Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Sziasztok csatlakozom egy fekete példánnyal!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
Sziasztok olyan problémám lenne,hogy akárhányszor belépek az üzenet alkalmazásba mindig feldob egy ablakot,hogy sms2 android rendszer ha rányomok akkor pedig sms üzenetek és csak ezután tudok bármit csinálni! Az alapértelmezett beállítás az üzenetek! Mi a problémája
-
gretzky77
veterán
Halló gyerekek tényleg senkinek nincs ötlete miért szopat az sms? Akárhányszor rámegyek az üzenetekre feldob egy ablakot,hogy sms2 alatta pedig hogy android rendszer majd ha ráklikkelek akkor sms üzenetek akkor is klikk és ezután lép be az üzenetekbe!? Ez mi a bánat,kezd kissé idegesíteni!?
-
gretzky77
veterán
válasz #64118272 #13856 üzenetére
Szia tegnap óta vagyok tulaja egy S7 edge-nek,nem mondom,hogy nagyon apró röccenések nincsenek de sztem nálad valami nagyon nem stimmel! Ha teljesen legyalultad,újraraktad és még mindig ilyen akkor ott sztem vmi gond van!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok kapott mostanában valaki frissítést? Nekem most dobott fel egy majd 300mb-os frissítést!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok elköszönök ,mert visszaváltottam V10-re!
Azért neked válaszoltam,mert nekem is feltűnt amit írsz! Ha kijöttem a wifi hatósugarából vagy csak simán kikapcsoltam akkor nem nagyon tért magához a net!
-
gretzky77
veterán
válasz WinstonWolf #14809 üzenetére
Elnézésedet kérem de ez pusztán nem igaz!
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz WinstonWolf #14831 üzenetére
Szia ne haragudj de sajnos akkor nálad valami gond volt! Egyáltalán nem védem egyik telefont sem, mert volt már igen sok telefonom! V10 után volt S7 edge majd visszatértem V10-re, az ,hogy miért lényegtelen ( nekem számít a kamera és zene rész, az S7 edge nem ér annyival többet mint amennyibe kerül) de mindkét teló akkuját meg tudom enni egy nap alatt! V10 esetén is nyugodt szívvel hozható a 4-5 óra sot! Soha nem értettem, hogy mindenki a Sot időre izgul amikor az rohadtul számít, hogy milyen programokkal,felhasználással lett elérve ez az idő! A V10 abszolút hozza az átlag képernyő időt és ezt nem vitaindítónak szánom hanem tapasztalatból mondom! Semmivel nem rosszabb az akksi idő mint a mostani hasonló kategóriájú telefonoké! Nem védem a V10-et de a 2 óra sot idő mögött valami hiba van,egyszerűen nem reális!
-
gretzky77
veterán
válasz WinstonWolf #14831 üzenetére
Hát ennyi erővel én is mondhatom,hogy nem igaz amit itt írkálnak a userek,de nem teszem,mert ahány ember annyi felhasználási szokás! Az,hogy a V10 topikban mit kamuznak szted,az legyen a te szegénységi bizonyítványod,de egyáltalán nem olyan rossz mint páran lefestik! No problem használd egészséggel a S7 edge-t én pedig a V10-et! Az meg,hogy szerinted a V10 topikban kamuznak egyszerűen komolytalanná tesz téged!
-
gretzky77
veterán
válasz RaveForce #14834 üzenetére
Ízlések és pofonok de az Lg optimalizáltsága sztem jobb mint a Samué! Lehet utálni fogtok emiatt de S7 edge-ről visszaváltottam V10-re , számomra megfelelőbb jobb mint az S7 edge. Hangsúlyozom SZÁMOMRA!
-
gretzky77
veterán
válasz 600700 #14846 üzenetére
Köszönöm,hogy ilyen finoman, kultúráltan küldesz el melegebb éghajlatra! Azért azt hagy döntsem el én mikor hova írok! Egy rossz szót nem írtam a samura nem trollkodtam! Szép napot
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz 600700 #14850 üzenetére
Már elnézést de a V10-et nem én hoztam fel valamint ha valaki nem valós dolgot ír le egy készülékről akkor arra had reagáljak rendben? A 2 óra sot nem valós akkor ott valami más gond volt, én erre reagáltam!
littlecar nem fogok jönni, pontosabban lehet jövök de nem S7-el valamint ha elolvastad akkor hozzátettem nagy betűvel, hogy számomra jobb ezt meg én tudom eldönteni nem te már megbocsáss! A V10 tábor pedig nem ennyire sensitive csak sokan szeretik lehúzni a nélkül,hogy huzamosabb ideig használták volna a V10-et! Az a baj, hogy sajnos nagyon sokan személyes sértésnek veszik ha az általuk használt telefonra valaki rosszat mond! De ne vegyük ide,hogy én is ilyen vagyok mert el tudom fogadni a kritikát ha az valós itt viszont a 2 óra SOT nem az a V10 esetén.Szerencsére elég nagy a választék mindenki el tudja dönteni neki mi a jó!
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz #67656192 #14854 üzenetére
Nem dőltem be senkinek,mivel szeretem megtapasztalni magam a dolgokat! Volt egy V10-em majd azt cseréltem el ezek után volt S7 edge és arról jöttem vissza V10-re, mert mint mondtam NEKEM jobban megfelel,ebben semmi ön igazolás keresése nincs! De ti tudjátok!
Peace
-
gretzky77
veterán
válasz WinstonWolf #14862 üzenetére
Te ugrasz arra,hogy ha azt mondom nem igaz viszont te mondhatod,hogy a V10 topikban 4-5 órás Sot-okat kamuznak? Nem érzed ezt kicsit ellentmondásosnak? Gratulálok hozzá gyerekek jó szórakozást egymáshoz!
Soha nem kapcsolgatok semmit net mindig megy,gps,viber szintén plusz zene reggeltől estig kihozható a 4-5 óra simán nálam! Befejeztem gyerekek!
Littlecar gondolom az alom megjegyzés nem véletlen,ehhez csak gratulálni tudok ez is csak téged minősít!
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz WinstonWolf #14869 üzenetére
Ügyes vagy gratulálok,de nem tudom,hogy jössz ahhoz, hogy lehazugozol egy általad nem is ismert embert! Gratulálok a szinvonaladhoz!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
Szia látod ez a baj,hogy a kedves kolléga el sem tudja képzelni,hogy frissítéssekkel ugyanúgy javult az üzemidő mint ahogy te is említed S7 esetén! Egy szóval nem szídtam az S7-et az akkuja valóban jól teljesít,igaz nagyobb is mint V10-ben lévő! Mindkét telefon megállja a helyét csak Winston kolléga személyes sértésnek veszi,hogy nem értek vele egyet!
Kedves WinstonWolf a telefont hidd el használom én is mint írtam nem kapcsolgatok ki be semmit rajta,megkockáztatom többet használom mint te,de ez ugye csak feltevés! Az akkuidő javult V10-en te használtad neked volt 2 óra de nem írtam olyat,hogy hazudsz ellenben veled! Innentől kezdve befejeztem! Csak azt nem látjátok valaki betéved ide véletlenül teszem fel V10 és edge között gondolkodva ti itt sárbatiporjátok a V10-et olyan állításokkal ami nem vagy már nem valós! Egyik telefont sem védem és éppen ezért ugrottam össze V10 topicgazdával is mert az általa említett sot-okat sem tartom valósnak! Használjátok egészséggel az S7 edge-t mert nagyon jó telefon de ne legyetek már ennyire elfogultak,elvakultak ha valakinek más a véleménye!
Peace
-
gretzky77
veterán
Látom nélkülem is jó a hangulat! Kíváncsi lennék pár ember hangulatára ha az ő telefonja produkálná ezeket! Lehet jól kezelte a Samu a Note7 hibát de igen nagy probléma,hogy így sikerülhetett!
-
gretzky77
veterán
Gratulálok a szinvonaladhoz, te is ide tartozol!
Szeretnél te ilyen pincsikutya lenni akkor!WinstonWolf : volt itt egy cikk,hogy lett 32-es 6s is ,gondolom előtte ki akarják tolni a 16-osokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest