Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1980
senior tag
Szerintetek németeknél vásárolt(Saturn) gyári független telefonra itthon vehetek +1 -év garanciát a samsungtól?
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Azt szeretném megkérdezni, hogy T-függő telefonnál (5.1.1) az értesitési hangoknál lévő listát miként lehet kibővíteni saját csengőhanggal?
Előre is köszönöm a segítséget.
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
őstag
válasz Misi1980 #25053 üzenetére
szerintem nem, mert még csak a második évet sem kapod meg.
plusz garanciát csak a samsung magyarország zrt által forgalomba hozott telefonokra vásárolhatsz.(javítson ki az aki máshogy tudja)
most megnéztem, nekem egy A3-asom is van amit kint vettem és nem ad lehetőséget a kiterjesztés megvásárlására.
egyébként itt vett már valaki +1 évet? én 2 hete kifizettem, de még mindig nem iktatták, másnak is ilyen sok idő volt?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
tomi613
aktív tag
Nem tudja valaki a tmobilos biztosítás kiterjed az s-pen-re is? Egy kis baleset következtében ketté tört. 😔
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
tomi613
aktív tag
Vagy mennyiért lehet beszerezni egy újat és honnan?
Mert gondolom a biztosításnál a teljes önrészt kellene fizetni. Aminél azért jóval olcsóbb csak simán a ceruza.
[ Szerkesztve ]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
tucsok.
senior tag
Jött függetlenre vmi. 79mb frissítés.
"So say we all"
-
tomi613
aktív tag
-
Anulu79
addikt
A 3-hoz képest az S penben van valami fejlődés a 4-ben?
-
Titana
tag
Szia!
Bemész a saját fájlok-ba ott az Eszköz tárhelyéből vagy az SD-kártyából kiválasztod azt a zenét amit szeretnél azt kijelölöd és átmásolod, Eszköz tárhelye-media-audio-notifications és ott felajánlja a Beillesztés ide és kész.Utána már a beállítások, hangok és értesítések ,értesítési csngőhangnál ott lesz.
[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
Miért kellene bővíteni a listát?
Amit akarsz letöltöd mp3-ban, zene lejátszóban elindítod.
Ott meg kijelölöd csengőhangnak.
Utána azt beteszi listára is, ha minden igaz.Titana: látom, nem csak én kelek korán.
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
mzsolty
tag
Sziasztok.
Most tervezek egy ilyen telefont venni, viszont van egy kicsi aggodalmam az S Pen miatt. Ha sűrűn venném ki a helyéről, előbb-utóbb nem kopik ki és esik ki magától?
GPS-e mennyire gyors és pontos? -
apaszka
veterán
válasz Anulu79 #25066 üzenetére
"Samsung Galaxy Note 4 vs Note 3: S Pen
Samsung Galaxy Note 4: 2048 dps pressure sensitivity
Samsung Galaxy Note 3: 1024 dps pressure sensitivity
If hardware extras are what you’re after, the Note series' S Pen is where it’s at. While there are some new software features this time around, the core hardware that makes the Note 4’s S Pen stylus possible is similar to the Note 3’s.
Both styli use a digitiser layer in the screen that enables the use of a pressure-sensitive accessory that doesn’t need its own power source. And the result is something special.
Although not widely publicised, the S Pen technology is powered by Wacom, the company that makes the most popular professional-grade graphics tablets. As well as being pressure-sensitive, this technology means the Note 3 and Note 4 can sense the presence of the pen before it even touches the screen.
The new software tweaks within the Note 4 focus on opening up the creative potential of the S Pen stylus and making it easier to use. This includes the ability to select copy in web pages when previously you had to go through the more fussy process of cutting it out. Sensitivity has also been massively increased this time around, with the Note 4 able to sense 2048 levels of pressure to the Note 3’s 1024. It’s real high-end hardware."
Peterson_
(Arcképgyáros) Tudna igazi tesztet készíteni! Ő gyönyörűen rajzol vele![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
tkesy
őstag
válasz apaszka #25065 üzenetére
apaszka: Feltelepítettem ismét a programot, most már megjelent, viszont miután kiválasztottam a kívánt értesítési hangot, (többet is kipróbáltam) a rendszer a gyári listáról a Csendes-t tölti be. Amit meg kiválasztottam, az nem jelenik meg a listában sem.
Titana: Köszi, megcsináltam, de semmi változás, nem adta hozzá. (ujraindítás után sem)
F_Gergely: Köszi neked is, oda is bemásoltam, de az eredmény ua mint fentebb.b.bela1: több lejátszóval is megpróbáltam, de nem ajánlotta fel egyik sem, hogy csengőhangnak, vagy értesítési hangnak be lehessen állítani a kivánt számot.
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
menyus8705
csendes tag
Januárba vettem a telót és rohadtul vigyázok rá. Kb. 2 hónap után bemattult a fényes rész ahol fogom, gondolom attól, hogy izzad a tenyerem. Aztán lett egy készülékcserém és vettem hozzá egy protective tokot. Ebbe hordom úgy 6 hónapja. Sokszor kiveszem és megtisztítom, de alul és felül eléggé karcos. Csak azért idegesít mert egy ismerősömnek fél éve lehet meg a Note 4-e és ma néztem, hogy teljesen olyan mintha új lenne. Semmi karc vagy mattulás pedig nem hordja tokban.
-
dancsuri
veterán
válasz Száguldo #25081 üzenetére
aki szeretné kipróbálni "CM" verzióban [ROM - Android 6.0] Unofficial CM13 N910F
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
apaszka
veterán
válasz menyus8705 #25082 üzenetére
Ott a megoldás!
Ő nem nyomja a tok alá a port! Az ugye karcol!
Barátom is egy belebújós tokban hordja,de semmi karc nincs rajta!
Viszont nekem úgy csúszós! És azért is tokban hordom,már ha ezt lehet annak tartani! Csak a fogás miatt van!
Természetesen a polírozott szél mikró karcos,de nem érdekel!
Max eladáskor kipolírozom,és kész!
De szerintem ezt is inkább elajándékozom mint a nóta3 am!Viszont még szeretem,így marad! Alternatíva nincs még,így nem is nézegetem az utódot!
Lumia 950xl.t néztem,de fujjjhttps://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
L_ajos
őstag
nem ide
[ Szerkesztve ]
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
octavio
csendes tag
Üdv!
Egy év alatt sikerült magam rábeszélni, hogy váltsak Note 2-ről 4-re. Az nagyon magasra tette a lécet, de eddig tetszik Egy dolog van, ami nem akar menni, ez pedig a hívásrögzítés, ami nekem nagyon fontos lenne. A rootolt 2-őn a Skvalex féle Call recorder nagyon szépen ment, de ez még másfél év garis, így a root nem jöhet szóba. Telekomos gépezet, 5.1.1 rommal.
Tud valaki bevált hívásrögzítő programot ajánlani? Kösz előre is a segítséget! -
HUTCHDB
nagyúr
Üdv !
Rég nem volt samsung telefonom, de most lehet "visszatérek" egy note 4 -gyel.
Sok ismerőst látok itt régi időkből...
Kérdésem lenne, miszerint a C, az F, illetve a 9100-as modellek között milyen érdemi különbségek vannak?
Olvastam az összefoglalót, de abból nem derült ki számomra az, hogy egyrészt a normál, gyári rendszer használata során, melyik a jobb, illetve a custom romok esetén, melyik amelyik jobban el van látva ilyen téren?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
anadroid
senior tag
válasz tomi613 #25057 üzenetére
Az amazon.de-nél fehér toll, szürke toll
10 és 11 euró között + postaköltség + a német és magyar ÁFA különbözete.
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
S e t h
nagyúr
-
karoka01
csendes tag
Sziasztok! Szerettem volna felrakni F-es készülékre a POK1 romot Odinnal. Eddig mindig sikerültek a romolások,azonban most megmakacsolta magát az Odin. A samsung driverek fent vannak,az usb kábel nem rossz,gyári. Egy ponton mindig megakad,nem megy tovább. Ha valaki tudna megoldást,nagyon megköszönném! Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest