Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:43:27

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2028) Djatis válasza B1T3 (#2022) üzenetére


Djatis
senior tag

Kezdjük ott, hogy szar volt alapból az akksi!
2 hetes korában egy szaros akksi csere miatt meg kellett válnom a méreg drága telefonomtól!
Mikor hívott a csaj közölte kb 5 nap a javítási idő, mikor elkezdzem kicsit csúnyábban beszélni vele akkor megígérte, hogy kedden elviszik és pénteken vissza kapom! Kedden jött érte a jó öreg magyar posta ami már alapból nem tetszett! Elvitte a csávó utána kezdődött a várakozás! A javítás állapotát nem tudtam megnézni mivel nem kaptam munkalapot amiről be kellett volna írni a telemax oldaláról a munkalap számot! Csütörtökön hívtak, hogy akkor pénteken várjam a csomagot mert jön! Kérdeztem mit javítottak erre azt mondta, hogy ő nem tudja mert nem lát rá! Hívtam a samsungot is ott is ugyan ezt a választ kaptam! Na mondom ok akkor várok csendben! Jött a péntek! Telt múlt az idő postás sehol! Délben mikor már lejárt a munka időm akkor mondom meg kéne kérdezni vajon jön e ma a csomag!
Hívtam a postát ők azt mondták nem tudják megadni a futár kolléga számát aki a Bajcsy kórházba jön mert többen vannak és ha nem tudok csomag számot akkor így jártam! Hívtam a samut de ők sem tudtak semmi mondani a telemax pedig elérhetetlen! Velük csak akkor lehet beszélni ha ők akarnak vmit!
2 órára megérkezett a kedves futár leadta a cuccot és lelépett!
Utánna jött a hideg zuhany! Szerintem az akksit ami írtak baszták kicserélni a hátlapot pedig úgy telibeszarták, hogy nincs rajta meg 2 pöcök ahogy azt kell!
Hívtam a samut, hogy panaszt tegyek vették is az adást mondta a csaj ha vissza jelez a szervíz akkor felhív! Mondom ok! Délután 4kor hívott is, hogy akkor vissza kéne küldeni a telefont KB.5 MUNKANAP! És majd a "szakszervíz" kiállít egy véleményt, hogy vajon én törtem le a két kis pöcköt vagy gyárilag ilyen volt! Arra a kérdésre, hogy ezt miért nem tették meg nem tudott válaszolni!
Na a végén elküldtem a k.anyjába a csajt, utánna megköszöntem a segítségét és mondtam, hogy hagyjuk a fenébe majd megoldom okosba!
Szóval röviden ennyi!

A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.