Hirdetés
- Szólánc.
- A fénynél gyorsabban
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
Új hozzászólás Aktív témák
-
berczy03
aktív tag
Miben hoz többet a Siyah kernel a gyárihoz képest? Érdemes váltani?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
plejik
addikt
Felraktam a romot odinból, ki is írta hogy pass, de kb 5 perce csak villog a samsung felirat, ez normális? :S
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
veterán
Üdv
Kérek egy kis segítséget.
Újra raktam a windows xp,felraktam a usb drivert,de nem találja a telefonom,mi lehet a gond? -
veterán
Az op. rendszer újrarakása előtt,látta a telefont a gépem.
A Lengyel 4.1.2 xxelkc van a telefonomon
Tölteni meg tölti a telefont.
Nem értem mi lehet a gond
Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Na tegnap DU én is tagja lettem a csapatnak egyenlőre egy fekete drágasággal.
A sima és az LTE-s változat között csak a RAM mérete és a 4G "képesség" a különbség? -
ferrari1
őstag
válasz gyuri2008 #23513 üzenetére
Ez nehéz lesz. Win 7 alatt nekem is csak akkor látja, ha sem a kies sem a driverek nincsenek fent!!! Ilyenkor rádugom és látja rendesen. Emiatt már én is újratettem a wint mire rájöttem. Úgy használom, hogy mikor szükségem lenne a driverre felteszem ( odin ), utána uninstallálom. Ilyenkor minden rendben. Viszont van itthon egy gép XP-vel, azon én sem tudtam rávenni semmire sem ( lehet béna vagyok ).
Van egy jó megoldás: Airdroid, és elfelejtheted a kábelt. Persze, ha van wifid.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Frissit a telom vegre egy 294MB pack
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Zsolaf #23518 üzenetére
Igen. Es az akkuidom is brutalisan ugrott a romolgatas ota, hogy visszatettem a 4.0.4-et.
2nap uzemidő, több mint 3,5 ora kijelzovel. Mondjuk uj akksim van, de fél eves sincsen a telefon, nem hinnem hogy az előző tönkrement volna.
Most 4.1.1re frissitett, de én nyomtam ra a frissites gombra, nem jelezte hogy van.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Icetee
aktív tag
válasz Laraxior #23519 üzenetére
Nekem se ajánlotta fel a frissítést.
Én nem vettem észre hogy ennél jobban bírná az aksi. Nagyon finom használat mellett ennyi bírt:Azt hozzáteszem, hogy este repülő módon volt a telefon (8 órát) és csak nagyon keveset nyomkodtam.
WiFi se ment sokat (kb 2 órát). 41 perc telefonálás volt még benne. -
vagyula
senior tag
Ha valakinek kellenek betűtípusok és unja a gyárit,innen letöltheti.
Kicsomagolod a rart és telepíted a betűtípust.
Beállítások->Kijelző->Betűtípus-ban választható ki.[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz MunezXBK #23525 üzenetére
Nem, csak visszatettem mindent a gyári 4.0.4-re, az ezelőtti 4.1.2ről. De még a 4.1.1 is jobban ette az akksit. Bár egy hetes az akku, de kétlem hogy szerepet játszana. Talán annyi, hogy fekete hátterem van, és az érintőgombok világítása ki van kapcsolva.
Tehát ez a gond letudva, bár zenét még mindig nem tudok hallgatni fülhallgatón"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
plejik
addikt
Melyik progival lehet alkalmazásokat átmozgatni? pl: játékot a belső sd - ról a külsőre úgy , hogy az menjen is
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Laraxior
titán
válasz lajki7 #23527 üzenetére
Igen, teljesen gyári, fóliából szedte ki a Samsungos figura. Meg új fülhallgatót is kaptam. Az is bontatan, mivel jeleztem, hogy nem szól a fülhallgató, meg gyorsan merül a telefon.
MunezXBK: Igen, de már említettem... emlékszel?
Már üzentem a MySamsungon, de még nem hívtak, gondolom nem járnak mindennap Debrecenben. Remélem nem cserél alaplapot az ürge, hanem még vagy 2 alkalommal marad a probléma, akkor lecserélem a Note II-re
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz lajki7 #23532 üzenetére
Elsőre is megtehette volna, akkor tudnék bringán zenét hallgatni
(#23533) spawn21: Milyen hibás darabokat? Sosem volt semmivel se gondom. S2 hibátlan még mindig, amióta kihoztam a Mediából. S3 nálam van július 30. óta, nem tehetek arról, hogy nem szól a fülhallgató. Úgyfest a hangchip ment tönkre...
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Az lehetséges , hogy csak 11 gb ot lát a 16 gb ból a teló?
-
Yeffy
veterán
válasz vagyula #23521 üzenetére
óóó, köszönöm ember, örök hálám...
pont akartam kérdezni, h honnan lehet valami értelmesebb betűtípusokat szermányolni, mert már a tököm kivan a gyáriaktól...maximális köszönetem
egyelőre remekül muzsikál a 4.1.2 + Siyah... (Y)
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
csomi1977
aktív tag
felraktam a v34-es Omega romot a gyári 4.1.2.-es romra,egy zöld android felirat jelenik meg és utána semmi nem történik.Valakinek van ötlete? előre is köszönöm a válaszokat
-
Laraxior
titán
Te mindig olyan segitőkesz vagy... nem unod még magad?
Ha a kerdesre nem tudsz valaszolni inkabb ne is ugass bele...[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Azt hol kell beállítani, hogy hívásnál kijelezze a számomat a hívott félnél? Sehol nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest