- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
válasz
laszlolczka #36697 üzenetére
Koszonom szepen!
-
kakuk100
őstag
Sziasztok! Tudna valaki segiteni abban hogy melyik google camera mukodik jol az S8 on? Mar az Oreo van rajta, ha lehet linket is kernek.
Koszonom elore is. -
batai15
félisten
Néha nem értem a telefont. Van hogy arányában durván jól bírja van hogy nagyon nem .
-
dnelb
veterán
durva, gsmarena tesztje alapján gyengébb üzemidőben az s9 mint az s8. ha tippelnem kéne, az oreot mondanám
-
tangiers
tag
válasz
OCTAMD #36686 üzenetére
Igen, ez a terv. Csak a tisztánlátás kedvért írom le.
Március 9-én a Telenornál tartott bemutatón nyertem a készüléket és nem tiszta számomra, hogy a Samsungtól kaptam az ajándékot vagy a Telenortól. Semmilyen hűségidő nincs, a készüléket nyertem, mindenféle kötelezettség nélkül, csak egy átvételi papírt kellett a helyszínen aláírnom. Ha esetleg függő a készülék, kérni fogom a függetlenítését, ha nincs akadálya. Remélem nincs mivel nincs hűségnyilatkozat sincs. A készüléktől szeretnék megválni. Ennyi a történet.
-
tangiers
tag
Köszönöm mindenkinek, aki érdemben megpróbált segíteni.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
tangiers #36682 üzenetére
De lehet, csak a telenor nem értékesít 2 simes telefont. Ergo ha a telenornál veszel telefont és nincs rajta dual sim felirat, akkor az csakis szolgaltatós készülék lehet.
Szwrk
Ha megnézed a hivatalos forgalmazók függetlenben csak dual simest árulnak(MM, euronics, edigi,stb). Van single simes, de azt ezek az üzletek nem forgalmazzák. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #36666 üzenetére
Há vagy kell a lóvé neki, vagy már van neki S10-ese és ez már nem kell me régi...😀
tangiers
Nem tudom milyen a doboza, de az S8-asból kiindúlva ha lehúzod a külső keret dobozt, akkor az alatta levőn kell lennie egy záró matricának, ami nélkül tudod csak nyitni tovább. Na ezen kell lennie az european card only feliratnak. -
tangiers
tag
Üdvözletem Mindenkinek!
Urak, tud valaki konkrét megoldást arra vonatkozóan, hogyan lehet megállapítani egy bontatlan készülékről, hogy hálózatfüggő-e vagy sem?
Konkrétabban. Nyertem egy S9 készüléket a Telenornál tartott bemutatón és az nem derült ki, hogy függő készüléket kaptam vagy sem. Mivel meg akarok válni tőle, így nem akarom kibontani. Ergo nem tudok bele kártyát tenni, hogy megnézzem. Beszéltem a Samsung Magyarország telefonos ügyfélszolgálatával, de nem tudják megmondani IMEI szám alapján. Amit ugye a dobozról le tudok olvasni. Valakinek ötlete?Köszönöm a hozzászólásokat.
-
djzoy
tag
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=75768722&postcount=109 sziasztok! ezt a romot szeretném feltenni a telefonra s8+ om van fűggetlen. ehhez kérném a segitségeteket..
-
hroberto
veterán
Úgy néz ki rendbe jött az üzemidőm. Gőzöm sincs mi lehetett ez az egész. De így már ízlik az Oreo.
-
cultfeca
tag
Oreo frissítés óta(Vodafone),elég idegesítően jelzi ha valami alkalmazás értesítésem .Értem ezalatt.Hogy jelez az alkalmazáshoz beállított hangon és utána jelez egy másik hangon amit nem én állítottam be.És addig nem hagyja abba amíg nem nézem meg mi az.FR volt a kisebb hibák kikerülése végett.De erre nem találok megoldást két napja.Remélem átsiklottam valami beállítás felett,és ki lehet ezt a plusz értesítési hangot kapcsolni.Nem akarom,hogy 5 percenként jelezzen.Egyszer jelezzen és ha én akarom akkor megnézem ha akarom akkor nem.Ne kényszerítsen semmire.Most muszáj vagyok megnézni azonnal ha tudom,mert erőszakosan értesitget.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
lightmaker #36650 üzenetére
Nem.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ferenczi Áko #36649 üzenetére
Bízunk benne.
-
<Lacy85>
addikt
Hmmm.
3 óra 6 perc SoT alatt 25% merülés jónak számít?
Tényleg kijavíthatná már a samsung ezt a bugot, mert kezd elegem lenni. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #36640 üzenetére
Hi!
Nincsenek hibák sztem sem. Oreoval még pörgősebb lett a rendszer, kamera ok(bár én max záridős képekkel nem vagyok megelégedve, de azt meg ritkán csinál az ember)
Ami kell
-számla
-garipapír
-a samsung által küldött igazolás a második évi gariról
-knox 0. Edigis rendben lesz. -
lightmaker
csendes tag
Sziasztok!
A lezárt képernyőn való nyomásérzékeny home gomb megnyomásával kapcsolatosan be lehet állítani, hogy a telefon ne kétszer rezegjen egymás után csak egyszer?
-
bigdady
nagyúr
Jött valami frissítés samsung mailhez de nem írják mi változott..
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ferenczi Áko #36640 üzenetére
Lényegében mindent javítottak már. Knox legyen meg, ahogy írtad is, illetve ha hazai garanciát szeretnél, akkor figyelj, hogy EU-s legyen a modell.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Holnap valószínűleg tulaj leszek.. Olvastam az összefoglalóban az ismert hibákat.. Javították már a kijelző nyomásérzékenységét szoftveresen? Kamera fókusz vesztése mennyire aktuális jelenség még? Másvalamire figyeljek esetleg az adásvételnél? Knox 0x0 legyen az oké..
-
zseko
veterán
Vajon az S9 Dex padja működhet az S8-al? Csak olcsóbb... De lehet, hogy a Samsungnál direkt ügyeltek erre...
-
Mr.Silkó
veterán
-
Olga80
csendes tag
Sziasztok! Egy kínai üzletben szemeztem egy vezeték nélküli töltővel. Ki is próbáltam de nem indult el a töltés. Ahogy olvastam - első használatkor jelenne meg az a menüpont ahol ezt be kell kapcsolni ott ahol most a vezetékes gyorstöltés kapcsolója van. Nos a töltő be volt kapcsolva - ráhelyezetm a tokjától megszabadított telefont de nem jelent meg az a menüpont ahol bekapcsolhattam volna vezeték nélküli töltést. Elvileg jól csináltam? Más beállításra nincs szükség?
-
zseko
veterán
válasz
Mr.Silkó #36623 üzenetére
Nekem 50Mbit (ezt viszont tartósan hozza is), csak azért nem lehet 100Mbites, mert kicsi a kapacitás, hardvert kellene cserélniük
Hozzáteszem, hivatalosan 50 sem járhatna szerintük (a szerelő bekötéskor végig azt mantrázta, hogy 'nem fog menni, nem fog menni'...), mert azt 400 méterig garantálják, én meg a duplájára lakom. Eléggé vidék, se upc, se digi, se más, csak az adsl.Ha úgy van, és nagyobb játékot töltök le Steamen, akkor még a telefont is rá szoktam dugni a pc-re, azért a közös 150-200Mbit csak több mint az 50
-
feroooo31
tag
S8ra több S8as vízjelet lehetséges már oreora telepiteni?
-
Tomiii258
tag
válasz
janosibaja #36608 üzenetére
Nálam az összes ilyen led-színező program megbolondul, már hozzászoktam
(jelezni mondjuk nekem a LighManager meg a LightFlow is jelzett mindig, csak időnként a színek nem az igaziak, nem azok, amiket beállítottam, hanem úgy tűnik, mintha hiányozna belőle az egyik összetevő) -
Mr.Silkó
veterán
Ja várj, most jobban megnézve a képernyőképet, a helymeghatározást benéztem, a baloldali adatsebesség mérőt kevertem össze vele.
A 4G-t csak azért említettem, hogy nem Wi-Fi-n vagy. Eszem ágában nem lenne 2G-3G-re visszakapcsolni a telefont, ostobaság lenne, bár tudom, sokan javasolják a rossz lefedettség okán, de én nem akartam ezt tanácsolni. Lóra se váltok azért, mert kevesebbet fogyaszt, mint egy autó..
-
zseko
veterán
A mostani telefonok már 'erőből' elviszik, na meg fejlődött a rendszer is, de az én tapasztalatom meg az (persze leginkább S2 és előtte), hogy minél több appot tettem fel, annál jobban megfogta a telefont, a memóriát, és a fogyasztást. Szóval a saját tapasztalatom gyökeresen ellentmondott annak a sokszor hangoztatott, és leírt dolognak, hogy pl. a memóriában lévő, inaktív appok nem fogyasztanak. Nem a lóf....ütyit. Már bocsánat
És nem hinném hogy ez jelentősen változott volna, legfeljebb kevésbé vesszük észre. Persze ez a 2+ Ghz proci és a 4+ GB memória korában már nem észrevehető.
AOD-ot pont ezért nem használom, ne meg van órám, megnézni az időt, a wifi keresés is azonnal ki lett kapcsolva első indítás után.
-
alibaba78
őstag
válasz
enginev3.0 #36617 üzenetére
Ezt a nougat-on külön be lehetett állítani, és nem értem, miért változtatták meg.
-
enginev3.0
félisten
Jó lenne ez a Samsung pass, ha nem kéne valami hülye képernyőzárat mindenképpen beállítani
-
dnelb
veterán
Az off részre: hát nem tudom, 95 appom van évek óta és semmi baj se a sebességgel se az üzemidovel.. inkább úgy mondanám hogy van pár app és beállítás ami nagyon merít, pl Facebook (messenger nem), Chrome, snapchat, olyan appokra érdemes ranezni ahol sok a szinkron . Aod megeszik 15%ot egy nap. wifi keresés aktív marad a helynél, az is napi 10% legalább. De ez mind ott van összefoglalóban.
-
hevepapa
senior tag
Nálam helymeghatározásra csak a GPS van engedélyezve, a többi tiltva van. Egyfelől ez így jóval kevesebbet fogyaszt ez a szolgáltatás, másfelől meg bőven elég nekem annyi pontosság, nem kell még a cella infó alapján.
-
zseko
veterán
válasz
Mr.Silkó #36607 üzenetére
Hol látod azt a helymeghatározási szolgáltatást? Az FB-nél amúgy az egy szülinapos értesítő volt, de valóban vissza kellene már térnem a böngészős megoldáshoz, ezt egyedül a live megoldás miatt voltam kénytelen feltenni. Egyébként azért van 4G-n, mert semmi kedvem állandóan kapcsolgatni 2G-4G között csak azért, hogy nyerjek valamennyi üzemidőt. Konnektor úgy is van, ha meg nem olyan helyre mennék, ott van a power bank. Bár az S8+ óta csak szomorkodik, mert nem igazán van használva
Egyszer volt problémás, mikor az Oxygen Adrenalin Parkban voltunk, franc se nézte, hogy ennyire ótvar hálózat van ott, hogy csak Edge-re fussa... Mivel be van kapcsolva a GPhotos szinkron, ezért Edge-n próbálta felerőltetni a fotózott képeket...Mire feltűnt, addigra leszedte az aksi felét.
Az én saját tapasztalatom egyébként az, hogy - leegyszerűsítve - az appok mennyisége is számít, mennyi van feltéve, annál jobb az üzemidő minél kevesebb, és - valamennyire - a sebesség is. Ez régebbi rendszereken hatványozottabban volt igaz.
(#36611) iceQ! Mint ahogy a kép alatt olvashatod, nem igazán izgat
A többire ott van a power bank
-
alibaba78
őstag
Lehet, hogy volt már, akkor elnézést, de eddig a biometrikus bejelentkezés a böngészőben képernyőzár független volt. Most nem tudom beállítani. Én szúrok el vmit?
-
Szajo
őstag
Valaki tud olyan fóliát ami kompatibilis a spigen tough armor tokkal?
-
janosibaja
őstag
Használ valaki Light Manager Pro-t? Valami megbolydult benne, s a nem fogadott hívásokat nem jelzi a pislogó LED...
-
Mr.Silkó
veterán
Az összefoglalóba kukkants bele, ott vannak tippek ennek az orvoslására. Plusz ugye nálad ami a képernyőről látszik, hogy egyrészt megy a Facebook és valamilyen helymeghatározási szolgáltatás éppen, ráadásul 4G-n lógsz. Ezekkel nincs persze baj, csak így együtt jól beleharapnak az üzemidőbe.
A Wi-Fi jóval kevesebbet eszik, mint az adatforgalom, igen. Lehetőség szerint érdemes azt használni, hiába van korlátlan netes díjcsomagod.
A Chromecastnál én is gondoltam ilyesmire, gyanúsan nem zabálta az aksit a több órás YouTube stream.
-
zseko
veterán
válasz
Mr.Silkó #36595 üzenetére
Ja, nekem is S8+, AOD, esetenként BT kivételével ugyanúgy minden bekapcsolva, mondjuk wifit nem használok mert korlátlan netem van. Egyébként úgy rémlik, wifin kevesebbet fogyaszt, jól emlékszem?
Most gyorsában átnéztem az appjaimat, le is töröltem vagy 10 olyat, amit pár hónapja meg sem nyitottamA Chromecast elviekben úgy működik, hogy a telefonról átadod a linket, pl. a youtubeosat, ezután közvetlenül csatlakozik fel oda és kihagyja a telefont, nem azt fogja használni. Legalábbis ilyesmit olvastam a napokban.
-
ShadowLac
addikt
Oreo bug? Viberen beszéltem bejött egy telefon hívás. Eddig bontotta a vibert. Most nem bontotta. Élő maradt a viber és a telfon beszélgetés egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest