- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
madgie #34196 üzenetére
Tehát nálad, adott körülmények között, ok. Nyilván van ilyen környezet, ami kikezdi.
De ha nálam kettő is kibírta több mint 2 éven át a legapróbb karc nélkül, akkor én nem most fogom elkezdeni ezt a témát túlaggódni szerintem. Én még mindig úgy gondolom, hogy az emberek többsége ma már csak túlaggódja ezt, még ha egyeseknél tényleg van is valós körülmény, ami miatt karcolódhat.
A másfél méterről ledobás meg biztosítási ügy, ilyen balesetek lehetősége miatt én személy szerint nem rondítanám el az amúgy szép telefont tokkal, fóliával, meg hasonlókkal. -
válasz
Locutus #34191 üzenetére
“...A kvarcüveg technológiai szempontból folyadék; viszkozitása mintegy 1040 Pa·s. Mintegy 100 000-féle üveget ismerünk, amelyek közül 7–800-at használunk a gyakorlati életben – ezek a kereskedelemben is kaphatók. Összetételük és ezzel tulajdonságaik eltérőek. Szerkezetük a folyadékokéhoz hasonlóan véletlenszerű; az olvadt ömledékből rögzül a megszilárdulás pillanatában. A folyadék- és az üvegállapot között az a különbség, hogy a megszilárdult üvegszerkezetben (üvegállapotban) az atomok hőmozgása gátolt....”
Részlet,Wikipedia.
Csak érdekességként írtam,hogy az üveg milyen. Persze összetételben van különbség,de én még nem láttam karcolhatatlan üveget. -
lazatt
csendes tag
Hali
Telekomos S8+-om van.
Az a gondom, hogy wifin a letöltési sebességem max 10Mbit, a feltöltés az jól működik az 100.
Digi 100/100-as netem van.
Több routerrel is próbáltam.
A régin csak 2.4 Ghz-es net volt, ott a feltöltési sebesség sem volt meg teljesen. (kb ~10/~50 Mbit)
Panelban lakom sok wifi hálózattala a közelben, ezért a routerre gyanakodtam.
Vettem egy dual bandes routert.
Most a felöltés 2.4 és 5 Ghz is jó de a letöltési sebesség még mindig csak 10 Mbit.
Hasonló gondja volt már valakinek?
Dominó Maraton mobil internetet használok annak a sebessége stabilan 30/10. -
-
.
-
madgie
titán
válasz
Ateszpapa #34177 üzenetére
El, csak kicsit nehezebben.
Locutus: egyrészt félek, hogy leejtem, tempered glass párszor mentette má meg a helyzetet más telefonon is, másrészt karcolódik minden telefonom, valahogy bevonzom az ilyesmit. Két napig volt az S8 védelem nélkül, van is pár apróbb karc a kijelzőn.
BeastMode: szerintem Note-ra is van ilyenük
-
Ferdzsoo
addikt
Lenne egy kis problémám a Chrome-al. Kb így 1-2 naponta kifagy. Teljesen megmerevedik ahol van és ennyi. Csak az alkalmazás bezárása segít rajta. Mivel letörölni, újrainstallálni nem lehet ezért nemigen tudom mit tudnék vele kezdeni.
Páromé nem csinálja pedig ugyanaz a szoft mindkettőn.
Aqk7, chrome pedig legfrissebb...
Tanács? -
De ugye azt tudod,hogy ez szolgáltató függő is? Telenornál nincs VoLTE,vagyis HD hang. Legalábbis nekem azt mondták a diszpécserek. Telekomnál is bekapcsolták központilag a kérésemre. Tehát hiába kapcsolom be csak a telefonon,nem fog működni a hd hang csak ha a szolgáltatótól is kéred
-
marquuard
veterán
Elég vérszegényes a felhozatal Samsungéknál.
-
válasz
madgie #34174 üzenetére
De most tényleg szükség van ezekre?
Nekem olyan érzésem van, mintha már az egésznek az alapja sztereotípia lenne. A régi idők foscsi képernyő üvegeiből, meg a mai gagyi kínai szarok képernyőiből kiindulva. Eleve a Samsung gyári képernyő üvege generációk óta nem sérülékeny szerintem, csak sokan fosnak ezt belátni, és inkább tesznek rá valamit.
Nekem volt Note3 több mint két évig, s6edge+ több mint két évig, és egyiken se volt semmi. A legkisebb mikrokarc nélkül adtam el mindkettőt, tökéletes állapotban... -
madgie
titán
Péntek óta forgalmazza a SES, nincs még fent szerintem a honlapukon. 14 ezer amúgy, nem olcsó, de az UV ragasztó miatt a széleken is tapad. Hetek óta nyúzza amúgy a SES, nekiestek éles tárgyakkal is, jól bírja. A debreceni bolt üzletvezetője jó ismerősöm, onnan tudom ezeket. Nézd meg a support rész alatt a videót.
Én sajnos nem a legjobban tettem fel, nem vártam meg, míg pont középre "fut le" a ragasztó, így alulra nem tudott rendesen elterülni, a jobb alsó sarokban van pár milliméter, ahol nem fogja. Na ott látszik, milyen az üvegfólia, ha csak "magában van", ott elvesz a képernyő szépségéből, meg a dzsuva is alá tud majd menni. Mindenhol máshol patentül fog a cucc. Én azt mondom, ha valaki ilyet akar, rakassa fel a SES-be, ugyanannyiba kerül és nem kell rizikóznia, sikerül-e otthon... főleg mivel drága a cucc. Ha beválik, legközelebb tuti a debreceni üzletben rakatom fel én is, mert hiába tudom már, mit rontottam el, nem akarok még egyszer rizikózni.
-
szabyka95
őstag
telenoros firmware van fent, mi a legjobb mod arra hogy oreora frissitsek OTA rol?
eloszor DBT nougat fel, majd OTAn oreo ? Hogy kell odinban beallitani a flashelest ? Home CSC stb. -
Deck
titán
válasz
Leslie1966 #34170 üzenetére
Jobb az aksi vele. Sokan írtuk már ezt itt.
-
Leslie1966
senior tag
Nálatok nem szívja az akkut ez az újabb OREO. Nálam a media.extractor eszi rendesen.Azt hiszem visszamegyek Nougatra, nem tökéletes még az Oreo.
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok.
Az alvó állapotot az appoknál hol lehet egyenként visszavonni?
Illetve melyiket érdemesebb használni? A Greenify-t vagy a Samsungos alvó állapotot? -
Lazika
senior tag
válasz
ForRedGlory #34144 üzenetére
Nem látom értelmét az S8 lecserélésének, majd S 10 lesz ütős
-
madgie
titán
válasz
batai15 #34163 üzenetére
Jaja
Tegnap szedtem le a Samsung fóliát, most az UV ragasztós tempered glass van fent, de asszem én többet nem fogom sima fóliát használni. A gyári is rengeteget elvesz a képernyő szépségéből, no meg a kezeléséből is. Teljesen más érzés oleofób üveget taperolni, mint a tapadós műanyagot.
-
leslien
nagyúr
hol lesz a unpacked?
-
batai15
félisten
válasz
Hmm lényegi újítást jelen pillanatban nem látok. Felület is ahogy látom ugyan az, nem fogják eljátszani hogy régebbi modellen némileg másabb a felület.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Komoly!
-
Piwi
veterán
válasz
-
MrM94
addikt
válasz
TheBikerider #34133 üzenetére
Igen,ahogy észrevettem,mivel cska nekem nincs.
Nagybátyám DIGI szolgáltató van.
4 Barátból külömböző hálózatokon mindenkinek van.
Ezért gondolkodom egy független szoftver felpakolásán,mellesleg meg meg is szabadulnék a Vodás 2 3 apptól... -
alfi95
tag
Sziasztok!
A szervizfutár az s8 at elviszi vagy itt javitja , vagy esetleg másik készüléket kapok? Az s7 edgét is bejelentem remélem egyszerre jönnek érte. s7 beégett kijelző, s8 meg csikos kijelző.
Köszönöm
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
Ezt nehezen akarom elhinni...
-
ForRedGlory
félisten
Láttátok-e már?
A Samsung elnézte a napot és hát kipakolták azt S9 bemutató videójukat. Bár gyorsan leszedték, de sajna a youtube sem felejt.
-
anrab
addikt
Sziasztok.
Tegnap lefrissítettem Odin-nal Oreo-ra és ma jött az üzenet a OneDriv-ról hogy van 100 GB tárhely. Már több mint fél éve megvan. Érdekes hogy most ajánlotta fel.
Ha jól emlékszem csak 1 évig él utána vissza áll a15 GB.
Jól emlékszem? Mert így nem ér semmit.
Köszi. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #34133 üzenetére
Pontosan. ROM-függő.
-
blade4
aktív tag
Én ezt rendeltem a wishről.
Tökéletesen megvagyok elégedve vele, gyári Clear View tokkal simán jó de szerintem mással is, rendeltem tokokat is, de külföldön vagyok így azt csak akkor tudom megnézni milyenek ha haza megyek egyszer.
-
-
mSchumi87
senior tag
Nekem ez vált be a Spigen tokhoz:
-
gcleric
csendes tag
válasz
sanyi0627 #34123 üzenetére
Nekem van rajta üvegfólia az UAG Plasma tokkal. Bementem egy normális telóboltba, az egyik srácnak pont ugyanilyen volt, mutatta, tetszett. 5000 volt, rátették, azóta is remek. Nem jön fel, szépen kerekedik oldalt, nem is látszik, hogy rajta van. Edge működik vele. Ki-be pakolom a Gear-be, amihez ki kell venni a tokból, akkor sem lesz baja a fóliának. Sajnos a típust nem tudom fejből, valami 4 betűs neve van és kínai, de alig van valami a papírjára írva (nincs nálam a papírja, elég noname-nek tűnik, de működik).
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
sanyi0627 #34123 üzenetére
Az S8 páros hajlított kijelzőjére nincs igazán jó üveg alternatíva. Páran a Nillkin megoldását használják, van, aki a sima gyári fóliát, a maradék meg – velem együtt – semmit. Persze utóbbi esetében idővel mikrokarcos lesz a kijelző.
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok!
Van köztetek aki üvegfóliát használ?
Milyen típust?
(S6edge készülékére tökéletes volt az 1000ft-os üvegfólia, elégedett voltam, nem jött fel, nem rontott sokat a kijelzőn és érzékelt rendesen)Viszont ezt már az s8nál nem tudom elmondani. Rendeltem alap üvegfóliát és fél óra után le is szedtem.
-
oroszlan12
tag
Felfrissítettem az Oreot azóta nem lehet Biztonságos mappát létrehozni.Az előzővel jó volt,lehet ez a frissítés rosszabb..
-
Deck
titán
Elég sok pm jött míg aludtam. Remélem aki segítséget kért és írta, hogy már m1 nem kell nem sértődött meg senki. Hisz szívesen segítek ahigy mindig szoktam pm-ben is de mivel éjszakáztam így nappal aludtam és most keltem. Tehát ha nem írok vissza akkor annak oka van.
-
MrM94
addikt
Üdv,
Azon töprengek,hogy az én telefonom német vodafonos,viszont Romániában használom Orange szolgáltatóval,viszont a gixer hogy nincs VoLTE támogatás a német FWben.Ha most nekem majd befrissít OTA-n oreóra.Lesz vajon?vagy marad ugyancsak a német vodás bloattal? -
HIJ
őstag
Szaisztok!
Olvasgatok itt, de sajnos nekem nem egyértelmű. Most van s8+ CRB7 update.zip, amit CRAP -re lehet húzni? Lehetőleg fr nélkül...
-
Walid1996
csendes tag
Sziasztok! Telekomos s8-ra szeretnék oreot telepíteni. Visszaolvastam a fórumot, de eléggé belekavarodtam, hogy nekem melyik frissítési módszer kell. Volt itt odin meg egy sima update.zip verzió is. Jelenleg a legfrissebb telekomos rom van rajta AQJ5 TMH/TMH/TMH. Szeretném tudni, hogy akkor pontosan melyik módszerrel frissíthetem a telefonom. Garancia ilyenkor marad rajta vagy elvesztem? (gondolom marad hisz hivatalos szoftvert telepítenék) Köszönöm a segítséget.
-
tgabe25
tag
Majd egy factory resetet megpróbálok mert délután meg töltötte megint rendesen. Korábban is észleltem, hogy hol jól töltött hol meg kb egy fél órával több kellett neki. De érdekes amikor reggel kidobta ezt a majd 8 órás ciklust töltésre akkor se az adapter nem melegedett se a telefon háta. Decemberben kaptam meg a novemberi update pakkot amúgy, azóta nem volt semmi rá. Utánanéztem neten másnak is volt ilyen gondja csak akkor lassú töltést jelzett ki a felhasználóknak itt meg kijelzi a gyorstöltést is de alig töltötte. Majd ha lesz fejlemény írok.
Szerk.: Amúgy ezt a hol töltöm rendesen, hol nem töltöm rendesen dolgot a novemberi update-tel kezdte el csinálni.
-
madgie
titán
válasz
marquuard #34061 üzenetére
CRAP-ről frissítettem én is, van egy olyan hülye bugom, hogy (újra)indítás után az első értesítésre hiába bökök rá, amikor feldobja a noti sávon (rám írnak Viberen, Messengeren, stb), nem nyitja meg. Utána már jó. Egyszer-kétszer a Kamera is kidobott már, igazából a CRAP-pel semmi bajom nem volt, kicsit bánom is ezt az update-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- Makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB, fekete titán színben, garisan eladó!
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium Akku 90%
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest