Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz levente222 #14798 üzenetére
Ez a füles annyit sem ér, hogy begépeld a típusszámát...
-
csabicska
senior tag
válasz WinstonWolf #14740 üzenetére
Képzeld !!
Nem ehez a telefonhoz kellett a rom,hanem egy tablethez.
Viszont kicsomagolva csak három fájl lett.
A modem hiányzott.
Minden meglevőt beillesztettem plus a Pit ,és bevállaltam.
Sikerült.
Nem is gondoltam hogy modem nélkül megy ez. De az Odin végig vitte. Kicsit izgultam azért.
Hallottál már ilyet hogy csak három fájl van?
Fura volt.-Galaxy S20 - The best-
-
doddencs
senior tag
válasz levente222 #14805 üzenetére
+1
abban az árkategóriában bestbuy. -
jacis
nagyúr
Számomra még mindig hihetetlen mennyire jól bírja akksival ez a telefon. Tegnap 2 óra SoT-om volt 73%-os töltöttségi szintnél. Nagyon rendben ez így.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
tothl
addikt
válasz levente222 #14805 üzenetére
+1, nekem is ilyen van.
-
RaveForce
veterán
válasz WinstonWolf #14809 üzenetére
100% töltöttség mellett kisebb csoda lenne a 2 óra SoT
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
medium84
aktív tag
válasz WinstonWolf #14795 üzenetére
Sammobile.com-on a 6.0.1 a legrégebbi ROM. :-(
Valóban van egy rahedli videó róla, csak egyik sem használható már.
-
lela
aktív tag
Ki milyen fóliát és tokot ajánl a telóhoz. Elsősorban üveg fólia érdekelne.. Van ebből gyári Samu is esetleg? Olvastam hogy van aki ezt az ultimate shieldet használja, de van aki azt mondta hogy nem engedi át jól a fényt és zsíros a tapintása (nem jó rajta csúsztatni az ujjunkat)
Illetve tokból spigen vagy nillkin?
Meg ugye az is kérdés hogy a tok mennyire kompatibilis a fóliával. -
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy programbeállításokat illetve pl játékmentéseket nem rootolt s7 edge-n hogyan tudnám lementeni szervizbe adás előtt ?
-
medium84
aktív tag
FRP lock off :-)
-
laci0530
senior tag
Sziasztok! Ígértem, hogy beszámolok majd a korábban leírt telemaxos szervizkálváriáról, amivel kapcsolatban augusztus közepén panaszt tettem a Samsung Központi Iroda felé. Az ügyintézési határidő múlt pénteken letelt, már összeállítottam az anyagot az igényem jogi úton való érvényesítéséhez, de felhívtak és kértek még pár napot, azzal, hogy e héten mindenképp érdemi válasszal jelentkeznek.
Pár perce ez e-mailben megtörtént, a panasz jogosságát a hosszas vizsgálat után elismerték és csereutalványt fogok kapni. (Mondjuk már augusztus közepe óta náluk van a készülék meg az összes leadott papírja, tartozéka, ennek ellenére megint beleírták a levélbe, hogy adjam le a telefont a szervizponton és utána kapom meg a csereutalványt.. Felhívtam őket és utánanéznek.)
Közben - egy hónap után - vettem egy másik telefont, így most nagy szükség lesz még egy közel háromszázezres készülékre, de megpróbálom lebeszélni az üzlettel, hogy inkább az árát kérném, vagy rendelek ráfizetéssel egy iPhone-t és 14 napon belül elállok a vásárlástól, majd elválik.
A tucatnyi S7 edge tokomat meg tolom fel az apróra olcsóér'. Na, egy gonddal remélhetőleg hamarosan kevesebb. Hibátlan állapotában remek telefon az S7 edge, de örülök, hogy az én beteg példányomat nem látom már viszont.
-
medium84
aktív tag
válasz vadászcsiga #14826 üzenetére
Ezzel a módszerrel. De downgrade-elni kellett előtte júniusi romra.
Kb. 10 módszert kipróbáltam, csak ez működött, ez sem könnyen. :-)
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz WinstonWolf #14809 üzenetére
Elnézésedet kérem de ez pusztán nem igaz!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
WinstonWolf
senior tag
válasz gretzky77 #14830 üzenetére
Igazad van, lehet a pusztán jobban teljesít, de a városban ezeket az értékeket hozta nálam. 3500-as utángyártott akkuval sikerült elérnem a 3 órás SOT-t 100% reggel --> 7-8% esti töltöttséggel. Ami nem igaz, az az ami a topikjában zajlik, hogy a fanok 4-5 órás SOT-ket kamuznak. Ennek dőltem be én is... Buktam is rajta rendesen...
[ Szerkesztve ]
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
mts
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a zárolt képernyő hátterét, hogyan lehet megváltoztatni? Csak a kezdőét találom...
ÓÓÓÓÓÓ baszki, ahogy leírtam megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
válasz WinstonWolf #14831 üzenetére
Akkor az S7 kész felüdülés a V10 után akku ban is.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
RaveForce
veterán
hallottam hírét, bár vmelyik LG hír topikban megjelent a V10 topikgazdája, aztán egyből jöttek az infók róla, fülét farkát behúzva le is lépett, mint vmi sértődött vad, de amit előadott ott... szánalom kabaré volt...
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
lela
aktív tag
Na végignéztem a fóliákat :
Spigen felválik karcolódik--->kuka
Ultimate shield szappanos vízzel kell feltenni--->kuka
maradt ez--->de 8100ft igaz előre hátra
Megér ez ennyit???ezt viszont nagyon dícsérik és csak 1000ft előre hátra úgyhogy megrendeltem
Még ez lenne... Tapasztalat??Esetleg egyéb tipp???
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Legutolsó a gyári samsung nagyon jó minőségű, talán a legjobb fólia, de csak gyári tokkal. Nekem volt, tényleg jó, az ára is, samsung boltban vettem, de össze veszett a spigen tokkal sajnos.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
gretzky77
veterán
Szia ne haragudj de sajnos akkor nálad valami gond volt! Egyáltalán nem védem egyik telefont sem, mert volt már igen sok telefonom! V10 után volt S7 edge majd visszatértem V10-re, az ,hogy miért lényegtelen ( nekem számít a kamera és zene rész, az S7 edge nem ér annyival többet mint amennyibe kerül) de mindkét teló akkuját meg tudom enni egy nap alatt! V10 esetén is nyugodt szívvel hozható a 4-5 óra sot! Soha nem értettem, hogy mindenki a Sot időre izgul amikor az rohadtul számít, hogy milyen programokkal,felhasználással lett elérve ez az idő! A V10 abszolút hozza az átlag képernyő időt és ezt nem vitaindítónak szánom hanem tapasztalatból mondom! Semmivel nem rosszabb az akksi idő mint a mostani hasonló kategóriájú telefonoké! Nem védem a V10-et de a 2 óra sot idő mögött valami hiba van,egyszerűen nem reális!
-
gretzky77
veterán
Hát ennyi erővel én is mondhatom,hogy nem igaz amit itt írkálnak a userek,de nem teszem,mert ahány ember annyi felhasználási szokás! Az,hogy a V10 topikban mit kamuznak szted,az legyen a te szegénységi bizonyítványod,de egyáltalán nem olyan rossz mint páran lefestik! No problem használd egészséggel a S7 edge-t én pedig a V10-et! Az meg,hogy szerinted a V10 topikban kamuznak egyszerűen komolytalanná tesz téged!
-
gretzky77
veterán
válasz RaveForce #14834 üzenetére
Ízlések és pofonok de az Lg optimalizáltsága sztem jobb mint a Samué! Lehet utálni fogtok emiatt de S7 edge-ről visszaváltottam V10-re , számomra megfelelőbb jobb mint az S7 edge. Hangsúlyozom SZÁMOMRA!
-
vadászcsiga
félisten
Elképesztő hogy mi van note7 fronton. Kicsit beleolvastam a topikba.
-
RaveForce
veterán
válasz vadászcsiga #14842 üzenetére
magyarisztán faktor lvl. 99
[ Szerkesztve ]
-
mts
tag
Az always on displaynél van lehetőség állítani, hogy milyen értesítéseket jelenítsen meg? pl ha jön egy viber üzenet, hogy annak az ikonját tegye ki? Vagy csak sms-t és nem fogadott hívást tud megjeleníteni?
-
gretzky77
veterán
válasz 600700 #14846 üzenetére
Köszönöm,hogy ilyen finoman, kultúráltan küldesz el melegebb éghajlatra! Azért azt hagy döntsem el én mikor hova írok! Egy rossz szót nem írtam a samura nem trollkodtam! Szép napot
[ Szerkesztve ]
-
tjokai
senior tag
válasz gretzky77 #14847 üzenetére
Szia
Ne aggódj emiatt, engem a Lumia 930 topicból utáltak ki, mert nem csak pozitívumokat írtam a készülékről, hanem őszintén leírtam a tapasztalataimat. Nem tudom miért van ez, h sokan nem nézik jó szemmel ha egy topicban nem csak dicsőítő szavakat írnak az adott készülékről.
Na de nem OFFolok továbbÜdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik