Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajki7
senior tag
válasz maxim01 #18500 üzenetére
Nem tudom de nekem nincs ilyen kifejezetten smile logom amikor kuldok vagy kapok...csak ilyen :-D vahy ilyen : ) es tarsai...nektek is ilyen a vibernel? Vagy ez nm olyan mint facebook chet ablakban pl..azok a sarga kis smilek:-)
Yeffinek nm kell nagy poen:-D o barmin rohog ami egy kicsit humoros,elmekszem gizmo amikor irta,el se kuldte de mar rohogtel:-D:-D Ez nm baj,ez csak jo tulajdonsag:-)
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Valaki linkelte egyszer asszem S2 vagy S topicban hogy hogyan is vannak ezek a rangok itt phn. Nem talaltam sehol...valaki tudna segiteni:-) koszi
iPhone 11 Pro
-
spawn21
veterán
Ez a codecrom egy kalap sz.r.
Bugos, akad. Mondjatok egy tényleg stabil romot!s24U+15p
-
Yeffy
veterán
válasz Zsolaf #18505 üzenetére
júúúúj.. téényleg, a billie jean... hatalmas volt
főleg, mert nagy MJ fan vagyok...
örülök, ha nem nagyon zavaró. tényleg igyekszem kissé vidámabb lenni, van épp elég baj amúgy is, legalább kicsit kikapcsol az ember...amúgy használja valaki 32 v 64 GB-os kártyával a telót? nem lassul be tőle, ha telepakolják?
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
spawn21
veterán
Viszont most veszem észre ebben saját recovery van. Ami nagyon ratyi. Nincs cmw. Wtf? ??
s24U+15p
-
koxminator
senior tag
válasz spawn21 #18509 üzenetére
lassan 1 hete van fent és nagyon meg vagyok elégedve vele, továbbra is MS Team HD ROM
akksiidő is király, minden okés vele
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
StephenNO1
tag
Sziasztok, hogy lehet a játékok adatait (közte magát az alkalmazást) áthelyezni az SD-re? Belső memóriám tele van, nem tudok így játékot tenni rá. Próbáltam a Play-en elérhető move2sd progit nem jött be. Root nélküli, hivatalos 4.1.1 van rajta. Köszönöm
Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!
-
Yeffy
veterán
válasz koxminator #18518 üzenetére
ez tetszik nagyon, rohadt jó a témája is, bár az gondolom stock JB.
meg jó funkciók vannak benne. Siyah. jeeee... akkor Voodoo powaa'egy kérdés: az, h deodexed, az mit jelent?
-
koxminator
senior tag
több téma van, konkrétan három, és hatszázmillió dolgot tudsz állítani előre
ajánlom, hogy nézd végig a videó első pár percét (ha nem egyből az egészet)
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Yeffy
veterán
válasz koxminator #18521 üzenetére
áá, világos, maximális köszönetem...
na, ha leteleik a kb egy hónap türelmi időm, akkor sztem ezt pakolom fel Siyah-al, meg esetleg még hozzácsapom a MegaBassMod-ot...
várós, várós...az lesz, lesem is a vidit
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
-
rjg
őstag
No offense, de ha beírtad volna a fórum keresőjébe, a felhozott találatok között lett volna a Koxminátor által linkelt hozzászólás is; amiben mellesleg egy nagyon leegyszerűsített részinfót kaptál a kérdésedre. Tudom, hogy macerásabb, - én is kényelmes típus vagyok - de ha valamilyen fogalom nem tiszta, érdemes először a fórumban, aztán a Googleban is rákeresni és ha nincs megfejtés, akkor rákérdezni. Kevesebb a - ma is reklamált - felesleges hozzászólás...
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
nagyúr
Na csak nem akar ideérni a JB.
Addig is kitaláltam egy játékot, ami kb a Luxor húzásra hajazna.
Azaz minden nap "ki lehetne lépni a sorból" ha úgy gondolja valaki, hogy épp ezen a napon jön.
Amennyiben valóban akkor jön, akkor a helyesen tippelők között kisorsolásra kerülne, egy oda-vissza játszós kávéfőzőÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
SN2O
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap végre én is beáltam a sorba és megvettem az s3-asom
És hát brutálisan jó és legalább annyira féltem is most...
Adna valaki tippet,hogy hol lehet rá jó minőségű fóliát venni(ami a teljes kijelzőt takarja)?Mondjuk valami webshopban mert nem vagyok pesti sajnos... -
lajki7
senior tag
Szerintetek ezsmafu?? Innen ne vegyek? En ugy tudom h ennek koze nincs a samu garihoz???:-) jol tudom?? Koszi:-)
iPhone 11 Pro
-
Laraxior
titán
Jól felhívtak a Samsungtol Sehogy... -.-
Nesze neked helyszíni javítás, prémium készülék I"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Jonatán
tag
Sziasztok!
Szeretnek venni egy Samsung Galaxy S3-t (model:SCH-R530) ez a keszulek mukodik magyarorszgon?
[link]Olvasgatom mar par napja a kulombozo forumokat de nem minden tiszta....
A telefonon szeretnem cserelni az ikonokat, hatterkepet, bejelentkezo kepernyort....
Odaig eljutottam, hogy rootolnom kell ehez hasznalhatom a MobilODIN progit:
[link]Ha rootltam akkor kell kesziteni egy efs mappa mentest ami telefon specifikus adatokat tartalmaz.
[link]Gondolkozok azon hogy kellene kesziteni egy nandroid mentest hisz ha jol ertem az minden telefon es halozat specifikus adatot elment ...so ha valamit elszurok kesobb akkor talan ebbol vissza tudom rakni a rendszert!?
Talaltam ilyent is....gyari FW.
[link]Remelem idaig jol lattom a dolgokat ha nem legyszi javitsatok ki!!!
De viszont innentol mar nem megy a dolog....nezegettem a Custom romokat tudom hogy mit jelentenek de halvanu lilla fingom sincs hogy melyiket hasznalhatom es melyiket nem....Pl esetleg ha ez erdekelne....[url]http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=4679.0[/url]
hasznalhatom, nem? mirre kell figyelnem?A kernekrol meg modemekrol meg semmit nem vagok....
So ha valaki tudna meg nehany hasznos informaciot, azt megkoszonnem!![ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz Jonatán #18537 üzenetére
3G CDMA2000 1xEV-DO Rev-A 4G LTE 700, 1700 (AWS) MHz
Szerintem ha megy is nem mindenhol, mert ahogy elnézem 3g ami még itt megy de ez attól függ hol laksz. Itthon még sok olyan rész van ami nincs lefedve még 3G-re sem, ott az amit írtál nem lesz hálózat mert 2G-t már nem tették bele ahogy nézem, de lehet én vagyok a hülye.
ez a i9300 hálózatai:
GSM, HSPA+21
EDGE / GPRS (850 / 900 / 1800 / 1900 MHZ)
HSPA+21 (850 / 900 / 1900 / 2100)[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Nagyon birka kérdésem lenne! Nézzétek el nekem! Se SGS3 nincs a közelemben, se Android 4.0-át futtató készülék...
Azt olvastam ezen a fórumon 1-2 embertől, hogy talán kevés az 1GB RAM aaz SGS3-ban. Ez tény, vagy relatív dolog?
Azzel kapcsolatban merült fel a kérdés, hogy az ICS-ben már le leht tiltani az egyes alakalmazásokat az alkalmazás kezelőben, nem? Vag az 4.1-től van?Azért kérdem, mert nagyon szemezek ezzel a telóval, de az elmúlt 1 évben hetente telepítettem új szoftvert a HTC -re és megúntam. Talán Rootolnám az SGS3-at, de custom ROM-mal játszani már semmi kedvem...
Viszont ahhoz sincs semmi kedvem, hogy ennyi pnzért kevés legyen 1GB RAM...Köszi előre is
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
lafaty80
addikt
válasz -Maci- #18541 üzenetére
Ehhez a memória kezelés elég/nem elég dologhoz csak annyit, hogy az android is és a hw gyártók is eljutottak arra a szintre, amit a PC tábor élvez hosszú-hosszú évek óta....
Kezdetben a rossz hw-ek miatt ugye rengeteget optimalizáltak az OS-en (appokon), de mivel jönnek az egyre jobb hw-ek, már nem kell foglalkozni vele, mert ezek úgy is elviszik és kompenzálják a SW-es hiányosságokat.
Hát nem és ennek köszönhető a sok mikró ás egyéb lagg, memória hiány/kezelési gond.Egy 1GB rammal rendelkező telefonnak igen is hogy elégnek kellene lenni. Ahol a fejlesztők figyelnek erre és beleölnek nem kevés időt a optimalizálásba, ott nincs ilyen gond.... lásd Linaro (de nem teszik sokszor, mert nem érdekük, és mert nagyon széles skálán mozog az androidos hw paletta (mint pl.: a PC-knél) )
[ Szerkesztve ]
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Köszönöm a reakciókat mindenkinek!
Kihasználva, hogy (tudomásom szerint) kikapcsolva is van ébresztés, én minden éjszakára kikapcsolnám. Tudom, hogy egy ilyen talaefonnak 1-2 naponta kell a restart.
Viszont van amire nem kaptam válszt:
-Le lehet e tiltani nem használt alkalmázásokat ICS-sel? (Már hogy ROOT nélkül)
-Esetleg a memóriakezelésre van valakinek tapasztalata JB-nel? Az javít a dolgon?Most egy HTC Desir-t nyúzok, abban 440MB az elérhető RAM Viszont 4.1.2 van rajta, így egész jó, de vannak egyéb gondjai, amikkel nem akarok offolni.
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Zsolaf
addikt
válasz -Maci- #18547 üzenetére
Nekem kb. másfél hónapja csak JB van fent azon lehet alapból tíltani amit nem akarsz használni ICS-en nem emlékszem de nincs is jelentősége hiszen napokon belül itt a JB ez ne tartson vissza a vételtől. A memória kezelése a JB-n javúlt is meg többet is használhat mint ICS-en, de ez a ram dolgot ezt ne úgy képzeld el hogy ha sok program meg van nyitva akkor utána majd nem müködik hanem olyankor lassabban jön be más program ha kilövi az android, de ez sem halálos lassúság csak hát user függő engem nem zavar. JB-n elérhető ram 833 asszem
[ Szerkesztve ]
-
Leonardo91
senior tag
Az eddig kiadott JB-k közül melyiket érdemes felrakni, vagy teljesen mind1?
Meguntam a várakozást| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest