Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz Slash20 #38437 üzenetére
Nekem volt pár s2-őm így tudom mi a különbség.Aksi időben egyáltalán nem teljesít rosszabbul,sőt nekem még többet is bír mint az s2 gyári aksival.Engem a pentile nem zavar,nem nézegetem nagyítóval és normál távolságról nézve én nem láttam különbséget max az s3 javára a nagyobb felbontás miatt
A kamera sokkal jobb az s3-nál ,nem tudom hogy mert újabb az optika vagy nagyon jó a driver de míg az s2-el 10 mozgó alakról készült fotóból 6-7 homályos lett addig az s3-al nem sikerült homi képet csinálnom.Biztos lehet ezzel is csak nem normál körülmények között
S2-ben ICS óta nem képesek megcsinálni rendesen a kamera drivert,GB-nél még jó volt
Én nem bántam meg hogy feljebb léptem,pedig féltem hogy ez már nagy lesz nekem de használható még.Monjuk Note 2 nem kéne
Kb ennyi de ha még valami konkrét dolog érdekel akkor válaszolok szívesennordican: Ne csodálkozz hogy annyira merül ha még a szomszéd is azt nézi amit te
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
válasz Slash20 #38444 üzenetére
Csak gyári garisat vegyél,sufni GSM-es , 1 hónap garisat kerüld.
Nekem is kék van,szép az egy gyári szintén kék szilikon tokkalCsak még valami: Én nem akarlak rábeszélni félre ne értsd,én elmondtam azt amit tapasztaltam
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
bogyoobogy
csendes tag
válasz Slash20 #38437 üzenetére
Én is S2-ről váltottam vagyis S2 és Iphone 4S kombinációjáról és én jobban szeretem mind kettőnél. 1 hete van meg, nekem még kicsit nagy, de meg lehet szokni. Számomra nagyon sok újdonságot adott az S2öhöz képest. Sokkal több benne a felhasználói élmény. A kamerája tényleg fényezredekkel jobb mind az S2ő-é vagy akár mint a 4S-é. Pikk-pakk lövi a képeket. Nekem is kék színben van.
Előszőr mikor a kezembe fogadtam az se tudtam hova nyúljak rajta annyi újdonsággal lepett megIphone 4S - 16GB - Black .
-
legenda
válasz Slash20 #42733 üzenetére
szia,
sosem volt egyik telefonomon sem fólia, a gyári fóliákat az első pillanatban leszedtem (...sgs, sgs2, i4s), és minden telefonomat teljesen kifogástalan állapotban adtam el, akár egy év használat után is, bár vigyáztam is rájuk, de nem is karcoltam meg azokat, még speciális fényviszonyok mellett sem találtak rajtuk karcokat a vevők, tehát én nem vagyok a fólia híve - bár a mostani telefonomon (xperia z) annyira minőségi anyagú és felhelyezésű keményfólia van, hogy ezt most nem vettem le, de ha nem lenne rajta, akkor erre sem tettem volna.
meg azért, csak gg2 az s3 is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gizmo94
veterán
válasz Slash20 #42733 üzenetére
+1 fóliaellenes komment részemről is. Volt jópár telefonom, dőlia egyiken sem, sosem. Egyrészt számomra is egy eszköz, nem dédelgetem, de soha egyiken sem volt egy karc sem, mindet úgy adtam el, akár a gyári új. Használati mód kérdése elsősorban, de nem tudnám elviselni rajta a fóliát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elite: Dangerous
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?