- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
TMX szervízből visszajött teló munkalapján szerepel a "Főpanel csere". Ha ezt tényleg cserélik, akkor változik a készülék IMEI száma?
-
róland
veterán
A sima víz sem tesz jót a felismerésnek. Azaz mint minden ujjlenyomatolvasó ez a típus is nehezen, ha egyáltalán sikeresen, birkózik meg nedves ujjlenyomattal.
-
viktorhu
veterán
válasz
Predatorr #57094 üzenetére
Nálam nincs változás. Szerintem is inkább a sok kézmosás lehet a magyarázat. Most itt csináltam egy próbát, 10-ből 10-szer gond nélkül feloldotta. Azért ez kezdettől a gyengébb ujjlenyomat-olvasók közé tartozott, de miután kitapasztaltam a használatát, már nincs vele soha problémám.
Szerk: nem a vizess ujjról van szó, hanem hogy túl száraz ujjal soha nem működött ez az olvasó, a sok mosás pedig erősen szárítja a bőrt.
-
Predatorr
őstag
válasz
Ludovicus #57092 üzenetére
Biztosan szoftveres avultatás. Ha vizes az ujjad, stb, akkor figyelmeztet a teló, zsír szokott problémát okozni. Én ezért teszteltem többször is pucolt telóval, mosott kézzel, de pl. hiba után pinnel belépve, majd lezárás után újra működött bármi takarítás nélkül. Ujjad miatt ne aggódj, a.„lenyomat” csak pár fintosabb pontot tartalmaz, még sikálhatod.
Az íriszes feloldás is egyre szarabb, de amikor működik, szemüvegben is töredékmp. -
Ludovicus
aktív tag
Páran már írtátok, hogy úgy érzitek, az ujjlenyomat olvasó mostanában gyengébben működik. Nálam is ez a helyzet pár hete, talán hónapja, mostanában többször újra regisztráltam mindkét mutató ujjam lenyomatát, de hiába. Tény, hogy elég száraz és töredezett a bőröm, így legutóbb a középső ujjaimat regisztráltam, amik jobb állapotúak, de semmi javulást nem tapasztaltam. Az az érzésem, mintha szoftveresen romlott volna valami, a regisztrációnál állandóan az a hibaüzenet jött, hogy nem fedem le az ujjammal teljesen a leolvasót. Talán használat közben is azért nem megy 5-ből 4-szer a beolvasás, mert az érzékenyebbé tett leolvasónak kisebb a hibatűrése a teljes lefedettséget illetően. Másra nem tudok gondolni, mert 1 éve került hozzám a telefon és szinte a kezdetektől be van állítva az ujjlenyomatos feloldás, de korábban téves leolvasás alig fordult elő, talán néhány naponta egyszer.
-
Predatorr
őstag
válasz
davidovi #57074 üzenetére
Jé, ez is pont az élére... 50 cm?
Nálam mindenestül eltűntek, így nem tudom, pirosak lennének-e. A vasárnapok azok.
Viszont megint lehet msngerbe küldeni dolgokat.
Jó tudni, milyen jól képzett programozók dolgoznak a vásárlókért. Ja, nem, fogyasztók. Semmi jogszabályi védelem.
Bigdaddy: próbáltad törölni a hálózatot, és újként felismertetni? Illetve ram/cache/data pucolás.
-
karicsek
aktív tag
Nálam csak a vasárnapok pirosak, a többi nap fehér.(sötét háttér) Fehér háttárnél ugyanaz, csak fekete színű számokkal. Semmi ünnepnap megjelölés.
-
anrab
addikt
Sziasztok.
Nálatok is eltűnt az ünnepnapok piros jelölése? Nekem a Google naptár van beállítva és be is van pipálva az ünnepnapok de nem mutatja. Még a tavalyiak is eltűntek. -
icemad
nagyúr
válasz
davidovi #57074 üzenetére
Jujj... Csúnya esés lehetett...
Én felhívtam az itteni szervizt (Hollandia), 160 euró a kijelző csere s8+-nál, de kötelességük ellenőrizni a többi alkatrészt is. Ha pl az alaplap is sérült, akkor csak ajánlatot adnak a javításra, és először ki kell fizetni, csak utána kezdik a javítást. Az meg már nem éri meg... -
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehetne beállítani,hogy az alkalmazások értesítési hangjai ne azok legyen mint az sms hang?Nagyon zavaró amikor azt hiszem sms jött,de csak a wifi hálózatra csatlakozott fel valaki.
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Munkahelyi adott wi-fi hálózaton a telefonom pár napja azt csinálja hogy lekapcsolódik majd vissza a wifire így egyszer mobilnet egyszer awifi és ugrál ami miatt nem tudok semmit csinálni mert szinte mindig azt mondja nincs net.
4 kolléga van az irodában senki másnak nincs gondja a wi-fi el. Router újraindítás után is, telefon újraindítás és wi-fi elfelejtse után is.
Itthoni wi-fin tökéletes...
Van ötletetek mi lehet? -
-
zseko
veterán
válasz
icemad #57055 üzenetére
Én igazából minőségellenőr vagyok, ez a téli tűzifa volt, csak az lemaradt
De családi ház lévén, mindig akad valami munka, és van minden, eszterga, abrikter, szalag/körfűrész, maró, stb.
Most is edzéshez akarok majd összerakni valamit az udvarra.
(#57056) Garsza Ezt a két alkalmat leszámítva nekem sem volt soha.
-
-
icemad
nagyúr
válasz
Predatorr #57048 üzenetére
Lehet hülyeség, de gondolom most te is gyakrabban mosol kezet, vagy használsz valamilyen fertőtlenítőt. Ezek megviselhetik az ember bőrét, lehet, hogy ezért nem működik megfelelően az ujjlenyomat olvasó. Én már nem is próbálkozom az s10+-on, mert csak idegesít ez a sz@r.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Predatorr #57045 üzenetére
Ami elromolhat, el is romlik.
de látod, akár előnye is lehet.
A másik kérdésedre kítérve. Én egyébként nagyon szerettem az LG-t , mielőtt Samura váltottam. Ott csak a frissítések elmaradása idegesített. De már gondolkodtam rajtuk újra. A baj, hogy a legjobbakat nem hozzák ide hivatalosan. -
Predatorr
őstag
válasz
karicsek #57046 üzenetére
Tényleg nem avultatják...🤬
Mondjuk ezt teszik még egy darabig, aztán többé nem lesz Samsung telóm. Csak hát akkor mi a sz.rt vegyek? Valami gebasz minden kínaiban van, a Sony/Nokia túlárazott... Anyám LG K50-e elég pöpec, talán egy komolyabb LG? Vagy kínlódom ezzel tovább. -
zseko
veterán
Én egy nagyon minimálisat tapasztalok, viszont jó másfél éve már, hogy volt FR, és túl sok szemét van már rajta. Úgy tapasztaltam, hogy időnként jót tesz egy FR.
A nagyon mimimálisat úgy értsd, hogy ingerküszöb alatt, vagy inkább épp észlelési határ, lehet csak beképzelem.
(Bár ezt azért kétlem, a 2014-es Galaxy Tab S 10.5 tabletemen már eléggé észlelhető a weboldalak és az appok 'fejlődése'. Persze még mindig teljesen jól használható így is, de például a PH! lapcsaládnál (is) igen jól észrevehető, mennyivel 'rosszabb' (hardverigényesebb) lett az új dizájn. Az új fórum felület szenvedős, de a logout-on szerencsére még megvan a régi, az pik-pak bejön. Az S8-on szerencsére nincs ilyen gond, minden pörgős, de azért ezen is érezni a 'fejlődést'.) -
-
Predatorr
őstag
válasz
Predatorr #57029 üzenetére
Tévedtem, továbbra sem megy a msngr-be küldés.
Viszont egyre gyakrabban csinálja, hogy 5* sem olvassa be egyik ujjlenyomatomat sem. Aztán belépek pinnel, lezárom, és gond nélkül elfogadja bármelyiket, szóval nem koszos.
A kameraképe is sokszor homályos a legújabb frissítés óta, pedig hónapok óta egyszer sem jött elő a hiba.
Ez már az avultatás?Túl régen használjuk a telefont?
-
-
martonl
senior tag
Van arra lehetőség, hogy ezt a telcsit USB modemként használjam? Tehát nem USB internet megosztásra gondolok, hanem mintha egy USB 4G stick lenne. Egy routerre dugnám rá, ami sajnos csak modemet fogad el.
-
sebgutkopf
őstag
Ezzel egyébként elsősorban a cégnek kéne foglalkoznia. Ugyanis a GDPR szerint céges eszközön nem lehet privát adat, és az olyan megállapodás nem érvényes, hogy beleegyezel, hogy láthassa az eszközön lévő adataidat, mert az nem törvényi előírás.
Így a cég tulajdonú eszközt nem lehet magán célra használni. Magán eszközzel elérni céges rendszert az pedig a cég számára biztonsági kockázat. Amelyik cég ezzel nem foglalkozik a már a saját baja.Erre jelenleg ebben a fölöslegesen túlpörgetett GDPR mizériában a két fiók elkülönítése a megoldás. Az igényed pedig teljesen érthető.
-
iceQ!
addikt
Üdv Urak,
Egy S8 vagy S8+ teló mennyire lassult vissza az évek alatt. Ugye új korában györs pörgős volt, most mi a helyzet vele? Egy FR és mondjuk 2-3 hónap belakási idő után nincs nagy visszaesés a teljesítménybe?
-
Predatorr
őstag
válasz
dkovizoli #57026 üzenetére
Ma éppen ment, viszont a xiao mi home meg nem enged menteni videókat egyedi fájlokból, csak csomagokat, ahol.meg nem látod, mi van benne, ahhoz meg kell nyitni, ahol meg csak törölni lehet. szóval nem csak a ms és a samsung ügyes.
Annyira jó, hogy megveszi az ember a drága telefonokat, aztán sorra szarnak el rajtuk mindent!
-
-
Predatorr
őstag
Nálam a képernyőmentés megosztása nem működik messengerbe. Valakinél előjött ilyen hiba? Mondjuk másba még nem is próbáltam.
-
-
wopi
aktív tag
válasz
sebgutkopf #57017 üzenetére
Igen, ezt tudom, nagyjából ismerem az MDM-et. Viszont arra gondolok, hogy amennyiben az én cégemnél nincs ilyesmi, viszont külön szeretném kezelni a céges alkalmazásokat, account-okat, arra vajon van mód?
-
trebrona
nagyúr
válasz
sebgutkopf #57017 üzenetére
Ott valószínűleg MDM-mel oldják meg.
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Valahogyan el lehet érni, hogy a telefonon legyen egy külön munka-profilom? Kb hasonló módon, mint a biztonságos mappa, tehát különüljön el. Találtam egy Workspace nevű telepített alkalmazást az alkalmazáslistában, de sehol máshol nem találtam ilyesmit. Több helyen írják a neten, hogy a Beállítások, fiókok alatt kell aktiválni, de itt nem találtam.
Tudtok segíteni?
Köszönöm, Peti
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #57014 üzenetére
Naja. Könnyen lehet, hogy azért ez is fejlődni fog, és másképpen lesz megoldva.
-
sebgutkopf
őstag
Na igen, ott a subpixel pontos helyes felmérés jelentős technikai kihívást jelent. Van egy olyan érzésem, hogy hamarabb lesz az oled-nél jobb technológia, mint a tökéletes kompenzáció megoldva.
Közben folytatva az csupa elméleti dolgot a témában: vannak ezek a tesztek, amikben folyamatosan nyúzzák az oled, lsd, quantum stb.. cuccokat éveken át, számomra meglepő volt látni, hogy ha nincs beégés a magas üzemóra számok ellenére az oled-ek képminősége, színhelyessége és maximális fényereje kevésbé csökken mint az lcd-knek. Azok háttér világítása teljesen elmegy 10-15000 óra után, míg az oled jelentősen jobban tartja magát. Tehát a kevesebb statikus téma esetén egyáltalán nem rossz az oled.
A telefon meg egy érdekes terület, mert én sem kimondottan videózásra használom a telefont (minek egérmozizzak, ha nézhetem 55"-on a tartalmat), akkor inkább a monitor felhasználás a jellemző, ami kevésbé kedvez az oled technológiának. -
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #57010 üzenetére
Értettem, amit írtál, inkább csak egyetértésben szóltam hozzá. Nyilván indokolatlanul durva lenne logolni minden egyes pixel üzemóráját. Totál elméleti a dolog. Inkább az állhatna közel a valósághoz, ha a kijelzővel legalább megegyező felbontású kamerával megmérnénk minden pixel fényerejét adott alapszínek esetén, és ennek eredményeképpen nyomni rá szándékos öregítést a nem "beégett" pixelekre. Ez még akár kivitelezhető is lenne, de szerintem senki nem fog ilyennel foglalkozni.
-
válasz
sebgutkopf #57008 üzenetére
Sajnos ez szerintem kivitelezhetetlen.Mert ha az az egesz kijelzőt úgymond öregitem,a tőbbi öregebb pixel is még öregebb lenne nem? Vagy is úgyan úgy megmaradna az eltérés csak sötétebb kijelzőn.Azt meg hogy ami már öregebb,ne terheljen tovább az meg lehetetlen megoldás..De azért köszi
-
sebgutkopf
őstag
Ezért is írtam, hogy nagyon elvi megoldás. Ha a pixel időszakok rendesen lennének logolva az sok erőforrást vinne el, meg ugye az oled tv-k is alkalmaznák ezt a trükköt. Hasonló kompenzáló ciklusok ugyan vannak tv-ken, de nem tökéletes, így ez marad valóban elméleti megoldás.
-
sgeza
veterán
válasz
sebgutkopf #57008 üzenetére
Erre én is gondoltam, de nem könnyen kivitelezhető, bár elvileg nem lehetetlen. Főleg, ha esetleg a rendszer logolja, hogy melyik pixel mennyit ment és milyen fényerővel. De nagyon elvileg. Gyakorlatban szerintem nem igazán megvalósítható.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
lajosx #57004 üzenetére
Teljesen elméleti síkon: amennyiben a beégett pixelekhez hozzáöregíted a többi pixelt, akkor nem látható a beégés. Ehhez nagyjából az kéne, hogy a beégés pontos inverzét (színben és tartalomban) kéne a kijelzőn megjeleníteni nagy fényerőn, hosszú hosszú ideig, hogy a pixelek azonosan "örekek" legyenek. Ezzel persze az egész kijelző fényereje stb... csökken, de az eltérés már nem látszik.
-
icemad
nagyúr
-
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne ha a bill beleegett a kijelzöbe,és halványan látszik azt lehet enyhiteni? Tudom hogy kijelzőcsere,de nem garis már és nem is akarok rákölteni. Esetleg valaki tud valami más megoldát mint kijelzőcsere? Van ami esetleg enyhíti? Köszönöm.😊
-
ToBeY
nagyúr
No,megjött a márciusi patch! Úgy tűnik,hogy átáltak a 2hónapos frissítésre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest