Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amalgam
aktív tag
A HAMA memóriakártyáról mi a véleményetek? Vettem egy 64 GB-os Class 10-et, jóárasitva, feketepénteken.
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
kiskornel
addikt
Kérdeztek múltkor a Baltic romról, hogy érdemes-e felrakni a legújabbat. Nos, frissítettem OTA-án, és bajos a cucc. Hallgatom a zenét Aimp playerrel, és csak úgy újra indul a telefon. Párszor megcsinálta...
Normál indításkor pin-kódot kér... spontán ujraindulás után viszont nem kéri a pin kódot... Még szerencse, mert akkor elérhetetlen lennék telefonon...http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
kiskornel
addikt
válasz Amalgam #24656 üzenetére
Hama mint márka sok bóvli minőségű cuccot jelent, talán némely dolgoban közepes minőséget is megüt.
Legtöbbször attól függ, hogy honnan szerzik be a cuccot, amit aztán feliratoznak.(#24661) Darko_addict : csak gyári rendszer, és csak OTA frissítés. Semmi kockázat, hogy knxosuljak...
Progi okozhat spontán újraindulást?
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Darko_addict
őstag
válasz kiskornel #24662 üzenetére
A Baltic ROM-ról következtettem (a régiókódja ez, olyan mint az EU?) arra. Okozhat progi galibát, de gyári ROM-on meglehetősen ritka.
Lehet rossz memóriacímkére hivatkozott, vagy sérült a fájl és így reagál. Más programnál is előjött még?U.i.: Nekem többek között a jetAudio is be-be szaggatott S4-en, az a deepsleep és wakeupcycles meg egyéb folyamatok miatt. Lehet egyszerű lejátszóváltás megoldja. -> mert a képernyő alszik, proci meg minden hardver nyugalmi állapotban van, de a zene megy a háttérben, azaz blokkolja a "mélyalvást" és lehet a programkód bekakil valahol.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
veterán
honnan lehet rendleni korrekt áron gyári s-pent?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
b.bela1
őstag
válasz Darko_addict #24664 üzenetére
Baltic romok nem rosszak. Nekem SEB-telóm volt egy évig. Nem volt vele gond.
Ez nem biztos, de aminek a csc összetevője OXX jelű volt, (seb is az) az nem piszkálta a régiókódot. Volt fenn magyar, francia. Úgyhogy lehet cserélgetni. Mindig minden jó volt
De visszaállítás csak saját rommal.
Tehát szerintem más gond van. Szerintem.[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
gabesszg
aktív tag
Ma úgy szívem szerint jól földhöz b*sztam volna a telefont mert sokszor belefutok abba, hogy fényképezek kilépek kijelző lekapcs (ha valamit ugye gyorsan kell megörökíteni) és nem menti el mert meg kellet volna várnom azt a 4-5 másodpercet amíg lementi....komolyan ez mi a f*sz?van erre valami megoldás?(gyári rom nincs sok app ha ez számít valamit)
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
válasz Darko_addict #24664 üzenetére
Nos... nekem szürke importos, bóti garis a telom -> és baltic régiókódos... tekintve, hogy OTA-án frissítettem, maradt a baltic. Hogy miért is, miért nem, azok sokkal gyorsabban megkapják az új frissítést, mint itt MO-n az XEH (remélem nem tévedek, asszem az a magyar).
Majd tesztelem a lejátszót.
Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
b.bela1
őstag
válasz kiskornel #24668 üzenetére
Tehetsz fel mást is, csak visszaállítani nem szabad. Elugrik a csc. Ugyanazt a jelűt, vagy újabbat lehet. Visszafelé nem. Per pilanat GNG1-et bármit kipróbálhatsz(ez most a SEB).
Ha újabbat teszel fel, akkor viszont visszaállításhoz be kell várnod, amíg a baltic is beéri. Én egymásra pakolgattam, de soha, semmi gond nem volt. Pengén ment minden. Fél európa megfordult a telómon.
Amúgy a franciák voltak a legjobbak.[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
maximilian4
addikt
válasz Lacko84 #24670 üzenetére
Én 13 dollárért vettem tuti eladótól tuti eredetit. Szóval ha eredeti akkor biztos hogy jó minőségű üveg van benne, tapintásra minőségre szinte jobb mint a gyári. Egyébként a csomagolása záratlan meg, minden tartozék benne van ( pamut törlőkendő, alkoholos kendő, száraz kendő, az üveg felrakásához 2 matrica, amit mindenképp használj ha nem akarsz kínlódni. Én az üveg tetejére és aljára szoktam ragasztani, és tökéletesen fel lehet rakni. Valamint még van egy kék matrica a porszemek ellen.) Valamint mèg a keményfedeles dobozán van mindegyiknek egy hologrammos matricája, amin van egy lekaparható felület amin az egyedi azonosítója van. Amúgy tuti hamisítják, ezért vettem a biztos origit. De amiket látok hogy fele vagy harmad ennyiért árulnak azokon elkondolkozom. A Nillkin előtt spigen-t használtam, de az minimum 3szor ennyibe kerül, és minőségben nem jobb.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
fujifilm1
senior tag
Egy akkora kamu újságcikk jelent meg a nótáról . ( értsd fizetett hirdetés )
[link]Nem írták sehol hogy fizetett hirdetés de piszkosul kilóg a lóláb
De legalább megtudtam hogy nagy kedvencem KAP ( Kovács András Péter) is Notázik...
Lehet hogy itt van is a fórumon??
-
Darko_addict
őstag
Root jogok nélkül (és így Titanium Backup hiányában) egyik készülékről a másikra történő játékokhoz tartozó összes fájl átmásolásával lehet mentéseket, játékállásokat is importálni?
Arra gondoltam, egyszerűen feltelepítem az adott játékot az új készülékre, majd a régi "data" és, ha kell "obb" fájlokat is bemásolom, egy részét felülírva. Ha ez nem megy, tudtok más megoldást?[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
válasz Darko_addict #24680 üzenetére
Ezt ismered?
Régebben használtam, és elvileg root nélkül is működik. -
szerver00
csendes tag
Sziasztok. Tudtok nekem segiteni egy problémába, a play áruház 2 napja megadta magát valami oknál fogva.. "nem lehet megbízható kapcsolatot létrehozni a szerverrel" ezt írja ki.. garis a telefon. Szerintetek van esély a javításra gari vesztés nélkül ? Recoverybe csináltam factory resetet. De az sem segített. Próbáltam biztonsági mentés nélkül helyreállítani a telefont,de akkor is ugyan ezt a szöveget dobja ki a play áruház az inditásnàl... HELP
-
Darko_addict
őstag
Nagyon megörültem a programnak, de nem működik. Átállítottam a csatlakozást PTP-be (kameraként), Helium fent van a gépen, ott vissza is jelzi, hogy csatlakoztatva van, de az Androidos Helium csak pörög körbe-körbe... Adnék a fejlesztőknek egy ribancpofont, hogy root nélkül nem lehet mentéseket importálni egyik eszközről a másikra. Rootolni meg nem szabad, mert Samsung megharagszik.
Mindegy, már épp ott voltam, hogy rootolom; olvastam egy módszert, ami kikerüli a Knox-ot, de a 20. sikeres visszajelzés után olvastam egyet, aki elcseszett valamit és átment a bináris érték 0x0-ba.
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Ott tart a Samsung meg sok zárt BL-es gyártó, hogy felbosszantja azokat, akik csak emiatt szerették (moddolhatóság) az Androidot. Vehetnék iPhone-t is...
S4-emet vásárlás után első héttel rootoltam, de csak később tudtam meg, hogy KNOX miatt nem kellett volna, de akkorra már mindegy volt.[ Szerkesztve ]
-
csimpi1
tag
Hogyan tudom minden adatomat áthelyezni a memóriakártyára?
" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
Varszegig
veterán
válasz Darko_addict #24684 üzenetére
Simán lehet rootolni knox ugrás nélkül. Mire ezt a szép hszt beírtad, már kész is lenne.
By the way nekem a helium is működött root előtti korszakban... -
Ck.
addikt
Akciójegyzetet at lehet vhogy szöveggé alakítani, vagy csak az S-Note-ban irtakat?
-
Peterson_
addikt
válasz Varszegig #24686 üzenetére
Ott a pont.
Soha nem értettem ezt a nagy ágálást, ha mindenféle következmény nélkül egy kattintásra meg lehet csinálni.
Ráadásul Csak pozitív hozadékai vannak, aztán vagy kihasználod, vagy még csak vizet sem zavar.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Darko_addict
őstag
válasz Peterson_ #24688 üzenetére
Ott a következmény, hogy sajnálnék elbukni 1 év garanciát, ha meghúzom a Knox triggerjét.
Szántam időt az olvaskodásra is. Első leírásban például nem írták, hogy előző kernel visszaflashelésével nem lesz WiFi, és ha nincs mobilnetem, bajban lehetek.
Rootolás után egy héttel lehet én is azt fogom gondolni, kár volt fele ennyit is olvasással tölteni, de mindenki maga viseli a következményeket, ha valami balul sül el (akár figyelmetlenségből).
