Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz DeathAdder #2447 üzenetére
Én se tudnám, de úgy hogy a note4-et már megszoktam úgy érzem a különbséget
torrente777: független az exynos
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz DeathAdder #2447 üzenetére
ha van manitud akkor vegyél Note 4 et és exyonost mert jövőre már sztem mindegyik nagyágyú 64 bit el jön ki, de a snap 805 sincs probléma és nem is lesz....
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
hanti
senior tag
válasz torrente777_ #2450 üzenetére
A bemutató telefon snapragonos SM N910X,(ezért laggol) de eladásra az SM N910C Octa7-es van.
Tegnap kibontattam egyet. Magyarországon hivatalosan független, csak octa7-es van kiadva.[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz DeathAdder #2454 üzenetére
szerinted miért írtam
tessék[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
-
leslien
nagyúr
válasz Parallaxis #2456 üzenetére
hat neked nem tudom h mi lehet a teloddal mert nekem ilyeneket nem csinál. mondjuk h én még a Swiftkey használom..
-
guriga1234
addikt
Te gépíró világbajnok lehetsz...
De lehet, hogy nem neked való a Note4, szerintem inkább add el, és vegyél másfajta telefont, ha neked minden szar. Ugye nem vagy bértollnok a konkurenciától?[ Szerkesztve ]
-
Dude8
tag
Sziasztok!
Ha valakinek tetszik a Montblanc -es content akkor innen fel tudja telepíteni.
Nekem gond nélkül ment, csak a képernyő feloldásánál nem úszik a tinta "olyan szépen", lehet, hogy az az animáció kimaradt. Ha valaki tud olyat amely tartalmazza azt is, én várom szeretettel a tippet!Röviden: fel kell tenni a nova launchert (free a play aruházból) majd egy addon formájában le lehet a galaxy apps valamely távoli zugából varázsolni a tartalmat, a fent leírt módon. A launcher utána törölhető, a tartalom megmarad.
[ Szerkesztve ]
"In God we trust, all others we monitor!"
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #2454 üzenetére
64 bites a proci, de olyasmit olvastam (talán egy augusztusi/szeptemberi cikk volt), hogy csak 32 bites módban fog majd futni, de ha kijön az 5.0, akkor nem tudom, hogy szoftveresen át lehet-e állítani a procit, hogy váltson át 64 bitre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
S e t h
nagyúr
Hangouts?Azt hittem tényleg a rendszerrel van probléma, de így már érthető, ha azt a szemetet használod.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
NeRo28
aktív tag
Az ideg szétvág!Már múlt pénteken is bementem Székesfehérváron egy T-mobile üzletbe azt mondták jövő héten lesz telefon és ma is bementem!Még mindig nincs Note 4!Ráadásul még azt sem tudják megmondani mikor lesz!Valaki esetleg valami infót tud???
Vidéki vagyok és nem akarok még egyszer potyára beutazni!
Még telefonszámot sem adtak amin érdeklődi tudjak hiába kértem! -
csubííí
senior tag
válasz migabi24 #2451 üzenetére
Hát nem éppen.
Üdvözöljük a Samsung Live Chat szolgáltatásában.
HU002@#samsung :
Üdvözlöm, .......................vagyok. Miben segíthetek?
Nickname . :
Üdvözlöm..........vagyok. Azt szeretném kérdezni,hogy a Galaxy Note 4 készülék Magyarországon milyen processzorral kerül forgalomba Exynos vagy Snapdragon ? Ha két különbözővel melyik hol vásárolható meg?
HU002@#samsung :
Egy kis türelmét szeretném kérni, amíg leellenőrzöm az információt.
Nickname . :
Köszönöm!
HU002@#samsung :
Köszönöm a türelmét.
HU002@#samsung :
Magyarországon a Galaxy Note 4 LTE változat kerül forgalmazásba, ez azt jelenti, hogy a 4 magos processzorral rendelkezik a készülék. -
Parallaxis
addikt
válasz guriga1234 #2458 üzenetére
De lehet, hogy nem neked való a Note4, szerintem inkább add el, és vegyél másfajta telefont
Mint írtam, ha nem lesz javulás, akkor ez lesz
Ugye nem vagy bértollnok a konkurenciától?
Hát persze, ezért a Note 3-ra lépnék vissza
-
NeRo28
aktív tag
válasz silmatauki #2476 üzenetére
Szerintem is így fogom csinálni mert lehet idén már az üzletekbe sem kerül!
-
Dude8
tag
válasz gyuri81 #2469 üzenetére
Igazából nem az átlag embereknek készültek ezek a luxus kategóriás kiegészítők. Itt találsz árakat vagy csak gyorsan: az "olcsóbbik" toll 350$, a drágább 525$, DE! -hogy használhasd S-pen-ként kell, hogy egy 155$-ba kerülő e-utántöltőt vegyél Így a Montblanc S-pen alap hangon 124.000 Ft, a drágább verzió 167.000 Ft. A Tok külsőre két különböző mintázatú, de azonosan jó minőségű bőrből készültek, amelyekben van egy chip, ami a Montblanc extra tartalmakat elérhetővé teszik azoknak akik nem sajnálnak kiadni egy kisebb vagyont értük. A tokok egyformán 245$-t, kóstolnak 60,000 Ft.
Ezért linkeltem feljebb az extra szolgáltatásokat
[ Szerkesztve ]
"In God we trust, all others we monitor!"
-
jgyuri21
csendes tag
Sziasztok. Erdekel valakit egy feher snapis note 4?Igazabol nem jon be a feher szin.
-
NeRo28
aktív tag
Nah meg is rendeltem egy feketét!Szerdára írják a szállítást!Remélem így is lesz!
Köszi a "bíztatást" -
SütiGTi
senior tag
Egy jo multifunkcios taviranyito programot nem ismer valaki? A gyari nem a legjobb...legalabbis nalam...
-
silmatauki
őstag
Ma jött a Mammutba pár fekete Note, de pár óra alatt elfogyott. Kár, mert holnap akartam (hogy ne kelljen a futárt várnom, ráadásul csak kedden) felszedni... vidéken 9 helyen van még (csak fekete).
-
Dr V
őstag
Üdv!
Lehet valamit tudni a lz edigital fekete pénteki akciójáról a note 4 kapcsán?
Mennyivel lesz olcsóbb? Darabszám korlát vajon lesz e?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
b.bela1
őstag
Őszintén srácok! Tényleg elhiszitek, hogy ingyen, korlátlan mennyiségben dobálják majd az áhított cuccokat frutti helyett?? Mindenki erre fekete a péntekre gyúr. Mindenből esz pár darab, ha lesz, azt' vége. Az a lényeg odasétálj. Microsd, meg füles lesz raklapon, de notesz4, meg görbe tv nem. Szerintem sátrazz oda csütörtökön.
De azért szerencsét kívánok.[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
tom_77
tag
Sziasztok,
mindegyik független Note 4-ben Exynos van? Mert nagyon sok kis gsm-es webshopban Snapit irnak. Akkor azok elirták mind? A dobozára rá van irva? Vagy honnan tudom meg ha már a kezemben van, hogy az melyik változat? Az Exynosos változat 64 bites már?Köszi
-
davidi
tag
[ Szerkesztve ]
http://tiszavolgyidavid.com, iPhone 14 Pro, Mac mini, MacBook Air M1
-
Joe_Muad_Dib
tag
na beléptem én is a Note4-esek közé (Note3-ról) Vodás: N910F
Szeretem, bár néha túl gyorsan merül az aksi, ezt még ki kell derítenem.[ Szerkesztve ]
-
davidi
tag
válasz Joe_Muad_Dib #2499 üzenetére
Gratula!
Nekem tegnap óta van meg, 70% ról több mint 5 óra kijelző időm lett Wifin. Szinte le sem akart merülnihttp://tiszavolgyidavid.com, iPhone 14 Pro, Mac mini, MacBook Air M1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest