Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybike81
őstag
Valaki váltott Note9ről, megéri, ad annyival többet vagy várjam meg a Note10et?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
Üdv köztetek, ma beléptem közétek egy Prisma Black S10+al, a Note9 meg ment a páromnak
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Nektek a 2x Zoom kamera nem müködik hülyén? Ha átváltok rá, közeli tárgyaknál kb 10-20 centire lévőnél nehezen talál fókuszt közeli pontra, majd mintha ugrana egyet és éles lesz a kép.
-
Tybike81
őstag
Nem tudom mit csináltak a júniusi frissítéssel de nekem sokkal gyorsabb lett az ujjlenyomat olvasó....
-
Tybike81
őstag
Eddig ha faceztem, vagy neteztem és sms jött megnyílt egy kis ablakban a face fölött de mostanában nem csinálja, hogy lehet újra beállítani ezt a funkciót?
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Valaki már linkelte az Aodnotify beállításokat valaki újra megtudná adni, hogy rendesen működjön.... Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Amit emlegettek Cool Breath Light apk-t honnan lehet leszedni mert én nem találom sehol?
-
Tybike81
őstag
Nekem most 10 beta2 van fent, hogy tudok vissza térni az utolsó 9.0 Xeh szoftra? Mi a menete? Kell majd Hr is?
-
Tybike81
őstag
Placebo vagy nem, de beta3 alatt az ujjlenyomat olvasó még gyorsabb lett szerintem.
-
Tybike81
őstag
Andorid 10 beta3 van fent nekem és nem engedi frissíteni a Play áruház az Android System Webview-t. Ez beta probléma vagy más lehet? Esetleg valami megoldás?
-
Tybike81
őstag
Beta3 után vissza akarom tenni az utolsó Xeh softot. Ha leszedem Samfirmel akkor melyik csc file-t tallózzam be az odinba?
-
Tybike81
őstag
válasz Destin4tor #17143 üzenetére
Beállítást tudsz adni hozzá? Neked a free van fent vagy a fizetős?
-
Tybike81
őstag
Nálam valami nem jó ezzel a 10es droiddal.
Töltés után lefagyott, fekete zár képernyő, megállt az óra mikor a töltőre raktam, illetve a töltöttség is ugyan ott maradt. Újra indítás után helyreállt, majd minden gsm funkció megállt, se azon is segített egy újraindítás. Tiszta telepítés volt.Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
-
Tybike81
őstag
Szerintetek érdemes az S10+ készüléket Note 10 Plus-ra cserélni ?
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Miért van az, hogy ha ugyan az a hátterem mindenütt, és feloldom a készüléket akkor más a főképernyő színhőmérséklete mint a zárképernyőnek?
-
Tybike81
őstag
válasz janosibaja #21886 üzenetére
Hát nem tudom te mit nézel. Én csak 3 dolgot néztem meg. 1. A tulipánok levelein az erezet az S10+ képen jobban látszik, 2. A háttérben lévő zöld bögrén csak az S10+ képen olvasható, 3. A tulipán levelei között lévő mikrón a gombok megint az S10+ képen a legjobban kivehető. Nekem az S10+ győzött
-
Tybike81
őstag
Próbáljátok ki, itt egy leírás mit kell letiltani, hogy gyorsabb legyen az ujjlenyomat olvasó. Én már kipróbáltam, sokkal gyorsabb lett szerintem.
This is new to me, turn off the battery optimized for apps: com.samsung.android.biometric
Forrás Xda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest