Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
üzenetére
Juniusi xeh(G950FXXU1AQF7_G950FOXM1AQF7_XEH). Nekem az volt a tökéletes minden tekintetben.. Én már nem is fogok frissíteni szerintem amíg meg van a teló, minden frissítéssel rosszabb lett picit. Ami nem tűnik fel, csak ilyen nagy ugrásokkal visszafelé látszik. Örülök hogy itt nincs tiltva a downgrade mint az almánál.
-
tonnni1
tag
Próbáltam visszaolvasni de egyelőre nem találtam megoldást, az S8 at szeretném vezeték nélkül összekapcsolni kb 3 éves LG tv-vel. Van erre valami megoldás?
-
dnelb
veterán
válasz
concrete86
üzenetére
Én most visszaraktam egy jóval korábbi romot(jun), minden laggom eltűnt, jelentősen javult a SOT-om. Semmi sincs tiltva. Samsung clouddal raktam vissza az adatokat. Szóval én azt mondom ér valamit. Ezelőtt 4 hónappal volt FR-em, minden okés volt, aztán jött a novemberi update amitől jöttek a bajok.

+ végre megint normálisan működik a force touch gombom, plusz visszakaptam a 2 oldalról elsötétülő képernyő lezárás animációt
apró örömök 
-
viera
őstag
válasz
Mr.Silkó
üzenetére
+1
Én is mindig újként állítom be,az S8+ -t csak azért állítottam egyszer vissza mert feltettem a német DBT független rom-ot.
De Note 8-nál már azt sem kell szerencsére mert alapból XEH van rajta,pedig a Telekomtól van a teló.Meg is lepődtem,hogy nem is TMH rom van rajta,de még onnan származó alakalmazást sem ajánlott fel. 
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
concrete86
üzenetére
Nem jár garivesztéssel.
-
-
TOZ
addikt
Van két S8 gyári fóliám. QI töltőhoz kaptam. Nem kell. Ráadásul nyomi is egy kicsit, a bundle doboz megkínozta. Ha valakinek kell ingyen viheti.
Posta nincs, és ott és akkor találkozom bárkivel amerre éppen járok. Ingyen van, nem én alkalmazkodom.... Akit érdekel PM. -
OCTAMD
őstag
válasz
concrete86
üzenetére
HOME CSC-vel ne csináld
-
Deck
titán
válasz
concrete86
üzenetére
Olvasod de nem érted.
-
concrete86
aktív tag
Köszi mindenkinek. Ha már ilyen kedvesek vagytok az idei év utolsó napján: olvasom az összefoglalóban az odin-flasht. Ha a Telekomos telefonra ráteszek egy független ROM-ot (úgy, hogy megmaradjanak az adatok), akkor az garanciavesztéssel jár?
-
sgeza
veterán
válasz
concrete86
üzenetére
Szerintem teljesen felesleges nyomnod fél évente gyári alaphelyzetet.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
concrete86
üzenetére
Én nem szoktam visszaállítani a telefonjaimat soha, ettől még lehetnek olyan appok, amiknek kiürülhet így a szemete, illetve ártani biztos nem árt, csak szerintem túl sok haszna sincs, ha nem újként lakod be a telót, hiszen egy csomó hibás/benthagyott beállítás is visszatöltődhet így.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
concrete86
üzenetére
Ha visszaállítasz mindent ugyanúgy, akkor minek csinálsz teljes törlést?
-
concrete86
aktív tag
Üdvözlet.
Sajnos (vagy nem) csak most jutottam egy stabil pc-hez, stabil nettel. Nem igazán van gondom az S8-ammal, de úgy gondolom, félévente legalább illik egy teljes törlést csinálni rajta. Mondanátok egy olyan felhasználóbarát programot, ami teljes mentést csinál a telefonomról (programok, beállítások, képek, videók, híváslista, névjegyek, sms, stb.) és a törlés után könnyen visszatehetem az egészet? A másik kérdésem, hogy amennyiben visszaállítok mindent, azzal ugye nem törvényszerűen lesz ugyanabban az állapotban a rendszer sebessége, teljesítménye, mint amiben előtte volt? Köszi előre is. -
icemad
nagyúr
válasz
mályva
üzenetére
Kérdezz rá a Clash Royale topicban. Ott vannak guruk ezzel kapcsolatban.
-
mályva
aktív tag
Sziasztok.
Iphone-ról költöztem Galaxy s8+-ra, esetleg valaki tud megoldást arra, hogy a Clash Royale nevü játék mentését hogyan tudnám betölteni? (Hozzáteszem, hogy már eladtam az iphone-t, facebook kapcsolódással nem müküdik)

-
törölt tag
A bixby home-ot a briefing helyére A3-nál is fel lehet rakni... magyarul van haszna... ha a hangutasitas nem használnám ? Érdemes belevágni és telepíteni? Milyen funkciói vannak es mennyi adatforgalmat eszik?
-
tonnni1
tag
Sziasztok.
Valaki próbált már ilyet?
https://www.ebay.com/itm/Micro-USB-OTG-to-USB-2-0-Adapter-SD-Card-Reader-For-Android-Phone-Tablet-PC-New/182708262708?hash=item2a8a42d734:g:SfoAAOSw9OFZGs4K
-
Szajo
őstag
Tudom és biztos vagyok benne, hogy már unjátok a tok/fólia témákat.(Bocsesz
)
WhiteStone-t megérné rendelni? 30$ Amazonon, vagy az túl erősen ragasztja fel?
Egyébként már lassan azon gondolkozom, hogy visszatekintve az összes telefonomra... használtam fél-1.5évig terjedően és mindig annyira túl vigyáztam rá, hogy végülis nem élveztem a használatát (kis erős túlzással) hanem megőríztem annak akinek végül eladtam... Vicces kicsit. Biztosítást se használtam fel sosem pedig fizettem... -
mjani1172
addikt
válasz
Mr.Silkó
üzenetére
Én pont ugyanazt csináltam mint te, és nem értettem másnak, hogy működik a játék, vagy bármi, nekem pedig csak a youtube meg egy pár szir-sz. r, pedig pofonegyszerű.Pedig megvettem a Bubble fizetőst is.(nem kelett volna)
A home app-ot elindítod, bal felső sarok 3 vonalra kattintasz, ott a legfelső a képernyőtartalom/hang átküldése, rákattintasz, majd ott alul a kék feliratra kattints, és a majd a megjelenő fehér ablakra is kattintasz.
És kész.
Ha áll a telefon akkor 'kívülről' látod, ha elfordítod és fekszik akkor a telefonon lévőt látod teljes méretben.
És mindent!
-
-
tuki2200
senior tag
Vízálló tokkal nem találkozott valaki? Végig kérdeztem már az összes online boltot, mindenhol csak rendelésre (~20nap) van, nekem viszont 10.-re kellene. (Nem keresgéltem korábban, azt hittem ez általános dolog, és úton-útfélen van, mint az iPhone-nál..) Nem merem sós vízbe vinni, hiába vízálló és néhány jó képet azért csak kellene lőni.. :/
-
bigdady
nagyúr
Jó ez a decemberi rom hogy gyors de belemar az aksiba szerintem jobban...
Sosem voltam reggel óta ilyenkor este 50% alatt de most vagyok... Nálatok nem? -
Mike81
senior tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Igen de vajon mindegyik biztosítónál? Nekünk az Aegonál van de majd 2 le telefonálom velük a dolgot.Meg a vásárlás után mennyivel lehet bereggelni ha arról van szó? A Tkomnál pedig le lehet mondani kötbér nélkül?
Amúgy biztos attól is függ hogy milyen ügyintézőt fogsz ki. Igen felvilágosítottak hogy mit is kell mondani ha baj van. Maga az ügyintéző világosított fel. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Mike81
üzenetére
Nekem szó nélkül cserélték a rommá tört kijelzőjű S3 LTE-met anno, egy vadonatúj készülékre. Igaz, pár napba belekerült, van némi átfutási idő, és persze a szerződésben foglaltak szerint az önrészt is be kellett fizetnem. Egyébként még azt is eldönthettem, hogy milyen színben kérem a mobilt.
Amivel még kiegészíteném Ateszpapa fenti észrevételeit a káreseménnyel kapcsolatban, hogy először a biztosítóval kell beszélni – ezt ők maguk mondták –, nem a szolgáltatóval.
-
Mike81
senior tag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Ezt jó tudni. Viszont a telekomos ügyintéző mondta hogy patkány egy társaság. Mindent kitalálnak mindenbe belekötnek hogy ne keljen fizetni. Én is azon gondolkodom hogy utána járok hogy ingóságba betudom e vinni a lakás biztosításba. Ezt meg vissza mondom ha lehet. Nem hiányzik hogy ideget egyek velük ha esetleg bajom lenne valamikor.
-
Szajo
őstag
Egyébként az nem tudjátok, hogy míg van biztosítás a telefonon és fizetem akárhányszor összetöröm kicserélik?
Nyilván nem hetente gondolom de értitek. -
-
-
Sziasztok!
Arra van valami mód, hogy képernyő elforgatásnál mindenhol elforduljon a kijelző?
-
Szajo
őstag
Valami normális üvegfólia van erre ami tényleg jó vagy hagyjam is abba a keresést? Bizonytalan vagyok van annyi videó ami jónak állítja be meg tok barátnak van ami nem meg amúgy is van annyi féle/fajta...
-
kislaci
senior tag
Na én meg mindig a gyári böngészőnél tartok, ez a beépülő modul nem támogatott. És egy YouTube video van ott, chromeban láttam. Ez méh nem jeleníti meg, valamit kéne trükköznöm? Napiszarról van szó amúgy.
-
kengyel
nagyúr
Végül, nem rossz a kis tesó kijelzőideje, ez is jól lett beállítva.

-
simi12345
tag
Sziasztok. Lehet a telefont usb-n keresztül tv-hez csatlakoztatni hogy a rajta levő filmeket képeket vagy barmit felismerjen és lejátszon? Mint egy külső merevlemezt. Mert ha felcsatlakoztatom es a fajlatvitelt választom akkor egy kb 2gigas reszt jelenit meg(SM-G955F) es azon nincs semmi.
-
kislaci
senior tag
Hogy lehet beállítani hogy a böngésző fordítsa a honlapokat? Chrome fordított, gyári nem.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Nálam rendben működik a Dropbox.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

apró örömök 
De Note 8-nál már azt sem kell szerencsére mert alapból XEH van rajta,pedig a Telekomtól van a teló.Meg is lepődtem,hogy nem is TMH rom van rajta,de még onnan származó alakalmazást sem ajánlott fel.

)