Köszönöm a figyelmet.Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
kosturica
őstag
válasz Darko_addict #24689 üzenetére
A knoxot ezzel az eljárással még senkinek sem sikerült ugrasztani. Ha nincs mobil netje valakinek, az hagyja az egészet a francba. Fogalmam nincs, hogy egy ilyen telefonnak a birtokában valakinek miért nincs netje. Persze jó a kijelzőt így is nézegetni, csak anélkül félkarú óriás.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Peterson_
addikt
válasz Darko_addict #24689 üzenetére
Nem lesz, de az csak addig kell, míg a rootolás meg nem történik, aztán utána megy vissza a megfelelő kernel.
Nyilván nem ilyenkor kell a szobában lábtengózni, vagy ívhegeszteni, esetleg parittyázni a gépre kötött telefonnal.
Más esetben nem igazán látok reális rizikót.
Nyilván nem mindenkinek kell a root, de ha már speciálisabb igényei vannak, akkor egyszerűbb egyszer megcsinálni, mint a kerülő utak megtalálásával bajlódni.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Darko_addict
őstag
válasz kosturica #24690 üzenetére
Mielőtt még mindenki túlgondolja az egészet, és széthurrogtok, már akkor kész volt, mikor megjött a második ezzel kapcsolatos komment.
Nekem speciel van mobilnetem, de kicsi csomag. Ellenben, bárhová megyek (amerre szoktam járni) mindenhol van WiFi, egyéb esetben meg vagy sétálok vagy vezetek, nem használom.Inkább mondjatok egy olyan dolgot benne (funkció, program), amivel ámulatba lehet ejteni egy új(acska) Note felhasználót és valószínűleg eddig nem tudott róla.
Note Tab-om által már kicsit ismerem a tollat, de csak pötyögtem vele.Egyébként köszönöm a bátorítást.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz Darko_addict #24692 üzenetére
Kicsi a csomag? Azt az 50 byte-ot talán még kibírja, amit a towelroot generál
-
tome0001
senior tag
Tudom hogy már nagyon unalmas vagyok, de valami nagyon nem oké a telefonommal és már megőrülök tőle. Légyszi segítsetek mit próbálnátok tenni ez ellen az üzemidő ellen mert ez így tarthatatlan. Valami folyamatosan ébren tartja a telefont. Újraindítás, újonnan feltett programok törlése nem segít sajnos. Várom az ötleteket. Köszi előre is. Minden használható ötletre kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz tome0001 #24694 üzenetére
Szia!
Én újra húznám a telót. Nem raknék fel semmi programot, hanem használnám úgy. Ha úgy is merül akkor szerviz.
Ha úgy jó akkor meg szépen egyesével raknám fel az appokat . Természetesen a zabáló facebook,vibert a végére hagynám. Ha türelmes vagy, és nem 5 percet szász rá megtud ,hogy melyik a ludas. De tippem van. A face magában is,de a szinkronizálás engedélyezése mellett állítólag nagyon -nagyon éhes tud lenni. Viber verziók is....
De vannak vacakul megirt appok is.Sok sikert! A leg egyszerűbb az lenne ha az aksid lenne a hibás, és kicseréltetnéd. Ha szűz rendszerrel is titanicnak képzelné magát.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
handrash
őstag
válasz apaszka #24696 üzenetére
A fentiek megerősítésére:
A legutóbbi sw. frissítés óta (amikor belejött a "hely" kapcsoló) nagyon nagyon vacakolt a,GPS-em. Teljesen rapszódikus módon elvesztette, vagy nem talált holdakat, elsősorban fedett égbolt mellett. Próbálkoztam ezzel-azzal, még FR-t is csak csináltam, de nem lett jobb a helyzet. Végén kihívtam a szervizt. A műszerész szerint a hiba nem hardware jellegű, ezért újrarakta, az egész rendszert. Azóta nincs problémám a GPS-el.Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
b.bela1
őstag
válasz tome0001 #24698 üzenetére
Csak GNG1 mehet fel.
Ha nem akarsz variációt, letöltöd a régiókódodnak megfelelőt, és azt teszed fel. Ha angol, akkor azt. Az a lényeg saját legyen.Face, mess, viber gáz.
Alk. Szinkronizálások, wifi speciális, fiók szinkronok sokat szívnak. Képernyő beállítás sem mindegy.[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz tome0001 #24698 üzenetére
A telódnak megfelelőt! Ha angol akkor azt,ha Magyar független ,azt! Abból soha nem volt baj!
Persze lehet játszani a CSC vel. S3 nál szét raktam annó!De ha szűz rendszert akarsz ,,maradsz az eredetinél.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest