Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz gretzky77 #13857 üzenetére
Én is ezzel érkeztem ide a fórumra, hogy szerintem nem jó valami. Közölték, hogy full hard reset, és jó lesz. Jobb lett, 1 hajszállal. De lehet, csak placebo. Az Orange azt mondja, semmi baja, teljesen oké, az összes többi ilyen, ez android, ha nem akarok lassulást, irány iPhone. Mondom iPhone 6S Plusról váltottam, ne idegesítsen. Nem érdekli, ez van...
Pedig a legnagyobb elérhető business class előfizetésem van jóideje, általában az ügyfélszolgálaton kinyalják a s*ggem is, de ennek szerintük nincs baja.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz gretzky77 #14026 üzenetére
Tartod az ujjad a kezdőképernyőn, amikor megjelennek a választható oldalak, alatta háttérkép, téma etc...akkor balra kell menni a briefing kezdőképernyőre és ott lesz felette a ki-be kapcs gomb.
Én mindig szoktam olvasni, de a nova régen nem engedte kitenni, vagy samsung tiltja mittomén, ezért kérdeztem. -
DrJaka
aktív tag
válasz gretzky77 #14666 üzenetére
A Beállítások/Témák menüből amit letöltök témát az tartalmaz ikonokat. A problémám az hogy mióta Novat használok, nem használja/nem írja felül az adott témához tartozó ikonokat, hanem a rendszer ikonjait használja bármilyen témát is töltök le. Azt hittem ezt valahogy meg lehet oldani.
Huawei Mate 20 prO
-
WinstonWolf
senior tag
válasz gretzky77 #14830 üzenetére
Igazad van, lehet a pusztán jobban teljesít, de a városban ezeket az értékeket hozta nálam. 3500-as utángyártott akkuval sikerült elérnem a 3 órás SOT-t 100% reggel --> 7-8% esti töltöttséggel. Ami nem igaz, az az ami a topikjában zajlik, hogy a fanok 4-5 órás SOT-ket kamuznak. Ennek dőltem be én is... Buktam is rajta rendesen...
[ Szerkesztve ]
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
tjokai
senior tag
válasz gretzky77 #14847 üzenetére
Szia
Ne aggódj emiatt, engem a Lumia 930 topicból utáltak ki, mert nem csak pozitívumokat írtam a készülékről, hanem őszintén leírtam a tapasztalataimat. Nem tudom miért van ez, h sokan nem nézik jó szemmel ha egy topicban nem csak dicsőítő szavakat írnak az adott készülékről.
Na de nem OFFolok továbbÜdv!
-
600700
senior tag
válasz gretzky77 #14852 üzenetére
Reagalj persze de ne ahhoz a telefonhoz valo hozzaszolassal legyen tele ez a forum, onigazolast keresve , ami eleg szubjektiv dolog..
Szemelyes velemenyem az az uzemido kuka az S7 hez kepest ( S7 ,6S , I7 , ex HTC 10 tulajkent)
Szerintem 2016 legjobb telefonja az S7/S7E paros[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
WinstonWolf
senior tag
-
WinstonWolf
senior tag
válasz gretzky77 #14864 üzenetére
Itt van ez a videó a kedvedért. Úgy hoztak ki 4 órás SOT-t, hogy repülő üzemmódban volt a telefon egy helyben feküdt az asztalon, egy percet se telefonáltak vele. Ha ezek után Te, meg a többi haverod azt mondják, hogy ezt mindennap megcsinálják (sőőőt még többet is!!!) úgy, hogy mellette még telefonálnak, és zenét hallgatnak, mobilneten interneteznek akkor szépen gittetrágva üljetek össze és írjatok egy mesekönyvet, mert Andersen is megirigyelhetné a sztoriaitokat!
Még egyszer. Nekem VOLT ilyen telefonom. Tudom mennyit bírt. Ha te azt mondod ez nem igaz, akkor hazudsz. A telefont használom, nem vitrinben tartom. Igen, telefonálásra is. A telefon estére rendszerint jóval 10% alatt volt, míg az S7 edge-ben marad kb 35-40%.
Részemről befejeztem ebben a topicban az OFF-olást.
Szerintem Te is menj vissza a topikodba, a Topikgazda majd megvigasztal, és értékeli az erőfeszítéseidet.
[ Szerkesztve ]
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
-
600700
senior tag
válasz gretzky77 #14884 üzenetére
Allitsd mar le magad ezzel a V10 es a nem idevalo ( nem S7) teamaiddal.
Beszeld meg az erintettekkel PRIVATBAN vagy ahogy akarod de ne itt ezt.SENKI nem kivancsi erre nem tudom hanyadjara irod ugyanazt le.El ne sird mar magad hogy "sarbatiporjak a v10 et nem odavalo temakent egy masik forumban.Es nem a negativ kritika a baj hanem hogy a V10 NEM IDEVALO TEMA l. Van foruma beszelj ott rola.
Remelem nem vmi lelki vagy mentalis oka van ennek mert felelmetes de renyleg.Es koszi kimelj meg a valasztol mert el sem fogom olvasni.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
RaveForce
veterán
válasz gretzky77 #14935 üzenetére
atyaég... na mostár tuti, hogy valami komplexusod van...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest