- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebear007
aktív tag
válasz
janosibaja #6580 üzenetére
Az Uagnak ebből van olyan verziója, ami flippes. Én biciklin azt használom.
-
gidion90
tag
Szerintetek is gaz fiúnak az orchid grey? Nekem élőben sem volt lila rózsaszín hatás hanem ilyen szep szürke... Tudom mindenki azt ami tetszik, nektek mi a velemnyetek, ez lenne az új pink gold?
-
poli27
veterán
Ezt kaptam ma :
Hello,
My Knox will no longer be available on new Samsung devices in 2017. You may continue your secure space experience by setting up Secure Folder, available now from Galaxy Apps.
Secure Folder runs on Android N OS or higher versions only. It leverages the defense-grade Samsung Knox security platform to create a private, encrypted space on your Samsung Galaxy phone. Applications and data moved to Secure Folder are partitioned separately on the device and gain an additional layer of security and privacy.
To seamlessly transfer your private content between solutions, please back up your My Knox data and restore it to Secure Folder. To back up your My Knox data, go to My Knox settings > Backup and restore. Remember, a Samsung account is required to use this feature.
You can restore backup data after setting up Secure Folder. Go to Secure Folder settings > Backup and restore > Restore.
You may use My Knox until its end-of-service date (which will be announced soon). However, be aware that we will not be actively maintaining the service or adding new features.Sincerely,
The Samsung Knox Team -
astorre19
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki Samsung clear view cover tokot?
Korábban olvastam,hogy a gyári tokok karcolják a készüléket.Ez tényleg így van?
Elég sok tokot néztem,de nekem eddig ez nyerte el a tetszésem,mivel a kijelzőt is védi valamelyest.
-
WiZARD
addikt
Ma kocsiban nem volt szélvédőre állítva a klíma, így a telefonra nem fújt.
50 fokos akkuhőmérsékletnél írta ki, hogy töltés letiltva mert túl meleg. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
janosibaja #6585 üzenetére
S7-en nekem anno Spigen Tough Armor volt és üvegfólia.
-
válasz
janosibaja #6585 üzenetére
UAG-nek van flipes ütésállója is,igaz a flip nem átlátszó,de olyat még én se láttam sehol.
UAG Metropolis azt hiszem a neve. -
válasz
janosibaja #6580 üzenetére
Ha "túlélő" tok kell,akkor ahhoz sajnos zsebbe kell nyúlni.
-
DaveHutt
őstag
Egy kis üvegfólia teszt Kínából. Rendeltem két csomag Nillkin 3D CP+ Maxot. Szép ívelt, nem is látszik, hogy a telefonon van. Sajnos az első nem ragadt rá a kijelzőre rendesen, ezért nem tudtam a kijelzőt használni érdemben, levegő maradt köztük. A másodikat jobban rányomtam, ez egyelőre tart és tudom használni. Nem vagyok maradéktalanul elégedett, hogy 3 ezer forint ment ki a kukába.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
janosibaja #6577 üzenetére
Azt hiszem ezt használja itt valamelyik fórumtárs:
-
lasse001
senior tag
válasz
Terraxx000 #6571 üzenetére
Majd meglátjuk. Feltettem a frissítést de azért nem választom le. Jobb félni mint megijedni. Bár azt olvastam hogy a következő s8 frissítés is javít valamilyen bluetooth hibát.
-
Terraxx000
csendes tag
Igen, nagyon puhának tűnik, mert eddig nagyon vigyáztam rá és már így néz ki. Előtte az s6 jött velem tengerpartra homokba, kenu túra. Sose volt tokba és nem volt rajta ilyen mély és látványos karc.
-
válasz
Terraxx000 #6565 üzenetére
Az ezüst kereten is hasonlóan látszik minden. Elég puhának tűnik az anyag.
-
janosibaja
őstag
válasz
Terraxx000 #6565 üzenetére
:-(
-
lasse001
senior tag
válasz
Terraxx000 #6557 üzenetére
-
Terraxx000
csendes tag
válasz
Terraxx000 #6562 üzenetére
-
mchawer
tag
válasz
hello28 #6563 üzenetére
hello28: A kamerák szinte ugyanazok, mint az S7 Edge-nél. Szoftveresen javítottak rajta, illetve a front (előoldali) kamera felbontása nőtt 5-ről 8 MP-re, valamint stabilizátort kapott. Én ezt sokkal jobbnak találom, azelőtt a szelfiket is a hátsó kamerával csináltam... Az aksi idő nagyjából ugyanaz, mint az elődjénél, a kijelző méret jelentősen jobb, pláne az S8+ -nál, hiszem ma már mindenki használja internetezésre is. Szélességre egyébként S7 Edge méret, csak a magassága nagyobb a + verziónak. Ha megteheted, cseréld. Ha nem, megelégedhetsz az S7 Ege-vel is, bár számomra az már kőkorszakinak tűnt az S8-hoz képest...
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
Látom vagyis olvasom nincs sok különbsége az S7 edge és s8 plusz kamera között ?
Akkumulátor hogy bírja Nektek?
Nagyon töröm magam a váltáson ...
És az S7 edge s8 plusz között mérvadó a kijelző különbség ?
Tudom nagyobb stb de felbontás ilyenek..?
Köszönettel előre is -
Terraxx000
csendes tag
Nem pattogott le. Elsőnek lett rajta egy hajszál karc . Ujjal nem is érződik, de látszik alatta az ezüst. Aztán most már van egy nagyobb karc is. Délután vettem is egy spigen liquid crystalt rá.
Próbálok majd valamivel fotót csinálni róla. -
lukoz
aktív tag
válasz
Terraxx000 #6529 üzenetére
Ezek szerint pattog le róla a festék?
-
laci0530
senior tag
válasz
robikal #6495 üzenetére
Volt S7 edge-em, jelenleg egy S8-at nyúzok. Sok különbséget nem tapasztalok fotózás terén, de valamennyivel az S8 összeszedettebbnek tűnik számomra. Videózás terén szintúgy.
Természetesen nem ég és föld a különbség, semmi egetrengető, már az S7 edge kamerája is a legjobbak egyike volt a mobilpiacon a megjelenésekor.
-
SlayR
senior tag
válasz
robikal #6505 üzenetére
Valamit nem jól csinálsz....
Elég sokat fotózok, és nagyon jó képeket csinált az S7, de természetben lőtt fotóknál az eget meg egyebeket egyértelműen az S8 szebben lövi be....bár hatalmas eget verő különbségek nincsenek a kettő között,d e a részleteknél igencsak tapasztalható... -
lasse001
senior tag
Polar V800-ra megérkezett az S8 hoz való csatlakozási hibát javító frissítés.
-
DaveHutt
őstag
válasz
ParadoxonX #6540 üzenetére
Megfelelően működik bömgészés közben.
Letölteni Galaxy Apps alkalmazásból lehet Samsung Internethez. -
janosibaja
őstag
válasz
DaveHutt #6537 üzenetére
Én eddig minden mobilomat rootoltam, most az az elképzelésem, hogy maradok a gyárinál.
A feleségemnek S7-ese van, s mintha azt mutatta volna a minap, hogy a Knoxról kapott egy értesítést a mobilján, hogy nem támogatja már a Samsung. Lehet, hogy félreértettük, lehet, h hülyeséget mondok, bocsi.
A Konx elő van telepítve, van mi rakjuk fel? Ha mi rakjuk fel, van ennek vmi haszna-értelme az átlagos felhasználói gyakorlatban?
-
Unbaised-Ben
senior tag
Járt valaki úgy hogy IOS jegyzeteket (amit gmail-es e-mail címmel szinkronizáltam) szeretett volna átvinni a samsung notes-ra. Nekem nem megy, tud valaki segíteni valami megoldással?
-
leslien
nagyúr
tessék ezeket érdemes...
Adblock
Disconnect Pro Privacy and Performance
Package Disabler Pro (Samsung)" -
hunluigi
senior tag
Van valami app a telón talán samsung switch néven, de én személy szerint a szűz telepítés híve vagyok. A franc se lát bele a lelkivilágába, utána meg jönnek a megmagyarázhatatlan hibák, és megy itt a fikázás, hogy mekkora tré már ez a teló...
Na mindenki válaszol hirtelen.
-
Hunner
senior tag
válasz
hunluigi #6541 üzenetére
Ez lett volna a fő csapásirány, köszi a választ, akkor túlélem valahogy root nélkül 2évig.
Más, amit elfelejtettem kérdezni.
Más androidos telefonról van lehetőség, vagy egyáltalán van értelme "költözni"? Telefonszámok meg stb nyilván google accounton van, de az appokat tippre könyebb letöltögetni újra egyesével. Vagy van rá valami jó tool, ami megoldja helyettem? Gondolom annak ellenére, hogy pepecsebb esetleg, megéri kézzel beállítgatni mindent. -
Hunner
senior tag
Sziasztok!
Ma kapom kézhez a telefont, valaki tudna segíteni, lenne egy pár kérdésem:
-Milyen módon lehet rootolni a telefont? (Samsungnál még mindig létezik valami számláló vagy akármi a telefonba építve, amivel a szervizben akkor is látszik, hogy rootolt volt, ha unrootolom?) Főképp reklámmentesség céljából tenném, nem szeretnék egyelőre semmiféle főzött romot feltelepíteni. Ehhez kapcsolódik a második kérdés.
- Ha rootolt a telefon, többet nem kap frissítéseket automatikusan, jól gondolom? Hogyan lehet Samsungnál megoldani, hogy mégis frissüljön a cucc? Itt is vannak hivatalos rom pakkok, amiket fel lehet tenni recoveryből?
- Van valahol olyan lista, hogy melyek azok a bloatware appok amiket gondolkodás nélkül le lehet kapni a telefonról a root után?Előre is köszi.
-
válasz
janosibaja #6531 üzenetére
Persze.
A Csengőhangokat a ringtones mappába,az üzenet/gmail hangokat meg a notifications mappába másold a telefonon,így megjelennek a gyári csengő és értesítési hangok között.
Arra figyelj,hogy mindegyiket a megfelelő helyre másold,mert a csengőhangok nem jellennek meg az üzenethangok között és fordítva. -
fjoe4030
csendes tag
Akkor fóliát , vagy üvegfóliát senki nem tud ajánlani hazai shopból? Még annyi lenne a kérdésem, hogy a led értesi fényt hol lehet bekapcsolni zárt képernyőnél? Nem kell hogy az egész képernyő világítson, csak a led.. S6-nál lehetett
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, mától végre S8 tulajdonosként csatlakozom a csapathoz.
Telefonbeállításra csak este kerülhet sor, az első kérdés, ami eszembe jut:A régi, megszokott csengőhangomat, SMS és Gmail hangomat át tudom valahogy számítógépről másolni az S8-ra úgy, hogy ne kelljen hackelni? Ha igen, melyik könyvtárba másoljam? Vagy csak valami külön telepítendő programmal megy az ilyesmi?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
mjani1172
addikt
-
Terraxx000
csendes tag
válasz
HaliGab23 #6472 üzenetére
Este voltam a telenornál, ott azt mondták, hogy látják ők is hogy a por bemegy közé, de a mozgás alig észlelhető. 3 napos cserébe csak úgy mentek volna bele, ha elviszik a készüléket 3 hét bevizsgálásra(Addig tudnak adni egy 2015-ös A5-öt). Ott megnéztem 3 készüléket 1-nél ugyan ezt tapasztaltam a mint a sajátomnál. Másik kettő rendben volt. Végül úgy döntöttem, ha romlik a helyzet majd a samsung szervizzel rendezem a problémát.
Közben lett is egy karc a fekete kereten, sajna eléggé látszik alatta az ezüst. Kár volt feketét venni, mert csak egy vékony réteg festék van rajta ami 1 év múlva "szépen" fog kinézni mikor elkezd kopni...
-
icemad
nagyúr
válasz
pusihusi #6526 üzenetére
Elméletileg külföldön tartózkodó magyar állampolgárra mindig vonatkoznak az épp aktuális magyarországi törvények.(is) Eszerint bűncselekmény. Gyakorlatilag a kutya sem nézi. És a legtöbb magyar sem tud erről.
Más : valakinek összejött már 3 napos üzemidő s8 plusszal? Nekem 2 és fél sikerült.
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek a fekete telóról a keretről nem fog lepattogni a festés?
Ezen agyalok, hogy emiatt inkább a szürkét venném.Hina: köszi
-
Hina
aktív tag
Az európa másik fele, ott az emberek is színesebbek.
Minden esetre maradva a korábbi témánál mindenkinek további sok szerencsét a jövőben a gyorstöltéshez, én meg amikor tehetem (és ez az esetek 99%-ban megtehető, mert este van 6-8 órám, hogy a készülék lassan, kb. 4 óra alatt feltöltődjön) kizárólag normál töltőt használok.
De bizony változtattak a korábban hitt és leírt fizikai törvényeken. Az, hogy az olvasási képességed korlátozott, a tényeken nem változtat.
-
Ákkk
addikt
Amit leírsz az minden töltésre igaz de ennek ellenére a töltőelektronika is sokat számít amúgy gyorstöltés nem gyorsítja annyira az öregedési folyamatot saját tapasztalataim szerint 2 év simán megvan így is.
De nem értem, hogy mit kell görcsölni ezen 1 év múlva úgyis másik telefonod lesz és az aksicsere sem drága. 1 éven belűl meg ott a garancia....
A másik e téren Eistein melyik elméletét tudnád felhozni példának ha már említed......☺ -
fjoe4030
csendes tag
Sziasztok. Tegnap lettem tulajdonosa egy S8-nak. A gyári fólia egy hulladék. Esetleg tudtok ajánlani jó fóliát, ami itthon is rendelhető? Esetleg a Nillkin 3d CP max ? Üveg is jó, ha van valakinek pozitív tapasztalata vele..
-
<Lacy85>
addikt
Tyűha. Ennek tényleg ilyen brutál akksija van?
Első töltés után 3 óra képernyő idő, egy valag netezés, letöltögetés, spotify, stb., és 69%-on van -
Hina
aktív tag
válasz
HaliGab23 #6508 üzenetére
és válasz (#6509) boksz üzenetére:
A mázli faktor természetesen jelen van, de a kémiai és a fizikai törvényeken csak Albert Einstein és a hozzá hasonlók változtatnak, nem te és nem is én
Tehát:
A Lítium akkumulátor túltöltése vagy túl gyorsan való töltése (értsd: gyorstöltés) ahhoz vezet, hogy szabad (fölösleges) Lítium alakul ki az anódon és szabad oxigénhez a katódon. A szabad oxigénatomok elég kicsik ahhoz, hogy szabadon (töltés nélkül) átvándoroljanak az anódra és Lítium-oxiddá kombinálódjanak. Ezt egyfajta rozsdaként kell elképzelni, ami plusz súlyt jelent az akkumulátorra nézve. A Lítium-oxid viszont már kevesebb oxigénatomot használ el mint amennyi ionizált állapotban volt, így fölösleges oxigénatomokról beszélünk.
A szabadon kószáló oxigénatomok egymással is kombinálódnak O2 vagy O3-at alkotva. A gázok a hőre kitágulnak, a hidegre összehúzódnak, így eredményezve az akkumulátor púposodását.Röviden ennyi.
Mint mondtam számtalan példa van arra, hogy ez nem veled történt meg, DE mobil szervizes jóbarátom statisztikája alapján rengeteg S7-est és valamivel kevesebb s6-ost szervizelt törött hátlappal, púpos akkumulátorral. -
HaliGab23
senior tag
Én az S7-et csakis gyorstöltéssel töltöttem, több, mint 1 évig!
Volt, hogy egy nap kétszer is, mert annyit használtam.
Általában éjszakára raktam rá gyorstöltéssel, és ráadásul jóval melegebb is volt közben, mint most az S8.Semmit nem tapasztaltam, hogy romlott volna az akksi.. vagy bármi..
Egyébként meg azért veszek ilyen kütyüt, hogy amit tud, azt kihasználjam
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest