Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Olvasd el a kézikönyvet, és konfigold be a telódat rendesen, hogy csak azok az alkalmazások használják a hálózatot, amiket engedélyezel. WiFi-t külön számlálja. Nálam közel 4 hét alatt lett 67 MB az adatforgalom, igaz, melóban és otthon is WiFi van. (A WiFi mondjuk 5.2 GB-nál jár. )
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Icetee
aktív tag
[Samsung galaxy s3 mini sürgős ]
"(dual sim kártyás ,de nem a clon hanem az eredeti változat)"
Szerintetek ebből volt dual sim-es?
Szemét egy eladó, ez a tipikus klón menü. -
magich
csendes tag
válasz kengyel #1383 üzenetére
Én az Intersparban vettem valami után-után-utángyártott akármit... az ára 900 Ft volt és van rajta egy kék LED-es visszajelzés meg egy USB aljzat a kábelhez. Remek vétel volt, azóta is vígan használom. Amúgy lassan nekem is meglesz ez a gyöngyszem, olyan reszketve várom, mintha 5 nőt ígértek volna egyszerre egy éjszakára
-
nagyúr
Gyárilag babrálható
+RicoRR: adathasználat menü, le kell menni alulra, kiválasztani egy alkalmazást, rábökni, és legalul van egy checkbox, azt bejelölöd, és nem fog a háttérben mobiladatot használni, csak ha konkrétan megnyitod az appot és előtérben használod. A mobiladat fülön igy minden programnál látszik, mennyit fogyaszt elő és háttérben. Jól el van amúgy dugva, nem tagadom.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mit keresel pontosan? Az adatforgalom WiFi-s mérését, vagy az egyes alkalmazások hálózati tevékenységét?
Főképernyőn Menu -> Beállítások -> Adathasználat -> Menu -> WiFi használat megjelenítése
Főképernyőn Menu -> Beállítások -> Adathasználat -> legörgetsz az egyes alkalmazásokhoz, és látod, hogy melyik, mennyit használt eddig. Ráböksz az alkalmazásra, ott látod, hogy az adott időszakban mennyit forgalmazott hálózaton és mennyit WiFi-n, mennyit előtérben, mennyit háttérben. Az oldal alján be tudod állítani, hogy ne fusson a háttérben, vagy csak akkor, ha WiFi-n vagy. Az egyes alkalmazásokat célszerű ezek alapján átnézni, mi az, amire szükség van mindig, hogy fusson a háttérben, és mi az, ami elég, ha WiFi-n megy.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
magich
csendes tag
Nekem most még egy ZTE Blade van és megakeményen gyilkolom, elég hárdkór felhasználó vagyok. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Samu barátom mennyire fogja csípni a megpróbáltatásokat. Ja itt most persze nyilván nem arra kell gondolni, hogy elviszem raftingolni meg csalinak használom pontyozáskor... Net, net, net, orrba-szájba, kevés Facebook, még több rengeteg email, csatolmányokkal. Néha fotók szerkesztése is. A Bladenek botrányos a fényképezője, de attól "félek", hogy a Mini szuper lencséje miatt egy újabb tényező lesz, ami akksipusztítólag hat. Persze utálom, amikor szűzlányként kell bánni egy okostelefonnal, csak hogy bírja az akksija. Azért vannak benne az olyan funkciók, mint pl. a zenelejátszás, a fényképezés, az internetelérés, videotelefonálás, navigáció, hogy kihasználjuk. És én ki is használom. Csak remélem azt még megérem, hogy a 16"-os kijelzők helyett piacra dobnak egy olyan akksit, mint amivel hetekig szárnyalt anno a 3310-esem - persze nyilván arányaiban.
-
magich
csendes tag
válasz kengyel #1409 üzenetére
Azért utángyártott meg utángyártott között is tud elég durva különbség lenni. Jó, nyilván az általam vett szivargyújtós töltő nem a high-end kategóriába tartozik, de talán mégsem egy saját akksiról van szó, aminél én sem adnám le a színvonalat. Habár jártam már úgy is, hogy a tükrös fényképezőmbe az utángyártott akksi jobban helytállt, mint a gyári társa. Ki kell fogni. Vagy passz...
-
bubus66
nagyúr
(#1401) Jorus
Mondj már nekem olyan alkalmazást amelyik alapból a Wi-fit akarja használni még a Weather widget is megkérdezik,hogy adat kapcsolat, vagy Wi-fi kapcsolat. Csak azt nem értem, hogy az adat kapcsolatnak és a Wifinek mi köze egymáshoz (lehet, hogy nem értek hozzá). Azt hogy az egyik ennyi mutat a másik annyit az meg azért van mert többet használod a wifit. Ha adta kapcsolatot használsz,és közben pedig be kapcsolod a wifit az adat kapcsolatot a wifi tallonba teszi.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
nagyúr
válasz bubus66 #1413 üzenetére
Ezzel mit szeretnél mondani? Ha WiFin vagy, akkor azt használja minden alkalmazás, ha nem vagy WiFin, akkor meg be tudod állítani, mi fusson hálózaton és mi ne.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
bubus66
nagyúr
nem vitázok veled de a wifi felülírja belépésnél az adta kapcsolatot. legalább is az LG-nél biztos. Magyarul nem is kérdez hanem tallonba teszi. Miért használná olyan alkalmazás PL amelyik meg kérdezi, hogy adatkapcsolat vagy Wifi akkor már mindegyik nem használja csak abban az esetben ha bele nyúltál.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
magich
csendes tag
Mi a véleményetek az ilyen akkuüzemidejétmeghatszorozó alkalmazásokról? JuiceDefender, Green Power és társai. Nekem a 2.3.7-es droidon még TALÁN volt értelme, de mi a helyzet a 4-es fölötti verziókkal? Használ valamit vagy csak ilyen placebo hatás?
-
kengyel
nagyúr
Én személy szerint nem használok ilyen "külső" programokat. Szerintem a JB már elég jól van optimizálva ahhoz hogy ilyen programok kellenének. Az aksid úgy fog merülni ahogy és amilyen körülmények között használod a telefont.
(#1402) Icetee Érdekes egy hirdetés az már biztos
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
boken
senior tag
Kezdem unni a telefon hülyeségeit
állandó jelleggel megszakítja a hívásokat,és azzal a mozdulattal le is fagy az egész telefon,csak a restart segít rajta
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
kengyel
nagyúr
Beregisztráltam a készüléket a Samsung oldalán. Kaptam + 2-hónap garanciát Sose lehet tudni. És mellé jár a háztól-házig szervizfutár is .
kengyel
-
boken
senior tag
válasz rerebere #1421 üzenetére
T-s,rootolt,dec 23.án vettem,24.én rootoltam,de addig nem volt vele gond még fel nem tettem a 4.1.2-t,most ezt tettem vissza(szerintem, mert nem találom a gépen)I8190GBLALL2 vagy ezzel:I8190OXXALL1
a telóban már csak a rootét látom.
és ezzel rootoltam:I8190XXALK6_I8190XEFALK1_HOME_rooted_by_avicohh
de dec.-ben is ezzel rootoltam és nem volt baja.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kengyel #1412 üzenetére
Az utángyártott dolgokkal vigyázni kell, nem érdemes spórolni pár száz forintot, hogy aztán több tízezret költs javításra... Egy autós töltő pl pont olyan, amivel biztosan nem spórolnék. Ha az utángyártott cucc azért olcsó, mert pl kimaradt a feszstabilizálás meg egyéb védelmek...
boken: ALJ a vége a fwnek, nem ALL, lehet mégis rosszat tettél fel.
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
-
kengyel
nagyúr
válasz trobi28 #1433 üzenetére
Legalább is fel van tüntetve a futár is.
(#1431) magich Én nem tudom hogyan lehetne leszedni a T. romot. Keresgetem de Hungary verziót nem is találok.
(#1432) aryes Ezért is gondolkoztam az eredeti gyári szivartöltőn . Csak sajnos az ára is dominál.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
TODI1111
veterán
boken!
-
bubus66
nagyúr
válasz trobi28 #1438 üzenetére
(#1438) trobi28
Van a Samsunghoz szerviz futár nekem TV is Samsung és én is regisztráltam a Samsung honlapján, és bizony hogy Garancia alatt kijönnek. Meg adta magát a TV 6 hónap után, (és csak egy telefon hívásba, került Állítólagosan Budapestről jöttek az 250 Km tölünk) és kijöttek, és nem javítottatok,hanem adtak egy újat. Tehát amit a Samsung kiad készüléket akármit telefont TV micro stb és regisztrálsz az oldalukon biztos hogy van a 2 hónap ++ garancia meg a szerviz futár szolgálat.
-
boken
senior tag
válasz bubus66 #1441 üzenetére
Így van:
szervízfutárKengyel kolléga:felteszem és teszt alá vetem
+ megy a boxba.[ Szerkesztve ]
-
BuricsJ
tag
válasz BuricsJ #1321 üzenetére
Feltettem a kérdést a MySamsung oldalon (lehet-e Picasaweb albumokat SD kártyára szinkronizálni?), válaszuk szerint csak a készülék memóriájába lehet :-( :-(
Esetleg ismeri-használja valaki a Picfolio for Picasa alkalmazást? Letöltés SD kártyára és automatikus szinkron tapasztalatok érdekelnek.
KöszönömJózsi
-
bubus66
nagyúr
-
RicoRR
tag
válasz trobi28 #1438 üzenetére
Pedig emlékeim szerint van valami lista a prémium készülékekről - amikhez jár a szervízfutár - és azor rajta van.
Közben rápróbáltam mysamsungból prémium szervízfutár szolgáltatás igénylése lenyíló menüben kiválasztom melyik készülékem (regisztrált) hibásodott meg tovább és már adja is a formot kivagyok hova jöjjenek mikor stb..
Te ennél is tovább mentél?
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Már fentebb kicsit boken fórumtárs belinkelte . És benne is van a mienk
[ Szerkesztve ]
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest