Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
Köszi :) Nem láttam ilyet , de megritkítottam a szinkronokat google fiókból van csak 4. Nem panaszkodásból írtam csak , hogy nekem ilyen és kész :D nem akarok mega aksis xiaomit, de a pár éve beharangozott samsung fejlesztett és szabadalommal ellátott grafén aksit várom, mint a messiást :D Tavaly már a note 10re kb 100%ra jósolták, de úgy néz ki megint elmarad.
-
veterán
-
sgeza
veterán
válasz N.YCityBoy #10252 üzenetére
https://www.google.com/search?q=grafén+akkumulátor
-
veterán
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
veterán
-
nagyúr
válasz N.YCityBoy #10256 üzenetére
Jól működik.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
veterán
-
FuRiONight
őstag
Van itt olyan aki veszprèm ès környèki ès a + modellel rendelkezik? Ha igen irjon ràm, köszönöm!
-
-Ben-
veterán
válasz Yogibear974 #10248 üzenetére
Sajnos máshol se túlságosan "smooth". De lehet, hogy csak túl érzékeny a szemem iOS után.
-
nagyúr
válasz Tybike81 #10260 üzenetére
Megnyitod a progit utána charging style.
Ott be tudod állítani mikor milyen szinnel jelezzen.
Illetve az időt is,hogy milyen gyorsan villigjon a töltés jelző.#10261 MrBazsi :
Én ma találtam rá és tesztelni fogom mennyit szív le az akksiból.
-
-
Zin
őstag
S10-re milyen tokot ajanlotok?Sok eséstől kéne valami brutál védelem.
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
-
S e t h
nagyúr
válasz dkovizoli #10238 üzenetére
Aggályosabbnak tartom, hogy akinek problémája van a vérnyomásával az beszopódik egy ilyen alkalmazástól és mondjuk nyugodtan hátradől akkor is, amikor már lehet, hogy hordágyon lenne a helye.
Gondolom az alacsony értékelés a google playen sem a megbízhatóságot tükrözi.A piacon ez lesz első hordozható okoseszköz, / [link] /ami közel megnyugató pontossággal méri a vérnyomást kb. 150 ezerért, az általad említett módszer max poénnak jó, betegeknek nem ajánlott.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
dkovizoli
addikt
válasz S e t h #10272 üzenetére
Nyilván igazad van. Én csak feltettem egy kérdést, nem gondoltam, hogy sokan nem is tudják, hogy van ilyen is a készülékben. Ráadásul én a saját tapasztalatomat írtam a programmal kapcsolatban. Sem a samsung, sem a program fejlesztői nem is mondják, hogy ez helyettesíthet egy orvosi műszert. De igazad van. Részemről zártam a témát.
-
pepetech
őstag
válasz icemad #10271 üzenetére
Önerő készülék esetén 20.000 Ft na mármost egy minőségi tok simán 10-15 ezer Ft + elbassza a telefon formályát és fogását is.
Én építőiparban dolgozom külföldön az s9+ -om köszöni mai napig megvan hibátlan állapotban tok nélkül egyedül baseus bőr mágnes volt a hátlapra ragasztva. Most az s10+ pár mikro karcot gyűjtött be eddig de ez is a gagyi védőfólia miatt. Maga a kijelző üvege masszívabb mint ez a fólia ami gyárilag rajta van.
Aztán meg láttam már gyári Samsung ütés álló tokban betört kijelzőt :). Az se 1000-2000 Ft :). De mindenki arra költ amire szeretne :).
[ Szerkesztve ]
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
madkiller
őstag
válasz N.YCityBoy #10254 üzenetére
[link] Ez volt tavaly
-
addikt
válasz Yogibear974 #10247 üzenetére
Kiírja szépen a Simple, hogy az arcfeloldás nem elég biztonságos, így kell ujjlenyomat.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
guriga1234
addikt
válasz dkovizoli #10274 üzenetére
"sokan nem is tudják, hogy van ilyen is a készülékben" - pontosítsunk. A készülékben semmi ilyen nincs. Amiről te azt hiszed, hogy a készülékben van, az csak egy utólag letölthető és telepíthető, egy nyomorult adatgyűjtő, kamu adatokat megjelenítő alkalmazás. A samunak semmi köze hozzá.
-
spider80
őstag
A vérnyomás mérő apphoz: Én S9-en használom,és tényleg elég pontos. De nem csak úgy magától jön rá mennyi a vérnyomásod,mint a pulzusmérő,hanem be kell kalibrálni a következőképpen: ugye átvilágitja az ujjadat,méri a véráramlást,vagy nem tudom pontosan mit. Na leméri,de ezzel igy nem tud még mit kezdeni,hanem ezzel párhuzamosan meg kell mérni egy rendes vérnyomásmérővel, és utána beirni az adatokat,hogy a mért érték mondjuk 125/75. mérsz még 1et, az meg mondjuk 120/70. bekalibrálod igy,és tudni fogja onnantól,hogy az ő méréséhez milyen értékek tartoznak. innentől meglepően pontos,mondjuk téved 5 értéket, 123 helyett 127et mér meg ilyenek, de arra bőven jó,hogy tudd éppen 120as,vagy 160as vérnyomásod van. A play értékelés gondolom azért ilyen lehúzó,mert a kalibrálásig el sem jutnak. úgy meg nem fogja kiirni a mérés után,hogy ez 120/70, igy lehúzzák,mert hát ez nem is mér semmit...
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
bombibmw
veterán
-
gusthy
veterán
válasz TTomax #10230 üzenetére
Tipikus, hogy az ember azon töri a fejét, hogy vajon x fórum tag kolléga telefon speckója volt - e mostanában. Ja, nem.
Mindegy, a lényeg, hogy az s10+-ról nem állítottam semmit, tök irreleváns az S10 szempontjából. Tudjuk, hogy a 10+-nak jók az aksi értékei.[ Szerkesztve ]
-
zmtTom
aktív tag
Egy elfogulatlan véleményre lennék kiváncsi. A Mate 20 pro kijelzője a szebb és jobb a fény ereje napon vagy a galaxy s10-é?
Köszönettel -
D-Phrag
senior tag
Nemrég óta S10+ tulaj vagyok én is, olvasom a fórumot stb. Pár kérdésem lenne, amit még nem sűrűn láttam kibeszélni, de lehet egyedi is az eset.
Egyrészt elsőre fura volt a kijelző, mivel szobában nem hozta látszatra az a fényerőt, ill. fényességet, amit mondjuk feleségem S8+ -a. Aztán másnap kimentem a szabadba és ott már bizonyított, igaz nem vert köröket a régebbi csúcsra, de valóban nem okoz különsebb csalódást. Ettől független a szobai környezetben néha kissé " fakónak" érzem a kijelzőt (a színeket a képernyő beállításokban élénkre állítottam).
A másik észrevétel a hangzás. A hangzásvilág megnyerő lenne, de nekem kicsit halknak tűnik a készülék az előzőekhez képest. Több boostert várnék. A Dolby hangzás valamit erősít ezen, de nem vesz le így sem a lábamról. Ez egyedi gond lehet? Valamint a videó chat (Viber) esetén is kissé kevés a kihangosított állapot.
Végül a Bluetooth média átjátszás is kicsit érdekes, mert sokkal nagyobbra kell tekernem a hangerőt pl. a kocsiban, mint az előző telóval (telefonon közel maxon van a Bluetooth hangerő). Valamit szoftveresen butítottak esetleg? -
Usländer
kezdő
válasz madkiller #10294 üzenetére
A bluetooth-nál ne a beszélgetés hangerejére gondolj, hanem játssz le egyéb médiát! Például egy videót. Nálam is totál fel kell csavarni, utána meg persze le, mert beszakad a dobhártyám, ha visszakapcsolok rádióra. A fényerős dolgot is meg tudom erősíteni, az s7e jobban teljesített ezen a téren. Még emlékszem az első kinti napra az s10-zel, mint egy őrült keresgéltem a beállítási lehetőségek között.
-
tama2000
tag
válasz madkiller #10294 üzenetére
Hát lehet, hogy az én fülemmel van a baj! De az S7Edge kb. fél hangerőn volt, és mindig hallottam a beszélgetést a fül hangszóróján. Full hangerőn az már recsegett/torzított. A 10+ pedig full hangerőn is halk nekem. Pont most voltam a kocsimmal egy szerelő műhelyben, ahol egyszerre 3 autót csináltak, szólt a zene + az enyém járt, mert a klímát fertőtlenítették. Ki kellett mennem, hogy rendesen halljam a telefont. Minden éven ide viszem a kocsit, és nem rémlik, hogy az S7Edge - el lett volna ilyen gondom. A fényerő állítót én is pánik szerűen kerestem az első napon. De sajna fullon volt. Ezek szerint ez ilyen sajna. De sokkal gyengébb, mint az S7Edge.
-
Teal'C
veterán
Az a zenei minőség és hangerő amit maga a file tud az rendben van mert lehet hogy az a gond? Kb mind1 milyen file tipus ha nincs rendesen normalizálva a hangerő, főleg akkor észrevehető a különbség ha Youtube-ról szól a zene egymás után, elég komoly hangerő különbségek vannak például.
Beszédhangszóró nekem nem okoz gondot mindent jól hallok benne pedig nekem mindkét fülem -60db es ami már komoly halláscsökkenés."Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
vohanyi
senior tag
Párommal mi is S7Edgéről váltottunk S10+ - ra, kijelző ég és föld S10+ javára.. nem is értem, semmi gond nincs vele, tűző napon a leglátványosabb a különbség, olvasva hsz-eket ma egymás mellé raktam őket, aut., és manuális fényerőnél is !
Hangban sem rosszabb, nálam speciel S10+ erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest