Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zmtTom
aktív tag
Igen egy jó arcfelismerő. De addig megy az s10 és jön helyette valami hagyományos. Ez biztos.
-
veterán
válasz FuRiONight #10884 üzenetére
Pozicionálni nem tudod, viszont be lehet állítani, hogy ne látszódjon csak ha rákoppintasz a kijelzőre akkor jeleníti meg az órát stb...
-
nkmedve
őstag
válasz zmtTom #10901 üzenetére
S10e? Szerintem minden lényeges dolgot tud amit a nagytesók, inkább csak az irritáló dolgok hiányoznak belőle (tapicskolós ujjlenyomat, edge kijelző). A Tele kamera ami esetleg hiányozhat a gyakorlatban, de mivel az csak 2x (+gyengébb szenzor), így többnyire kiváltható a főkamerával.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz zmtTom #10898 üzenetére
+1
Nekem csak az a gondom, hogy ha fent törlöm az értesítést, akkor az alkalmazás ikonjánál már nem jelzi számmal az értesítéseket. Mivel utálom, hogy fent ikonok vannak, törlöm őket, viszont otthon már nem tudom melyik appot kellene megnéznem. Legalább be lehetne kapcsolni ezt a fajta jelzést... ostoba egy dolog ez a Samu részéről.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
zmtTom
aktív tag
válasz MikeWazowski #10905 üzenetére
Igen az jó volna mert ha nem láttam még amit jelez attól még az új értesítés és lehet el is felejtem meg nézni ha egyből nem teszem.
-
-
zmtTom
aktív tag
válasz MikeWazowski #10908 üzenetére
Lehet az éjszakai mód miatt?
-
zmtTom
aktív tag
Be lehet állítani valahol hogy az AOD sokkal erősebb fényű legyen a napon úgy mint az s7e például? Mert nehezebben olvasható főleg mikor ki veszem a zsebemből.
-
-Ben-
veterán
válasz MikeWazowski #10908 üzenetére
Hol tudom kitenni a kezdőképernyőre a keresőt?
Szerk.: megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz zmtTom #10909 üzenetére
Jaa, értem, világos.
Bár fura, hogy a telefon sötét módja miatt lenne egy google widget sötét. Gondolok arra, hogy akkor a Chrome böngésző miért nem sötét?És tényleg azért sötét. Nem lehet valahogy mégis kifehéríteni?
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Atlantis
veterán
válasz mihail38 #10916 üzenetére
Szerintem lassú, olyan érzésem van, mintha nem lenne teljesen összhangban a giroszkóppal, nem szeretem (mondom ezt úgy, hogy soha nem volt ezelőtt olyan telefonom, amiben volt), mindemellé sötétben kutyagumit sem ér. Állítólag az S8/S9 rendszere sokkal jobb, kár, hogy nem tették bele, persze tudom, akkor szenzorsziget kellene.
Viszont nekem annyira nem hiányzik, mert az S10e oldalgombos ujjlenyomat-érzékelője tökéletes.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
válasz mihail38 #10918 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, el tudom fogadni, hogy mást nem zavar. Tényleg nincs viszonyítási alapom, lehet, hogy mind ilyen, de akkor is lassúnak érzem.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Gubu0101
veterán
válasz dkovizoli #10920 üzenetére
Nekem is,magam elé veszem telót,megnyomom bekapcs gombot és szinte azonnal nyílik is a lakat.Kb egy szinten van a 9+-al.Az ujjlenyomat olvasó is gyors,feltéve ha sikerül elsőre eltalálni(ami nekem ritka)
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Atlantis
veterán
Ha előtte dupla-koppal felébreszted, nem? Viszont ha nincs dupla-kopp, hanem csak megemelem a telefont, akkor az én logikám szerint a giroszkópnak kéne aktiválnia az arcfelismerőt. Namost ez szerintem késik, mert már rég nézem a kijelzőt, mire felold...1 másodperc biztos eltelik, ami bosszantó.
-
-Ben-
veterán
Nálatok is gyakran töltenek újra az applikációk, weboldalak? Mint amikor kevés a ram....
-
N4ri87
senior tag
Estét!
Két kérdésem volna, elnézést, ha volt már :
- a telefon miért nem engedi a konferenciahívást? (Vodafone)
- mit bénáztam el, hogy a YouTube 720p-ben korlátozza a minőséget?
KöszönömC805
-
sgeza
veterán
válasz bekiss #10937 üzenetére
Persze, hogy nem. A cél mindkét irányból ugyanaz. Ha a Chrome-ból indulva valamiért inaktív, akkor bizonyosan mindenhol az lesz. Nem kapcsoltad be a gyári "vírusvédelmet" vagy bármi hasonló ilyen jellegű értelmetlen alkalmazást?
Nézd meg, hogy milyen alkalmazások vannak bekapcsolva az eszközadminisztrátor menüben![ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz guriga1234 #10942 üzenetére
Az inaktív neki. Nem tudja engedélyezni.
-
thamasz
senior tag
válasz MikeWazowski #10914 üzenetére
De ki lehet fehéríteni, testre szabható a megjelenése a sötét mód ellenére is.
A kezdő képernyőre kitett kereső sáv widget bal oldalán lévő G betűre rá kattintasz. A megjelenő oldalon jobb alul van 3 pötty Több felirattal, arra bökj rá. Keresd meg a modul személyre szabása sort. Ott tudsz mindent be állítani. -
Atlantis
veterán
válasz Teal'C #10928 üzenetére
Jóvanna, ez nem sok idő, ha önmagában nézzük, de nem elég "smooth" a folyamat...ami egyébként alapvető probléma iOS-ről áttérve az Androiddal.
De mint írtam, nem vagyunk egyformák, lehet minden arcfelismerő így működik és S10e-n van alternatíva, ami tökéletes.
-
penge101
csendes tag
válasz FuRiONight #10884 üzenetére
https://youtu.be/3Rb9kDNa5Lk
Nicelock lockstar
Eléggé testreszabható minden benneGalaxy S10
-
penge101
csendes tag
válasz MikeWazowski #10905 üzenetére
Nicelock quickstar ebben be tudod állítani milyen ikonok jelenjenek meg az értesítési sávban
Galaxy S10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest