- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
„Designed for crash!” Penge cucc, élén törik.
Isten hozott a klubban, nem te vagy az első.
(Valahogy elfogytak a „miért nem vigyázol” hsz-ok.)
Nekem 64e volt másfél éve (tokban tört, fóliával), de úgy rémlik, az akciós ár volt.
Ha kijelző jó, azt eladva csökkentheted a kárértéket. Az enyém 16-elért ment el, még jobb Ft-nál.
Csak üveget cserélőkkel és egyéb maszekokkal érdemes vigyázni! Vízállás bukik és kijelzőt sem kalibrálnak. -
róland
veterán
Mintha a jó múltkor linkel árlista alapján olyan 70-75k körül lenne a kijelző csere. (De most én se kerestem vissza.)
S hirtelen csak a 2019. decemberi árlistát találtam meg neten.
-
dkovizoli
addikt
-
Predatorr
őstag
Van.
Minden frissítés után ezt játssza, rögtön „frissíti” (újratölti) az összes appot. Nyilván a remek frissítések miatt, mert régebben ez sem volt (fogyjon az adatkeret, az is pénz, mert a legtöbben nem állítják be). Ahogy lekapcsolom a tűzfalat (vpn!), rögtön frissít (pedig amúgy átengedi), vissza is lehet kapcsolni,.fél óra alatt megcsinálja. Játékok esetén több. Valamiért nagyon fontis a googlenak pontisan tudni, hol használod a telót. Egyre szimpibb a hüvely, ott.csak a.kínaiak.lop6nak adatot, azt meg leszarom.
Plaszy: Saját naptár is van. A hozzáadásnál muszlim, héber, minden szar bejön, csak a magyar ünnepek nem. Eszem ágában sincs google fiókban molyolni (főleg, ha kényszarítani próbálnak rá), ha csak lehet, kerülök minden google szolgáltatást pc-n. 1*űbb, ha magam beírom. Madö'fákör gyökérgúgöl.
MÁS: alighanem megvan a kilépések oka: szögletesre lassult a telefon a minapi frissítéssel. Ezért 2mp a feloldás, ha várok, lassan bejönnek.az appváltó ablakai, és úgy működik is, stb. Különösen feltűnő anyám LG K50-es „erőgépe” mellett.
Valami almás megoldást kaphattunk.
Azért komolyan megdolgozik a Samu azért, hogy soha többé ne vegyek tőlük telefont!
Ez a billentyűzet is, már.direkt nézem, melyik betűt.érintem.meg, és.juszt is másikat vesz be, találomra, ha többször is nyomom. -
-
rbertkrl
aktív tag
-
ToBeY
nagyúr
-
Tomiii258
tag
Na, adott példában nálam reggel nem menne 21 fölé az appok száma, hanem új appok nyitásakor zárná a legrégebben használtat és maradna összesen 21.
És úgy nézem, hogy 5 nyitott app felett csinálja ezt.
Olyan amúgy nálam se volt, hogy "magától" tüntet el appokat a listából (pl reggelre nincs ott, ami este még ott volt), csak olyankor csinálja, ha nyitok új appot és a legutóbbiak között van olyan, ami "szerinte már régi, nem is kell annyira", akkor azt zárja az új app miatt.
-
hunluigi
senior tag
Akkor ez kicsit 22-es csapdája, mert a telenor viszont azt kommunikálja, hogy csak az ő firmükkel (PAN) müködik a volte... (ami viszont nem igaz, mert nálam is megy független régióval) Mondjuk amekkora katyvasz van náluk ezügyben évek óta, szerintem már ők sem tudják mi van... 😆
-
Beri
addikt
+1
Borzasztó idegesítő ez az új megoldás. Szalasztottam már el pillanatot, amit videóval akartam elkapni, mert nem számítottam rá, hogy változott a kamera app pitében. Az egymás mellett két gombnál (ami eddig volt) nem tudok jobb megoldást, most meg nézegethetem, milyen módban van az a nyomorult alkalmazás. Random 3rd party appal meg nyilván nem fog működni a funkciók fele, úgyhogy marad a szopás...
-
Probert75
addikt
Ne fokozzuk már! Meg, ne mond meg nekem, hogy mit értek és mit nem! Felfogtam elsőre is! Videóra vagy állítva, de nem videózol, hanem te azonnal képet akarsz lőni. A kiragadottra meg nem is reflektálok. Az csak egy lehetőség volt. A módok közötti váltás miért rosszabb? Addig böktél, majd egy rácsból választottál! Most meg görgetsz. Inkább az a rossz, hogy bizonyos régebbi módok kikerültek!
Ez ilyen, ha nem tetszik másikat kell választani, programban vagy akár telefonban, vagy visszamenni oreora! -
Probert75
addikt
Elolvastam és értettem is! És erre írtam, hogy honnan tudod előre mi fog történni. Én elhiszem, hogy úgy könnyebb volt, hogy ott volt egyszerre a két gomb és azt indítottad amelyik kell. XDA-n utána kellene járni, hogy megoldható e, hogy visszakerüljön a régi kamera app.
(#52439) gabenh Nem ég be, mivel a rendszer mozgatja. De állítsd úgy, hogy ne állandóan legyen ott, hanem érintésre jöjjön elő, kevesebbet is fogyaszt úgy.
-
Probert75
addikt
-
dkovizoli
addikt
Teljesen mindegy mi telefonunk avagy s9 vagy s10. Bizonyos régiókban működik. Az elmúlt egy hónapban kb, jónéhányszor említettük már ezt. A miénken is menne ha olyan régióra raknánk a készüléket. Pl Thaiföld, Vietnam, Izrael és még van néhány. Szóval az s8-s8+ párosnál is csak a régió az akadály. Amire már szintén tárgyaltuk a megoldást. Csak sim kérdése az egész. Egyébként ugyanúgy nem megy sem s9-eken, sem s10-eken. Legalábbis ami a mi régiónkat használja.
-
Probert75
addikt
Nem S10-en, S8-on!
(#52131) zseko Ez milyen jó! Tényleg lehet Nova Launcher-ben ikont csinálni a GoodLock appoknak! Kezdőképernyő/Modulok//Nova Launcher Tevékenységek és kikeresi az ember egyenként őket és kész. Csak azért írtam le részletesen, hogy aki Novát használ, annak könnyebb legyen és ki lehet így hagyni egy plusz app telepítését.
-
thedarkfox
senior tag
-
MrBazsi
senior tag
Srácok help!! megőrülök ettől a downgradetől
Sammobilról az utolsó 2 XEH oreót (január , és december) letöltve, lejön ugye egy zip fájl 4óra szenvedés után...
winrarral kicsomagolásnál rögtön az elején jelzi h "az archívum sérült" . de ennek ellenére kicsomagolja, megvannaka fájlok látszólag, viszont odin flashelésnél a tegnapi csatolt képeknél megáll.
mi az istent csinálok rosszul? nem létezik h h a sammobilon 2 is sérült egymás után
Honnan máshonnan tudnám letölteni az utolsó xeh oreót?
fölhözvágom azt a szart lassan komolyan, 2 napja ezzel szopok meló után.
Légyszi aki tud segítsen mert agybajt kapok! -
paatrick
őstag
Visszakapcsoltam a Play Áruházat és most már feltelepíti mindet. Hát erre sosem gondoltam volna. Köszönöm.Karma FW-t pedig kipróbálom.
Még 1 kérdés:
Tényleg nem lehet saját sms hangot beállítani (one ui)? Mert ahol választom ott nem találok olyat hogy mint a csengőhangnál. -
csabám
addikt
Szintén zenész Probert75-tel.
De igazából szokás kérdése szerintem. Ha nagyon akarnám, akkor menne
Mire gondoltál egyébként? -
sgeza
veterán
Ha most pan van, akkor azért illendő lenne sima csc-vel factory resettel csinálni. Bár technikailag szerintem elvégezné a műveletet. Azért a biztonság kedvéért előtte mindenképp csinálj mentést, nehogy az legyen, hogy a regiós felállás miatt mindenképp nyom a készülék egy resetet!
Egyébként alapvetően jól mondod, igen, úgy kell. -
sebgutkopf
őstag
Feltettem 3 rövidet UHD 60 fps
60 mbps a frame rate az elvileg megvan, de nem vagyok meggyőződve, hogy ezt tartósan bírja a teló.
Talán az 50 a minőség és stabilitásban a legjobb arány.
A gyári kamera app a színeket másként kezeli (ott több az eyecandy), de a vonal élesség azonosnak tűnik. -
-
hevepapa
senior tag
A VPN a tűzfalon keresztül megy. Viszont mivel a tűzfalnak nincs internet elérés engedélye ezért nem is tudja a rajta átmenő adatokat esetleg elküldeni más helyekre - "haza küldeni".
Mondjuk azt nem teljesen értem mi a problémád a VPN és az email, bankolással stb. kapcsolatban mert ha belegondolsz: elég sok háttérben futó alkalmazás (amiről esetleg nem is tudsz hogy fut) ha akarná lenyúlhatná az adataidat ezen kívül szerintem a komplett minden ott van valamelyik Google és Samsung szerveren is. -
hevepapa
senior tag
Én a Kronos Firewallt ajánlanám. Ez egy nagyon alap tudású VPN-es tűzfal ami csak annyit tud, hogy engedi vagy nem engedi netre az alkalmazást- (rendszeralkalmazásokat is tud szűrni. A pozitívumai: pici, ingyenes, nincs benne reklám, magyar nyelvű (engem lehet szidni érte) és ami nagyon jó: a tűzfal nem kér internet elérés engedélyt, azaz maga az alkalmazás biztos nem megy küld ki adatokat a netre,
[link] -
Gergőkee
aktív tag
Én nagyon ajánlom, egyszer kell megvenni, és nincs több machinálás a Knox kulcsok egyre bonyolultabb igénylésével. Ez + a Samsung Browser hasonló nevű bővítménye (ha azt használod), és nincs több reklám. És nem VPN-el oldja meg, hanem Knox féle szűrést alkalmaz.
Viszont a böngészőbővítmény nélkül a böngészőben mutatja a reklámokat!
-
Mr.Silkó
veterán
Köszi az infókat!
Nekem azért lenne fontos mégis a Wi-Fi Direct, mert heti gyakorisággal küldenék át vele 7-8 gigás mappákat, amit sehogyan másképp nem tudok ilyen kényelmesen és gyorsan átdobni egyik telefonról a másikra – amikor működik, akkor alig pár percet vesz csak igénybe –, a fogadó készüléken pedig nem opció a helybeni letöltés (a küldözgetést kiküszöbölendő).
Ezektől függetlenül továbbra is várom az esetlegesen felmerülő ötleteket, nem csak a megoldásra, hanem a jelenség magyarázatára is!
-
Skynet258
veterán
A bemutatómba tettem linket is, azt veheted tutira.
-
Mr.Silkó
veterán
Ja várj, most jobban megnézve a képernyőképet, a helymeghatározást benéztem, a baloldali adatsebesség mérőt kevertem össze vele.
A 4G-t csak azért említettem, hogy nem Wi-Fi-n vagy. Eszem ágában nem lenne 2G-3G-re visszakapcsolni a telefont, ostobaság lenne, bár tudom, sokan javasolják a rossz lefedettség okán, de én nem akartam ezt tanácsolni. Lóra se váltok azért, mert kevesebbet fogyaszt, mint egy autó..
-
dnelb
veterán
Az off részre: hát nem tudom, 95 appom van évek óta és semmi baj se a sebességgel se az üzemidovel.. inkább úgy mondanám hogy van pár app és beállítás ami nagyon merít, pl Facebook (messenger nem), Chrome, snapchat, olyan appokra érdemes ranezni ahol sok a szinkron . Aod megeszik 15%ot egy nap. wifi keresés aktív marad a helynél, az is napi 10% legalább. De ez mind ott van összefoglalóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest