Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok,
Jelenleg Huawei Mate 20 Pro készülékem van, előtte Iphone XS Max volt. Most gondolkodom, hogy kipróbálnék egy SGS 10+-t. Nincs semmi gondom a Mate-val (az Iphone-val sem volt, bár már nem az a hibátlan rendszer az sem), csak hát high-tech b..i vagyok.
Főleg, azon "kollégák" véleménye érdekelne, akiknek volt már valamelyik a fenti típusok közül. Megköszönném, ha készítene vki egy rövid összehasonlítást.
[ Szerkesztve ]
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok,.
Váltott valaki Huawei Mate 20 pro-ról? Én is elgondolkodtam rajta. Semmi gondom a Mateval, de hát az a fránya kíváncsiság. Pro-kontra? -
ateszapa748
aktív tag
Még mindig tépelödöm... váltsak-e
Mate 20 pro-ról? Aki esetleg erről a típusról váltott, megbánta/nem bánta med? Pro/kontra? Megéri az árkülönbözetet?
THX[ Szerkesztve ]
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok,
Gondolkodom,hogy kipróbálok egy S10-t (IXS-t váltana). Egyedül az üzemidőtől tartok. Nekem az XS 1,5-2 nap, pedig használom rendesen kb. 5-6 óra sot.
Akinek sima S10 van... Milyen üzemidőben a telefon?
-
ateszapa748
aktív tag
válasz Destin4tor #6417 üzenetére
Köszi
-
ateszapa748
aktív tag
Az új frissítésekkel mennyi SOT-ot lehet kihozni a sima S10-ből?
-
ateszapa748
aktív tag
A mostani romokkal kb. milyen üzemidővel (SOT-al) lehet számolni sima S10 és S10 Plus esetén? Esetleg valami típushiba? iPhone XR-t cserélném le valameyik fenti modellre vagy P30 prora...
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok
Az Exchange e-mail fiók beállítással kapcsolatban kérem a segítségeteket. Mindent úgy csinálok mint a többi email appnal, de itt hibát ír. Mi a trükk?
[ Szerkesztve ]
-
ateszapa748
aktív tag
válasz ateszapa748 #12543 üzenetére
Erre valakiknek ötlete? Azt írja, hogy nem sikerül hitelesíteni a fiókot. Ugyan azok a beállítások mint más e-mail kliensnél és mégsem műxik. :-(
[ Szerkesztve ]
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok,
Akinek esetleg volt Iphone XS készüléke és most sima Galaxy S10-et használ. Meg tudna mondani hogy a hétköznapokban melyik aksi bírja tovább egy szusszal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest