Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Amit korábban itt leírtam,hogy felül púposodott/behorpadt a műanyag keret(jobb felső sarokban) ismeretlen oknál fogva mert akármilyen hihetetlen nem ejtettem le(jobban vigyázok rá mint saját magamra kb) . Na beküldtem a telemaxba, és erre fel visszadobták ,hogy a telefon nem rendeltetésszerű használata mellett keletkezhetett a külső "sérülés". Na erre teljesen ideges lettem,és elmondtam neki,hogy mikor múltkor beküldtem mert a hátlap recsegett akkor "hibátlan" jegyzőkönyvet állítottak ki most meg ez? És saját költségemre kellett ráadásul venni egy hátlapot,és megszűnt a recsegés. Maga szerint ez korrekt, vagy reális válasz a telemaxtól? Csaj mondta nagyon, sajnálja, de ő erről sajnos nem tehet (mondjuk ezt tudom ), és ebbe nem tud segíteni. Mondom rendben egyszer nyeltem, de többször nem fogok egy garanciális "prémium" szervizzel ellátott telefonnál. Akkor most jön az email amit adtak múltkor reklamáció esetében, és jön a fogyasztóvédelem,média, és egy pár oldal szöveg. Nem fogom benyelni ez fix.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok