- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaniszlokar
aktív tag
-
Taci
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
Tybike81 #31498 üzenetére
Az ára kétség kívül barátibb , mint a CP fólia . Viszont az is stabil volt jó ideig , 6-7 hónap után kezdett el szakaszosan felválni . A jobb felső sarka , utána a jobb alsó . Mára már a kijelző széleinél is kezd hullámosodni . Pedig odafigyeltem rá , hogy ne aggassam bele semmibe.
Közben Ali elérhető lett . A kijelzőre [ezt] teszem . Már két hónapja várja a cserét . -
-
dkovizoli
addikt
-
sgeza
veterán
válasz
Tybike81 #27088 üzenetére
Hát ha csak one ui frissítés történt, akkor ezt fenntartásokkal kezelem, mivel az gyakorlatilag egy alkalmazás. Elvileg semmi kihatása nem kéne, hogy legyen a recovery-re. Bár láttunk már érdekes dolgokat.
Vagy azt érted one ui alatt, hogy van egy új firmware, amit odinnel teszel fel? -
-
-
janosibaja
őstag
válasz
Tybike81 #21888 üzenetére
@Tybike81: igazad van, tényleg jobb a felsoorlt három pontban. Én a képre, mint egészre néztem, s tényleg, ahogy más fotók is, olyan színtelennek, haloványnak tűnnek - egészükben nézve. Jobb szemed van, a részletekben győz, de nem lehetne élettelibb?
@vohanyi: a követő fókusz be volt kapcsolva, bár állókép készült. Nem kellett volna? -
Taci
addikt
válasz
Tybike81 #14930 üzenetére
Itteni ajánlás után én ezeket rendeltem meg AliExpress-ről:
[link]
[link]Viszont csak tartalékba, mert elsődlegesen ez megy rá:
[link]Az előbbieket itt ajánlotta valaki, és írta is, hogy az ujjlenyomatolvasó is működik velük (újra fel kell ismertetni a felhelyezés után, valószínűleg).
Az utóbbit pedig azért vettem meg, mert a Note8-amon is ilyet használtam, és közel 2 évet volt/van rajta, nagy megelégedésemre. Erre még nem raktam fel, szóval csak remélem, hogy működik az ujjlenyomatolvasó is vele. -
-
-
stewe780
őstag
-
TODI1111
veterán
válasz
Tybike81 #9066 üzenetére
Először az aodnotify alkalmazást kell telepíteni. Aod-nál az alap aod képernyő legyen.(megjelenítési mód: mindig látható)
Alkalmazáson belül pedig enyi.
Ezután le kell tölteni egy aod képernyőt (bármelyik ingyenes alkalmas rá) és alkalmazni csak mint kép.Ezek után telepíthető a holey light. A telepítő varázslón végig kell menni. A színeket csak akkor tudod beállítani ha az adott alkalmazástól már jött értesítés.
Minden alkalommal ha újra belépsz az alkalmazásba (például színt állítani) akkor ez fog fogadni:
Nem kell vele foglalkozni,mert csak azt szeretné, hogy az aod legyen bekapcsolva, de ezt intézi helyettünk az aodnotify. A holey light-nél pedig nálam így van: -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready