Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
-
trobi28
addikt
válasz kelzsoca #82753 üzenetére
Hello
A múltkor írtam a Bluetooth problémáról (10 hívásból egyszer kifagyasztja a telefont).Kipróbáltam és másik fülessel is csinálja.
Sok 4.3 -al próbáltam és mindnél fennáll a probléma.Merre induljak el? KösziBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Bigyo13
őstag
Valaki tud esetleg olyan appot, ami a bal sarokban folyamatosan mutatja a status bar-ban az operator szolgáltató nevét?
pl.: VodafoneKöszönöm
Samsung Galaxy S3/S5
-
arnd
senior tag
Már két ciklussal régebbi az SIII mint az aktuális csúcs modell. Valójában teljesen logikus döntés, hogy nem lesz hozzá 4.4.
Persze a kifogás keresés stb. az gusztustalan.
Az XP támogatás sem véletlenül szűnt meg...A view-hoz is májusra ígérték a 4.4-et, erre most kijött egy újabb ígéret: június.... grrrrr....
-
Bigyo13
őstag
válasz ninjago #82763 üzenetére
Köszi ez úgy néz ki jó lenne, de nem akarom feleslegesen megvenni, ha esetleg mégsem olyan aminek elképzeltem
Kipróbálni meg nem tudom, mert sehol nincs meg az apk...
Bár ehhez elvileg felkell tenni előtte a iphone launchert(#82764) dbius : Köszi ezt ismerem.. valóban csak a logót mutatja fenn...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
Weeman1
veterán
Visszatértem S3-ra.
Xiaomi 11T Pro
-
ihnatakos
csendes tag
Sziaztok Segítsetek!
Nem tölt rendesen a telefonom! Több töltővel is próbálkoztam ami más telefonokon tökéletesen működik. A Galaxy Charging Current nevű programot használom a töltési erősség mérésére. Ha felrakom a töltőre a telóm a program 800 mA ről indul és egészen 100mA-ig csökken. Rootolt a telefonom. (Egy HTC-s usbvel és egy bolti adatkábel kombinációval sikerült átlag 600mA-es sebességet elérni ami nem rossz, de az 1000mA hez képest szánalmas! A töltő kezd tönkremenni ugyhogy gyorsan kéne valami megoldás. Előre is köszönöm!-
-
ihnatakos
csendes tag
100% az én eredetimet meg még 1 s3 ét és egy s4 ét néztem meg minddel ugyan ezt csinálja! 4.1.2 van amugy
-
-
ihnatakos
csendes tag
1
[ Szerkesztve ]
-
-
ihnatakos
csendes tag
Vettem kábelt új aksit mindent! amit csak lehet! nem avval van a hiba szerintem szoftveres de fogalmam sincs mi lehet
-
-
Weeman1
veterán
Már 2 féle Odin-al is próbáltam rootolni Cf-root-al a 4.3 XXUGNA8-at,de fail mindkétszer.
Valakinek volt már ilyen?Xiaomi 11T Pro
-
Bigyo13
őstag
Na ne vicceljünk már
Megvettem egy appot a Playen és nem tudom lementeni a telefonon sehogyan semmivel.., hiába Rootolt a teló, akkor sem lehet.. ez mégis, hogyan lehetséges? Mivel lehet lementeni, amivel biztos engedi?
Köszi, ha tudja valaki!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3/S5
-
szunyi777
őstag
Offical Cm Milestone 5?! Azt ugyan hol találtad? Dobj egy linket légyszíves.
Bigyo13 A telepített appot szeretnéd kimasolni a rendszerből? Ha igen, én ES file explorer szoktam. Adni kell az file explorer nek root jogot, és már másolható is. Az eszköz /data/app ban vannak a user appok.
Weeman1 Esetleg recoverybol feltolsz egy prerooted romot. Érdekes hogy a Cf auto root nem működik.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Weeman1
veterán
Esetleg CF root-on kívül van más megoldás rootolni?
Xiaomi 11T Pro
-
szunyi777
őstag
válasz trobi28 #82798 üzenetére
NEXUS-ra mutat a link...
CM -et kerestem Milestone 5, és akkor azért nem találtam mert ez AOKP Milestone 5 *UNOFFICIALAz Offical CM Milestone mappa, az tök üres, azért kérdeztem..
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Gizmo94
veterán
válasz Weeman1 #82797 üzenetére
Van valami philz- es verzió is. De a Cf-nek jónak kell lennie. Ha nem, akkor ott valami félrement. Unrootolj teljesen, data/factory reset és újra . Root, supersu, busybox, su binaris frissít. Jónak kell lennie. Tölts le másik Cf autorootot, lehet, hogy hibás a file-od.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest