Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigma7
tag
Sziasztok,
Ma vettem a telefont és meglepett, hogy látszik hogy hol van az ujjlenyomatolvasó. Kicsit mintha kinyomná az üveget.
Ez normális?
Ha sokszor feltett kérdés, akkor bocs, probáltam megnyitni az összefoglalót, de nem ment. -
Sigma7
tag
A telefon és a bluetooth eszköz hangerő állítását külön lehet valahogy "választani"?
Jobban paraméterezhető lenne; este a legkisebb állásban is hangos a bluetooth fülessel.
Vagy a telefon hangerejét lehet csökkenteni esetleg valami szervíz menüben?
Ettől eltekintve nagyon szép a hangja és még a nagy, aránylag nagy Ohm számú fülesemet is szépen meghajtja. -
Sigma7
tag
válasz MikeWazowski #19349 üzenetére
Most vettem ilyet nagyon olcsón a "gyorsban"; t-phox a gyártó.
-
Sigma7
tag
válasz MikeWazowski #19366 üzenetére
Csak a kérdésedre válaszoltam. Kemény, vékony tokot kerestél. Vagy rosszul láttam?
Most még olcsóbb is a gyorsboltban. -
Sigma7
tag
válasz james008bond #19733 üzenetére
Nagyon durva...
Sajnálom! -
Sigma7
tag
Pár hete vettem itt a Ph‐n az S10+ és teljesen elégedett vagyok vele. Mate 20 pro után jött és bár azzal sem volt gondom, mégis jobb ezt használni.
Már kaptam segítséget tőletek hangerő ügyben, most megint kérdeznék. Tényleg nem megy ezen az Ldac átvitel? -
Sigma7
tag
Nem tudom hogy miért, de amióta megpróbáltam áttérni az S10+-on a gyári email programra és ott is aktívak a gmail profiljaim, azóta a gmail felület is hibátlanul megy. Pedig addig nekem is össze-vissza, késve érkeztek meg a mailek. Esetleg akinek problémás próbálja ki, hátha...
-
Sigma7
tag
válasz janosibaja #21442 üzenetére
Az Lg V30, Huawei Mate 20 pro topicokban sokan a Turbado-nál vásároltak és minden rendben volt a garanciális ügyintézéssel.
-
Sigma7
tag
válasz GmailOutlook #21617 üzenetére
Legolcsóbb korrekt általában a Turbado.
-
Sigma7
tag
válasz GmailOutlook #21626 üzenetére
Nincs mit!
Annyit tudok, hogy több telefon topicjában dicsérték a Turbado-t. Elég nagy cég, sok éve vannak. Az Árukeresőn 5551 vásárlás után is öt csillagos. Nagy baj nem lehet velük.[ Szerkesztve ]
-
Sigma7
tag
válasz janosibaja #21867 üzenetére
Az én, vsz. átlag S10+ -ommal nem halványak a képek. Színek, kontraszt oké. Vonalélességben nem kiemelkedő, akár az S7 is lenyomhatja abban.
Nem lehet normális a kamerátok működése. Esetleg fel tudsz tölteni egy fotót?[ Szerkesztve ]
-
Sigma7
tag
válasz janosibaja #21886 üzenetére
Ha valaki marslakót fotóz ne csodálkozzon... ;) Az mi az?
De ami jó és egyben neked rossz hír, hogy semmi baja a telefonnak. Ennyit tud. Nem csinál rossz fotókat, de én se vagyok elájulva az S10+ - tól ezen a téren, de összességében annyira baromira jó telefon, hogy ennyi belefér. A kijelző, a sebessség és a megdöbbentően jó hang bőven átbillentik a mérleg nyelvét. Neked mi a fontos?
Az évek során megnövekedett igényeinkkel tökéletes telefont nem fogunk találni. -
Sigma7
tag
válasz zsolt19900 #22982 üzenetére
Teljesen jól írtad a lényeges különbségeket.
-
Sigma7
tag
válasz Ununqatrium #23106 üzenetére
Mikrolaggokkal nem találkoztam, a sebesség nagyon jó. Kamerában teljesen más valóban mint az U11. Továbbra is "élesítettek" a képek, de mintha egy kicsit javult volna. A hangja nagyon korrekt. A 120 Ohm-os fülesem is simán meghajtja és szép a hangja.
-
Sigma7
tag
válasz Ununqatrium #23120 üzenetére
Videózni nem szoktam, azt nem tudom. Fotókat és talán videókat tudsz itt az oldalon, a "Fotók, videók mobillal" topicban nézni.
-
Sigma7
tag
Csak nekem nem sikerül a gyári zenelejátszó, vagy a Spotify hangját az usb-n kijuttatni a csatlakoztatott Dragonfly dac-ra?
Egyedül csak az Onkyo HF Player ismeri fel a dac-ot, és adja ki rajta keresztül a zenét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest