- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
válasz
espi38 #21104 üzenetére
Én kb 2 hét után le kaptam a gyári fóliát ami utólag kiderűlt, hiba volt.
Próbáltam már több üvegfóliával, de az ujjlenyomat nem működött ( másnak működött :) ) és most a SES-ben rakattam rá fóliát hasonlót mint a gyári, de sokkal erősebb és jobb ami az árában is meg mutatkozott7490ft volt...
-
sgeza
veterán
válasz
espi38 #20676 üzenetére
Ugyanakkor sokan meg azért nem panaszkodnak, mert nekik meg működik rendesen. Így például nekem is. Így feltételezhetően több körülmény játszhat közre. Egyébként szerintem nem a gmaillel van a gond, hanem a google play szolgáltatásokkal. Nézd meg a fiókhoz tartozó szinkronizálandó elemek között, hogy nincs-e valami beragadva. Nekem olyankor csinált hülyeséget például a keep.
-
csorbajeno
veterán
válasz
espi38 #20646 üzenetére
Persze, hogy gyorsabb. A telefon 15W-ra képes. Amelyik töltő ettől gyengébb, azok nem használják ki a telefonban rejlő lehetőségeket, míg a 15W-nál erősebb töltők (pl. 20W) csak 15W-ot fognak leadni a telefon felé, így azok nem fognak maximális teljesítménnyel tölteni.
-
james008bond
őstag
válasz
espi38 #20628 üzenetére
Nekem van ilyen töltőm és ezzel töltőm. A telefon 15 Watt wireless, szóval a Xiaomi kicsit többet tud, viszont nincs 100% terhelésen, mivel a telefon 15 Watt-tal engedi tölteni magát. Azért csodára ne várj, ezzel is van akár 3 óra is vagy még több, ha nagyon lemerült állapotban teszed rá. Viszont venti forog benne, nem is melegszik fel
-
-
tibbike01
őstag
-
sgeza
veterán
válasz
espi38 #20057 üzenetére
"Ha az embernek van okos tévéje ami a legtöbb háztartásban ott figyel, akkor ez a dex majd, hogy nem fölösleges" - számodra, ha te csak filmnézésre használnád. De ez egy csak egy dexen belüli használat, hogy épp filmet akarnál nézni. Maga a dex funkció nem egy dimenzió az okostévé kérdéssel.
-
csorbajeno
veterán
válasz
espi38 #20051 üzenetére
Te a szerencsések közé tartozol, mert hidd el, a többségnek nincs okos TV-je. Én is szeptemberben újítottam be egyet, de csak a kényszer miatt. Akkor én is azt hittem, hogy fölösleges lesz a DeX, de tévedtem. Azóta vettem még egyet az okos TV-hez, mert bizony közel sem azonos a funkcionalitásuk, csak van benne átfedés. Én pl az S9+DeX megvásárlása óta alig használom a laptopot, mert mindent megoldok a DeX-en keresztül. Sokkal egyszerűbb vele sok minden.
-
laci1892
őstag
válasz
espi38 #19925 üzenetére
Na igen, én is gondolkodtam rajta egy ideig hogy el hozzam-e?! ( . . . ) De nagyon megérte. Note 8 sem volt lassú, de S10+ most rá tett egy lapáttal bőven.. Konzisztensen van felépítve az UI, nagyon smooth a rendszer emiatt. nem akad meg. Logikusan van kialakítva a kezelőfelület ami nagyon kényelmes / produktív használatot tesz lehetővé.
Ami Nagyon tetszik az, az akku. Első két napban nem volt túl jó, de most úgy fest beállt a rensszer. Reggel 5 óta folyamatos navi, Messenger, böngészés , telefonálás mellett 5 óra feletti kijelzőidőm van és még van az aksiban 29%.
A másik a kamera. 😁
Hát a családi nagy kompakt létjogosultságát vesztette az S10+ mellett. -
-
tibbike01
őstag
válasz
espi38 #19882 üzenetére
Attól függ, 170körül vannak jófogáson 1-2 hónapos S10+ok, van olyan is amihez 2 év gari jár. De nem rossz ár a 218 ezer, csak olyan ez, mint amikor új autót vesz az ember, ahogy aláírod az adásvételit és megkapod a kulcsot máris buksz több százezret mivel első tulaj vagy és használt autóvá válik. De nyílván, ha hosszútávra tervezel, akkor mindegy is
-
szabz
tag
válasz
espi38 #19816 üzenetére
ez jobb https://www.samsung.com/hu/mobile-accessories/multiport-adapter-p3200/ , a dex állítólag melegedett...
-
jeni
félisten
válasz
espi38 #19816 üzenetére
Ez az első verziós kiadás az S8 idejéből.
újabb Samsung DEX pad ilyet Koreából rendeltem eredeti kiadásban és 10000Ft alatt megvolt a szállítás.
videó -
laci1892
őstag
válasz
espi38 #19816 üzenetére
Nem kell túlbonyolítani. Fogsz egy adaptert ( usb type-c - HDMI ). Egyik vége telefon, másik vége Tv. Onnantól kezdve a telefonod egy másodlagos kijelző lesz vagy kezelő szerv. Rá mész a lejátszani kívánt filmre / videóra / kép sorozatra... Etc... ( telefonon keresztül ) és a tv-n szépen tudod nézni.
-
csorbajeno
veterán
válasz
espi38 #19805 üzenetére
Ez attól függ, hogy mit értesz "arra képes TV" alatt. Ha okos TV-re gondoltál, akkor ott van a Smart View funkció, ahol a telefon marad a kezelőszerv, de a TV-n jelenik meg a kép, illetve minden, HDMI bemenettel rendelkező TV-n opció a DeX, ahogy a többiek is írták előttem.
-
sgeza
veterán
válasz
espi38 #19805 üzenetére
Nem értem, mit nem értesz, vagy mivel nem értesz egyet. A kolléga is megfogalmazta neked, de akkor tőlem is mégegyszer, utoljára:
- Netes vásárlásnál 14 napos elállási jogod van hivatkozási alap nélkül. Ezért elállási jog, tehát mondjuk meggondoltad magad.
- Bárhonnan vásárlásnál van egy 3 napos hivatalosan nem tudom, hogy hívják dolog. Ha ennyi időn belül meghibásodik a készüléked, kérhetsz javítás helyett újat, vagy vissza a pénzed. Ez a javítás kategória. -
bandi0000
nagyúr
válasz
espi38 #19805 üzenetére
Nagyon egyszerű a képlet
14 online vásàrlásra vonatkozik, meggondoltad magad visszaviszed
3 nap csak! hibás termékre vonatkozik, meggondolásból nem viheted vissza
Ezen felül minden màs a üzleten múlik, vagyis mondhatja hogy csak ő elfogadja 3 napom belül a hibàtlan terméknél az elàllàst, de ez az ő döntése, jogszabàlyban a fentebb említett 2 dolog van, összes többi egyedi dolog
-
sgeza
veterán
válasz
espi38 #19803 üzenetére
Nem is mondtam, hogy az 3 nap. Pont a 14 napról volt szó. A 14 nap az elállási jog, a 3 nap pedig olyankor van, ha ennyi időn belül meghibásodik a készüléked, akkor nem vagy köteles a javítást elfogadni, hanem kérhetsz új készüléket, vagy visszakérheted a vételárat. Ez bolti vásárlásnál is fennáll.
-
sgeza
veterán
válasz
espi38 #19799 üzenetére
Nem tudja rosszul. Egy normál netes vásárlásnál pontosan úgy van, ahogy írja! Illetve a 3 napos dolog még bolti vásárlásnál is fennáll.
Amit te írsz, az az előfizetéssel, kedvezményesen vásárolt készülékekre vonatkozik, amely eset ezek szerint eltérhet egy sima netes vásárlástól. Viszont eddig szó sem volt előfizetésről, általánosan beszéltetek netes vásárlásról. -
laci1892
őstag
válasz
espi38 #19762 üzenetére
Jogos. Nálam is azért lett az XL csomag, mert az L-ben én fizettem telefonnal együtt 15. Papíron. Gyakorlatban sajnos munkából kifolyólag + magánélet... Többet telefonáltam hálózaton kívül is mint ami a csomagban foglaltatik. És nem egyszer volt hogy 18-19 fölé kúszott hó végén. Így 18 ( kerekítve 19 ) fixen, cserébe a net korlátlan + a beszélgetés is hálózattól függetlenül.
-
csorbajeno
veterán
válasz
espi38 #19757 üzenetére
Én most a saját csomagomból indultam ki, azt hasonlítottam a két szolgáltatónál. Nos, a Telekomnál a korlátlan net+korlátlan beszéd kombó felfelé kerekítve 18.000Ft, ami mellé az S10+ 107.600Ft, míg ugyanez a kombó a Telenornál 18.990Ft-os előfizetés mellé 119.990Ft-os készülékárat ad. Szerintem a Telekom az olcsóbb rövid és hosszú távon egyaránt
Ja, a Telekom ennyi pénzért nem csak Magyarországra korlátozza a csomagot a Telenorral szemben.
De ha kell vezetékes net és TV is, akkor a Telekomnál mindenből lejön 30%. Így nekem pl. ha úgy nézem, akkor ingyen van a vezetékes net
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
espi38 #19705 üzenetére
Mielőtt megvettem volna S10-et, csináltam egy Excel táblát, hogy mennyi a telefon melyik szolgáltatónál, mennyi a havidíj és mennyit csengetek ki összesen 2 év alatt a szolgaltatónak, hát nem a Telenor nyert. A Telekom a legolcsóbb, ráadásul úgy válogatom össze a mobil előfizetést, ahogy nekem jó...
-
Lajcsika
tag
válasz
espi38 #19710 üzenetére
Én korlátlan csomagokról írtam és a tavaly decemberi állapotról!Nekem akkor volt aktuális a váltás.A Telenornál még azt is mondták,hogy mivel nem voltam Telenoros soha így a készülék +előfizetés mellé még az akkori listaár/310.000Ft/50-60%-át bekéri kp.ban a Telenor és majd 24 hónap alatt jóváírják.Ezen még az ügyintézőjük is jót nevetett.Adok 2 év ingyen hitelt a Telenornak!!! Vicces.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest