel kell beérnem:) egyébként szeretem a telót meg minden, csak ilyen az android, ezt én is tudom. Majd korrigálok rajta valahogy:)

(#1012) TODI1111 válasza aicon (#1002) üzenetére


TODI1111
addikt

Nem vaterán hanem apródon vásárolt telcsi! Megnéztem én is és kiderült, nem is garanciajegy van benne csak egy garancia tájékoztató! Úgyhogy van egy valóban új s3 minije minden tartozékával, dobozában csak éppen garancia nincs hozzá! A doboza alapján franciaországi készülék!

(#1013) kp78


kp78
addikt

(#1014) retesz147


retesz147
addikt

Holnap megérkezik az sd kártyám és úgy döntöttem, hogy előtte csinálok majd egy visszaállítást, hogy 0-ról induljak, mert sajnos volt már 1-2 fagyásom és a gtalk meg a szinkronizálás se olyan, mint amilyennek kellene lennie....(gtalk akkor jelez mikor neki jól esik, nem pedig akkor mikor kell, az e-mailek 90%-ban pontosan megjönnek, de nagyon nagyon sokszor leáll a gmail és az összes google szolgáltatás egy hibával....) szóval egy visszaállítást alkalmazok....

viszont addig minden "szart" kipróbálok, hogy tudjam mit fogok feltenni és mit nem.....

feltettem az Apex-et, viszont nem találom benne a gyári időjárásos Widget-et....pedig nekem nagyon tetszik és még nagyjából pontos is.....nem tudjátok, hogy más launchernél, hogy lehet elővarázsolni...főleg az Apex-nál?

melyik launchert ajánljátok?(gyári se olyan rossz, csak nekem hiányoznak a gesztusok)

köszi!

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13 eu dev...

(#1015) Tarantula33 válasza retesz147 (#1014) üzenetére


Tarantula33
tag

Apex-Nova-ban biztos nincs az idöjárás én ezeket használom (most nova).

Huawei P30 pro

(#1016) Aryes válasza kp78 (#1013) üzenetére


Aryes
nagyúr

Ki írta ezt és miért? :)

(#1017) borist


borist
tag

"Beállítottam azt is, hogy ha a kijelzővel lefele helyezem el az asztalomon a Minit, akkor lenémítja magát."

Ezt hogy tudom beállítani??? nekem nem némul el erre

[ Szerkesztve ]

(#1018) kp78 válasza Aryes (#1016) üzenetére


kp78
addikt

A teszt tetején ott a dátum, szerző, a "miért" mondjuk nincs... :U
De nem igazán értem én sem a kérdésed. :U

(#1019) retesz147 válasza Tarantula33 (#1015) üzenetére


retesz147
addikt

Köszi...
Véleményed szerint melyik a jobb? (gyorsabb, szebb, okosabb?)

Xiaomi 13 eu dev...

(#1020) trobi28 válasza retesz147 (#1019) üzenetére


trobi28
addikt

A kettő szerintem egy szinten van tudásban,én mondjuk a Nova-t jobban szeretem. :K

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#1021) trobi28 válasza borist (#1017) üzenetére


trobi28
addikt

Arra gondol szerintem hogy ha csörög és leforditod akkor némul.Normál esetben nem némitja magát

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#1022) RicoRR válasza kp78 (#1013) üzenetére


RicoRR
tag

Itt ilyeneket ír az arc, hogy ha hívják és a füléhez emeli a telefont, akkor az automatikusan felveszi. Az enyémen be van állítva a közvetlen hívása mozgásokban, de én csak megsüketülök, ha a fülemhez emelem a telefont, amikor csörög. Vagy ezt nem a mozgásokban kell beállítani? Arra már rájöttem, hogy kedvenc névjegyekből nem lehet így telefonálni, csak sima névjegyekből, akkor is ki kell választani a nevet, azaz, vagy megnyomom és fülemhez emelem -> tárcsáz, vagy nyomás helyett húzom az ujjam -> tárcsáz, szóval mi értelme, azon kívül, hogy tök jó?

Arról is ír, hogy ha használja a telót, akkor nem csörög, meg pittyeg, csak jelzi, hogy bejövő hívása van. Nem emlékszem, hogy az enyém hogyan viselkedik ilyenkor, de ezt hol lehet beállítani?

köszi!

bementem a galériába és ott voltak a facebookos kép mappáim. átkozódtam, mert nem tudom, hogy és mikor került oda, gondoltam a facebook frissítéssel. Most meg nincsenek ott. Erre megörültem, hogy ha akarom ott van, ha akarom nem. Csak nem tudom, hogy mitől kerül oda és mitől vissza. Tudja valaki? köszi

(#1023) dokee78


dokee78
félisten

Most akkor ST NovaThor U8420 vagy ST NovaThor U8500?

Antutu 3.0.3 mennyit ad rá?
Akkuidőről nyilatkozna valaki?

(#1024) retesz147 válasza RicoRR (#1022) üzenetére


retesz147
addikt

ezekszerint már 2-en vagyunk akik nem találják azt, hogyha csörög és fülemhez emelem, akkor felveszi....megsüketülök, de hogy ez nem veszi fel az tuti.....plusz a bizgerálás közben nekem rendesen csörög/rezeg....ezt a beállítást se találtam.....

Xiaomi 13 eu dev...

(#1025) retesz147 válasza dokee78 (#1023) üzenetére


retesz147
addikt

elég vegyesek a leírások.....de több helyen olvastam, hogy ST NovaThor U8420.....

akkuidő....nyüstölve erős 1 nap, békénhagyva akár 2,5 nap...

ma 100%-ot elérte a töltés, rögtön levettem és 2,5 órá navigáltam vele primóval és 63%-ra csökkent...kb 40%-os képernyő fényerővel..... (és közbe be volt kapcsolva a wi-fi, mert véletlenül úgy hagytam, persze nem volt csatlakozva sehova)

Xiaomi 13 eu dev...

(#1026) Aryes válasza kp78 (#1018) üzenetére


Aryes
nagyúr

Csak azért kérdeztem ki írta, mert ha te írtad, nem sértelek meg vele, hogy leírom: a teszt pontatlan, felületes, és a valótlanságok mellett marhaságokat is ír. Pl a fülhöz emelt hívásfogadás. És amiatt kérdeztem, hogy miért volt szükség erre a tesztre, mert van róla több teszt is, olyan is, ami magyar nyelvű és valódi képet ad a telefonról.

(#1027) Tarantula33 válasza retesz147 (#1019) üzenetére


Tarantula33
tag

Szinte ugyanaz a kettö, talán a Nova gyorsabb egy picit

Huawei P30 pro

(#1028) kp78 válasza Aryes (#1026) üzenetére


kp78
addikt

Nem én írtam :N

(#1029) Mzombi


Mzombi
aktív tag

Nova-t feltettem én is és fasza kis launcher, jól kezelhető vele minden, tetszik nagyon, thx a javaslatot... Ha van még olyan app, vagy bármilyen kiegészítő, amivel még jobbá tudom tenni a Minimet, akkor várom a hozzászólásokat ;)

(#1030) Aryes válasza Mzombi (#1029) üzenetére


Aryes
nagyúr

Profiles nevű profilozó program. Én már három éve is ezt hasznaltam, lehet nehezen találod meg mert régi, de megéri mert ingyenes, mégse b.tat reklámokkal vagy korlátozással, és mindent tud amit kell. Egy kék színű csengő meg egy csavarkulcs van az ikonján.
Dolphin browser sztem a legjobb böngésző.
Barcode scanner, google goggles.
Any cut: rejtett programok, vagy amúgy több kattintással elérhető almenük linkjét lehet vele a kezdőképernyőre tenni. Jb alatt kicsit bugos, de ha megvan a link már nincs vele gond.
250+ pasziánsz: nálam alap progi. Kipróbáltam vagy húszat, de ezt találtam a legjobbnak. :)

(#1031) retesz147


retesz147
addikt

sajnos gyári visszaállítás után is megmaradt a gmail és a gtalk bug.....meg az internetes szinkronizálás hiba + a google programok hibával való leállása...nem is értem mi a "sza"r a baja,de már kezdek kicsit ideges lenni miatta........

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13 eu dev...

(#1032) Mzombi


Mzombi
aktív tag

Evolution
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RNWMMEBgSu4

ezt most találtam, este fel is teszem szerintem, nagyon jól néz ki elsőre...

(#1033) Mzombi válasza retesz147 (#1031) üzenetére


Mzombi
aktív tag

vidd vissza garival és kész...

(#1034) Aryes válasza retesz147 (#1031) üzenetére


Aryes
nagyúr

Ugye neked szolgáltatós telód van független fw-el?

(#1035) retesz147 válasza Aryes (#1034) üzenetére


retesz147
addikt

nem nem....teljesen független (gyári garis)

Xiaomi 13 eu dev...

(#1036) retesz147 válasza Mzombi (#1033) üzenetére


retesz147
addikt

azt hiszem megvárom a hivatalos frissítést (ugye még Mo-ban nem lehet frissíteni,máshol már igen) és, ha akkor se javul meg, akkor visszaviszem....

addig meg felteszem az általad javasolt Imo-t....az e-mailok meg 10-15 percel később megkapom....azt, úgy érzem kibírom....a hibaüzenetes leállás csak akkor jön elő, ha gtalkot próbálgatom....ha békén hagyom akkor nincs leállás....

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13 eu dev...

(#1037) Mzombi válasza retesz147 (#1036) üzenetére


Mzombi
aktív tag

Ha a 4.1.2-re gondolsz, akkor szerintem még nincs kint... Egyébként tegnap mondta egy cimbi, hogy neki GS2-je van és hogy neki tegnap jött ki a 4.2.1 és furcsálta, hogy S3 minire hogy-hogy később adják ki... (gondolom a nagy telokra előbb jön ki, a minikre meg később...)

MÁS: volt korábban szó arról, hogy vkik le szoktál állítani/tiltani azokat a programokat, amiket egyáltalán nem használnak... esetemben pl. a G+ teljesen haszontalan (több mással együtt)... Hogyan tudom én is ezt megtenni? Alkalmazások beállítása -> és az adott alk-nál Kényszerített leállítás? Vagy frissítések törlésére is nyomjak rá?

(#1038) retesz147 válasza Mzombi (#1037) üzenetére


retesz147
addikt

igen....még nincs kint a 4.1.2....azt még megvárom....és ha akkor sem jó...akkor megy gariba....remélem azért a 4.2.1-ig eljutunk....

kérdésedre a válasz:

beállítások->alk.kezelő->ha a letöltöttek között van, akkor először távolítsd el a frissítést róla->Összes->kiszemelt program->Letiltás (miután eltávolítottad a frissítést, megjelenik a Letiltás gomb)
ha később engedélyezni akarod, akkor Összesnél a lista alján találod meg....

ezt értelemszerűen csak rendszeralkalmazásoknál lehet megtenni.....

Xiaomi 13 eu dev...

(#1039) retesz147


retesz147
addikt

jó időjárás widgetet tud valaki ajánlani? (kisebb települések is benne vannak, pontos,keveset fogyaszt)

a gyári Samsungosat nem lehet valahonnan letölteni? mert a Novában eltűnik sajnos....

Xiaomi 13 eu dev...

(#1040) retesz147


retesz147
addikt

még egy kérdésem lenne: ha névjegyzékek között keresek név bepötyögéssel, akkor a találatban megjeleníti az összes egyezést pl: Nagy ...megtalálja a google címtárban és a SIM-en is....és szinte mindent duplán mutat, mert SIM-en is és google-ba is el van mentve.....viszont a névjegyzéket csak a googlera állítottam....zavaró ez a duplán mutatás....nem lehet valahogy redukálni, hogy keresésnél is csak google-ban találhatóak között keressen?

Xiaomi 13 eu dev...

(#1041) Mzombi válasza retesz147 (#1040) üzenetére


Mzombi
aktív tag

Vagy hogy automatikusan összefűzze a hasonló névkártyákat?

(#1042) Hanz


Hanz
tag

Sziasztok! Az érdekelne hogy asztalra, ágyra letéve mennyire tompítja a hangot? A galaxy minimnek kicsit ivelt a hátulja igy semmit sem veszt a hangerőből. Ám tegnap kaptam a cégben egy nokiát és bizony annak tök sima a hátulja és legalább 50%-ot veszt az erejéből és néha nem hallom meg. Ez marhára idegesít.

(#1043) retesz147 válasza Hanz (#1042) üzenetére


retesz147
addikt

szvsz asztalra letéve még erősödik is ....viszont puhára,ágyra letéve ott veszt a hangerőből....kb 40%-ot.....

Xiaomi 13 eu dev...

(#1044) trobi28 válasza retesz147 (#1039) üzenetére


trobi28
addikt

Beautiful Widgets,a legjobb,még a tanyákat is ismeri :K

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#1045) retesz147 válasza trobi28 (#1044) üzenetére


retesz147
addikt

thx...esetleg valami ingyenes?

névjegyzékes "problémára" nincs ötleted?

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13 eu dev...

(#1046) trobi28 válasza retesz147 (#1045) üzenetére


trobi28
addikt

Ingyenesbe nem találtam olyan jót,ez fullos,megéri az árát,én megvettem :K
Névjegyzékre nincs még de utána nézek.

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#1047) RicoRR válasza retesz147 (#1031) üzenetére


RicoRR
tag

nekem is kiírta már kétszer ezt az általad korábban megírt hibaüzenetet, de csak gtalkban és csak akkor, amikor még nem volt internet kapcsolat.

(#1048) retesz147 válasza RicoRR (#1047) üzenetére


retesz147
addikt

nekem megcsinálta azt, hogy beléptem gtalkba...be volt jelentkezve, minden szuper....kiléptem Home gombal...kb 2 perc múlva visszaléptem....akkor már offline voltam....és nem jelentkezett vissza, hanem hibaüzenettel kidobott.....aztán rá kb 10 percére jött egy e-mailem és akkor nem kaptam meg az emailt,hanem helyette simán főképernyőnél jött egy hibaüzenet.....gondolom akkor akart frissíteni gmailt, csak valamiért elszáll....

Xiaomi 13 eu dev...

(#1049) RicoRR


RicoRR
tag

valaki meg tudja mondani, hogy mikor vannak bent a facebookos mappáim galériában és mikor nem? azóta nem tudtam megismételni a dolgot.

(#1050) Aryes válasza RicoRR (#1049) üzenetére


Aryes
nagyúr

Ez így konkréten még nem fordult elő nálam mert rögtön kikapcsoltam a galériák szinkronizálását. De egy kollégám véletlenül leszinkronizált a faceről egy pár képet és alig jöttem rá, hogy tud tőle megszabadulni. :)

retesz147: a routereddel minden rendben van? Vagy mobilnettel csinálja ezt? Fura, mert ha nem a miniről lenne szó, első kérdésem az lenne, hogy nem fogy-e el a ramod, de hát 1giga az 1giga...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.