Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz tragabi #23075 üzenetére
2 dolgot használj:
1) odin (ehhez nem kell "törés", ezt használják a szervizesek)
2) szerkesztés gomb (bocs)Yeffy DJ: Gyári romtól nem ugrik a számláló, szóval mind1. Mellesleg: szerintem ha valai reparttal feltl egy 3 file-ost, élő ember nem mondja meg mi volt előtte.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Az regen volt h a kies elszarta a telefonokat, en is odin-al csinalom, kezdoknek nem javaslok olyat amit nem is hallott meg, es o is mondta h nagyon kezdo, en S2-t is tobbszor kies-el meg S3 is csinaltam nem volt gondom, alap szoftver es mar biztonsagos, kulonben mar a samsung nem is engedne azon a frissitest.
-
tragabi
tag
Köszönöm sikerült!
reboot, és utána JB
-
RaveForce
veterán
egyébként váltott vki 4.1.2 leak-ről hivatalos lengyelre? _észrevehető_ változás van-e? mert ha nincs akkor hagyom így a hivatalos magyar 4.1.2 ig
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
szilasz007
aktív tag
Üdv,
Ha valaki fel akarja tenni a 4.1.2-t és nincs kedve végig várni azt a 3 órát amíg leszedi a fw-t a hotfile-ról...
http://donandroid.com/i9300xxelkc-sgs3-jelly-bean-4-1-2-jzo54k-for-galaxy-s3-491
van ott egy multiuploados mirror. Onnan 15 perc alatt lejött nekem.
És már fenn is vann
-
RaveForce
veterán
válasz Zsolaf #23111 üzenetére
végülis ha jol olvastam, fellehet rá tolni, ugy h megmaradnak az adataim. ez igy egyfájlos, odinos-pda tallozos móka, mint a leak, ugye?
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
válasz RaveForce #23115 üzenetére
nah a poweramp bedöglött SuperSU meghalt
-
veterán
Sikerült felraknom a 4.1.2 Lengyel romot.
Tudtam rootolni is.CF-Root-SGS3-v6.4
Majd meglátom milyen lesz. -
Rengete
aktív tag
Sziasztok
Felraktam a hivatalos béta 4.2-őt és nagyon frankó! Csak nincs benne magyar! Lehet ezt utólag magyarosítani szerintetek?
Egyébként röhej, hogy lassan 2013-lesz és már vannak telefonok amik a 4.2.1-et használják, a T-s GS3-ak meg még a 4.0.4-et!!!!!!
-
Drbonci
aktív tag
T-mobilnál megjelent az LTE-s változat. S3 LTE
-
Bilux
veterán
válasz ZoliM@ster #23080 üzenetére
2013 Q1/Q2
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
okoska74
senior tag
Láttátok a galaxy note 2 nek a képernyőzár feloldó részét. Azt a halasat. Nekem kellene egy olyan ha valaki tudna segíteni honnan lehetne megszerezni. Köszönöm.
[link]
http://m.youtube.com/#/watch?v=9nh2NSLgaII&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D9nh2NSLgaII&gl=HU[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
válasz okoska74 #23131 üzenetére
Nem tudom, hogy niért nem jó a link de alatta a youtube -s jó.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
vagyula
senior tag
Android 4.2 random reboots getting Google fix soon
Semmi sem tökéletes.Itt lesz a hátránya a sebtiben kiadott frissitéseknek.miui.hu
-
Icetee
aktív tag
Sikerült nekem is lefrissíteni reggel telefonon keresztül. Ezek szerint tényleg túlterheltek voltak a szerverek.
-
tucsok.
senior tag
én is frissítettem 4.1.2-re odinnal éljen a XEH 4.1.1. jb.
Ugye fent van a lengyel 4.1.2. zsír, de nem tudom rootolni. Végig megy az odin de nem történik semmi, nincs sem CWM, sem SU ikon. CF-ROOT 6.4-el csináltam.ötlet?
[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
tucsok.
senior tag
válasz okoska74 #23131 üzenetére
A jó link: Must Watch: Samsung Galaxy Note 2 Replaces The PC [ColdFustion]
root-ra valaki?
[ Szerkesztve ]
"So say we all"
-
Zsolaf
addikt
válasz tucsok. #23137 üzenetére
Próbáld auto-root-al keress rá.Inkább megkerestem neked.
[ Szerkesztve ]
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok! Rootoltam a gyári 4.0.4 et, LH1 viszont gondolom a root miatt nem tudja telepíteni a letöltött frissítést! Csak a gyári kernelt fel tudom rakni, hogy tudjon frissíteni? Ha igen, honnan? Köszönöm!
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest