- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaS-
aktív tag
-
Teal'C
veterán
Hát az a szélén kamera ötlet rám is a frászt hozta. De majd feldolgozom. Először a lyukas kijelzővel is így voltam most meg tetszik. Van most egy A50 em amin oldalt van a kamera nem olyan gáz a gáz az hogy a tokgyártók valamiért úgy érzik hogy a kamera körül kell még 2mm plusz viszont így billeg az asztalon.
-
icemad
nagyúr
Megértem. Az s10 nálam azonnal kiesett a képből. Nekem az igazi az s10e lenne s10 plusz méretben. A lapos kijelzőt igazán visszahozhatnák már. Ez a lekerekítettkijelző ökörködés egy agyhalál.
Feleségemnek mutattam videókat, egyből az s10e-t választotta. Neki az tetszik. Én p30 Pro-t vettem volna, de ahogy a Huawei most áll... Inkább vettem ezt. -
gusthy
veterán
Hát látod ez érdekes kérdés. Jó lenne, ha valaki írna erről.
Abban kevesebb RAM van, aminek a frissítése "olcsóbb", nem tudom, hogy ez pl mennyit számít.@Linkin1994: Na ezt fejtsd ki kérlek. Nem látom az összefüggést (persze ettől még simán lehet, hogy van, kíváncsi lennék).
-
Jakesz
addikt
Van értelme, mert egyrészt éjjellátónak is megteszi, másrészt, ha éjjel történne valami olyan, amit érdemes lenne megörökíteni, akkor azt meg tudod tenni sötétség- és zajmentesen. De ha már a valóság eltorzításáról beszélünk, akkor az első kép a valóság, a második és harmadik ugyanúgy nem valós, ahogy a negyedik sem, csak azokon a látnivaló hagy kívánnivalót maga után.
-
Igen,a kameránál vettem észre,hogy egy pici lépcső van.
Ez így szimpatikus.Első frissítés gyorsan megjött ami az újjlenyomat olvasót javította,kellett is.
Mostmár hibátlan.Még a telefon megérkezése előtt vettem hozzá egy ilyen tokot.
#1162 ForRedGlory :
Link ?
-
thamasz
senior tag
Pont, hogy azt írták az ügyintézők, hogy a boltok saját készletei és a kiszállításos központi készlet két külön dolog náluk, külön kezelik, függetlenek egymástól. Ezért fordulhat elő, hogy ha valaki egy vidéki Telekom üzletbe rendelte elő személyes átvétellel, pénteken max. bemehet oda megnézni, hogy mások hogyan vásárolnak a bolti készletből S10-et, de ő nem fog kapni hiába rendelt elő, az majd csak 11-én fog érkezni az üzletbe.
Még jó, hogy én házhoz kértem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest