Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:10:35

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20038) Kils


Kils
csendes tag

Sziasztok!

Galaxy s8 telefonom van, nagyon jól megvoltam vele egy hónappal ezelőttig. Gyors, okos, stb. stb... volt.

Mostanában viszont, azt vettem észre hogy lassúlt... Az újlenyomat olvasó van amikor másodpercekig semmi visszajelzést sem ad, se nem old fel, se nem mondja, hogy nem ismeri fel az újlenyomatomat az olvasó.
Az alúlról felhúzható navigáció is néha nem akar megjelenni, feljönni. Hiába húzom bőszen felfelé az ujjamat alúlról. Alkalmazás navigálás közben döcög, érezhetően romlott a felhasználió élmény, főleg a barátnőm Note8 -ához képest, pedig elvileg nem sok különbség van (tudom több a memória, de a 4GB -nek is elégnek kellene lennie, nem?).

Bőszen nyomkodom a gyári Eszköz karbantartás névre hallgató kis memória és egyéb okosságok törlésével, frissítésével, gyorsításával foglalkozó alkalmazást, de azon túl hogy kiírja, hogy kiváló, nem sok minden változik.

Egy dolog volt ami kicsit segített a dolgon, ha kikapcsoltam a telefont, majd újra bekapcsoltam (az újraindítás nem segített, csak a tényleges kikapcsolás). Ti milyen gyakran indítjátok újra, kapcsoljátok ki a saját telótokat? Ilyen szinten is kell még ezzel foglalkozni?

Van esetleg valami ötlete valakinek hogy mit tehetnék ez ellen?
Nem telepítettem semmi hülye alkalamzást. Vagy ha igen, akkor az az első bekapcsolás után rákerült, és fura (bár előfordulhat) lenne ha két hónapig még nem okozott gondot, most meg esetleg a memória szemeteléssel lassítaná a telefont... (de ha memória szemetelés, akkor meg az eszközkarbantartó segített volna, elvileg...)

Előre is köszönöm az ötleteket, segítésget és elnézést ha volt már róla szó a topikban, de hirtelen ahogy ránéztem nem találtam ilyen jellegű tanácskozást.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.