- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
cettlee
őstag
na közben reggelre megjavult. egyébként a fényérzékelője sem müködött este ,ami ott van a led mellett ugyhogy szerintem bement a viz valahogy. most müködik minden. 1 honapja vettem használtan, az elözö tulaj cserélt akksit és komplett külsőt kijelzövel. Lehet hogy nem 100%-osan rakták össze.
szerk.: a kamera lencséje be van párásodva -
sgeza
veterán
válasz
cettlee #57293 üzenetére
Vízálló, úgyhogy elvileg nem. De az már gyanús, ha ott is sárgán világít. Így jó eséllyel hardver hiba van. Inkább próbáld megszokni! Egyébként én megnézném még a tárcsázóból előhívható hardver tesztelővel. Csak, hogy egyértelmű legyen.
Volt már kikapcsolva egy ideig? Hátha észhez tér! -
sgeza
veterán
válasz
cettlee #57290 üzenetére
Az átvált fehérre esetén mindegyik összetevő világít, tehát ettől még elképzelhető, hogy hardveres hibád van, ha már a rendszer indulása előtt is van sárga. Próbáld ki recoveryben! Ott semmiképp nem világíthat. Ha olyankor is sárga, akkor egyértelműen hardveres baja van. Ha nem, akkor szoftveres. Most abban bizonytalan vagyok, hogy ott nem világít-e kéken. De fehéren vagy sárgán semmiképp, tehát ilyen színeket ott nem láthatsz.
-
cettlee
őstag
hali!
Ma elkezdte azt csinálni az s8+ hogy nonstop világit a led sárgán bármit csinálok. Használom a light manager progit, de ha letiltom akkor is marad sárga. Találkozott valaki ilyennel?még ujrainditás közben is égve marad, de bootolás alatt átvált fehérre, utána megint sárga
-
Predatorr
őstag
-
dkovizoli
addikt
válasz
Predatorr #57275 üzenetére
Szerintem ez most még javítás előtt van, tehát sem törött üveggel, sem ugrott knox-al nem fog egy garanciális szerviz sem hozzányulni.
Egyébként a teljes gyári garancia sem indul újra a cserélt alkatrészre. Saját tapasztalat, garanciális alaplap csere, Váci uti szervíz. Fél év az új alaplapra. -
S@c@
őstag
Nektek a samsung health meri az emeletet? Nekem valamiert nem akarja :(
-
Predatorr
őstag
válasz
róland #57276 üzenetére
Ezt nekem miért írod? Én is ezt mondtam. (Mondjuk akkor is vannak cégek, amelyek csak 3-at vállalnak a nem gar. javításra.) Ha meg nem olvastad, mire reagáltam, minek koptatod az ujjaidat? Tök fölöslegesen.
Mellesleg a garanciálisan cserélt főalkatrészre újraindul a teljes gyári garancia. -
róland
veterán
válasz
Predatorr #57275 üzenetére
A kellékszavatosság, termékszavatosság, jótállás, garancia témakör vonatkozó jogszabályai:
2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről,
kellékszavatosság: 6:159§, elévülési ideje a 6:163§ (1) szerint 1, azaz EGY év!!!
termékszavatosság, amely a gyártót terheli 2 évig
jótállási igény 1 évig kötelez a törvény alapján151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó
kötelező jótállásról,
a Kormányrendelet 2§ (1) alapján a jótállás időtartama 1 év249/2004. (VIII. 27.) Korm. rendelet
az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról,
ezen Kormány rendelet 1§-a szerint a javító-karbantartó szolgáltatásra kötelező jótállást vállalni,
VISZONT: 1§(2) szerint E rendelet hatálya nem terjed ki arra a szolgáltatásra, amelyet a szolgáltatás tárgyát képező dologra vonatkozó szavatossági vagy jótállási igény alapján teljesítettek
2§ (1) alapján a jótállás időtartama hat hónap.AZAZ a garancia érvényesítése során cserélt alkatrészre nem vonatkozik a 6 hónapos plusz jótállás. Ha azonban nem garanciális csere történt, akkor van plusz 6 hónap a kicserélt alkatrészre.
-
Predatorr
őstag
-
trebrona
nagyúr
válasz
sebgutkopf #57271 üzenetére
Semmi extra, automata mód, HDR on.
-
válasz
Predatorr #57260 üzenetére
A szerviz fél év garanciát köteles vállalni a javításra, ha a gyári már lejárt, szvsz.
Vagy már levették 3-ra? De az minimum biztos. Nekem is megadták.
Na ezt sem tudtam. Esetleg tudsz adni egy linket hozzá?Mert akkor elvileg garis még a telefonom, persze ha nem veszik észre a knox számlálómat
-
sgeza
veterán
válasz
UfoZoli #57266 üzenetére
Jaj, tök hülye vagyok. Tudom, persze, csak valamiért összekevertem, nem gondolkoztam. A disablerrel már nem szarakodok, megcsinálom adb-n keresztül, amire szükségem van. Megtaláltam a neten, hogy pontosan melyik paranccsal lehet alkalmazást tiltani. Ugyanezt a módszert alkalmazzák ezek a tiltó programok is, csak adnak hozzá egy könnyebben kezelhető felhasználói felületet.
-
Predatorr
őstag
Néztem, kipróbáltam minden üzemmódot, de nem segített, vagy csak nem találtam meg, mit vagy milyen kombót kéne. Mindenképpen elcseszi a képet. Csodálom, hogy ez pár éve még remek kamerának számított, most meg szar kis középkategóriásak simán leverik.
Ja, még más kameraalkalmazást is próbáltam! (Camera FV, amely elég jónak számít.) Végül is valami megfelelő app is jó lenne, de ha hardveresen ennyire rossz képet kap, semmi nem javítja. -
Predatorr
őstag
A szerviz fél év garanciát köteles vállalni a javításra, ha a gyári már lejárt, szvsz.
Vagy már levették 3-ra? De az minimum biztos. Nekem is megadták.
MÁS: Mindig elfelejtem megkérdezni, de most eszembe jutott. Be lehet állítani valahogy az ócska gyári fotómasinát, hogy ne szaturálja túl a képeket? HDR-t hiába kapcsolom le, ha borús időt akarok fényképezni, kivilágosítja, ha a Holdat, egy nagy, fényes folt lesz belőle. Nem találtam használható beállítást, de hátha van valahol eldugva.
-
UfoZoli
aktív tag
Tanmese az eredeti Package disabler-hez:
Anno én is megvettem még a Play-en.
Aztán onnan levették, természetesen gylu előtt mentettem aTC-ből az apk-t. De mivel más lett a hitelesítés nem tudtam aktíválni.
A fejlesztő honlapján kellett paypal-al megvennem, amihez email-ben küldte a telepítő apk linket és a kódot, amit elvileg 5x lehet használni, valamint az pk-t is csak ennyiszer lehet letölteni.
Mentettem felhőbe a lementett apk, kódot mindent. Gyalus régi telefonon fasza. Új teló, tablet az egyszer letöltött apk-t engedte telepíteni. Viszont a kapott kódot másik eszközön nem fogadta el, hiába használtam csak egyszer.
Így a 3 készülékre 3x kellett megvennem. De nekem az 1800 forint ér annyit darabonként hogy kigyomláljam a sok szart. Ellenben orbitális gerinctelenségnek és lehúzásnak gondolom a dolgot.... -
sgeza
veterán
Ha esetleg valaki nem látta volna, de érinti:
https://www.samsung.com/hu/support/warranty/
-
Predatorr
őstag
válasz
Predatorr #57238 üzenetére
Megvan! Utánaolvastam, launchert (touchwiz) nem találtam, de a google szarságokat kipucoltam, restart után ott volt.
Ha valaki így járna.
A fotó appon sajnos semmi nem segít. Beállításokból (alapra visszaállt) rögtön kidob, ha viszont applistában megyek bele, duplán csinálja meg, azaz kidob, visszalép automatikusan, és megint kidob. Eltávolítani és downgrade-elni nem lehet. -
Predatorr
őstag
Nincs sehol. A keresősáv alatt megjelenik, de amikor megjeleníteném, nem történik semmi. Írtam, nincs semmi extra hülyeség fent, minden gyári, ami lehet, mert a pie már negcsinál mindent, amit a régebbiek nem. Korábban minden appot a többi után rakott, semmit nem tett be mappába, most sincs sehol. Semmilyen app nincs elrejtve, ezt is megnéztem. Kizárólag az alkalmazáslistában szerepel.
Telepítéskor tiltottam a címlapra kirakást, mint mindig, mindennél, ilyenkor csak az appok közé tett be eddig mindent.TCs911: nyomva tartod a képernyőt, amíg bejön a menü, témák, saját dolgok, háttérképek.
-
TCs911
csendes tag
Sziasztok!
Eddig nem volt beállítva háttérkép a zárolt képernyőhöz. Most beállítottam egyet, de nem tetszik, vissza szeretnék állni a "gyári"-ra. Hogy tudom ezt megtenni, vagy törölni? -
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #57235 üzenetére
Az oké, de nem tudom, hogy melyik hozzászólásomra válaszoltad. Nekem nincs gondom.
Konkrétan milyen alkalmazásokról van szó? Ezt én így látatlanban nem tudom megmondani. Esetleg betette automatikusan valami mappába? Nemal az a neve az alkalmazások között, amire gondolsz? Onnan launchert használsz, amiben el lehet rejteni az alkalmazásokat, és valahogy el lettek rejtve? Stb.
-
Predatorr
őstag
Ma frissítés óta fellépő problémákra, és mert sokan panaszkodtak a frissítési anomáliákra. Hátha van valami verzió eltérés.
Amúgy feltettem 2 appot.(az egyik fent volt már, véletlenül töröltem le), de sehol nem jelennek meg az ikonjaik, appkezelőből sem megy, és hozzáadás sem látja őket az alkalmazások között, pedig működnek. Ha a keresősávot.megnyitom, alatta megjelennek, vagy ha a legutóbbi sávot feltolom. Hogyan tudnám kirakni az ikonjaikat?
-
Fricy78
tag
Sziasztok!
Kezembe akadt egy független (XEH) s8+ android 9-el (G955FXXS8DTC1), 2020.04.01-i biztonsági javítással, Az lenne a kérdésem, hogy innen van még lehetőség odinnal visszatérni 8.0-ra? Ha igen akkor melyiket érdemes leszednem?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Predatorr
őstag
-
Predatorr
őstag
Már azt és minden mást letiltani is próbáltam.
És forrósodik, mint az istennyila.
Feladom, eladom, ha tudom, mert már egy rinyagépnek tűnök.Nincs kedvem egy gyári visszaállítás után ugyanezzel szembesülni. Esetleg még megvárom a köv frissítést.
Ja, ami appok ezen vannak, a k50-et picit sem akasztják.Asszony meg röhög, ősz óta nem frissített, az ő s8ának semmi baja.
Szép estét! -
Predatorr
őstag
Drága. A Mi 8 pronál nem találok használ6óbbat.
Egyéb hibák az új frissítéssel: fotó alkalmazás beállítások rögtön kidob, mintha visszaalépnék (vétlen érintés nincs, máskor nem jelentkezik). Firefox újratölti az ablakot, ha váltok. Pl. megírtam a fél hsz-t, átváltottam fotóra, visszaváltáskor eltűnt a tartalom, újra töltött az oldal. Először véletlennek hittem, de már rendszeres. Természetesen volt leállítás, adat- és memóriatörlés is, semmiféle optimalizáló sz rságot nem használok, semmiféle extra háttér app nem fut. Csak rom hibára tudok gondolni, mert ua. appok vannak évek óta, a hibák.meg az áprilisi frussítíssel jöttek, de ha másnál nincs, akkor nem értem. -
dionaea
őstag
A csúszós hátlapot adom ezért az első héten rendeltem a hát oldalra szál csiszolt fémhez hasonló sötét skint ami nem csúszik és nem rontja az összképet. Még meg se kopott a széleknél sem.
A biztonság hat én nem hinnem hogy ez a gyártó annyival rosszabb lenne mint a többi. Ez egy hiszti. A Szemelyre szabott reklámok ellen meg lehet elég jól védekezni. Sajna sokan túl tolják a lazaságot de sokan a parát is ha az ember odafigyel úgy gondolom nagy baj nem lehet és ez független a gyártótól.
-
Predatorr
őstag
válasz
dionaea #57219 üzenetére
Nyugodtan utánanézhetsz, elég bő a szakirodalom, az adatgyűjtést nyíltan vállaló (a kémkedés önmagában nem törvénytelen, ugye) Google-lal az élen (lásd még: felhőszolgáltatások). Nem az fontos, milyen hátrányom volt, hanem, hogy mi lehet. Én jókat nevetek azon, egyesek mennyire nem értékelik személyes adataikat. Csak hiszed, hogy nem volt hátrányod belőle, de nem kezdem itt sorolni, a napi hírek mögé kéne nézni, ill. javaslom US fogyasztóvédelmi szervezetek követését, roppant érdekes dolgokat derítenek ki.
Informatikusként amúgy eleve abból indulok ki, hogy ha biztonsági rések vannak egy hardverben, szoftverben, azok céllal kerültek oda, ahogy szintén nem értékelem olyan programok netre kívánkozását (windowstól a mi fit-ig), amelyeknek semmi keresnivalójuk ott (netán még bujkálnak is), tehát nyilván azt is céllal teszik. A célt nem nehéz kitalálni, hiszen adatokat küldenek, ha pedig nem használnák fel ellened (saját hasznukra), miért gyűjtenék? Elemi logika.Legföljebb nem jössz rá, mikor és mire használják, vagy hogy az neked miért nem jó.
trebrona: Szent naivitás! Nyilván nem a karkötő, hanem a szoftvere. Kis kínai programocska (Xiaomi appokon kívül), amely csak memóriapucoláskor jelent meg, telepített appok között vagy máshol semmi nyoma. Vajon mit keres ott, hogy a mezei felhasználó nem tudhat róla?
dionaea: Nekem sem volt a törékenységen kívül az idei frissítésekig (vegyél S20-at). Te biztos nagyon óvatosan használod, vagy nem izzadsz (esetleg kicsi a kezed), de nekem pár perc után már csúszik ki a kezemből, vagy a fogás helyén random billentyű érintést érzékel a fasza kanyarképernyőn, mert hol is foghatná az ember. Sokunknál tokban is tört, mert tervezetten pont oda pattan, ha nem direkt lapjára dobod le, mint kamu tesztekben. A szolgáltatások tényleg jók lennének, de a samu erősen kezdi alulmúlni ezeket az idei frissítésekkel. én meg a hajlított képernyőt örökre kerülni fogom. Valami jó kis kávás kell, épeszű tervezéssel. Még jobb lenne sarkos képernyővel, de nem sok gyártónál vagyok célcsoportban.
-
-
dionaea
őstag
Nekem soha bajom nem volt s8 al a 2.5 év alatt. Viszont lassan cserélni fogom. De csak samsung jöhet szóba. A szolgáltatások miatt a frontier miatt. Még hat s8 at kézbe fogni minden nap élmény annyira jó fogású kialakítású természetesen tok és fólia nélkül használom. Úgyhogy ellen példa vok 🙂
-
Predatorr
őstag
Jófogáson. Többért is ment volna (nyilván nem, ha ennyiért
), csak a megrendelő tartott tőle, hogy elrontja (ő telókat javított, ezután s8-akat már nem), én meg nem akartam várni. Szerintem egy 20-asért elmehet. Ja, egész előlap volt, egyben visszaadta a szerviz.
Amúgy tesztelgettem itt kijárási korlátok közt, és végül is minden működik, olyan apple-avultatós öregesen. Ha megvárom az 1-2mp-et (amíg feljön az a 2-3 app, mert DOS-os mániám bezárni őket használat után
), nem ugrik ki az appváltóból, szintén 2mp alatt az ujjlenyomatot is 100%-ban érzékeli, stb. Letiltottam az animációkat, a gesztusvezérlést, kikapcsoltam a tűzfalat, semmi gyorsulás.
Erősen keresek vmi 100e alatti, játékra is jó telefont helyette, de a Samsung már meggyőzött, hogy tőlük ne, elég látni a K50 mellett.
Csak nem tudom, mivel nem ugrok nagyobb szarba. Xiaomitól a band 4 óta tartok (kém), huawei túlárazott, pedig szimpi lenne google szarok nélkül (ha apk-kat amúgy lehetne telepíteni), a többinek mind eleve van valami hiátusa.
-
dionaea
őstag
válasz
trebrona #57199 üzenetére
Lehet ki kellene próbálnod hogy azt az alkalmazást amit ingyen vagy kévés pénzért megvettel és most többe kerül egyszerűen "megveszed" újra Tehát rányomsz a vásárlásra. Pl samsung store a korábban megvett alkalmazásokat reset után nem dobja mint megvett program de ha rányomok akkor telepíti és nem kell fizetni érte.
-
dkovizoli
addikt
-
Leka68
tag
Hello mindenkinek.
Egy kérdésem lene, és egyben megköszöném a segitségeteket vissza szeretném telepitenni a következö firmwaret pontosabban ezt:G950FXXU5DSFB_G950FOXM5DSFB_XEH most a telon ez van:G950FXXS5DSI1_G950FOXM5DSHC_ROM,szerintetek lehetséges? -
tetova
tag
válasz
dkovizoli #57195 üzenetére
Régen volt, nem emlékszem pontosan, de valószínű, hogy tenyleg a homeCSC-vel próbálkoztam, és azért lett utána visszaállítás. Azzal együtt meglepett, hogy PAN helyett XEH lett a "gyári" ROM.
Ez már off, de érdekességképpen leírom, hogy most Note 9-et használok, és itt a XEH és PAN ROM-ok bitre megegyeznek, egyszerre is frissülnek, míg a Telekomos (TMH) durván 100 megával , a Vodafone-os (VDH) legalább 900 megával kisebb. A Telenor ezek szerint felhagyott a ROM-ok piszkálgatásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged