Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
sziasztok,
a hivatalos oldalon a független verzióhoz 3 féle 4.3 rom található:
mi közöttük a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz sanyirigo #83452 üzenetére
Értem, köszi!
Most vettem egyébként bontatlan, és gyárilag 4.3 van rajta, alapsáv verziója: I9300XXUGNA8
ez ahogy nézem ugyanaz, mint ami a hivatalos oldal leírásában szerepel a "modem" résznél.
nem kell akkor frissítenem akkor ugye, mert a legújabb van rajta alapból?köszönöm.
-
Lefty
addikt
az alapértelmezett arcképekkel a névjegyzékben lehet valamit kezdeni?
iszonyat gagyi, amikor meg hívnak, akkor még nagyobb
-
Lefty
addikt
nekem nem lagzik, de kicsit lomha. másnak nem? főleg alkalmazások között, illetve visszalépéseknél. a RAM meg állandóan 6-700 körül van, ürítés és minden app bezárása után is.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
hello, az alap galeria alkalmazas masnak is 3-4 masodperc alatt nyilik meg?
-
Lefty
addikt
azt meg lehet vajon csinálni, hogy fényképezés után, amikor a sarokba bökök, hogy nyissa meg a képet, amit csináltam, ahhoz ne a gyári galéria alkalmazást használja?
-
Lefty
addikt
valószínűleg egy buta kérdés, de most akarom rootolni a telefont és egy olyan elágazáshoz érkeztem rögtön, hogy van CF Root 6.4 és van CF autoroot, két külön fájl, mi a különbség?
-
Lefty
addikt
amúgy visszatérve a - stock 4.3, root, kitakarítás - hármashoz, ti konkrétan miket töröltetek? tudom, hogy van egy lista a biztonságosan eltávolítható alkalmazásokról, de mégis.
én is ezt az utat jártam, szinte minden samsungos appot letöröltem a rákba, csak érdekelne, hogy más miket törölt le, hátha volna még valami, amit kihagytam.
-
Lefty
addikt
samsung link app es samsung account kell barmire? torolnem ezeket is.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz Poca141 #84153 üzenetére
ITT a lista, hogy mi a safe to delete, én titanium backup-ot használtam, tudsz biztonsági mentést is csinálni róluk ha esetleg később mégis kellene valamelyik progi. ezek a samsungos hülyeségek simán törölhetőek, csak eszik a memóriát meg a helyet. samsung apps, hub, chaton, s suggest, újságos meg a többi play alkalmazás (elég maga a play áruház), stb, stb. nekem még dropbox meg deezer is volt.
-
Lefty
addikt
az S jegyzetben egy-ket alapertelmezett kepet osszefirkaltam es ra is mentettem sikeresen. vissza lehet valahogy varazsolni az alap semakat?
-
Lefty
addikt
bongeszo teren mi a legjobb? a gyari neha felidegel, amikor nem reagal egy-ket linkre kattintasra, csak ugy negyedjere...
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
letoroltem a gyari galeria appot, mert nem birtam mar idegekkel. helyette tettem quickpic-et, az megy, mint a szelvesz. a bokkeno csak az, hogy fenykepezes utan a kamerabol az iment keszitett kepre kattintva nem tortenik semmi. ugye mert default volt a gyari galeria ehhez.
lehet ezt orvosolni valahogy?
a bongeszos valaszokat koszonom. a chrome megy frankon.
-
Lefty
addikt
válasz VegyesTamás #84359 üzenetére
nekem gyári rommal ma pl. 4-5 órás folyamatos nyomkodás mellett úgy 30%-ot merült. én speciál a fogyasztással nagyon meg vagyok elégedve, az S2-őt 3 óra alatt le tudtam meríteni.
-
Lefty
addikt
fejlesztoi beallitasoknal az animacio skalazasok visszabb allitasat probaltatok mar? kikapcsoltam mindharmat es rendesen megdobta a sebesseget!
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
kicsit off, de havernak az S2-je most olyat csinalt, hogy eleg meleg volt a telo, majd ujrainditotta es 40%-rol hirtelen 3%-ra esett az akksi. otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest