- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Vajon miért nem lehet LED view coverre beváltani a coop kupont? Nem kedvezményes, listaáras...
-
tonnni1
tag
Valaki használt már ilyet?Megéri megvenni?
-
kislaci
senior tag
A biztonsági mappában lévő kamerával nem lehet csak automata módot?
-
iceQ!
addikt
válasz
N.otorious #27785 üzenetére
Vége a betának. Tehát lassan jön a végleges.
-
MM
őstag
válasz
gabo01 #27780 üzenetére
Ha bejövő hívásod van, a hangerő fel/le gombokkal tudod némítani a telefont anélkül, hogy kinyomnád a hívást.
Ugyanez a teendő, ha hívásvárakoztatás közben a pittyegést akarod megszüntetni a hívás kinyomása nélkül.
(Ez nem Samsung sajátosság, eddig az összes okos-telefonomnál így működött...)
-
törölt tag
válasz
N.otorious #27785 üzenetére
Onnan számítva 2 hónap, és itt is lesz.
-
N.otorious
senior tag
Jan. 15-én vége a bétának, holnap még lehet jelentkezni a membersben.
-
glspeter1
őstag
Az miért van, hogy beállítok egy gyors parancsot a Bixby-ben és csak az első feladatot csinálja meg ?
Az oké, hogy repülő üzemmód alatt semmit sem tud csinálni, de power saving alatt sem működne ? -
gabo01
őstag
Srácok! Van arra valami beállítás, hogy telefonbeszélgetés közben amikor bejövő hívásom van ne jelezzen folyamatosan addig amíg a hívó meg nem unja vagy hangpostára nem vált? Iphone-nál kettőt vagy hármat csipogott aztán abbahagyta.
-
-
Mr.Silkó
veterán
Én szintén naponta etetem a telót, estig gyakorlatilag kivétel nélkül kibírja egy töltéssel – talán egyszer fordult elő, hogy egy nagyon sűrű szabadnapomon rá kellett töltenem délután –, viszont a munkakörülményeim miatt (valószínűleg) nálam bazi nagy a készenléti fogyasztás is sajna – ez az egy dolog hiányzik egyedül az iOS-ből –, olyan 5-7 százalék esik le óránként.
-
glspeter1
őstag
Örülök, hogy nem csak nekem szúrt szemet a készenléti fogyasztás.
Almát este levettem a töltőről majd repülő üzemmód, reggel 3kor indulás majd erős nyomkodás után fél öt/öt körül leesett 99-98%-ra. Ezzel szemben S8: este töltőről levesz és irány repülő, majd reggel 3kor már 98-97%-on. -
viera
őstag
válasz
N.otorious #27753 üzenetére
Nincs semmi baj vele,csak nekem nagyon unalmas volt.
Meg jobban tetszik,hogy az Android nagyon jól személyre szabható.
Hiányoztak a megszokott dolgok amiket használtam Samsung-on,többek között az AOD is.Meg nekem jobban tetszik a Samsung-ban levő kijelző is.A zene is jobban szól Poweramp-al.Viszont a Face ID tényleg baromi jó lett,nekem az nagyon tetszik.Meg az iOS készenléti fogyasztása is páratlan.
-
dkovizoli
addikt
válasz
OCTAMD #27763 üzenetére
Gyanítom, hogy ez lehet a bibi. De köszönöm a segítséged, még ha ez ilyen dolgok miatt most nem is sikerült. A német oldalon azt írják, hogy jan. 5-tel zárul a béta reg lehetősége. Na mindegy, legalább pár dolgot kipróbáltam. Marad DBT, azt ennyi. Csinálok egy resetet majd és megy bele vissza a magyar kártya.
-
sgeza
veterán
válasz
Gergőkee #27762 üzenetére
Sajnos így van, szarakszik a lerakó gomb többünknek is. A merülés nálam nem jelentkezik érezhető módon, úgyhogy ez gondolom többmindenen múlik, de mintha én is azt vettem volna észre, hogy nyugalmi helyzetben jobban merül.
Viszont az utóbbi időben tapasztaltam egy még idegesítőbb dolgot: hívásindítás után egy kis hatásszünettel kezd el dolgozni csak a közelségérzékelő. Mintha megvárná, hogy kapcsolódjon a hívás. Pedig ugyebár a zöld hívásindító gombra nyomva feltételezem, hogy velem együtt mindenki egyből a füléhez emeli a készüléket. Mivel ilyenkor még világít egy darabig, simán lehúzza az értesítősávot például, vagy megnyomkod egy-két dolgot közben. Rohadt idegesítő. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy ilyen pitiáner hibáknak miért kell bele kerülnie!
Azt, hogy mivel oldódik meg, nyilván senki nem tudja.
-
Gergőkee
aktív tag
Novemberi bizt. frissítésű VDH rom van az S8-omon.
- Alig tudom lerakni a hívást a frissítés óta, továbbá úgy merül a ketyere, mint eddig soha. Az android rendszer és a cella készenlétben is nagyon magas. (Egyenként majdnem annyi, mint 2 óra kijelzőidő.)
Ti tapasztaltatok hasonlót? A dec vagy jan. frissitéssel megoldódik majd?
A frissítés megérkezéséig van megoldás?
-
Szajo
őstag
Na végre küldik már az s8am... Ez a tré mobil nem valami gyors....
Azon agyaltam unalmamban, hogy pl mi van akkor ha a futár dobálja én meg majd mikor felbontom pl be van törve a kijelző? Ilyenkor higy bizinyitom h nem en voltam? Csak úgy eszembe jutott -
válasz
N.otorious #27747 üzenetére
Aktiválásra került még Nougaton az easter egg.
Ha teszel valami kaját a tányérba (rákattintasz, majd választasz valamit), egyszer csak megjelenik egy cica, "megeszi", majd kezdődik az egész elölről. -
törölt tag
válasz
89Csabi89 #27711 üzenetére
Az alpha egy utánozhatatlan dolog, nagyon szerettem. Sokat nem akarok regélni róla. Az alpha mint tudod, azon kívül, hogy egy kis ékszer nagyon jó fogásu telefon. Az élek és a tapadós hátlap a könnyű súllyal kivételesen biztos fogást kölcsönöznek neki.
Az s8+ az alphához képest egy nehéz zsírmágnes és csúszik mint az olajoshal. Nagyobb mérete és a szinte tökéletes lekerekitések miatt könnyű elejteni.
Bebujós tok itt nem nagyon játszik. Vannak, spiegen, nilkin, CAFELE ultra slim tokok amik nem rontanak sokat a formán. Nekem most van úton a CAFELE mert az elsőt telefonnal együtt még év elején eladtam.
Biztonságos tokot nem hordok, viszont egy köztes megoldást választottam egy fekete bőr USAMAS Joe tok személyében, esetleg érdemes ránézni arra is. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
aprokaroka87 #27742 üzenetére
A Powerampot a magam részéről pont most ejtettem, számomra nagyságrendekkel jobbnak hat a frissített Samsung Music vagy a Play Zene hangzása.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #27712 üzenetére
Az aod-nak nincs köze a bixbyhez. A reminder működik önmagában is, és ki tudsz tenni egy értesítést az aod-ra.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
89Csabi89 #27711 üzenetére
Szia!
Tokot a leendő telefonodra nyilván bármilyet vehetsz, ami tetszik neked. Ha fizikai védelmet szeretnél a készülékedhez, akkor olyan tokot keress, ami oldalról nézve minimálisan túllóg a képernyő felületén, mert az jó eséllyel megvédi a kijelzőt is egy esetleges esésnél. Ilyen tokokat például a méltán népszerű Spigen vagy a Nillkin márkáktól találhatsz, vagy akár a Samsung gyári kínálatában. Ha extra védelemre vágysz, akkor vagy a gyári flip tokokat javaslom, vagy az UAG ütésálló tokjait.
-
fPApi
őstag
válasz
Grande Ale #27697 üzenetére
Ha úgy érzed, hogy a galaxy A5 tökéletes, akkor felesleges többszörös áron másikat venned.
-
Locuste
tag
Bevittem a beragadt pixeles S8am a szervízbe.
Az lenne a kérdésem, ha cserélik a kijelzőt, akkor marad az IP68?Köszi
-
Mike81
senior tag
válasz
mályva #27718 üzenetére
Szerintem trágya egy füles. Bár biztos számit hogy milyen zenét is hallgatsz. Elektronikus zenét hallgatok, ahhoz én jelenleg egy Xiaomi Piston 3 nyúzok. Abban van minden hangtartományból bőven😎 De ami még hangzásilag bejött az a Samsung Galaxy S2 fülese. Számomra az is tökéletes volt és szerintem elég jó hangminőséget tudott az is.
-
Piwi
veterán
vagy én vagyok a balfék vagy nem tudom,de nekem már a Note 3 és az S6 edge+ sem égett be pedig mindkettőt 2-2 évig használtam nem keveset
-
sgeza
veterán
válasz
A független, nem vodás rommal kiadott telefon (kizárólag ebből a szempontból) egy fillérrel nem ér többet azért, mert
1. bármikor ráteheted azt a romot egy vodafone-os telefonra is,
2. a vodafone-os a legtöbb esetben eddig hamarabb kapta a frissítéseket (a nagyobbakat főként), mint a független magyar,
3. a vodafone-os romnak semmi baja és hátránya nincs a függetlennel szemben. Egy szolgáltatói alkalmazás van csak rajta, amit hagyományos módon nem lehet eltávolítani, de tök jelentéktelen, és nem sok vizet zavar. -
törölt tag
válasz
david.magony #27715 üzenetére
S6-on volt ilyen gondom, belefolyt valami. Egy pár csepp műszerolaj megoldotta.
-
-
mályva
aktív tag
Mit szóltok a Galaxy s8 , s8+- hoz adott gyári AKG füleshez? Szerintem nem egy minőségi darab. Én mèlyeket nem is hallok benne.
ti azt használjátok?
-
kislaci
senior tag
válasz
janosibaja #27712 üzenetére
10 percig ott van a képernyőn, aztán duplán koppintasz az ikonra Aod-on, és megint 10percig ott van. Lényegében 10 perc után egy dupla kopp és ennyi.
-
Eldo
csendes tag
Sziasztok!
S8 telóval olyan gondom van, hogy folyton felold a kezdőlap gomb. Menüben pedig ki van kapcsolva!
Ha vki tudja a megoldást, megköszönném! -
david.magony
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy tapasztaltátok e már a Bixby Button "beragadását", nem is annyira beragad hanem kevésbé "kattogós" mint a többi gomb. Ezzel tudok valamit kezdeni házilag vagy esetleg ezt javítják garanciálisan?
Előre is köszönöm a segítséget. -
törölt tag
válasz
Természetesen nem ér 3x többet, illetve ez relativ mert a középkategóriától, (ami a mai világban azért a legtöbb dologra elég) rengeteg fejlesztés és egyéb dolog választja el a csúcskategóriát ezért ez a kategória ár érték arányban nincs a helyzet magaslatán.
Ezt kb az amatőr sport és a profi élsport közti tudnám hasonlítani. Óriási pénzek, rengeteg idő megy el néha egészen kis eredmény érdekében.
Szóval ha ragaszkodsz, hogy a Samsung tudásának a legjavát tartsd a kezedben akkor ez ennyibe kerül, ha nem akkor egy A5 is nagyon jó tud lenni. -
-
89Csabi89
tag
Sziasztok!!
Nagyon úgy fest a dolog, hogy hamarosan en is belépek a klubba, s veszek egy Galaxy S8 + telefont. Jelenleg egy Galaxy Alpham van s igazaból semmi gond nincs vele csak ez a telefon az első ami lázba hozott az Alpha óta. Képben is vagyok nagyjából a mobil képességeivel ami érdekel az inkabb olyan dolgok (hátrányok) amik zavarnak egyes felhasználókat. A másik kérdésem, hogy ki milyen tokkal vigyáz a telefonra. Az Alphamnal egy egyszerű 2000 Ft os (mar 3 év nyúzom) bőr kihuzható tokot vettem mert egy olyan telefonról van szó amit jó kézben fogni, s ugyan ez a véleményem az S8 ról is, de sérülékenységben nem egy a kettő s talán ez a legnagyobb hátránya is neki, annak ellenére, hogy a szépségét is ez a kialakìtás adja. Volt Flip tokom S3 on nem volt rossz de annyira nem jön be. Plusz ha komolyabb tokot veszek ra az mar novel annyit a telefonon hogy az s8 nak S8+ fogasa lesz méreteiben. De mar 3x megneztem előben s hiába nagy váltás az Alphahoz képest a plus nagyon jók az arányai. De hatar es ha tokkal hasznalom akkor nagy lesz s amugy sem ugralok bumszli tokokert mert elveszik a telefon szépségét.
Bonusz kérdés: S8/S8+ akkumlatora cserelhetőe vagy fix?? Erről nem olvastam semmit.
A válaszokat előre is köszönöm egy leendő tulaj. S legalább 5-10 embertől várok véleményt tok v. Védelem kérdésében.
Üdv.: Csaba
-
OCTAMD
őstag
válasz
Grande Ale #27708 üzenetére
Régebben olcsóbban adta a TMobile
-
OCTAMD
őstag
válasz
Grande Ale #27703 üzenetére
Biztos
Ha lejárt akkor jó a Tmobilos ,beleteszed a voda kártyát azt hello
1év a gari
2 év csak magyar telonál játszik,magyar teló drága
-
OCTAMD
őstag
válasz
Grande Ale #27701 üzenetére
Voda előfizura vennéd vagy miért nem jó a Tmobile?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest