- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAQ12
tag
Sziasztok! Kérdezni szeretném, hogy az összefoglalóban olvasható "Telekom viszont kártyafüggetlenül, de szolgáltatós ROM-mal" mit jelent pontosan? A T-nél már fájdalom küszöb alá ment az ára (otthoni előfizetéssel) és szeretném tudni mire számíthatok, ha nem T-s SIM-mel használom.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Mui
tag
Sziasztok. Nem müködik a sammobile oldalról a letöltés bárhogy próbálom. Van másik oldal ahonnan letölthető?
-
SonyNex7
senior tag
válasz
enginev3.0 #35986 üzenetére
Azt hiszem rájöttem.
Azok kapnak fehér keretet amik kisebb méretűek meg kerekebbek pl Messenger Shazam , fehérrel tölti ki a rendszer hogy fel tudja venni a Samsungos alakot.
Amik nagyobbak meg nem annyira full kockák azokból meg levág Samsung formára és kész.Zenit73:a megoldás az hogy Messengerrel telefonálsz.
Én is sokat szenvedtem vele, de mára csak a messenger maradt telefonálásra. Viber üzenetre van csak használva. A legokádékabb hálózaton is jól lehet használni. -
Viberrel kapcsolatba van egy kérdésem. Elég sokat beszélek rajta, és ha a kapcsolat akadozik/gyenge akkor azt csinálja évek óta, hogy bippeg (bi-bi bi-bi) amíg helyre nem áll a normál kapcsolat, ez idáig rendben van.
A problémám az, hogy amióta S8-am van, ezt brutál hangerővel teszi, ki szoktam kapni a fülest, mert elviselhetetlen a hangerő. Nem tudok rájönni ez miért van, nugattal is, oreoval is ezt csinálja, vibert frissítettem az sem segített, erre vonatkozó beállítást nem találok. Tegnap már haverom S9+-a is ezt csinálta, most már ő is megtudta, hogy miért panaszkodok 2 hónapja.
Valaki esetleg tudja a megoldást?
Köszi! -
SonyNex7
senior tag
válasz
enginev3.0 #35986 üzenetére
Inkább az app fejlesztő lehet a ludas. Gondolom valamiért ezzel az Oreoval nem kompatibilis még teljesen, valamit még mondjuk a BlueMail fejlesztő nem állított be ami ehhez kell, amit a Viber fejlesztője igen.
Leslien:Vigyek egyet?
Kiderült akkor valami a garanciáról ha itt veszem kint akkor is 2 év van rá itt is és otthon is? -
leslien
nagyúr
-
concrete86
aktív tag
Vannak játékaim, ahol korábban nem látszott a navigációs sáv. Most oreo-n nem tűnik el. Ez így is marad szerintetek?
-
SonyNex7
senior tag
Mitől van az hogy az appok 3/4 részének nincs fehér kerete,hanem nagyon szépen felveszik a gyári Samsung formát pl Viber, Uc Browser,Sygic, Alliexpress, Google fordító,de vannak olyannok amik körül továbbra is megvan pl Shazam, Messenger, OTP smartbank, BlueMail, Solid Exproler?
Van egy szép ikon készletem de launcher nélkül nem igen tudom használni. Igazából duppla kopp hiányzik a novából,de azért még egyenlőre nem váltok. -
oil120
senior tag
Mi a véleményetek a Starterről? Nem tudom eldönteni a hasznosságát, érdemes-e vele élni
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Gábor-KJ #35975 üzenetére
Ez pont nem, mert ahogy már pár nap alatt körülbelül ötször felvetődött ez a "probléma" a vissza nem olvasó fórumtársak részéről, mindannyiszor le is írtuk nekik, hogy ez általános Oreo sajátosság (vélhetően nem a Samsung, hanem a Google részéről).
Én egyébként nagyjából 2 másodpercig foglalkoztam ezzel, szerintem egyáltalán nem zavaró a dolog, de ez magánvélemény.
-
psztamas
csendes tag
Sziasztok!
Nekem Oreo update után egy kisebb problémám akadt..A kijelző beállítások között van ugye az ikon megjelenítési formája. Keretes, vagy anélküli. A hiba az, hogy akár melyikre is állítom, a gyári google ikonok is "keretesek". Nougat-on mindegyik ikonom keret nélküli volt.
Ez ugye a működést nem befolyásolja, de azért érdekesnek találom...
-
DefJamHUN
aktív tag
Erzekelt mar valaki olyat inkabb vilagos hatternel hogy mintha melegbol hidegbe valtozna a kijelzo masodpercek alatt?! :S
-
oil120
senior tag
Telekom oreo frissítés után most én sem csináltam fr-t.
Meglátjuk, az elmúlt 1 órában hibátlan -
hevepapa
senior tag
válasz
Mr.Silkó #35963 üzenetére
A legjobb megoldás talán az lehetett volna, ha az értesítéseknél ezt is testre lehetett volna szabni, mert érthető módon mindenkinek más lenne a jó. Szerintem technikailag nem lett volna nagy truváj ezt a választási lehetőséget belerakni - csak nem jutott a fejlesztők eszébe.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Den Hadnagy #35949 üzenetére
Én is pont így vagyok vele.
-
Mr.Silkó
veterán
-
-
Én csak egy átlagos felhasználó vagyok, de az a fajta aki azért ésszel tesz dolgokat.
Az aktuális fórumot mindig olvasgatom, leszűröm a konzekvenciát.Volt S4 két évig, S6 2,5 évig, most S8 két hónapja, és van egy Tab S-em 2,5 éve.
Frissítés csak OTAn, factory resetet még soha nem csináltam egyiken se, jellemzően bug mentesen működnek a készülékeim, néha egy-egy apróság előfordul, de hát az android ilyen. Minden készüléket egy héten egyszer újraindítok.
Képernyőidők elég jók, pl. most S8-nál jellemző, 1 nap - 6 bő-6 óra, 2-3 nap 4-5 óra, 4 nap 2-3 óra között. A napok nyilván egy töltéssel értendők. Fényerő autón, wifi vagy 4G mindig megy, viber, crom, fényképező, galéria, youtube, ezeket használom minden nap.
Olvastam már olyat, hogy megveszi a készüléket, gyorsan egy nap alatt letölt 50-100 appot, aztán letörli, aztán letölt még 50-et, aztán meg megy a panaszkodás szar az egész...
Ez az én tapasztalatom, hátha hasznos valakinek.
Mr.Silkó.
Régen írtam, hogy az S8 magától fotózott-videózott, miután kikapcsoltam a hangvezérlést megjavult, most oreoval (egy napja van fent) tesztelem, hátha nem produkálja ezt a hibát... -
laci laci
addikt
Üdvözlet. Lehetséges az oreo frissítést vissza állítani nougatra? Csináltam rr-t, de mégis lagol sokszor..
-
gabo01
őstag
válasz
Den Hadnagy #35949 üzenetére
Most már én sem csinálnék factory resetet de már megcsináltam. Azóta próbálom valahogy átvarázsolni a google fotókat a galériába de nem megy!
-
Den Hadnagy
senior tag
Telekomos S8+-on Oreo frissítés fut tegnap óta: gyorsabb működés, nincs lag, nekem gyorsabbnak tűnik az íriszfelismerő is.
Semmi factory reset, nyár óta belakott rendszerre ment fel, problémamentesen.
Eddig bugot nem találtam.
Hátha megnyugtatja a kétkedőketSzép napot,
DH
-
dave182
senior tag
Sziasztok, használ valaki spigen mágneses autós tartót?
-
Tujmos
tag
a debrecen fórumban lévő SES-ben 20% kedvezmény van, 20ezerbe kerül a vezetéknélküli töltő, az is ami az s8-al jött ki, meg az s9 álló töltője, tehát a kedvezménnyel 16ezer, a kérdéyem az lenne hogy az s9hez amit találtam a samsung oldalán 2 féle töltő van az egyik megszólalásig hasonlít az s8 convertible töltőjéhez, akkor csak 1 új töltő van?
-
Akosman
aktív tag
Szoftver felrakásánál odinnal csak akkor kér a telefon simkártya resetet ha élő simkártyát teszek a telefonba? Ami levan kapcsolva a hálózatról az nem jó?
-
Vikus
tag
Egy kérdés.. Frissítés után szerettem volna visszaállítani, hogy az ikonok ne legyenek keretesek, mint ahogy alapba beadja. Miért van az, hogy nagyrészt oké is, viszont gmail és haverjai (playstore, youtube, és a guglis cumók, amik alapból benne voltak) nem állnak vissza? Ez normális vagy nálam van a gond? Vagy van esetleg valami megoldás rá? Köszi
-
<Lacy85>
addikt
Kicsit visszaolvasgattam oreo-s tapasztalatok miatt, és meg vagyok lepve, hogy milyen jól sikerült (üzemidő, sebesség, stb.).
Így már nyugodtan fel merem tenni, ha befut a frissítés. Mondjuk a Telenort ismerve erre még várhatok egy darabig. -
Skynet258
veterán
válasz
eladogeppc #35935 üzenetére
Én ezeket találtam mint főbb dolgok, biztos van még pár apróság. De hatalmas dolgok nincsenek azért.
-
eladogeppc
veterán
Azon gondolkodtam, hogy egyébként az OREO hozott számos előrelépést a Nougathoz képest ???
-
gabo01
őstag
Oreo frissítés után a Galéria-ban csak néhány 2017-es fényképem van meg. Az lenne a kérdésem, hogy a google fotók tartalmát hogyan tudnám átvinni a galériába?
-
Ákkk
addikt
válasz
concrete86 #35927 üzenetére
Oreo frissitése ota volt gondolom és utána nem volt fr, mentsd le az adatokat csinálj fr-t ezután lakd be a telót a beállítások nem egy alkalmazás hanem maga rendszer a samsung részéről ez máshogy nem fog menni.....
-
concrete86
aktív tag
Sziasztok!
Galaxy S8-am van. Először csak a fejlesztői beállításokba lépve állt le a beállítások alkalmazás, de néha már ezt csinálja akkor is, ha egyáltalán be akarok lépni a beállításokba. "A beállítások alkalmazása állandóan leáll."
Nem nyomtam el semmit..Telekomos fw van rajta, megoldható visszaállítás nélkül a dolog szerintetek? Magát a beállításokat kellene újratelepítenem? Hogyan? Köszi.
-
thamasz
senior tag
válasz
Mr.Silkó #35921 üzenetére
Nem jöttem még rá hogy ez így miért jobb. Nekem jobban tetszett, hogy ha pl jött egy email akkor megjelent az értesítés, amit tudomásul véve ha nem volt fontos az azonnali olvasás kidobtam, de nem nyitottam meg még a levelet. Ezt továbbra is jelezte az ikon jelvény, hogy van még x darab olvasatlan levél.
-
Akosman
aktív tag
válasz
lightmaker #35914 üzenetére
Szerintem érdemes lenne egy wipe data hardresetet csinálni nektek. Nálam semmi baj vele. Folyamstosan változtatja a helyét.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ferdzsoo #35883 üzenetére
Nagyon nagy arányban a Samsung böngésző fut ilyenkor, a maradékban lépkedek éppen a beállítások között vagy a menüben, zenét hallgatok, fotózok, ilyesmi. Persze ezek Wi-Fi-n mért értékek (szabadnapos voltam tegnap). A rendszer már az Oreo (TMH), fényerő automata, felesleges appok disablerrel tiltva. S8+-ról beszélünk.
-
lightmaker
csendes tag
válasz
janosibaja #35905 üzenetére
Szia. Nekem is van AOD jellegű problémám, sajnos nem mozog úgy mint régen. Csak abban az esetben változtatja a helyzetét, ha felnyitom a telót. Nem is használom emiatt, mert félek, hogy beleég a kijelzőbe.
-
thamasz
senior tag
Az első dolog, ami zavar az oreoban, hogy ha az értesítési sávból kidobom az értesítést, az alkalmazás indító ikon új értesítés jelvénye is eltűnik. Nougaton addig ott volt a jelvény, amíg meg nem nyitottam az alkalmazást és el nem olvastam pl. az új emailt, függetlenül az értesítési sávtól.
Ötlet valakinek?
-
Fura, hogy most T-re hamarabb jott mint Vodara.
Regen nem ugy volt hogy sokszor meg a fuggetlent is megelozte aztan jott a T es a Telenor? -
válasz
Locutus #35903 üzenetére
Edig ez rendben is, de kicsit úgy érzem, mióta megvettem lassult a telefon, illetve pár anomáliát is felfedeztem. Azért gondoltam.
Ilyen megvilágításban akkor a kérdéseimre mik a válaszok? Köszönöm.
iOS-en is volt, hogy főverzió váltáskor inkább restore-oltam és újra belaktam, jobb is volt a rendszer utána.
-
thamasz
senior tag
Használ valaki újabb, jobb minőségű kodekkel kommunikáló BT fülest az S8-al? Oreo fejlesztői beállításokban most állítható sok minden ezzel kapcsolatban, de az én jelenlegi BT vevőm (ehhez kapcsolódik egy jobb vezetékes fejhallgató) csak az egyszerű SBC kodekkel hajlandó kapcsolódni. Érdekelne, hogy jobb minőségű kodek (pl aptx HD) használata észrevehető minőség javulást hoz zene hallgatásnál?
-
gabo01
őstag
Sziasztok!
Telekom S8 most töltöttem le az Oreo-t. Factory reset után felajánl 2 biztonsági mentés visszaállítást. Jól gondolom, hogy nem kellene használni őket mert akkor nem volt értelme a Factory reset-nek? -
dkovizoli
addikt
válasz
Locutus #35903 üzenetére
Pedig ha sok helyen sok mindent olvasol, akkor bizony összetudja kuszálni a dolgokat a frissítés. Ezért csak ajánlott. Ez rengeteg dologtól függ, hogy lesz-e gebasz vagy sem. Nálatok nem lett, ettől még sokmindenkinek lett. Nézz csak utána mennyi embernek helyrejöttek a problémái fr után.
-
janosibaja
őstag
válasz
derrik #35897 üzenetére
Eléggé egyedi problémák lehetnek ezek. Az egyik biztosan az: nekem a Smart View azonnal kapcsolódik hibátlanul Samsung 8002-es okostévére. Előtte a Nougaton néha le-leszakadt, aztán jött egy javítás, utána meggyógyult... Most jó.
Nekem meg az AOD vacakol, ami eddig hibátlan volt. De másnak mintha nem lenne AOD bekapcsolási problémája...
-
Locutus
veterán
válasz
icecave #35902 üzenetére
Ha olvastál is ilyet, biztos, hogy nem volt megalapozva.
Ez hogy FR-t kéne csinálni android frissítéskor, csak egy feltételezés. Semmilyen formában nem bizonyosodott be eddig, hogy lenne alapja. Akinek volt is hiba, aligha tudja a frissítéshez kötni, hátmég ahhoz, hogy netán nem csinált FR-t.
Szűk körben itt 3 telefonra ment fel az oreo az utóbbi időben OTA-val, és egyiken se volt FR. Mindegyik teszi a dolgát, ahogy előtte is. -
Olvasom, hogy főverzió váltás után célszerű egy factory reset. Aztán ha smart switch-el visszateszem az adatokat, az olyan, mintha semmit sem csináltam volna? Inkább lakjam be az egészet újra?
Smart switch-ben az "visszaállítás" ugyanazt csinálja, mint a factory reset?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest