Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Úgy látom, Note 4-re nincs akció.
-
arysat
tag
Helló
létezik e már valami navi a note 4 re?
nekem megvan a s5 telemrol a komplet igo de sajnos rezolució hibát irs7 edge titan 32 gb
-
B1T3
addikt
Alkalmatlan ilyen akciók lebonyolítására az edigital online felülete. Hiába frissítgetem, semmi.
-
S e t h
nagyúr
Jól látom hogy van egy kis méretű fólia a lencsén? Azt a pattintós tok beszerzése előtt érdemes leszedni? Nem tudom mennyire karcolódhat mivel kiáll kissé a hátlap síkjából.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
hanti
senior tag
Tudna nekem valaki segíteni, hogy lehet szinkronizálni a könyvjelzőket a gyári böngészőben?
-
Parallaxis
addikt
Van kint egy újabb rom (NK4), német régiós és elég nagy a changelist ugrás.
-
migabi24
nagyúr
válasz Parallaxis #2914 üzenetére
Na az jól hangzik
-
Luser2000
addikt
válasz Parallaxis #2914 üzenetére
Snapis készülékekre.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Lecs@
addikt
-
david5745
tag
Említettek egyesek olyan hibát hogy nem lehet hallani a másik felet telefonálás közben (mintha nem működne az előlapi hangszóró) nekem volt olyan hogy egymás után 3 hívásnál is bejátszotta Szoftveres vagy hardveres hiba lehet szerintetek ???
A másik leszedtem a Snap Camerát de nekem mint nem túl porfi fotosnak nem sok mindent mond a sok beállítás silmatauki tudnál ebben segíteni ???
A YouTube továbbra is csak max 720 p be hajlandó csinálni valamit de fel tettem a TubeMakert már csak meg kell vele ismerkedni
Aki S3 ról jött meg tudná mondani mi volt annak a gyári headseatének a típusszáma ???
-
silmatauki
őstag
válasz david5745 #2924 üzenetére
"A másik leszedtem a Snap Camerát de nekem mint nem túl porfi fotosnak nem sok mindent mond a sok beállítás silmatauki tudnál ebben segíteni ??? "
- Klikk a három pontra bal alul
- Photo fül kiválaszt felül (ha nem az lenne kék)
- Lescrolloz a "JPEG Quality" menüpontra -> Best-re állít
- Tovább scrolloz egészen le a "Sharpness" menüpontra -> 0-ra állít -
GABOR21
csendes tag
Sziasztok!
Valaki összetudná nekem foglalni röviden hogy mi a különbség a verziók között?
Annyi fajtát látok hogy nem tudom követni. Van n910u,c,f,h.
Engem az Exynos változat érdekelne. -
DeathAdder
veterán
Fasza, MM-ben 211 ezer, én meg decemberig nem tudom megvenni, mert a saját pénzem után rohanok, amit engem illetne
Ennek hála jó 25 ezerrel drágábbért fogom megvenni, mint most most bírnámNa így jár az aki szívességet tesz valakinek
-
Kelecar
aktív tag
Nem igazán Note4 specifikus kérdés, de tudja valaki esetleg, hogy facebook alkalmazásban lejátszott videóknak lehet-e valahogy állítani a minőségét?
Elég lehangoló ilyen gyönyörű kijelzőn kínosan alacsony felbontású videókat nézni. -
silmatauki
őstag
-
b.bela1
őstag
válasz silmatauki #2932 üzenetére
Mondtam srácok...
Görbetv, notesz4 nincs ingyen. Menjen oda a pali, legyen nagy tömeg, azt' sz@r sincs.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Darko_addict
őstag
Na, az új Snap Camera v5.6 már tud 4k UHD-ban videót rögzíteni!
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
NeRo28
aktív tag
Olyant hogyan lehetne megcsinálni h ha beállítok egy háttérképet akkor amikor lapozok a háttérkép is mozogjon vele együtt?
-
hanti
senior tag
válasz Darko_addict #2935 üzenetére
Hol lehet letölteni?
-
luckyboi82
tag
Telenor APN beállításokat valaki tudna linkelni, vagy írni mert nem megy az adatforgalmam...
-
szuper94
tag
Sziasztok
note 4 el működik a gear fit óra? Az alkalmazás letölthető hozzá. -
hanti
senior tag
válasz Darko_addict #2942 üzenetére
Ott csak 5.4 van, azért kérdeztem?
-
Darko_addict
őstag
Lehet, hogy olyan fejlesztési folyamatban vannak benne, aminek az eredményét még nem publikálták Play-en. Pár napja jött ki az 5.5.2, tegnap/ma pedig az 5.6. Akkor marad a másik lehetőség, ha kíváncsi vagy a változásokra. - privátban tudok segíteni.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
hanti
senior tag
válasz Darko_addict #2946 üzenetére
Köszi, várom.
-
leslien
nagyúr
válasz luckyboi82 #2939 üzenetére
tessék amúgy Google a spanod.
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
laabom
tag
Gyerekek ez az Edigitál hogy beégette magát ezzel a fekete péntekkel . Mondom veszek egy micro sd-t mert 30% kedvezménnyel volt de hát megvenni nem sikerült mivel egyszer tudtam csak fellépni reggeltő estíg utána meg mindig hibaüzenet. 1 hete hírdeti magát vele tv, rádió stb ja meg karácsony elött és azt hiszi hogy csak 5x annyian fognak vásárolni? Józan paraszti ésszel gondolkodva fel lehet becsülni mivel évek óta a "magyar ember" szinte csak akciókor vásárol (köztük én is). És ezért kapják a több száz ezres fizetést akik üzemeltetik ezt. Egyre szánalmasabb lesz ez az ország remélem este bent lesz a híradóban
-
hanti
senior tag
válasz Darko_addict #2946 üzenetére
Sajna nincs 4K, de sokat javult és már tudja a 16MP-t, 16/9- el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest