- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kotibus
csendes tag
Sziasztok!
XEH/XEH/DBT-vel AQL5 verzióm van és még nem kaptam frissítést. Van már aki erre kapott értesítést? -
Mr.Silkó
veterán
válasz
kaisers #37197 üzenetére
Igazából azt tudom betenni, amit én tiltok, de az nem jelenti azt, hogy mást ne lehetne. Nem tudok olyan táblázatról, ami ezt korrektül összefoglalná.
Itt viszont a kollégának azért is javasoltam az összefoglaló idevágó részének megsasolását, mert ott azt is felsoroltam, hogy mely beállítások zabálhatják pluszban az akkut.Vagy arra gondolsz, hogy az összefoglalóba kerüljön be legközelebb mintának egy ilyen tiltási lista?
-
HaliGab23
senior tag
-
Szajo
őstag
Ez normális lehet?
[link] -
olleru
csendes tag
ha megjelenik az uj SABS, akkor eleg csak azt letolteni es telepiteni, nem kell ujra ez a kodos eljaras, marad minden aktivalt fiok?
-
kaisers
aktív tag
Használ vki immersive módot oreo-n?
Még mindíg azon filózok, hogy frissítsek-e. A navigációs sáv ami idegesít, hogy elvileg nem lehet eltűntetni teljesen.
-
kaisers
aktív tag
Gear S2-re érkezett frissítés.
Hátha ez megoldja az oreo-s értesítéseket.
(én még mindíg nougat-ot használok, úgyhogy nem tudok nyilatkozni jó lett-e) -
-
Hikvision
senior tag
Azt próbálta valaki, hogy Dual Sim tálcát rakott sima telefonba, és kezelte neki a második sim-kártyát?
-
iceQ!
addikt
Nem értem hogy merülhet ennyit egy telo offlineba...?! Este lefeküdtem de sose teszem offlineba, csak a wifit es a mobil netet kapcsolom ki. Reggelre 4%-ot merült.
-
feroooo31
tag
Samfirmel le lehet tölteni a 7.0át? Ha igen hogyan?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Egy kis észrevétel.
Direkt kipróbáltam, hogy "Közepes" energiatakarékos módban használtam pár napig a telefont.
Háttér adatok engedve.
Szóval kipróbáltam normál és energiatakarékos módban.
Azon kívül, hogy szépen kiírja, hogy 26 óra helyett 32 órát fog üzemelni, még jobban is merült energiatakarékosan, mint normál módban.
Természetesen a szokások ugyan azok, és ugyanolyan volt a terhelés/szünet.Energiatakarékos módban estére 30%, anélkül - tehát normál módban - 45%.
SOT energiatakarékos módban 4 óra pár perc, Normál módban 5 óra.Ki érti ezt ?
-
Mr.Silkó
veterán
Na, ma én is rászántam magam a SABS feltelepítésére; eddig minden oké, bár az utolsó lépésnél volt egy kis döccenő – az apk újbóli átnevezése megoldotta az elakadást, de már minden szép és jó. Az eddig alkalmazott böngészős reklámblokkoló bővítmény ment is a kukába.
A legközelebbi összefoglaló szerkesztéskor beteszem a SABS-ot is, Deck leírásának linkjével.
Update:
Az Angry Birds Seasons-ben azért be-becsusszannak a reklámok így is, pedig az aktuálisan blokkolt folyamatok listájában legalább tucatszor szerepel a játék.
-
ShadowLac
addikt
válasz
leslien #37135 üzenetére
Üdv. Kamera terén én is nagy javulást érzek. Jó lenne ha tennél fel összehasonlító képeket a pixellel. Ha már megközelítené a pixelt örülnék. Mert lehet csak placebo. A színkezelésben érzek nagyobb változást mintha vissza vettek volna az erős színezésből és az erős élesítésből. Most nekem nagyon ok a kamerája.
-
spider23
senior tag
válasz
bigdady #37132 üzenetére
Nagyon-nagyon ritkán használok Vibert, ezért az nem tűnt fel hogy nem működne. Valószínűleg az nem jó mert azt mondja mindenki (itt szerintem a viber a hibás, annak kellene valamit frissíteni hogy működjön együtt az órával). Messenger, whatsapp, skype, gyári email, + egyéb appok amit használok napi szinten de ezekkel nincs gond.
-
leslien
nagyúr
újra itt üdv.. igaz most a nejemnek lett S8 egy eredeti DBT
azt kell h mondjam rohadtul jó lett a kamera Oreo val és van mihez viszonyítani csináltam pár képet összehasonlítást Pixel 2 XL el... első töltés semmi net kapcsolat este 10-től reggel 6-ig 1% merült
-
Mr.Silkó
veterán
-
Tibcsi68
tag
Amit azért fucsállok, mert ha az óra egyszer megkapja az értesítést a telefontól, akkor attól kezdve az ő saját beállításaitól függ, hogy hogyan jeleníti az meg... Gondolom én...
-
Tibcsi68
tag
Az oreos frissítés óta az S3 Frontier órámon az értesítések hang, és rezgés nélkül jelennek meg, bárhogy van az óra beállítva, az normális?
-
lasse001
senior tag
válasz
Leslie1966 #37100 üzenetére
Az enyém is .
-
sgeza
veterán
válasz
Lajcsika #37116 üzenetére
Az egy dolog, hogy a xeu később frissült legutóbb, mint a tmh, viszont a dbt a leghamarabb, ami ugyebár ugyanaz a firmware, mint a xeu. Tehát egész nyugodtan maradhatsz xeu-n, és amint kijön az első független rom (mindegy melyik régióban), azt rá frissítheted home_csc-vel adatvesztés nélkül! Szóval ne parázz, nyugodtan maradhatsz ezen!
-
dkovizoli
addikt
Nem lehet tudni, hogy mennyi és milyen alkalmazást használsz akármilyen beállításokkal. Illetve ezek mennyire vannak már optimalizálva az oreora. Ezért bőven összakadhatnak dolgok, amik bugokat okozhatnak. Nyilván lettek változások az előzőhöz képest, ez van akinek bejön, van akinek nem, de ha ezen a rendszeren akarunk maradni, el kell fogadnunk. Nekem két-három százaléknál nem szokott többet merülni egy éjszaka. Mondjuk sose használok repülőmódot.
-
Heavyrain
őstag
Tudnátok olyan üvegfóliát ajánlani, ami tényleg "case friendly"?
Spigen Rugged Armor tokot használok. A Nillkin 3D CP+ kuka, mert vagy nem lehet benyomni a gombokat a fóliától, vagy felnyomja a tok a fóliát és nem érintkezik a telefon üvegével.
Ebayes középszar case friendly üvegfóliával ugyanez a helyzet.
Milyet ajánlanátok? (A tok nagyon jó, szóval azt nem szeretném lecserélni) -
Mr.Silkó
veterán
"OTG Oreo megjött"
OTA akart az lenni, nem?
"- egyik éjjel a töltő vége beesett az éjjeli szekrény alá. (...)"
Már azt hittem, ezt is az Oreo számlájára írod, de utána tovább olvastam.
Egy részét ezeknek – már ami a Samsunghoz tartozik – biztosan javítani fogják a következő frissítésekkel.
-
Lajcsika
tag
Szeretném megkérdezni,ha TMH/TMH/TMH-ról frissítettem Odinnal és XEU/XEH/TMH lett akkor melyik alapján fognak jönni az OTA frissítések,
Köszönöm,ha válaszoltok. -
MM
őstag
S8 AQK7 - 2017 decemberi a telefon, ezzel laktam be a rendszert, gyakorlatilag hibátlan volt.
OTG Oreo megjött, vettem egy nagy levegőt és felraktam a hétvégén. Kár volt... (FR nem volt... MÉG!
)
Tapasztalatok:
- érdemi újítás = 0
- beállítások menüt átvariálták (minek kellett?)
- értesítések söprésénél a számok ugye mennek (nekem ez mondjuk kb mindegy kategória)
- egy csomó ikon köré felkerült egy hülye fehér keret (számítottam rá, hogy valami lesz, ez sem izgat, de minek kellett?)
- értesítések bugzanak, balra felül új ikon megjelenik, de hiába húzom le az értesítési sávot, semmi. Ilyenkor le kell zárnom a telefont, és újra felnyitni, akkor megjelennek az értesítések, ha lehúzom az értesítési sávot (remélem ez csak az a fajta bug, ami FR után eltűnik - bár szerettem volna elkerülni - általában mindig van 1 ilyen, ami miatt muszáj... a hüvelynél is mindig 1 ilyen volt)
- egyik éjjel a töltő vége beesett az éjjeli szekrény alá. Gondoltam nem verem fel a családot, berakom a telefont repülő módba, ne merüljön annyit reggelig. Így 6 óra alatt 18%-ot merült... (No comment) -
Mr.Silkó
veterán
válasz
nünüke1975 #37103 üzenetére
Van a családban S3, S5 és S7 is, az első kettő egy lagghalmaz, már alapjáraton is, a menüben mászkálva. Pedig a maguk idejében pörgősek voltak emlékeim szerint.
-
nünüke1975
aktív tag
Kicsit off a téma.
Nyomkodtam a napokban a galaxy s4 telefonomat.Hát abban az időben jó kis cucc volt.De most fura az s8-al egy időben.Pedig az is zászlóshajó volt.Hihetetlen mennyit fejlődött a technika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged