Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz F_Gergely #11251 üzenetére
szia,
- nem lassú
- magasabb fényerőre képes a kijelző, mint a korábbi típusok esetén
- sosem találkoztam még újraindulással vagy fagyással
- nem melegszik, pláne a c-s, de az f-es is csak húzós játék alatt kényszeríthető rá, több órányi böngészéssel még langyosnak is alig mondhatom utóbbi típust is
- elég hangos
- nem próbáltam még a vezeték nélküli töltést, de vannak itt olyanok, akik igen, ők majd véleményezik
- semmi kopásRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
FRENK1988
veterán
-
Grawens
senior tag
válasz F_Gergely #12490 üzenetére
Valóban cserélhető ezt nem firtatja senki, de mivel a kijelző egy közbenső kerethez van ragasztva, ami aztán a középkerethez ugyancsak peremragasztóval a kijelző széle alatt ragasztva van + a hátlapi csavarokkal rögzül, így a készülék kategóriáját és árértékét tekintve a gyártó felől van egy bizonyos minőségi követelményszint, amit a szerződött szervizpartnerek nem minden esetben tudják ezt biztosítani. Az sem kizárt, hogy egyáltalán akarják. Persze nem néz ki bonyolult dolognak, de tisztán látszik, hogy még így is vannak olyan készülékek amik félresikerülnek, nem beszélve a későbbiekben jelentkező hibákról, mint pl. kijelzőfelválás, recsegő hátlap, gombok, stb.
-
félisten
válasz F_Gergely #12488 üzenetére
Persze, van sina, nem tokos Qi-hátlap, gyári is meg utángyártott is.
Én egyébként kocsiban is hsználom az S-View tokot -- visszahajtom a fedelét és mehet is az univerzális tartóba -- típusra készült tartóval nyilván nem fog menni.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
hermandani
tag
válasz F_Gergely #12562 üzenetére
Igen, nagyon szeretem a HTC-ket, de sem az M8, sem az M9 nem jönnek be.
A Note4-ben most megfogott valami.(#12561) dancsuri: Soha életemben, még a kezemben sem volt Samsung telefon, azért érdeklődök
De azért azt nem hiszem el semmiről sem, hogy semmi gyenge pontja nincsen
(Nem a telefont akarom ócsárolni - hiszen én is ilyenre hajtok -, csak ha valamiért ennyi pénzt adok, akkor tisztában akarok lenni mindennel.) -
WiZARD
addikt
válasz F_Gergely #12572 üzenetére
drága?
ebayről kb 10$ nagyságrendÉrtelmetlennek se mondanám, legalábbis nekem mindig elég volt 500mA körüli töltés. Éjjel azért mert hosszú az éjszaka, napközben azért mert reggel 100%ról indulok...
Éjjelre direkt 500mA-s töltőt használok, akku meghálálja ha nincs megsütve, és minél kisebb árammal van töltve.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Szpisti
addikt
válasz F_Gergely #12580 üzenetére
(Lejárt a szerkesztési időm)
Nem, nem melegszik, még annyira sem mint az M7, pedig arra sem volt jellemző... Fagyásom még nem volt ezen sem, és az M7-esen sem volt sose. Bár nekem szokásom minimum egy héten egyszer újraindítani a telefonjaimat...
Amúgy gondolkoztam már egy utángyártott hátlap vásárlásán, amin a hangszóró "rácsot" nagyobbra vágnám, mert egy elég nagy hangszóró van a telóban, aminek gyárilag csak két vékony lyuk van hagyva a műanyag hátlapon... Bár szerintem sokat ez sem számítana, mivel bőrtokban tartom... -
Petyus1
tag
válasz F_Gergely #12580 üzenetére
Hangszórója sztem jó. Pölö futógépen, ami elég hangos jószág, bedugtam a gép audio bemenetére, és az erősítője gyengébben muzsikált, mint kihúzva a saját hangszórója. Azóta is így használom. (na meg a 80-as évek slágerei. Futásra, szívmasszázsos újraélesztésre a legjobb. Jeeee )
A Waze meg már ki lett tárgyalva. nem a Lolli a baja, hanem a Note 4 Lolli. A Waze fórumon is van már Note 4 issue topik, csak eddig pont szartak rá a wazésok.
-
zack
nagyúr
válasz F_Gergely #12566 üzenetére
Bóvlik? Gyári Samu autóstartót vettem. 1 hete használom aktívan. Profi minőség. Felrakom a tappancsot, és addig a szélvédőn van amíg le nem veszem. Kellő mértékben párnázott, még tok nélkül sem tud sérülni benne a telefon.
Hülyeségeket ne írj már, főleg ne általánosítva. Amit te vettél típust az neked nem vált be. Amit meg én, az hibátlan.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Petyus1
tag
válasz F_Gergely #13785 üzenetére
Én ezt az autós tartót rendeltem:
http://www.banggood.com/Anti-slip-Adjustable-Car-Air-Vent-Mount-Holder-For-All-Mobile-Phone-p-950348.htmlNekem megfelel. Eccerű oszt jónapot.
-
félisten
-
legenda
válasz F_Gergely #15100 üzenetére
kellően gyors memóriakártyát kell venni, azzal nem lesz gond.
az lg és az iphone kijelzők sárgulnak, a samsung esetén legfeljebb ragasztási foltosodás/sávosodás fordult elő régebben - az s2 korszakban láttam még durvákat -, de mostanság már nem jellemző.
lesz majd olcsóbb a két s6 verzió is, csak várni kell vele.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
félisten
-
legenda
válasz F_Gergely #15579 üzenetére
a kamera sem annyira, illetve inkább csak speciális felhasználási módoknál, de minden másban is csak minimális különbségek vannak, mind a kettőnél van olyan, amiben kicsit jobb vagy rosszabb a másiknál, de szélsőséges elvárások kivételével, általánosságban egyik sem olyan, hogy amiatt kimondottan csak az egyik vagy csak a másik mellett kellene dönteni.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hanti
senior tag
válasz F_Gergely #15576 üzenetére
Ha a Note 5 megjelenésénél hosszabb távra tervezel akkor mindenképpen "C". Az "F" ben olyan processzor van amit már nem fejlesztenek tovább, ez az utolsó típus amit ilyennel adtak ki, a következő már a "C" nél használt proci típust fogja használni. A Note 5 nél megjelenő új szoftver csak a "C" - re lesz adaptálható, pld. raw, 64Bit stb..
A "C" - ben a proci kb. 30% -al erősebb és kevésbé melegszik, viszont az "F" - ben az LTE gyorsabb. -
Sword
őstag
válasz F_Gergely #16024 üzenetére
A szolgáltató nem tudta megmondani, hogy miért fogy az egyenleg?
Nem volt valami naponta aktiválódó internet pl. x száz ft-ért vagy valami hasonló?
Egyáltalán, hogy hihetted el, hogy nincs tranzakció történet? Olyan nincs, hogy a nyitó egyenleged cinóber 1-n 10000 ft, 10-n 0 Ft és közben nem volt egyetlen egy tranzakció sem, ami fogyasztott az egyenlegből.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
apaszka
veterán
válasz F_Gergely #16097 üzenetére
Nem lehet általánosítani.
Nekem van két olyan ismerős üzlet hol 100% ban megbízom bennük,és ha kell gariztatnak is.Ez a kivétel,mert olcsón akartam nagyot.
Ez már tényleg a tanulópénz.
Viszont nem én hibámból van a gond.
Ha cibáltam volna a procit,vagy feszeltem volna ,akkor kussba lennék,és csak nyelnék a balf@szságomon.
Viszont egyszerűen a gyári töltővel töltés közben adta fel a küzdelmet,,,,ez nagyon gyanús!
Szerintem megátkozott a gsm bolt tuti!De várom Kékbéka üzijét,hogy hova /mikor vihetem javítani. 1000% alaplap!
Minden hókuszpókuszt kipróbáltam.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
kazanka
őstag
válasz F_Gergely #18026 üzenetére
Szervizes jön ki,Az veheti igénybe a helyszini javítást aki a My Samsungon regisztrálja a készüléket és a Samsung azt el is fogadja.Pl a bolti garanciás telefonokra nem jár.Ezt a szolgáltatást egy hónapban egyszer veheted igénybe,ha esetleg csere után 1 héttel elromlik, futárt kérhetsz és beviszik a telemaxhoz a javítás után pedig kiszállítják neked természetesen ingyen
-
félisten
-
-
legenda
válasz F_Gergely #19025 üzenetére
a note 5 kapcsán valóban kérdéses a bővíthetőség most, hogy az s6-ok esetén is megszüntették, bár ez még nem zárja ki, hogy a note szériánál megmarad, de sokkal kérdésesebb lett a dolog, mint korábban.
nem tudom, hogy mennyire sürgős neked a vásárlás, ha nem, akkor várhatsz legalább a bemutatóig, mert akkor a specifikáció kiderül, aztán utána eldöntöd, hogy érdemes várni az itteni megjelenésig, mert marad a memóriakártya fogadása, vagy nem, mert megszüntetik azt.
amennyiben sürgős az új telefon, úgy vedd meg saját előfizetésre most.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
apaszka
veterán
válasz F_Gergely #19025 üzenetére
Igen!
Igazad van.
A bővíthetőség elmaradása ilyen tárhely mellett kevés. a 32 igazából 24.
Belakva még kevesebb.
Ha videózol és nem kis minőségben ,bizony hamar elfogy a hely. A felhő meg ilyen adatmennyiséggel amik itt vannak,csak álom.A Buktató
Igen van benne. Én jó ideje csak függetleneket vettem,és ez az első mivel meg sz@vattak.
Na jó,nem üzletben vettem,hanem kéz alól. Ráadásul amilyen megfontolt voltam eddig,,,,olyan volt a szitu,hogy annyi időm sem maradt,hogy bekapcsoljam ,.....hosszúúú.Szóval ha odafigyel az ember,és olyan gsm-ben akár veszi ami megbízható,akkor nincs gond. Ha van áfás számla ,akkor már nagy gond nincs,és ha bontatlan is ráadásul.
De a szolgáltatónál is vannak,lehetnek gondok. Régen még a GT540 megjelenésekor a voda vacakolt a hibás mobil cserével. Volt csere utalványom,de ennek ellenére nem akarta kicserélni. Persze megoldottam... fogyvédőkkel.
Szóval buktató lehet minden oldalon . De ez jó cucc,és jó a szerviz.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
legenda
válasz F_Gergely #19052 üzenetére
a premium assistance marad, futár viszi és hozza díjmentesen, amellett lehetőség szerint egy munkanapon belül javítják.
Parallaxis; még szerencse, hogy hivatalosan nem csak a budaörsi tmx adott, van attól jobb is.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz F_Gergely #19056 üzenetére
a futár is visz cseretelefont a javítás idejére.
egyáltalán nem fagy a note 4, akinek igen, annak semmilyen telefont nem való, okos legalábbis bizos nem...
a lassúság viszonyítás kérdése, de ha itt sokan írjuk jól használhatónak iphone 5s...stb. után is, akkor komoly gond csak nem lehet vele.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Zsombe
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Törött kijelzős P40 Pro 256 GB alkatrésznek vagy óvatos használatra
- ÚJ! CSAK KICSOMAGOLT! Xiaomi 14T PRO 5G Dual Sim 512GB 12GB RAM Titan Black
- ÚJ ÁLLAPOTÚ! SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 5G DUALSIM, 256/12GB fekete, GARIS
- Apple iPhone 16 új, Pink 1db , White 1db, Cyan 1db, 128Gb, gyári független,1 év apple garival
- Iphone 12 pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest