Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
dkovizoli
addikt
Igen, kb ilyeneket hoz nálam is két nap alatt. Ha egy nap alatt lemerítem néha, akkor pedig kicsit több a sot. Az írisz szkennert én is sajnálom, hogy nincs, de viszont a képernyőben van az ujjlenyomatolvasó. Bár nekem a 8+-nál sem gond, hogy hátul van. Néha ezen is tapicskolom a kamerákat, mire kapcsolok, hogy a képernyőt kellene. Ami egész klassz, amíg nem teszel rá tempered glasst. Mert nálam érezhetően romlott, amióta ráraktam. Viszont az arcfelismerés gyors, csak sötétben nem az igazi.
-
Usländer
kezdő
válasz TTomax #10084 üzenetére
Raktam a kijelzőre egy Whitestone Dome Glass nevű kijelzővédő üveget, ami plusz egy réteget jelent a leolvasónak és persze ott van még egy akadálynak ragasztó is. Ha valaki azt kérte volna, hogy mondjak negatívat a mobilról, akkor az ujjlenyomat szkenner lett volna az. Ma eltávolítottam ezt az üveget és az érzékelő hatásfoka megsokszorozódott. Most már hozza egy 2019-es csúcskészülék szintjét. Így már érthető?
-
Teal'C
veterán
válasz TTomax #10086 üzenetére
A Dome Glasst úgy reklámozták hogy ez az egyetlen üveg amivel használható és működik az ujlenyomat olvasó, az Experiens Store is ezt árulja hivatalos üvegként.
Usländer: Ha mégis kell rá valami védelem akkor a Spigen fóliát ajánlom semmit nem ront az ujlenyomat olvasón."Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Teal'C
veterán
válasz TTomax #10088 üzenetére
Az A50em en tegnapig teljesragasztós (nem uv-s) üveg fólia volt és működött az ujlenyomat olvasó persze nem került tíz ezrekbe csak 2e volt De most hogy ebay-ról megjött a sima fólia 3pár 2400 ért lecseréltem.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
veterán
-
gusthy
veterán
válasz TTomax #10225 üzenetére
Ez megint semmit nem mond.
1, melyik telefontípus?
2, milyen beállítások mellett?
3, hányszor volt repülő módban?
Milyen appok mentek?
Stb.
Így ránézésre azt mondanám, hogy ez nem sima S10, mert az szerintem factory reset után se megy el ennyit alapbeállításokkal.[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz TTomax #10230 üzenetére
Tipikus, hogy az ember azon töri a fejét, hogy vajon x fórum tag kolléga telefon speckója volt - e mostanában. Ja, nem.
Mindegy, a lényeg, hogy az s10+-ról nem állítottam semmit, tök irreleváns az S10 szempontjából. Tudjuk, hogy a 10+-nak jók az aksi értékei.[ Szerkesztve ]
-
-
jeni
félisten
válasz TTomax #22241 üzenetére
igazán nem ezzel van a gond,hanem lehetnek rejtett hibák,és ez az ami akár megemelheti a javítási költséget.
én már beleestem ebbe:
Xiaomi Redmi 4x
A gyerek összetörte a kijelzőt és máshol cseréltettem ki (notebookszerviz),persze mindenestül 18900Ft volt ha már teljesen felújitattom (LCD előlap,hátlap,aksi,usb panel,sím tálca). aztán kiderült,hogy a főpanelje modem hibás is egyben,magyarán belenyúltattam más szervizben és ezért a gari ugrott. nem szólt arról,hogy térerő hibás is egyben,felesleges volt megjavíttatnom ott. csak kidobott pénz lett.
ha a Gubacsi útra viszem a márkaszervizébe lehet,hogy a többi kopott burkolat rajta maradt volna és csak a LCD-t cserélik ki ,de akkor a térerő hibás főpanelt leadhattam volna arra a hibára is és így kaptam volna cserébe egy zsír újat,vagy csere utalványt.
sajnos megszívtam a dolgot. garis telót máshol javítottam ki. garancia NUKU. -
OPiiPO
veterán
válasz TTomax #22228 üzenetére
40-ert cseréltek itt pár hete S9+ kijelzőt, kérdezz rá, hátha.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
thamasz
senior tag
válasz TTomax #22228 üzenetére
Nálam szerintem nem jól működik, teljesen álló képről is csinál pár másodperces videókat (de minek), és álló képből pedig egy normál egy feketefehér és egy 1:1 arányú, de ugyanaz a kamera felvétele mind, nem használja a különböző látószögeket. Ez így egy tök felesleges fejlesztés, nem is érdekel, csak gondoltam kipróbálom mint újdonságot.
-
-
Tengri
senior tag
válasz TTomax #23717 üzenetére
Én Őt ajánlom
Már 909 pozitív értékelés"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
mihail38
aktív tag
válasz TTomax #23797 üzenetére
Szerintem csak annyira törékeny mint bármelyik telefon, nem egyedi az S10 széria a törékenysége mert ez így nem igaz, ha valaki tud vigyázni a telefonra akkor még fólia nélkűl is karc mentes tud maradni a kijezőüveg, az hogy valaki elejt egy telefont és a kijelzőüveg bereped, eltörik... ez minden telefonra igaz, ha úgy esik le....
Mindenki a szokásaihoz mérten vigyáz a telefonjára és egyéb tulajdonára.
Nekem személy szerint több mint 1 év után is makulátlan a telefonom S10 plusz minden téren.[ Szerkesztve ]
-
szendy69
tag
válasz TTomax #23810 üzenetére
Én azért választottam ezt a tokot, mert a kialakítása miatt nem igényel fóliát! A képek között van egy amin jól látható alul és felül egy magasított perem, illetve van róla pár videó a Youtube-on, ahogy dobálják bizonyos magasságból és semmi baja nem esik!
Engem meggyőzött!
link[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz TTomax #23800 üzenetére
Nekem mar vagy 4x esett le zseb magassagbol betonra,murvara,jarolapra.Szerencsere mindig megusztam a kijelzo torest,viszont en a vodaban vettem ra cellara tokot ami a hajlitott szelnel is picit magasitott,es gumis boritas alatt van egy merevebb muanyag vaz.Neztem slim tokokat d
e nem merem bevallalni :DJa es folia nincs rajta gyari sem
[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
csorbajeno
veterán
válasz TTomax #25749 üzenetére
Micsoda? Ő vett egy kijelzővédő fóliát és annak a gyártója és árusítója vállalja a garanciát a termékére úgy, hogy ha tőlük vásárolsz és használod a terméküket, ennek ellenére mégis betörik a kijelződ, akkor ők javítják. A kijelzőcsere törés esetén a gyártói garanciába sem fér bele, ennek ellenére nem mondom, hogy nem a gyári szerviz csinálja meg, de nem az én költségem lesz a javítás. Így azért megéri szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest