Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz bandi0000 #21450 üzenetére
a GSM boltok szürke importos telóként árulják az S10 +.
ha talál becsületes eladót akkor jól járhat vele,olcsón.
ha nem feltétel a 2év garancia akkor lehet a GSM is de nem tudni meddig lesz az a bolt?
lehet találni Media Markt,Euronics vételű boltos cuccot is.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz OPiiPO #21453 üzenetére
ez lehet,hogy Samsung gyártói garis,mert igazából 1 évet írnak erre,hiszen a regisztrációs dolog megszűnt,így alapból 2 év garancia van az itthoni Samsung képviselettől igazoltan beszerzett telókra.
-
jeni
félisten
válasz janosibaja #21448 üzenetére
nem az én hirdetéseim.ezekkel nem lehet gond később sem,mivel letiltás mentesek!
S10 sima DUAL de ezzel nem lehet gond.
S10 Lite DUAL komoly hardver tudással.[ Szerkesztve ]
-
Sigma7
tag
válasz janosibaja #21442 üzenetére
Az Lg V30, Huawei Mate 20 pro topicokban sokan a Turbado-nál vásároltak és minden rendben volt a garanciális ügyintézéssel.
-
laci1892
őstag
válasz bulikavagyok #21424 üzenetére
Nagyon felhasználás kérdése az egész. Nekem pl. Nagyon kevés lenne.
Alapvetően én is 128-ast használom + 512GBmicroSD
De a kártyára rá van pakkolva jó pár film, mivel dex-en keresztül nézek filmeket ( kilövöm a képet tv-re, asztali üzemmódba ). Felhasználás kérdése a dolog.
-
Luser2000
addikt
válasz Luser2000 #21444 üzenetére
Biztos velem van a baj és a világ is nagyot fordult évek során, de a linkelt cég egy 19 éves ukrán "kislány" nevén van. Székhely szolgáltatást vesznek igénybe (József krt 69). Ezek a Vevő oldaláról nem a sikeres kombók. Én hagyagolnám ezt is.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
-
sub71
aktív tag
válasz bigsee #21406 üzenetére
már nem ott van! új hely:
Beállítások/Google/Adatok és üzenetv. beál. Ott annyit látsz hogy a rendszer automatikusan szinkronizálja a Google-névjegyzékét
Ha ott azt írja, hogy nincs szinkron akkor a Googe fiók, keresés, ide beírod hogy névjegyek. Az első találat alatt tudod bekapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Ez nem az. A Google fiók szinkronnál továbbra is ott van, és szinkronizálja a fiókba mentett névjegyeket, amennyiben használva van.
Amit te írsz, az azokra a névjegyekre vonatkozik, amik a készülékre kerülnek mentésre, ezeknek a biztonsági mentése. Csak simán biztonsági mentés pont azért, mert azok nem kerülnek szinkronizálásra.[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Net fronton hogy szuperál nálatok? S10-em van, és utóbbi időben egyre többször értesít a WhatsApp, hogy nem tud csatlakozni a jelenlegi WiFi hálózathoz, vagy a Viber, hogy ellenőrizzem, jött e üzenetem, stb. Itthon meg megy a net, pöpec minden, van 5G-s is. Tudom valamivel csekkolni, hogy mikor nem érzékelt jelet a teló? Vagy csak az appok szórakoznak? Esetleg szolgáltató oldalon lenne kihagyás olykor olykor, egy egy pillanatra? Köszönöm!
-
vg
addikt
válasz HoldfenyLuna #21473 üzenetére
Lehet időkorlátos a wifi ahol vagy.
-
Morris
veterán
Ma ugyanezt tapasztaltam a messengerrel.
-
KunEmber
senior tag
-
Bailey
senior tag
Ma váltottam S10 plus-ra, és olyan problémám van, hogy nem érkeznek meg üzenetek a kétlépcsős azonosításhoz. Android 10 van rajta a lagújabb XEH verzióval. A kártya Telenor.
-
sgeza
veterán
Csinált már valaki gyári visszaállítást 10-es Androidon? (A kérdés talán költői.)
Miért nem kérdezi meg a kezdeti lépéseknél, hogy vissza akarom-e állítani egy korábbi telefonom mentését? Változott ebben valami? -
zAPAtyin
tag
A téma összefoglalót nálatok sem lehet lenyitni?
-
KZP
őstag
Nekem a múltkor 4G-n vacakolt napokig, nem jöttem rá, hogy mi volt a hiba, csiga lassú volt a net. A vége az lett, hogy csináltam egy hálózati beállítások törlését, azóta jó. Érdemes megpróbálni.
-
MikeWazowski
veterán
Elvileg BTU-ra kint a márciusi frissítés, de OTA nem találja... ez hogy lehet?
[link]A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
csorbajeno
veterán
válasz MikeWazowski #21491 üzenetére
Nézd meg kicsit később, pár órán belül latni fogod akkor te is. Nem mindenki éri el egyszerre, hogy ne legyenek a szerverek túlterhelve.
-
bedibazsa
senior tag
-
MikeWazowski
veterán
válasz csorbajeno #21492 üzenetére
De eddig, mikor még kint se volt az oldalon már tudtam tölteni. Most meg elvileg 03.04-e óta kint van. mg ugye a telefonom is BTU, tehát rögtön látnia kéne.... Nektek se jött még meg?
Ám végülis mindegy, mert csak bizt. frissítés.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
csorbajeno
veterán
válasz MikeWazowski #21494 üzenetére
Az enyém TMH-s.... arra még "természetesen" nem jött semmi.
-
mihail38
aktív tag
válasz csorbajeno #21495 üzenetére
Telenoros vagyok és HEX, de nálam sincs még semmi, szerintem holnap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest