- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkkk99
csendes tag
Érdemes lecserélni a vodafonos romot gyári XEH romra?
-
etooo
senior tag
válasz
valeno #55083 üzenetére
Nekem is halkult folyamatosan, aztán legutóbb már szinte semmit nem hallottam max hangerőn, utána vettem észre, hogy a hangszóró rácson az összes kis lyuk el volt már tömődve.. Egy fogkefével óvatosan megtisztogattam, azóta megint tökéletes.
De ez csak egy tipp, lehet nálad más a hiba. -
tetova
tag
Korábban már volt róla szó, csak nem tudom, megoldódott-e: az "Android rendszer" a legnagyobb fogyasztó, legtöbbször a lista tetején díszeleg, és nem tálalom az okát. A kijelző megelőzi időnként, de akkor meg második. Van tippje valakinek?
-
dkovizoli
addikt
-
valeno
tag
Sziasztok!
Lehet volt már kérdés százszor, de nincs időm visszakeresni. Be szeretném adni szervízbe a telefont, mert nagyon halk az elülső beszédhangszóró. Miket érdemes beadás előtt csinálni a telefonnal? Illetve adnak cserekészüléket vagy szerezzek egyet addig?
-
siskad
őstag
válasz
StarKiller89 #55073 üzenetére
Nekem azóta szerencsére megoldódott a probléma. Kikapcsoltam a gyorstöltést majd a 0%-ra merítettem. Onnan kikapcsolt állapotban feltöltöttem 100%-ig és azóta jól müködik. Ezt pár napja csináltam meg és azóta se gyorstöltéssel töltöm, így nem tudom hogy a 0-100%-ra való töltéstől vagy a gyorstöltés kikapcsolásától javult e meg, de azóta jó.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
rbertkrl #55066 üzenetére
Tehát pénteken leadtam a Váci úti szervízben a telefont, vasárnap már meg is jött az sms, hogy hétfőn mehetek érte. Az elfordulással kapcsolatos hibát is orvosolták elviekben, azt mondták. A gyakorlatban is látszik némi gyorsulás ezen a téren, de ez eddig is tapasztalható volt amikor még nincs belakva a telefon. Egy hét múlva írok megint, hogy most valójában megjavult, vagy sem. Egyébként akit érdekelne, kijelző+kamera+akksi csere volt(nem tudom, hogy a keretet alapjában véve is cserélik-e ha a kijelző beégett, de az is új, mint az előző szervízelésnél). A kijelző nem át lett programozva(ahogyan riogatják a népet), hanem zsír új. Az akksira nem is gyanakodtam, hogy rossz lenne mert még úgy éreztem jól bírja, de most, hogy új van benne, tényleg csereérett volt. 4 és fél óra kijelzőidő helyett most megy 6 is vele simám, és nem bántották a német romot sem. Szóval újabb nagy pacsi a Váci úti szervízeseknek. Hátha elolvassák, vagy van köztünk olyan aki ott dolgozik.
-
polonic
félisten
Miért van az, hogy az üzenetek app nem minden üzenetet jelez? Pedig be vannak állítva az értesítések hanggal előugró ablakkal.
-
anrab
addikt
válasz
akksira fél év.
-
Probert75
addikt
Valaki, aki képbe van, meddig lesz még frissítés? Vagy ez volt az utcsó?
-
sgeza
veterán
válasz
Tudtommal javításkor ha új alkatrészt kaptál, akkor magára a javításra is van talán fél év gari.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
siskad #55061 üzenetére
pont pár hete írtam ezzel kapcsolatban, hogy nekem 15 % után szinte azonnal nullára esett és kikapcsolt (megjegyzem akksi csere után) ma már ott tartok, hogy ha 30% alá esik akkor kb 5 perc alatt nullára merül, garancia pont az akksi (és kijelző) csere után járt le, az új alkatrészekre nem tudom ilyenkor jár-e valamilyen garancia...
bár a hibát a legutóbbi frissítés óta tapasztalom, nem közvetlen az akksi csere óta... -
Greg-77
aktív tag
szemesi69, EnteR köszönöm a választ nektek! Gondolhattam volna, hogy az app a hibás!🙄
-
Pavua
csendes tag
Sziasztok,
Budapesten pár percre ki tud kölcsönadni thai simkártyát? Az új telefonomat kellene tesztelnem vele.
köszi -
Greg-77
aktív tag
Van ötlete valakinek, hogy miért kapok meg minden fb és Insta értesítést 2x? Hiba nézem meg és törlöm ki pár perc múlva ismét jelez és megkapom. Mikor megnézem akkor latszik, hogy már túl vagyok rajta és már láttam. Elég bosszantó hiba!
-
zseko
veterán
válasz
glspeter1 #55065 üzenetére
Eddig nálam is, a héten kezdte el. És csak fekvőbe fordításkor, visszafelé 1s. Fotózáskor is, hiába fekvőbe fotózok, ha rányomok a visszanézés gombra, 5-6 másodperc mire megjelenik a kép. De ha előtte átforgatom még a fényképezőnél álló módra, akkor szinte azonnal megjelenik (ugyanaz) a kép
-
rbertkrl
aktív tag
-
zseko
veterán
Tapasztalt már valaki olyat, hogy fekvő nézetbe fordítva a telefont másodpercek kellenek míg átfordul? Öt másodperc legalább, míg reagál, mindegy, hogy youtube-ot nézek, vagy fotót, vagy fórumot, weboldalt. Álló nézetbe visszafordítva azonnal reagál.
-
siskad
őstag
Sziasztok! A napokban került hozzám egy S8. Ma olyat csinált, hogy 16%-ról böngészés mellett kb. kevesebb mint 2 perc alatt leugrott 9%-ra, ahonnan pedig normálisan vagy talán még egy kicsit lassabban is merült tovább. Ugye mivel a napokban került hozzám, így akkor reseteltem. Eléggé össze-vissza használtam az elmúlt pár napban, a kártyám is csak később tettem bele. Ugye elvileg az első pár napban tanulja a telefon, hogy hogy használom. Ez be tudható ennek, vagy gond lehet az akksijával? Esetleg már találkoztatok ilyennel?
-
dkovizoli
addikt
válasz
Denyboygod #55059 üzenetére
Szivesen. Sikerült?
-
Denyboygod
csendes tag
válasz
Denyboygod #55057 üzenetére
Most látom, hogy a PDA és a CSC teljesen egyforma. Nem néztem volna, ha nem szólsz.
Köszönöm szépen, akkor megy fel ma este
-
Probert75
addikt
Olyan órát lehet rakni a kezdőképernyőre, mint az AOD balra tartó órája?
-
dkovizoli
addikt
válasz
Denyboygod #55055 üzenetére
Nyugodtan felteheted a sima s8-ét is. Még régió váltás sem kell. Ha most XEH, akkor abból felrakhatod a legújabbat akár. Home CSC-vel marad mindened.
-
Denyboygod
csendes tag
válasz
mjani1172 #50 üzenetére
Sziasztok!
Van egy G950FD típusu S8-as készülékem.
Garancia már nincs rá, és szeretném felrakni az Andorid 9.0.
XEH rom van rajta, de erre a típusra még nincs ez a frissítés.
Szerintetek régiós áttelepítés után semmi gond nem lesz ugye? Eléggé régen csináltam már ilyet
A lista nem túl bőséges de Ezek érhetőek el
Nem tudom melyik az amelyikben benne lehet a magyar, ami nem feltétlenül szükséges, de nem bánnám.Kösz előre is!
-
bigdady
nagyúr
Hali
Minden egyes új kép a galériában után megjelenik egy üzenet hogy szinkronizáljam az albumot. Hogy lehet ezt kikapcsolni? Idegesítő egy pie funkció... -
ToBeY
nagyúr
Sajnos még mindig fennáll az a probléma,hogy a visszagomb megnyomása ilyen fura reccsnő hanggal jár.Ez vajon garanciális probléma vagy elhajtanak?(nem tudom demonstrálni tök random az egész,de napi 1x tuti előjön)
-
törölt tag
Sziasztok!
Outlook.com-os mail fiókhoz a gyári email alkalmazást érdemes használni vagy az Outlook appot?
-
Predatorr
őstag
válasz
Bardee #55040 üzenetére
Fordítsd a laptop kamerája felé.
Minden más valamilyen appal megy, telóról és W10-ből is.
Ja, nem OK, a kamera is appal működik...Beri: Már tesztelgettem kb. 4 órán át. Csak 10%-ént jelzi a töltéscsökkenést, mindig a következő alsó értéket (tehát sosem látok 100%-ot), most 70%-on áll. Az ócska, kvázi hallgathatatlan Canyon füldugós bezzeg folyamatosan képes jelezni, igaz, a f.sza Tronsmart hangszaró meg semmit nem ír ki, csak merüléskor kezdi emlegetni, hogy Báthory ló.
voyi: Szerintem nem cserekompatibilis a kijelző/üveg.
-
voyi
aktív tag
Eljott az ido, higy elbucsuzzak ebbol a topicbol, nyugdijazom az S8-asom, melyet egy S10 valtott le. Regit megtartom tartalek telefonnak. Koszonom ezuton is a segitseget , amit itt kaptam toletek.
-
Bardee
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám megjeleníteni laptopon az S8 am kijelzőjét? Lehetőleg applikáció nélküli megoldást keresek.
Valaki tud valami jó megoldást? Előre is köszi! -
LoGeN90
aktív tag
Srácok, búcsozom a mai nappal. Köszönöm a sok segítséget, néha azért még benézek!
-
gordonfreemN
addikt
válasz
r.mark #55028 üzenetére
Hivd fel a szervíz vezetőt vagy inkább valami magyarországi képviseletet a samsungtól és kérdezd meg mint egy laikus, hogy mivel kell számolni egy ilyen csere folytán, cserélődik e a hátlapi szám vagy miből derül ki a csere. Aztán beballagnék a boltba és elég határozottan de kedvesen kérném őket, hogy a munkát amire pecsétet dobtak a számlán, legyenek kedvesek és végezzék el hivatkozva közben a te információidra a csere kapcsán (hogy mivel jár). Vagy jelzed a samsung képviseletnek ezt a baklövésüket. Esetleg előtte még kezdhetsz azal a boltban, hogy bizonyítsák be a cserét. Ha adnak egy akksit az mit bizonyít? Rossz akksit én is adok, mennyi kell?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
r.mark #55028 üzenetére
Anno az S7 Edge telefonomnál volt kijelzős- akksi csere. Anélkül nem tudják levenni a hátlapot, hogy az imei szám ne tűnne el. Ilyenkor kapnod kellett volna egy olyan hátlapot a telefonra, amin már nincsen Imei szám és egy igazolást, amin viszont rajta van, hogy az xy imei számhoz tartozó telefonon hátlap lett cserélve..
-
sgeza
veterán
válasz
r.mark #55028 üzenetére
Kérd el a régi akksit! Bár így utólag már mondhatják, hogy kidobták, de azért hátha!
Fura egyébként, mert nekem eddig mindig normálisak voltak.
Mindenesetre vannak alkalmazások mindenféle részletes adat kijelzésére, gondolom az akksi használati idejét is ki tudja írni. Feltételezem, hogy ez nullázódna egy akksicsere után. -
r.mark
csendes tag
Sziasztok!
A telefonom akkumulátorát már nagyon gyengének éreztem, és ez idegesített.
Mivel van rá még gari, elvittem a Váci úti szervízbe, ahol a hölgy rögtön elutasító volt,
és arról beszélt, hogy biztosan valamely app... Mondtam neki, hogy biztosan nem, mert
fél éve vagy 9 hónapja még sokkal tovább bírta, ugyanilyen használat mellett, és mivel
én nem tudom, szeretném, ha kicserélnék. Rendben, ő ráírja, hogy akkumulátor csere és
beadja, de egy hét is lesz, mert szabin vannak... Mindez pénteken. Hétfőn jön az sms, hogy másnap mehetek a készülékért. Átvettem. A gari-papíron van egy plecsni, hogy aksi csere, de azóta nem érzek semmilyen javulást,
és egy ismerős szerint, ha nem adták oda a régi aksit, és a hátlapon nem változott a szám, a
telefon papírjain szereplőhöz képest, akkor biztosan nem cseréltek ki semmit benne.
Ma megnéztem, és ugyanaz a szám, a régi aksit pedig nem adták oda, mikor visszakaptam.
Nem tudom mit gondoljak, lehetséges ez, hogy csak úgy visszaadták ? -
sgeza
veterán
válasz
polonic #55026 üzenetére
Igen, tudom, hogy működnie kéne, az én készülékemen működik is a gyári Samsung üzenetek alkalmazással és a Google messages-zel is. Viszont a családban lévő Sony-n alapértelmezetten telepített Google messages nem volt hajlandó beállítódni, csak tekert, tekert (amikor ezt a funkciót be akartam kapcsolni). Viszont amióta benne van egy digi kártya is, azóta megy a vodafone-oson az RCS. A digi kártyán egyébként nem. Totál értelmetlen.
-
marquuard
veterán
válasz
caverinha #55020 üzenetére
Nézz rá a hívásátirányítás -> hanghívás -> ha nincs válasz... menüpontra a Telefon appban. Ha ott meg van adva egy furcsa (nem tudom pontosan melyik) telefonszám, akkor az okozza a 2 csörgés utáni bontást. Szimplán csak töröld, ha ott van.
Látom, közben mégis ez volt. Nálam is egyszer bekerült oda egy teljesen indokolatlan szám, nem tudom hogyan.
-
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok!
S.O.S. -ben kellene segítség:
A problémám az, hogy ha hívnak, akkor a másik félnél 2csörgés után foglaltat jelez... Ez miért van? Már sokszor megfigyeltem az utóbbi időben, hogyha hívanak, akkor mire előkapom a telòt a zsebemből már fel sem tudom venni, mert olyan mintha én nyomnám ki (pedig még hozzá sem értem semmihez). Próbálgatom hívni másik telóról magam és valóban, minden alkalommal 2 kicsöngés után foglaltat jelez. Ha vki tapasztalt már ilyet vagy tudja, hogy mi lehet a gond, akkor megköszönném a segítséget, mert eléggé idegesítő probléma...
-
sgeza
veterán
válasz
bigdady #55016 üzenetére
Tedd fel a Google messages alkalmazást, az ugyanez, nézd meg, hogy azzal működik-e! Ezek egymással működnek egyébként, tudsz samsungos embernek is chat üzenetet küldeni vele.
Nem világos egyébként, hogy ez milyen logika szerint szeret működni, azt hiszem, a szolgáltatónak is van valami közük hozzá talán. A családban egy másik gyárilag független telefonon (Sony) alapból a Google messages van fent üzenet kezelőnek. Viszont nem volt hajlandó működni a chat funkció, amíg a Vodafone kártya volt benne. Később bele került egy digi kártya, utána kezdett el működni a funkció, de a vodafone-os számmal. Ki érti ezt?
Én korábban kíváncsiságképpen a Samsung telómra feltettem a Google messagest, és működött azonnal vodafone-os kártyával (még az S8-on).
Most az S10-en a gyári samsungos üzenet kezelőt használom, működik is, de csak a vodafone-os kártyán. A második, telenoros számon nem megy a chat. -
bigdady
nagyúr
Gear topikban írják megy pie alatt a Samsung chat. S8 nem tudja? Nálam csak smst ír és nem is mutat a névjegyzékben senkit hogy online...
Telenor -
Predatorr
őstag
Hi! Van egy fura hibám. Illetve inkább a telómnak v a fülesnek. Vettem egy Maxel Bt 900 fülest, csurig töltöttem, led kialudt, viszont teló 90%-nak látja. Rátöltöttem, dettó. Mennyire megbízható az S8 töltésjelzése? Az olcsó dugós fülest rendben 100%-nak látja. Lehet, h szar adatot kap a teló az eszközből, v az aksi gáz a fülesben? Amúgy rohadt lassan, órákig töltött a 300-as akkuba a teló gyorstöltőjével.
-
dionaea
őstag
Direkt ólat vettem ami átviszi az adatot 2 gond van vele. Zavar a kis bizbasz a telefonon, és nagyon lassan tölt. Nem is tartja szinten sajna
-
dionaea
őstag
Sziasztok
Az USB c csati mennyire tud elkopni.
Tehát nem olyan mint a régi és sok csatlakozástól tönkre szokot menni?Most kezdtem el használni egy ilyen mágneses ízét de nem jön be annyira viszont android auto miatt gyakran kellene összedugnom
-
dkovizoli
addikt
válasz
dkovizoli #55004 üzenetére
Érdekes, hogy az xda-n azt írja, hogy a legújabb 3.2.307-es verzió jól működik minden jogos KPE és ELM partner kulccsal. Most nekem csak az a kérdés, hogy a KPE kulcs is partner kell legyen vagy ez csak az ELM-re vonatkozik? Egyébként ott eléggé úgy tűnik, hogy befejezték a vele való foglalkozást. Ha meg tudnám csinálni, azért kiróbálnám.
-
dkovizoli
addikt
válasz
marquuard #55003 üzenetére
Bízom benne én is, hogy megoldják. Úgy tűnik a 8+-on még szűr mindig az adhell, pedig azonnal kéri a kódot. A 10-esen most én is az általad említett nextdns-t állítottam be. Eddig az adguard.com volt a privát dns beállításban, amióta az adhell nem ment, mert próbálgattam az újat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest