Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-02-21 16:49:36

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3899) ZGO válasza Valkűr (#3898) üzenetére


ZGO
tag

Hali
Xprotector kijelzővédő van nekem is, konkrétan egy TEMPERED GLASS FULL SIZE 3D DIAMOND KIJELZŐVÉDŐ : alul felül és oldalain kicsit csillámosított (ezt jelenti a megnevezésben a "Diamond") Tökéletesen lefedi a kijelzőt, még a hajlított oldalakon is. Olyan pontosan van méretezve, hogy lehetetlen rosszul felrakni. A promóciós kép a weboldalon csalóka, mert a csillámos részt nem szemlélteti. Pontosan így néz ki mint az itt látható videón, csak ez más márka. De el tudom képzelni, hogy minden kijelzővédőt kínáló márka ugyanonnan rendeli, csak más csomagolásba saját néven eladják :( Mikor feltettem, akkor én azt tapasztaltam, hogy nincs olyan teljes felületű tapadás mint amit a videójukon promócióznak a sík felületű edzet üveg applikálásánál itt. Szerintem csak a széleken, és alul-felül van tapadóréteg. De ettől függetlenül szerintem teljesen jól használható.
Ellenben a sima S6-ra kapható edzett üveg + az edge-re kapható közt olyan szemmel látható különbség van, hogy szerintem mivel nem tapad rá a kijelzőre (csak a szélein), így a fényt sem engedi át olyan tisztán mint az S6-on. Olyan kicsit nagyon apró szemcsés látszatot ad. De ezt nagyon közelről kell megnézni hogy észlelni lehessen.

Plusz rendeltem egy Antishock fóliát is, ennek is ugyanolyan a vastagsága, de ez már teljesen sallangmentes, nincs rajta semmi plusz dekoráció. Felpróbálva szintén teljes mértékben lefedi a kijelzőt, de ez nincs úgy előre meghajlítva mint az edzett üveg. Így használat során még nem tudom mennyire hajolna fel.

Nekem ezekről ez a tapasztalatom egyenlőre.

A fent említett tapasztalat az edzett üveggel kapcsolatban csak szőrszálhasogatás :) De hát ha egyszer észleltem, megosztom veletek.
Webshopjukból rendeltem, korrekten másnap délelőtt kézhez kaptam a termékeket. Bitang gyorsan intézkednek. + kaptok hozzá következő vásárlásnál felhasználható engedményre jogosító kupont is.

Kellemes ünnepeket! :R :)) :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.