- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
batai15 #38919 üzenetére
Nem fogom felsorolni, mire érdemes odafigyelni, az összefoglalóban le van írva részletesen. Ha annyira rossz a telefon akkuja, akkor hogyan lehet az, hogy jópár embernek itt a fórumon másfél-kétszeres SoT jön ki a gyengébb eredményekhez képest, hasonló felhasználással..? Ha rendesen kihasználjuk egy csúcstelefon képességeit, akkor merülni fog, ezen nem kell meglepődni, de lehet azért is tenni, hogy ez kisebb mértékben legyen jelen. Ettől függetlenül sosem lesz a készenléti fogyasztás az iOS szintjén, így ahhoz nem fair viszonyítani, ahogy gyengébb képességű és kijelzőjű (stb.) készülékekhez sem, amiket tudtommal korábban használtál.
-
Mi5u
tag
válasz
batai15 #38919 üzenetére
Bocs, hogy belevau.... Megvettem(S8). A gyári nem használt alkalmazásokat töröltem(nem használtam hozzá 3rd appot).Felszórtam rá a saját megszokott appokat, aztán belőttem mi értesíthet és ennyi. Tweaker-t sem használok semmire. FR-t sem csináltam frissítések után, csak használom gond nélkül.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
batai15 #38919 üzenetére
Lehet neked el kéne engednek ezt az android projektet és pár évig használj ios-t. Azt tényleg nem kell és nem is lehet állítgatni csak használni, ami vagy tetszik vagy nem.
Utána meg eldöntöd, hogy mégis szereted a készüléket testre szabni és állítgatni, akkor visszatérsz, vagy ha nem akkor maradsz. Így megoldás nélkül kár ezen most pörögni és idegesíteni magad. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
batai15 #38916 üzenetére
Leginkább azért, mert nem nézitek át rendesen a beállításokat, hiába írja nekem akárki, hogy mindent átnézett és rendben van látszólag, amikor mi többen is simán csinálunk teljes szinkron mellett is 6-7 órás SoT-okat, akár a kisebb S8-on is.
Ha nem fordít rá elég figyelmet az átlag user, akkor lesz 3-4 órás a SoT (nyilván 4G-n amúgyis többet eszik a teló, mint Wi-Fi-n).
-
MrBazsi
senior tag
válasz
batai15 #38737 üzenetére
srácok azt meg lehet valahogy oldani h lezárt kijelzőnél, always on-t használna a kijelző abszolút ne legyen érintésérzékeny?
hiába tüntettem el ahome gombot, egyszerűen ha kijelző alsó részéhez nyúlok, mindig felébred a kijező, ez idegesít. s7nél ugye a fizikai gomb miatt ez nem így volt és zsebből kivéve 10ből 9szer felvillan, meg ki tudja hoga zsebembe még hányszor... -
válasz
batai15 #38028 üzenetére
Raktam még fel pár képet. A Samsung telefonok mellé nem adnak fóliát az Edge panel miatt, csak iPhone mellé. Csak a nilkinnel próbáltam. A két lemez beépítve kb a telefon közepétől lefelé és felfelé úgy 3-3 ujjnyira van, így nem fedi le a beépített qi réz közeget. A nillkin tartó kb akkora, mint a Pitaka és avval jó. Amelyikben közepén van egy kerek mágnes, avval sztem nem kompatibilisek. Amit csatoltam 10% kódot, április végéig él.
-
Divinity
őstag
válasz
batai15 #37965 üzenetére
Semmi ilyesmiről nincs szó az eredeti cikkben, sőt semmi féle cikkben sem ezen kívül.
Kb click bait ez a cikk csak és semmi más.Ez a "forrása" : YouTube’s new music streaming service reportedly launching next March
-
Divinity
őstag
válasz
batai15 #37886 üzenetére
white list
Settings / manage blocked domains / whitelist domainsHa már SAABS, nekem elegem lett belőle. Pár nap használat után megbolondul tőle a Chrome és nem tölt be semmit. Minden page a google saját validáljam magam oldalára vezet (minha NAT-olva lenne a dolog) plusz a google féle addokat is tiltja így pl ha keresek valamit és ott vannak az adott kulcsszóra fizetett találatok azokat se engedi megnyitni.
-
Mr.Silkó
veterán
-
madgie
titán
válasz
batai15 #37035 üzenetére
Nekem ez a kedvenc, pedig van gyári Clear Clover meg valami Nillkin is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
batai15 #37038 üzenetére
A nillkinnél csak ma vettem észre, hogy a belseje így néz ki - így oldották meg, hogy a vezeték nélküli töltőt ne zavarják be a mágnes lapkák.
UAG tokok videóiban említik talán, hogy a vakuval "kompatibilisek". -
ghiottone
nagyúr
válasz
batai15 #37035 üzenetére
Holnap jön a telóm, érkezik hozzá egy ilyen Caseology Coastline Black és Kínából jövő héten egy Nillkin Magic case első körben, aztán 8 nap múlva árzuhanás az aliexpressen és jöhet egy erősebb Spigen Rugged Armor Extra. - Majd írok milyenek.
-
Quqesz
nagyúr
-
madkiller
őstag
válasz
batai15 #36440 üzenetére
Nekem a clear view össze karcolta az S6omat , sűrűn kivettem és nem szereti + a kemény hátlap közé ékelődött porszemek foltossá koptatták az üveg hátlapot. Erre is vettem kicsit keményebb tokot párszor kivettem mindig a jobb felső sarkánál kezdve és az ezüst kereten a jobb felső sarkán van 2 db karc. Eddig a szilikon tokok jöttek be nekem legjobban még, ha nem is a legdesingosabbak.
-
Ateszpapa
addikt
-
sebgutkopf
őstag
válasz
batai15 #36338 üzenetére
Nekem van alcantara tokom (ezt kaptam mellé). Ugyan ritkán van a telefonon, mert meztelen szeretem, ezért csak akkor teszem rá, amikor a várható használat alapján az extra védelmet szükségesnek tartom.
Számomra kellemes meglepetés. Egyrészt súlyra elég könnyű és amitől a legjobban tartottam, annyira nem vastagítja a készüléket se mélységében se a széleken, mint gondoltam volna. Nem csúszik, a fogása és tapintása kimondottan kellemes. Mivel belül a telefon felől is alcantara, ezért a tokba tett készüléket nem karcolja, sőt szép tisztán tartja. A 4 saroknál felér a kijelző fölé, tehát kijelzővel lefelé fordított telefon esetén a tokra fekszik fel, nem a kijelző üvegre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest