Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Alumìnium... Ja, hogy eredetileg? Oöööö, fehér.
Mégoffabb: Ilyet vettem (bocs a linkért, nem talàltam jobb képet) ma boltban, sajnos jò dràga volt, de nagyon fura, matt tapintàsù extravékony bepattintòs, ami ùgy néz ki, a szélét is védi. Annyira fura, hogy muszàj volt megvennem. Este fel is rakom, aztàn pròbàlok képet felrakni, ha valakit érdekel. Nem tudom, mennyit véd, de a fogàsa nagyon àllat (papìr szerü...) és a zember ma elmesélte, hogy a kollégài fele lecserélte a szifonjàt S3-ra, és majdnem mind összetörte màr a kijelzöt. Nekem meg màr tùl sokat esett a statisztikàhoz... (Erdekes mòdon akkor lett a legkevesebb baja, amikor arcra esett, attòl nyilvàn kevés dolog védene meg, én meg kifejezetten utàlom a tokokat.) -
BoSSanCS
aktív tag
válasz Gizmo94 #41816 üzenetére
Írtam egyébként a Samsungnak, csak kíváncsiságból, hogy mi lesz a válaszuk. És elég gyorsan azt a választ kaptam tőlük, hogy "A leírt jelenség szervizes beavatkozást igényel."
Szerintetek ezen mi lehet a szervizes beavatkozás? Én úgy gondolom, hogy ez inkább rom/kernel probléma, azon meg úgysem tudnak segíteni, mivel nincs újabb hivatalos rom. Most per pillanat megnéztem és a beállítások/akkumulátornál "Töltés (AC)"-t jelez és rendesen töltődik is az akksim.
Vagy esetleg az USB csatlakozóval lenne gond, amit nem árulnak el és emiatt néha rosszul érzékeli a töltést?
Szerintetek van értelme ezért felvenni a kapcsolatot a szervizzel?
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz BoSSanCS #41854 üzenetére
Volt már rá eset, hogy volt értelme, ha az USB csatlakozó hibája okozta. De előtte mindenképpen próbáld meg egy másik USB kébellel, illtve egy másik töltővel, ha teheted...
maxim01 Köszi! Nahh, ezt sem sokan mondanák szerintem... De persze, segítenék, visszanézek néha az S2-be is..
Tuz Jók lettek a képek! Az utolsón tipikus Samsung focus, alul-felül kivág, a gomba meg éles.. Auto-n volt?
[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
válasz HUTCHDB #41841 üzenetére
Elvileg ami ott van link az a v5.Nálam nem akadozik,vagyis csak nagyon ritkán.
Tennék is fel egy olyan kérdést,hogy ez alá is tehetek kernelt ugye?"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
foxymaxy
senior tag
válasz Varszegig #41786 üzenetére
akkor lehet hogy csak hülyeségből írták rá a kis fekete dobozra nagy zöld betűkkel hogy NFC
egyébként+ paypasst írtak volna rá
jah és mellékesen már 2011 Sziget fesztivál a voda már tesztelte az NFC-t a Metapay kártyával együtt ,
most 2013-at írunk, nem hinném hogy azóta csak a tojásaikat melengették (Húsvét utáni poén)e pluribus unum
-
pappkarcsi
senior tag
válasz Gizmo94 #41667 üzenetére
Ami igazán zavar, hogy egy facebook és két lap a chrome-ban már nem tud együtt meglenni, a facebook mindig újra tölti magát, ha megnyitok egy lapot a chromeban és visszalépnék scrollozni lefelé..
a nand kártyára swapoló beállítással kellene feltenni egy kitakarított romot.[ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
Gizmo94
veterán
válasz pappkarcsi #41864 üzenetére
Értem a problémát... Akkor ajánlom neked Seatone kolléga romját, egy igen jól kitakarított és stabil rom. Próbáld ki.
-
Varszegig
veterán
válasz foxymaxy #41863 üzenetére
Jó, akkor tedd oda a telefonod, és fizess vele. Szerinted sikerül? Nem az a bajom, hogy nem lesz egy NFC adó, vagy vevő sehol. Hanem kell egy program, ami összekapcsolja a számláddal a telefonodon. Linkeld már be a playről légyszi, melyik az?
Pl. ilyesmi Csak ez szlovák.
[ Szerkesztve ]
-
Slash20
tag
Sziasztok! Üzenet írásnál a Z-gombnál Y-ont ír. Minden be van állítva magyarra, és még sem jó. Van valami ötlet? Köszi
-
Max_218
tag
na Sziasztok ismét!
ma hívtak a t-mobile-től . a rendelésem miatt ,de csak annyit mondtak hogy személyi + lakcim legyen fénymásolva ,mindkét oldala ,és küldjem el postán a ciműkre. tényleg csak ennyi kell nekik ? előleget meg a pickpack .-pont átvevőhelyen fizessem ami 10k -
HUTCHDB
nagyúr
válasz DonMedve #41865 üzenetére
mondjuk ha nem kell a hang tuning es a cpu piszka, akkor en hagynam a gyarit, nekem az a tapasztalatom, hogy azzal a legjobb a rendszer.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz znagy69 #41878 üzenetére
ugyanezt tettem fel en is....
ugy laggol, mint az allat....
ahogy itt visszajeleztek, en szurok el valamit, csak nem tudom mit...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
szimike79
őstag
Üdv urak!
Tudna valaki esetleg segíteni? Friss ropogós SGS3-at az istenért nem akarja pc-m felismerni. Már csak a zenéket és a képeket kellene a vinyóról a telóra másolni, de akármit ügyködök, nem megy.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
szimike79
őstag
válasz ZoliM@ster #41887 üzenetére
Driver témán már túl vagyok, kínomban már a KIES-t is felraktam, de semmi. Hiába dugom rá pc-re semmi, még csak nem is tölti a telót. Kábel jó, mert más telóval működik.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
dancsuri
veterán
ha volt már akkor bocs: Új Galaxy-mobilt mutatott be a Samsung
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz szimike79 #41889 üzenetére
Hogy tudok legegyszerűbben a telefonra másolni a számítógépről?
A telefonon bemész a „beállítások-> névjegy -> USB beállítások”-ba, kiválasztod a háttértárat, majd „beállítások -> alkalmazások -> fejlesztés” menü, bepipálod az „USB-hibakeresést”. Ezután összedugod a telefont a PC-vel, a kezeddel „lehúzod” a telefonon a fenti információs sávot. Rákattintasz az „USB csatlakoztatva” menüre, majd a „Csatolás”-ra.DE!
hogy, hogy nem tölt......nem értem.....
azért próbáld meg fenti usb dolgot megnézni, bár ez még GB-s, nem Jelly Bean...itt van változás...így lehet hogy most már beállítások/tárhely résznél kell keresgetned.
sajna pontosan nem tudom, mert nem gyári az én telefonom.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Gizmo94
veterán
-
Frozzy
őstag
na hát nekem enyire megy szépen az ötös verziójú macska
(átkeverés tényleg full fps lagg..) szerintem az full a launcher baja.. majd javítják.. bár az nem is érdekel
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest