Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
válasz tama2000 #10296 üzenetére
Pár nap használat után nekem is halkabb a Samsung EO-MN910 bt fülesem, mint S7E-nél.
Kocsiban menet közben, lehúzott ablaknál sokkal halkabb a navi, beszéd...stb. Leveszem majd az öszes feature-t. Atmost. Adaptot nem lehet kiapcsolni?! S7E-nél volt csöves erősítő, koncertterem...stb. Na ezek aztán odatettek a bt-hangzás "romlásának". Max. Bt. Gear IconX, stb. nel volt némi értelme. Bár akkor meg a hangerő rovsára ment. :-oÜdv: -=Yogibear=-
-
Teal'C
veterán
válasz tama2000 #10302 üzenetére
Csak kérdem de nem lehet hogy az a baj hogy ezen sokkal nagyobb a felbontás esetleg a betüméret is kissebb és azért nem olvasható???
Mondjuk nekem a max felbontáson van és a legkissebb betűméreten és el tudom olvasni, de ha valakinek mutatok valamit az elküld a picsba hogy csak ki akarok vele b@szni.[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
guriga1234
addikt
válasz tama2000 #11056 üzenetére
Amiket leírtál, azok nálam nem jelentkeznek (bár nekem S10 van).
Nem mások véleményére kell alapozni, hanem a saját tapasztalatokra. Ki kellett volna próbálni vásárlás előtt, voltak kiállítva mintadarabok.
PS: szerintem az S7 topicjában kéne azt a telefont éltetni, nem itt fanyalogni (ami ráadásul nem valós dolgokon alapul). -
guriga1234
addikt
válasz tama2000 #11058 üzenetére
Szerintem mindegyik kipróbálható, ha valaki felkészülten érkezik a mintadarabokhoz.
Pl.:
viszel erős fényű zseblámpát - ezzel szimulálható a fényerő
viszel BT-os hangszórót/fülest - ha azzal nem gyengébb, akkor autóban sem lesz az a hangerő
stb.A "többen is írnak róla" - származhat részben ellendrukkerektől/konkurenciától, irigyektől is.
"hasznos is lehet ez az összehasonlítás másoknak" - ez az S7 topicban lehetne hasznos, ha egyáltalán...
[ Szerkesztve ]
-
thamasz
senior tag
válasz tama2000 #11058 üzenetére
A gyenge hangerő az autóban nálam nincs jelen, szól rendesen és a buds is tud igen hangos lenni, próbáltad a bluetooth beállításokon belül a speciális beállítások fül alatt a médiahangerő szinkronizálása kapcsoló ki vagy épp be kapcsolását miközben az autóban zenét hallgatsz?
-
-
Somatom
veterán
válasz tama2000 #11685 üzenetére
Ha szabadonengedem a hálózatmódot, akkor nálam is ez a szitu (2x Telenor SIM). Most azzal próbálkozom, hogy az 1 -es slot -ban levő, hanghívós SIM -nél kilőttem az adatforgalmat és only GSM -re állítottam. A 2 -es slot pedig preferred LTE.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
sgeza
veterán
-
spider80
őstag
válasz tama2000 #11688 üzenetére
A honor 8 pont dual active telefon volt 2 gsm modullal, igy ott nem is igazán jöhet elő ez a hiba.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Mr.Grincs
veterán
válasz tama2000 #11685 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek: ollie, bigsee, hanti, tama2000
Én is a multi simre gondoltam, hogy bekavarhat. Én úgy emlékszem, hogy a két sim meg lett cserélve és ugyanúgy tré volt a helyzet.
A Telekomnál azt mondták neki, hogy vegyen egy külső modemet és rakja bele a Multi SIM-et.
Ezekbe amúgy, hogy Dual simes két IMEI van? vagy 1. Mert ha 1 IMEI van benne akkor már mindent értek és hanti kollégának van igaza.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
jacis
nagyúr
-
Erdei88
veterán
válasz tama2000 #12659 üzenetére
Igaz még csak 2 hete van meg a telefonom (S10+), de én semmi ehhez fogható hibát nem tapasztaltam.
Többen írtátok az értesítési ledet, ami az első pár napban még zavaró volt, majd egyáltalán nem érezem hiányát. Igaz, én napközben viselem a Watchot, és az mindenről küld értesítést.
Feloldás smooth és egyszerű, nekem az arckép és az ujjlenyomat is be van állítva és nem sokat gondolkodik a telefon
Ujjlenyomat olvasója önmagában nem győzött meg, az S8-on fényévekkel jobbEddig S4-S6-S8 volt nálam illetve páromnál az S9, de valahogy egyikre se váltanék vissza.
Sőt! Nem is fogok a későbbiekben kisebb telefont se venni , nem nincs semmilyen komplexusom, és hasonlók. Egyszerűen imádom a nagy kijelző méretet és az egész telefont.
Mindenezek ellenére, nagyon jó, hogy mindenki megosztja a negatív tapasztalatát is, mert ígysokan köztük én is oda tudok ezekre figyelni, hogy vajon tényleg zavaróak-e ezek a hibák.
-
guriga1234
addikt
válasz tama2000 #12695 üzenetére
"van olyan, akit zavarnak ezek a "hibák", amik téged esetleg nem! (vagy csak nem akarod belátni)" - nincs mit belátnom, mert nálam azok a "hibák" nem jelentkeztek. Meg nehogy már hibának állítson be valaki, ami nem teljesült vágyálom, vagy vélt hiányosság.
Ha meg konkrét valós hiba fordul elő, akkor irány a szerviz. Ilyen egyszerű. A kánonban picsogás nem old meg semmit. -
Valkűr
addikt
válasz tama2000 #12709 üzenetére
Engem is zavar megmondom őszintén, mert a ledhiány nem hiba! Igy nem korrekt infó, csak rohadtul félrevezető. Ahogy a többi is, mivel a többi ki tudja hány millio embernek jol működik. Tehát az hogy szar az ujjlenyomat olvaso, szintén fars informácio.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
KZP
őstag
válasz tama2000 #12747 üzenetére
Nem a véleménnyel volt a baj. Bárkinek lehet az a véleménye, hogy zavarja pl. az értesítési led hiánya. De ez ne már a telefon hibája legyen. Ha én tudom vásárlás előtt, hogy nincs benne valami, ami nekem nagyon fontos, akkor nem veszem meg. Ha ennek ellenére mégis megveszem, akkor az az én hibám lesz, nem a telefoné, vagy a gyártóé.
-
guriga1234
addikt
válasz tama2000 #13215 üzenetére
"A nyílvánvaló hibák pedig jelen vannak" - a nyilvánvaló user errorokra gondolsz?
Amúgy meg nincs homokban a fejem, sok éve samu telefonokat használok, és nem vagyok lusta elolvasni a kézikönyvet sem.
Ha tényleges (hw) hiba van, akkor meg nem picsogni kell, hanem irány a szerviz.PS: a nyilvánvalónak nincs köze a nyílhoz...
-
-
mihail38
aktív tag
válasz tama2000 #15525 üzenetére
Az újjlenyomat olvasó vicc.... hozzá érsz a kijelzőhöz és mutatja hova kell tenned az újjadat, ha oda teszed és nem is kell erősen épp hogy hozzá érsz felold, nekem 10- ből 10x sikerül.
A többit amit írtál letudja mindenki tesztelni én személyszerint nem találkozzam ezekkel a hibákkal.
Ahogy írták is előttem, akinek nem jön be adja el és vegyen magának egy olyan készüléket ami neki megfelel.
Én csatlakozom azokhoz akik meg vannak elégedve a telefonnal. -
OPiiPO
veterán
válasz tama2000 #15525 üzenetére
"itt szinte TILOS negatívumot írni" - ez NETTÓ baromság amit írsz, olvass vissza, szinte minden napra jut valaki aki panaszkodik.
Ha meg ennyire szar a mobil számodra, akkor neked is megnyugtatóbb lenne ha végre eladnád és átmennél a Számodra Tökéletes Mobil topicjába.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
bandi0000
nagyúr
válasz tama2000 #15534 üzenetére
Kár rugózni ezen, tudtad mit veszel, kétlem hogy más gyártónál hibátlan lenne a kijelzőbe épített leolvasó, mivel elég új technológia, nyilván egy 6? éve létező hagyományos leolvasó jobban fog működni
A legnagyobb bajod neked is ezzel sztem az, hogy sík a felület, és nem mindig találod el elsőre, hogy hova kell rakni, ha meg csak félig van rajta az ujjad valszeg le se olvassa, míg a hagyományos megoldásnál azért úgymond hülyebiztos volt a helyet mert érezni és látni is lehetett...
Rossznak semmiképp se nevezném, lehet neked nem jött be, más az ujjad, stb de nagyobb halmaz szereti mint utálja
Az említett "hibáknak" a legnagyobb része butaság, max csak az emélékek szebbek, nekem is volt s7 edgem utána note 8 akksi előrelépés volt, aztán most s10+ és még jobb az aksi, elég statikusan használom a telefont szal ha valakinek, nekem el lehet hinni, hogy ugyna olyan körülmények között többet bír
Xbox One: bandymnc
-
mihail38
aktív tag
-
-
OPiiPO
veterán
válasz tama2000 #15588 üzenetére
Mi a jó abban hogy naphosszat itt fröcsögsz mindenkire aki egy kicsit is reálisan látja a dolgokat? Attól még szétoffolod a topicot hogy odaírod a végére divatosan azt hogy peace.
Ha meg ennyire szar a mobil számodra, akkor neked is megnyugtatóbb lenne ha végre eladnád vagy visszaadnád a cégednek. Ez a mobil egyszerűen nem neked való, lásd már végre be.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
guriga1234
addikt
válasz tama2000 #15588 üzenetére
Én, mint megmondóember? Jót röhögtem. Te minek titulálnád magad? A leleplező igazság bajnokának? Saját szavaiddal élve, te itt összesítettél problémákat. Ki kért rá? Ráadásul saját problémaként adtad elő. Innentől váltál hiteltelenné és trollá.
"alpári modorod" - ha valaki leírja nyíltan a véleményét az alpári? Nincs neked fogalomzavarod? Ugafonozás meg a hozzászólásodra illik leginkább. -
bandi0000
nagyúr
válasz tama2000 #17524 üzenetére
Számomra meg az unalmas hogy jön az 1000. ember, akinek hátrány az infra vagy a led, amelyről a köcsög samsung eltitkolta hogy bele se rakta a telefonba, így mindenki ráfutott erre.. ohh wait
Az amúgy senkinek nem tűnik fel, hogy mindenki 5 éves telefonokra mondja hogy jobb volt?
Kamerákba? 1001 teszt van ami igazolja, hogy az idei év egyik legjobb kamerás telefonja, ami egyaránt azt is igazolja, hogy egy 5 évvel ezelőtti telefon nem! csinálhat jobb képet, vagy legalább is nem minden esetben
Az meg nonszensz hogy bármelyik samsung jobb aksiban, mert és vigigjártam az S6-S7-Note8 szériát de az S10+ al érek el csak 6h kijelző időt, míg a többivel 4-5 volt
+ azokat az összehasonlításokat se értem amikor egy gyengébb, kisebb kijelzős, kisebb fényerős, kisebb felbontású telefont istenítenek, hogy többet hozott üzemidőben
Semmi gond a kritikákkal, de azoknak legyen alapja legalább, nyilván nem hibátlan telefon ez se mert melyik az? De azért tök felesleges itt ócsárolni, mert egyeseknek nem felel meg, vagy nem tudja használni
Xbox One: bandymnc
-
mihail38
aktív tag
válasz tama2000 #19218 üzenetére
Szerencsére ezek a hibák elkerültek ami a közelség érzékelőt érintette a 9 androidon és ami a 10 illeti azok a hibák is elkerültek nekem nem volt 1x sem hogy eldobtavolna a hálózatot vagy ne tudtak volna hívni és egyébb problémám sem volt én ugy olvastam itt és tapasztalom hogy a januári frissitéssel már javult a helyzet.
Nálam kifogástalanul működik minden az S10+ a 10 droiddal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest