- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
tag
Független Galaxy S8 korábban 2018. Dec. biztonsági szintű szoftver verzióval működött. Nem rég frissítettem először 2019. Árp., majd 2019. Máj. szintű változatra. Sajnos az Always On Display nem hajlandó működni, az óra típusát állítani nem engedi, a Clear View Covert ráhajtva kisvártatva mindig elsötétül. A beállítást ezerszer ellenőriztem és ki- majd vissza bekapcsoltam, aszerint működnie kellene. Eddig megoldásként csak a "kapcsold be"-t (be van
) és a gyári visszaállítást találtam az interneten. Van valakinek egyéb ötlete, amit kipróbálhatnék?
-
DaDa
senior tag
El hisszük, megértjük, hogy egyes embereknek szükséges a hangrögzítés de attól még ez törvénytelen. És valószínűleg 10000 emberből 1 használja. Akinek meg szükséges munkához az fuzesen elő egy központba, ami rögzíti és törvénynek megfelelően bemondja hívás előtt, hogy rögzítése kerül.
-
icemad
nagyúr
válasz
Ringman #54295 üzenetére
Mondjuk én külföldön élek, és bár beszélek egy pár nyelven, de a németem és az oroszom nem olyan jó. Néha vissza kell hallgatnom, hogy pontosan miről is volt szó. Olyan is volt, hogy egy nap volt kb. 60 hívásom különböző cégektől, megrendelőktől, kinek mi kell mikorra, stb. Ilyen esetekben nagyon hasznos volt visszahallgatni.
-
Ringman
félisten
válasz
Ferenczi Áko #54290 üzenetére
az biztos, hogy sokkal jobban néz ki a 9-es, de ez szubjektív.
a hívásokat nem lehet rögzíteni dolgot kicsit felfújtnak érzem, bár lehet csak azért mert ezt soha semmilyen telefonon nem használtam.---
btw ki mire használja ezt a funkciót (ami azt hiszem a gdpr miatt lett törölve), mikor volt rá szüksége.szerk:
hátrány:
taskváltó csak pár appot hagy a listában, ez speciel nagyon bosszant, nem is tudom hogy nem jutott eszembe egyből. -
S@c@
őstag
válasz
Ferenczi Áko #54292 üzenetére
En youtube videokon azt lattam vilagosabbak lettek a kepek es ha belezumolsz a vonaleleseg romlott kicsit. (Spec en ezert nem frissitettem vegul) A kamera oreon nagyon jobbakat lo, a ramkezeles jobb pien es talan picivel gyorsabb cserebe hamarabb merul.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Dr Bubo #54291 üzenetére
Az nekem nem fontos.. Az üzemidő, a kamera és a gyorsaság ami lényeges..
A kamerát úgy értem, hogy volt anno egy Note 2-m és mikor megjelent a Galaxy S4, a Note 2 kapott egy olyan frissítést ami drasztikusan rontotta a kamera minőségét, hogy a vásárlók a Galaxy S4-et vegyék meg stb.. Erre gondoltam.. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Ferenczi Áko #54290 üzenetére
Én meg vagyok vele elégedve. Csak a hívások rögzítése nem működik. De úgy tudom, az lecsorog a régebbi verziókra is.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok, elég régen írtam már, mivel semmi kérdésem nem volt, hibátlanul használom a telefonomat..
Mostanra már eléggé kiforrta magát gondolom a 9-es Android, ezért az lenne a kérdésem, hogy van valami hátránya a 8-as Androidhoz képest? Még nem frissítettem, azért kérdezem.. Köszönöm szépen! -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Mi történt az S8 cal?
Amikor napon volt, akkor erősebben világított az always on display. Most meg előveszem a zsebemből és nem látni rajta semmit, olyan gyengén világít.
Ugye zsebben nem mutat semmit, az ok, ám előveszem és csak haloványan világít. Ha nyomok rajta valamit, akkor felerősödik a fénye. -
dkovizoli
addikt
Kissé csalódott vagyok a gyári led tok miatt. Januárban volt egy éves és úgy néz ki bedöglött a led kijelzés. Gondolom a szalagkábel megadta magát. Azért többet vártam. Főleg, hogy vigyáztam rá.
-
martonl
senior tag
válasz
thedarkfox #54272 üzenetére
A gyenge térerő minden eszközt leszív, ez nem Samsung specifikus. Egyszerűen nagyobb teljesítménnyel sugároz a rádiós modul, így jobban meríti az akkumulátort. Ez szabvány, ezért minden telefon ezt csinálja.
-
ToBeY
nagyúr
Semmi,meg van
dnelb igen,rájöttem
-
Probert75
addikt
Német függetlenre(DBT Germany G950FXXU4DSE4) megint jött egy plusz hóközi frissítés. Vajon miért?
-
Formaster
addikt
válasz
thedarkfox #54272 üzenetére
A bosszantó az, hogy ezt végigjátszottam S3/4/7-el is
Az első évet egész jól húzzák, de ez még 1 éves sincs és már letérdelt. Sajnos sokat vagyok gyenge térerő vagy 0-ás zónában, bár ez most változni fog, mert lassan szolgáltatót váltok (még 1 hónap)
-
Formaster
addikt
válasz
thedarkfox #54264 üzenetére
Nos úgy fest befolyásolta a dolgokat. Elég sokat vagyok térerő mentes helyeken és pár napja, mióta manuálisra raktam a hálózat választást kiemelkedően megugrott az akksi kapacitás. Ami idegesítő volt, hogy minden alkalommal mikor elment a hálozat vagy visszajött kaptam róla értesítést, ezt kilőttem, de hatalmasat ugrott az üzemidőm ilyenkor délben már 40-60% között szoktam lenni, napok óta 80%-on van dél körül és így kibírom a napot töltés nélkül
-
FGyula30
aktív tag
A high contrast témáknál másnál is olvashatatlan lett a saját fájlokban a mappák nevei? Pár napja vettem észre.
( májusi update előtt is ilyen volt ) -
balintka
addikt
Itt a májusi update. S8+, magától jelezte. 420.98 Mb
-
marquuard
veterán
Hát ha huzamosabb ideig nem tér el a kijelzőidőd a megszokottól, akkor feltételezhetjük, hogy semmi baja nincsen. Valahogy ezt nehéz is számokban kifejezni.
Családban az egyik S6-ot épp a héten néztem át, 5ó 20p kijelzőidőt hozott standard beállításokon, pedig nem egy mai modell.
-
thedarkfox
senior tag
Nemigazán.
Telepítés után számol csak, de ugye akkor is csak hozzávetőleges eredménnyel. Pontosnak semmiképp se mondható egyik se.(#54262) Formaster
Az nem sokat befolyásol. Mármint adott hálózati kártyával más mobilhálózatára úgyse csatlakozik fel. Restartnál viszont kérheti, hogy kézzel válassz hálózatot (ha emlékeim nem csalnak) -
Formaster
addikt
válasz
thedarkfox #54260 üzenetére
Köszi, most megnéztem 2 csíkról 3ra ugrott, hát meglátjuk ez mit segít. Még megpróbálom most az, hogy automatikusról kézire rakom a szolga választást, lehet ez is merít valamit.
-
S@c@
őstag
válasz
thedarkfox #54260 üzenetére
Akkor azokra nem erdemes hagyatkozni?
-
S@c@
őstag
Sziasztok! Van olyan app ami pontos erteket ad az aksi allapotarol? (Root nelkul of course)
-
Formaster
addikt
Üdv, az lenne a gondom, hogy felénk sok helyen gyenge a térerő és ez esetben a telefon folyamtosan keresi a hálózatot, emiatt vészesen gyorsan esik az akku kapacitás. Amikor itthon vagyok wifin, akkor nap végére is van 40-50% tartalék, de ha olyan helyen vagyok, már délben is 30-40% körül járok. Van erre valamilyen rejtett beállítás, hogy gyenge térerőnél ne eröltesse a folyamatos kapcsolatot?
-
-
hape60
aktív tag
54081-re valaki? Privátba is lehet, szeretném egy fentieknek megfelelő felhasználó véleményét... a mostani frissítések után milyen a teló, érdemes-e beruházni rá?
-
polonic
félisten
válasz
Grande Ale #54247 üzenetére
Lófütty van, nem volte. Bár üzleti előfizetés van.
-
ToBeY
nagyúr
Kint van a májusi patch xeh-re!
-
dkovizoli
addikt
muszáj volt vennem
egyet [link] hátha érdekel még valakit -
Tomiii258
tag
Az előbb dobott egy olyan értesítést a telóm, hogy "A sim-kártyához nem engedélyezett a hang" és a vodafone helyett a bal felső sarokban a "csak segélyhívás" jelent meg.
Találkozott vaki már ilyennel?A sim-em egyébként másfél éves, a telóval együtt lecseréltem azt is, mert már régi volt. Éjszakára repülőbe szoktam rakni, elsőre most is csak annyit csináltam, hogy repülő, majd repülő kikapcs. Úgy néz ki, hogy most van hálózata, de azért érdekelne, hogy ez mi a fene lehetett?
-
Probert75
addikt
válasz
Dr Bubo #54234 üzenetére
A Playről nem is lehet! De felesleges is! A Cube Call Recorder ACR linkről töltsd és fájlkezelővel telepíthető.
-
-
-
Probert75
addikt
"Miért távolította el a Google az Android Pie hívásfelvétel képességét?
Az a döntés, hogy az Android Pie hívásrögzítési képességeit a Vodafone németországi jogi bonyolultsága okozza, ahol mindkét felhasználónak tudnia kell, hogy a hívást rögzítik.
Jelenleg a hívás másik végén lévő személynek nem lenne tudomása arról, hogy a hívás rögzítése csak akkor történik meg, ha a hívást rögzítő személy tájékoztatja őket.
Ez számos adatvédelmi problémát vet fel, ezért a Google-nak meg kellett szüntetnie az Android 9 Pie hívásfelvétel funkcióját."
Nem egyszerűbb lett volna a tiltás helyett az a megoldás, hogyha a hangrögzítő program aktív, akkor bemondja a telefonban a másik félnek a progi, hogy rögzítés van folyamatban. Szóval magától tájékoztat, ha el van indítva a progi. -
gidano
tag
Úgy tűnik,
megoldás született a One UI Android 9 Pie-t futtató Samsung Galaxy S9, S8, Note 9 és Note 8 eszközök hazai hívásrögzítési problémájára. Most futottam bele ebbe a cikkbe.A szükséges alkalmazás a Play Áruházban kompatibilitási problémák miatt nem érhető el, ám az APKMirror oldalról letölthető a Cube Call Recorder ACR
Létezik Premium verzió is belőle, 690Ft/3 hónap áron, ami több beállítási lehetőséget tartalmaz, de az ingyenes verzióval is működik a kívánt funkció a szükséges beállítások elvégzését követően.
Amúgy az alkalmazás teljesen magyar nyelvű, tessék próbálgatni!
-
Probert75
addikt
TMH a Telekomos.
Innen tudod tölteni a S8-ét! Egy ingyen reg után lassú letöltés, de biztos.
Ha visszafele mégy, akkor csak sima CSC-vel csinálhatod, nem a Home CSC-t és teljese újrabelakással. Tehát nem rakhatsz vissza semmilyen progit, hanem újra le kell tölteni a Playből és beállítani.
A linkelt oldalon 4 fájlos romok tölthetők és csak az egyik CSC-t kell használni.Odin használata!
1. Az Odin letöltés, majd kicsomagolása, samsung USB driver telepítése.
2. A letöltött zip fájlból a firmware-t kicsomagolod.
3. Az Odin-t telepíted/elindítod.
4. Eltávolítod a telefonról a Gmail fiókot. A telefont recovery-be teszed(Hangerő fel + Bixby gomb + Bekapcsoló gombok egyszerre), majd Wipe Factory Reset és Wipe Cache Partition, majd Power OFF.
5. A telefon Download Mode-ba teszed(Hangerő le + Bixby gomb + Bekapcsoló gombok egyszerre), majd Hangerő fel.
6. Csatlakoztasd a telefont a PC-hez. Megvárod, míg kék jelet kap az Odin.
7. Add hozzá a firmware fájlt az AP-hoz. Ha többfájlos, akkor értelemszerűen add hozzá a többit is.
8. Győződj meg róla, hogy az újra partíció nincs bejelölve.
9. Kattints a Start gombra.
10. A telepítés pár perc. Viszont az újraindulás elég hosszú. -
S@c@
őstag
Pierol meg vissza lehet menni oreora? (Telekomos)
-
LoGeN90
aktív tag
Sziasztok. Tudja vki, h az emag hol/kivel gariztatja a termekeket? (S8+)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest